9. kolo
19.09.2010 17:00 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 3:3

Severočeši ztratili v prvním poločase dvoubrankové vedení, které sice získali zpět po změně stran, ale Rolkova hlavička minutu před koncem rozhodla o dělbě bodů. Boleslav se tak minimálně do pondělí dotáhla na třetí Spartu.

Skóre mohl po sedmnácti minutách otevřít Mareš, ale dobré příhry od Rosy využil pouze ke střele nad břevno před samotným brankářem. Stejný hráč se ale mohl radovat po dalších sedmi minutách, když Procházka přihrával nepovedeně brankáři. Mareš pak udělal kličku vybíhajícímu Millerovi a střelou do prázdné branky poslal hosty do vedení.

A byl to znovu Mareš, který těsně před půlhodinkou hry dostal přihrávku od Vondráška a placírkou k tyči nedal brankáři žádnou šanci. Ve 33. minutě sice nejprve nevyužil Kuličovo centru Mendy a z malého vápna hlavičkoval těsně mimo, ale v dalším momentu ovšem dostal míč za obranu Chramosta, přihrál Kuličovi a ten zkušeně do protipohybu Grigara snížil.

A dvě minuty před odchodem do šaten naprosto zmrazil úsměvy hostům Chramosta, který prudkou přihrávku Táborského využil k prostřelení brankáře Teplic. O přestávce byl tak po přestřelce stav nerozhodný.

Změna stran už přinesla nudnější fotbal a na výraznější pokus si diváci museli počkat až do závěrečných sedmnácti minut. Po třech minutách na hřišti se k přímému kopu postavil Sedláček, ale Grigarovu levou tyč těsně minul.

Hned vzápětí tak zchladil domácí fanoušky Vondrášek. Pasivní Teplice využily zaváhání boleslavské obrany a hostující hráč sám před brankářem poslal míč pod břevno vybíhajícího Millera. Dlouho se zdálo, že inkasovaný gól domácí dokonale zaskočil, dlouho se totiž nemohli dostat do náporu.

Jenže v naprostém závěru centroval do vápna Sedláček a Rolko hlavičkoval přesně k tyči. Teplice tak nakonec odjíždí pouze s bodem.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
vanGomm

V utkání o střed tabulky víc věřím domácím tedy 1.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na remizu

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele