6. kolo
17.09.2007 17:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Tescoma Zlín 1:1

Zlín i v zápase s Plzní navázal na úspěchy z předchozích zápasů této sezóny a ze západu Čech si odvezl bod za remízu. Prozatím mu tak zůstává 5. místo, Plzeň je hned za ním.

První poločas nabídl atraktivní fotbal, který byl obohacený o jednu vstřelenou branku na obou stranách. Hned na úvod si Plzeň vypracovala gólovku, ale výborným zákrokem se zaskvěl zlínský gólman Baránek. Hosty poslal do vedení ve 14. minutě útočník Žůrek, jehož střelu tečoval jeden z domácích obránců a míč zapadl za záda překvapeného Daňka. O vyrovnání se postaral po půl hodině hry po ruce Vidličky z penalty Martin Fillo. Hosty inkasovaný gól nabudil k zvýšení aktivity, jejímž výsledkem byla tyčka a nakonec také Žůrkova šance, kterou Daněk se štěstím zlikvidoval.

Nádhernou akci předvedli v 53. minutě Trapp, Krbeček a Šíma. Posledně jmenovaný se dostal ke střele proti samotnému Baránkovi, ale hostující gólman znovu vyšel ze souboje vítězně. Domácí fotbalisté si pro závěr utkání vytvořili tlak, čehož mohl využít v 85. minutě po akci Vítězslava Brožíka mladík Martin Fillo, jenže jeho střela z deseti metrů byla nepřesná. Hodně štěstí měl v nastaveném čase Daněk. Žůrek vyslal na plzeňského gólmana krásnou střelu, která dokonce lízla i jeho tyč. 3125 diváků ve Štruncových sadech vidělo průměrné utkání, které nakonec skončilo spravedlivou remízou 1:1.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Plzeň určitě vyhraje

Reagovat
HOST*grophy

7:5 na penalty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele