3. kolo
01.08.2010 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 2:1

V novém ročníku se zatím plzeňská Viktorka ukazuje ve výborném světle a navázat na předchozí úspěchy toužila také proti Bohemians. Sice nepředvedla žádný oslnivý výkon, ale tři body jsou její. Konečný výsledek zní 2:1 ve prospěch domácích.

Úvodní půle po většinu času fotbalové příznivce svým vývojem nudila. Šancí bylo jako šafránu, jediného gólu se nakonec diváci dočkali až v samotném závěru.

Bohemians sice díky hlasité podpoře svých fandů hráli v podstatě na domácí půdě, přesto se dá říci, že celou dobu jen odolávali tlaku Plzně. Jejich "beton" ale přinášel kýžený úspěch, jelikož ofenzivní hráči Západočechů mohli na nějaké stoprocentní gólovky zapomenout.

Až v 38. minutě po standardní situaci přišel konečně zajímavý okamžik. Horváthovu střelu dokázal gólman Marek vyrazit, k míči se ale dostal Rezek, přihrál jej Bystroňovi, jenž nastřelil tyč.

I přes velkou snahu ovšem nakonec odcházeli Klokani do kabin za nepříznivého stavu. Hruška vyslal po lajně dopředu Jiráčka, který následně našel v pokutovém území Daniela Koláře, a ten už bez problémů přesně zakončil.

Během poločasové přestávky všichni věřili, že přijde změna a fotbalové představení nabídne mnohem více atraktivity. Jenže jejich očekávání se nakonec nenaplnila. Pražané sice konečně začali myslet také na útok, avšak jejich snažení bylo vskutku marné.

Rychlé protiútoky dokázala Plzeň odvracet bez větších komplikací, a tak gólman Krbeček příliš práce neměl. Jeho spoluhráči nakonec přidali i druhou branku. Těsně před pokutovým územím byl faulován Jan Rezek, exekuce přímého kopu se chopil velezkušený Pavel Horváth a opět potvrdil, že góly ze standardních situací střílet nezapomněl.

V závěru přišlo z ničeho nic snížení hostů. V 83. minutě si hrál Kolář s míčem tak dlouho, až mu jej hráči Bohemians odebrali, okamžitě šli do rychlého protiútoku, na jehož konci byl Martin Nešpor. Ten nezaváhal a poslal míč neomylně do sítě. Na nějaký zvrat už ale bylo poměrně pozdě, a proto Bohemians jedou domů bez bodů.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
klokan.paul

bude to těžký ale muj tip je 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele