12. kolo
24.10.2009 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 1:0

Liberečtí nepředvedli žádný vynikající výkon. Proti ještě více utrápené Příbrami to ale přeci jen stačilo na nejtěsnější výhru a bodově dotáhli svého dnešního soupeře.

Utrpení pro oko diváka přicházelo od prvních minut. Liberec svého soupeře přehrával, jenže ofenzivní činnost byla zmrzlejší než samotné počasí pod Ještědem. Příbram si ze svého favorizovanějšího soupeře brala příklad a brejky tak libereckého brankáře nijak nezaměstnávala.

Až po čtyřiceti minutách přišla první střela mezi tři příbramské tyče, která k nadšení domácích fanoušků skončila v síti. K přímému kopu se postavil Frejlach, centrem na zadní tyči našel Keliče a ten hlavičkou poslal Liberec do poločasového vedení.

Po změně stran se Příbram snažila vyrovnat, její šance ale často končily před finální přihrávkou. Na druhé straně naopak znamenal hrozbu mladičký Vácha. Sám ale branku netrefil a obdobně se nevedlo po jeho centru Nezmarovi. Hlavičkou se neprosadil ani střídající Krbeček a nepřesně pálil sám proti brankáři i Blažek. Příbramští se nezmohli na jedinou vážnější šanci, po zásluze tak odjíždí s prázdnou.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-3 a je to

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych se nedivil.. ale doufám že liberec konečně zabere..

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

liberec je komplentní a nutně potřebuje získat 3 body.příbram není mužstvem tip betonářů a v otevřenékm souboji vyhraje kvalitnější mužstvo liberce. tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej fotbal. Příbram si přijela pro bod + Liberci nefungovala záloha = darebnej fotbal, ze kterýho akorát bolely oči. Klika, že aspoň ta jedna z mála šancí tam padla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele