8. kolo
25.09.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bohemians 1905 - Slovan Liberec 1:1

Bohemians 1905 doma nedokázali porazit Slovan Liberec a oba celky si nakonec rozdělily body za remízu 1:1. Klokany poslal do vedení už v 18. minutě Borek, ale za dalších třináct minut srovnal Rabušic.

Hráči Bohemias 1905 i Slovanu Liberec sehráli vyrovnanou partii a na obou stranách se rozezvonila tyčka. Liberečtí začali v Praze aktivněji, ale domácí brzy hru vyrovnali a byli to oni, kteří se jako první ujali vedení. Nicolas Šumský rozehrál rohový kop a Tomáš Borek hlavičkou od země zajistil domácím vedení 1:0. Tento výsledek ale dlouho nevydržel. Už ve 31. minutě bylo srovnáno, Štajnerův přímý kop propadl až k volnému Rabušicovi, který neměl s vyrovnáním nejmenší potíže - 1:1. Hra se následně rozkouskovala a sudí Drábek rozdal o vyrovnávací trefy do konce prvního poločasu pět žlutých karet!

Žlutilo se i v úvodu druhého dějství, a jelikož to bylo na úkor gólových šancí, byla to jistě škoda. Fotbal se začal hrát zase po hodině hracího času. Nešporovu střelu vyrazil Bičík a na druhé straně minul branku liberecký Fleišman. Další šanci měli na svědomí opět Klokani, Škoda ale trefil jen boční síť.

Slovan Liberec byl blízko rozhodující trefě v 77. minutě, to se střídající Emil Rilke opřel do tyče! Branková konstrukce sehrála své i na druhé straně, Škoda takto neuspěl na malém vápně. To byly hektické minuty zápasu, po této šanci ale už se nic podstatnějšího nestalo a Liberec si odváží z Prahy bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
staimy

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians 1905 2 - 2 Slovan Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians 1905 - Slovan Liberec - tip 10

Reagovat
vanGomm

Výsledek se bude motat asi kolem remízy.Tipnu tedy X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0. Bohemka je kupodivu podle výsledků v Edenu víc "doma" než Slavia.

Reagovat
Tomtaf

6:1

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě vyhraje Liberec,je to takový můj černý kůň pro stíhání Sparty a možná i boj o titul...hrají skvěle pod trenérem Šilhavým.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:2

Reagovat
AjaxFans

Hráči z Brna se v Liberci rozjeli teda.Libe bude letos na vrchu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele