9. kolo
26.09.2009 17:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - FK Teplice 2:2

Ostrava si doma rozdělila body s Teplicemi za remízu 2:2. O branky se zasloužili za domácí Strnad a Lička, za hosty se trefili Vachoušek s Kalivodou.

Domácí šli do vedení hned v první minutě utkání. Zeher odcentroval a hlavičkou dal na 1:0 Strnad. Radost ostravských ale dlouho netrvala. Ve 2. minutě totiž vyrovnal Vachoušek a začínalo se od znova. Vachoušek se trefil z dálky, když ostravský brankář nedokázal spacifikovat na něj mířící balon - 1:1. Ostrava bleskově odpověděla střelou Mičoly, ta ale mířila mimo. V další šanci byl opět opavský odchovanec Mičola, ale po pasu Lukeše trefil jen Grigara. Stoprocentní gól měl na kopačkách v závěru půle Strnad, ten obešel Grigara a zakončoval do prázdné brány, na poslední chvíli míč ale vykopl z brankové čáry jeden z Teplických.

Ostrava se ujala vedení ve 48. minutě. Trefil se Lička, když se jeho střela odrazila od břevna za čáru. Rozhodčí chvíli řešili, zda míč přešel brankovou lajnu, ale nakonec gól uznali. Rychle vyrovnat mohl Elsamni, ale Buček mu obětavě skočil pod nohy o odvrátil. Po hodině hry mohl pojistit vedení autor první branky Strnad, ale z metru trefil břevno. A tak přišlo vyrovnání. Z dálky napřáhl tentokráte Kalivoda a Buček na balon nedosáhl - 2:2.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tenhle zapas netipuji protože fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, strašně lehký...

Reagovat
vanGomm

Teplice začínají být už "na řadě".Současná Ostrava je může porazit.Tip tedy 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Chachari doma Teplice neporazi 2.2

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že Teplice urvou boda

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

baník vyhraje 20

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele