6. kolo
14.09.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Baník Ostrava 1:0

Rozhodčí Královec rozhodně nebude v Teplicích vynášen do nebes, přesto se domácí fanoušci mohou radovat z veledůležitých tří bodů. Zápas rozhodně nenaplnil očekávání a trápení Baníku pokračuje.

V 9. minutě měl blízko prvnímu gólu Mareš. Ten po prudkém centru Stožického mířil z malého vápna mimo. To však bylo na dlouhou dobu vše. Oba týmy se sice snažily útočit, pozorná obrana a nepřesné přihrávky ale neumožňovaly nebezpečnou akci. Kromě dalekonosných střel Galáska a na druhé straně Stožického nebylo nic, co by brankáře rozpohybovalo. Až tři minuty před koncem přiťuknul Svěrkoš Markovi, který jako první z hostů vystřelil mezi tři tyče a Belic konečky prstů vyškrábl na rohový kop, ze kterého už Ostrava nic nevytěžila.

Druhý poločas stále představoval průměrný fotbal. Ovšem přišla 62. minuta, Stožický rozehrál přímý kop, Klein hlavičkou na malé vápno našel Saboua a ten měl před sebou odkrytou branku. Bránění jednogólového vedení pak svým spoluhráčům značně ztížil kapitán Verbíř. Ten se po souboji s Bolfem dožadoval odpískání faulu natolik vehementně, až si vykoledoval, obdobně jako první, druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. Ostrava se tak mohla ještě více zaměřit na útok. Střihavka však sám před brankářem nedokázal zakončit, Tchuř zpoza vápna zase mířil těsně nad. V závěru ukázal své kvality brankář Belic, když proti nebezpečné standardce Otepky do šibenice vytáhl zákrok zápasu. Ve vypjatém závěru si pak druhou žlutou kartu za zbytečný faul vykoledoval i hráč hostů Aleš Neuwirth.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ostrava vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele