19. kolo
02.03.2012 18:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 2:0

Fotbalisté Dukly v páteční předehrávce 19. kola první fotbalové ligy doma zdolali Slovácko 2:0. Domácí fotbalisté tedy vstoupili do jarní části bravurním způsobem. Tři zápasy, z toho dvě výhry a jedna remíza, taková je jejich bilance. To Slovácko je úplný opak, ani ve třetím jarním zápase si nepřipsalo žádný bod a opět vyšlo střelecky naprázdno.

Dukla měla od samotného úvodu zápasu více ze hry, jen se dlouho trápili s přesností v koncovce. První nejvážnější šance přišla až ve 34. minutě, kdy vyběhnuvší brankář Slovácka Filipko zneškodnil střelecký pokus Pázlera.

První gól v zápase padl těsně před odchodem hráčů do šaten. Domácí Hanousek z hranice šestnáctky nedůrazně vystřelil pravačkou, jeho střela se sice dotkla Filipkových rukavic, ale míč skončil za jeho zády v brance. Pro Hanouska to byla šestá ligová trefa v tomto ročníku a díky němu vedla Dukla 1:0.

Po změně stran hosté začali být aktivnější, dychtili po vyrovnávací brance. V 55. minutě sice Pavelka ze Slovácka přestřelil bránu, o dvě minuty později s problémy vyrazil Hlúpikovu skákavou ránu na roh brankář Dukly Rada.

V 62. minutě opět udeřil domácí celek. Pázler utekl hostujícímu obránci a poté nekompromisní střelou překonal Filipka. Dukla se tak dostala do dvoubrankového vedení.

I přes dvougólovou ztrátu se Slovácko tlačilo nadále do útoku, do slušné šance se opět dostal Pavelka. Ten však v dobré pozici mířil těsně nad. Ani Doškova hlavička po standardní situaci v závěru utkání nepřinesla snižující branku na 1:2. Dukla tedy mohla slavit své druhé domácí vítězství na jaře.

Autor: David Křížka

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

utrápený 1:0 pro duklu

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko bude chtit hlavne vstrelit gol a to se jim i povede - 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasná jednička, tipuju tak 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takovi jsou nejlepsi delat machra po boji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příště se koukni na datum

Reagovat
Sw!fty

neřešit ..

Reagovat
AjaxFans

Probrat se zimního spánku a konečně dnes bodovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele