21. kolo
25.03.2010 18:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FC Slovácko 2:1

Teplice věděly, že v případě dnešní výhry by se bodově dotáhly na vedoucí Spartu. Svůj vytyčený cíl s vypětím všech sil nakonec splnili. I když ještě deset minut před koncem prohrávaly, nakonec se radují z výhry 2.1.

Po většinu zápasu se domácí fotbalisté příliš nechytali a Slovácko jim bylo vcelku vyrovnaným soupeřem. Navíc již v 15. minutě ukázalo, že na druhý konec Česka nepřijelo jen bránit. V pokutovém území nebezpečně zahrozil Lukáš Fujerik, jeho střelecky pokus ale nakonec zblokovali obránci. O malou chvíli později daly o sobě také vědět také Teplice. V akrobatické pozici zakončoval obránce Vidlička, gólmana Filipka ale nepřekonal. Ten vyrazil míč na roh.

Ve 24. minutě se zaskvěl jiný obránce domácích, řeč je o Martinu Kleinovi. Jeho hlavička ovšem nakonec mířila pouze do boční sítě. Zbytek prvního poločasu se odehrál ve středu hřiště, případně ve znamení marného dobývání pokutového území Slovácka.

Po změně stran se už začala projevovat nespokojenost mezi teplickými fanoušky, kteří pískotem dávali jasně najevo, že se jim dnešní výkon jejich oblíbenců příliš nezamlouvá. Na nerozhodném stavu se pokoušel něco změnit Ljevakovič, se svou dalekonosnou ranou byl vzdálený úspěchu jen několik centimetrů.

Velmi blízko byly Teplice v 57. minutě. V hlavní roli se ocitnul zkušený Miroslav Filipko, který svůj tým skutečně podržel. Nejprve se slovenský gólman zaskvěl proti střele Vachouška, následně se ale dostal ještě k dorážce Mahmutovič, jenže ani on neuspěl, a to zakončoval hned dvakrát. O to větší šok přišel v 79. minutě. Slovácko se dostalo do ojedinělé šance a Lukáš Fujerik ranou pod břevno rozvlnil síť.

Brzy byl však stav opět nerozhodný. Vlastní gól si vsítil zkušený zadák Pavel Němčický. V samotném závěru Teplice utkání zcela otočily. Libor Došek si naběhl na centr a hlavou vsítil druhý gól svého celku.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tyyy vole to je v hazlu v 90min. na 2:1 škoda!!...

Reagovat
goodbay

nezasloužený

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele