17. kolo
18.02.2012 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Slavia Praha 0:0

Příbram se v sedmnáctém kole poprvé dočkala nerozhodného výsledku, a i když se v první půli zdálo, že má k vítězství blíže, může děkovat pouze dech beroucí nepřesnosti útočníků Slavie. Domácí tak nevyužili šance dotáhnout se na třetí Plzeň, Pražané si svým šestým bodem ze hřiště soupeře také nepolepší.

Příchodem Františka Straky získali v zápase převahu fanoušci hostí, kteří se na rozdíl od svých hráčů probudili ze zimní pauzy bez problémů. Na hřišti samotném se po čtvrthodinovém oťukávání více projevovala Příbram. Po rohovém kopu pálil z vápna po zemi těsně vedle pravé tyče Kraus a chvíli poté dostal výbornou přihrávku do vápna od Štochla Pilík, který z pár metrů trefil pouze Latku.

Ve 23. minutě přihrával od brankové čáry Pleško a Krbeček užuž uklízel do prázdné branky, balón však pár decimetrů nad břevno odkopl vracející se Cicman. Oba celky však trpěly po celý poločas nadmírou nepřesnosti, finální přihrávky a zakončení Slavie pak daleko předčily hodnocení "tragické".

To ostatně dokázal dvacet vteřin po změně stran Hurka, když osamocen třináct metrů od branky poslal pozdrav do nebe. Slibný náznak slavistické ofenzívy mohla zhatit 49. minuta, kdy po sražené střele měl k míči blíž Pleško před vyběhnuvším Berkovcem a chytře přihrával na malé vápno Šlapákovi, kterého ke štěstí hostů předčil Latka.

Následně se během dvou minut hned dvakrát zdálo, že má trenér Straka zlatou ruku. Nejprve balón propadl do malého vápna k nově příchozímu Blažkovi, který hlavičkoval nad, aby pár desítek vteřin poté využil prodloužení Latky do výborné pozice ke střele do Hruškovy nohy.

Zdálo se, že se Slávisté dostávají na koně, nicméně v 56. minutě ukázali, že jejich nervy pracují na nezdravě vysoké otáčky. Latka si za odkop po odpískání vysloužil žlutou kartu, strhl tak pozornost sudího a následné povalení Šlapáka Nitrianským tak zůstalo bez odezvy. Příbramský hráč byl jen chvíli poté znovu aktérem emocí, Latka si za nesportovní ohnání se další trest nevykoledoval.

Rozhozenou defenzívu mohl naopak potrestat Kraus, který dostal povedenou přihrávku proti noze právě od Šlapáka, ale z osmi metrů po zemi minul bližší tyč. Berkovec se tak musel vytáhnout až v 70. minutě, kdy Cicman neuhlídal Krbečka. Domácí útočník pak tváří v tvář mladému brankáři vyzískal pouze roh.

Ozval se tak znovu střídající Blažek, který překonal nedůrazného Divíška a vytáhl z branky Hrušku, aby přihrával před odkrytou branku dvojici nových přírůstků do útoku. Škoda byl však příliš rychlý a ke střele se tak dostal Böhm, který nepochopitelně poslal svůj pokus vedle levé tyče.

A Blažek pokračoval v nahrávkách na smeč a následném chytání se za hlavu. Deset minut před koncem vracel centr Jarolíma před branku na Škodu, který ze šesti metrů nedokázal trefit prostor tří tyčí. Přes tři tisíce diváků se tak gólu v prvním jarním duelu U Litavky nedočkalo.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4 Milutinovič 2 Hurka Bohm

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram 2-2 Slavia

Reagovat
Losinho

1:2

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 česká liga tak remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Na úvod docela těžký soupeř. Pokud vyhrajem pak o gól, ale spíš to vidim bohužel na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi to mohl vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, já kdybych to vsadil, tak vyhraje Příbram 4:1. Mě se bohužel daří jen když nesázim.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý osud

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele