8. kolo
30.09.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Viktoria Plzeň 1:0

Plzeň, venku před nedávnem neporazitelná, si letos již potřetí domů nic neveze. Celý zápas byl průměrný s šancemi na obou stranách. Vše podstatné se odehrálo během čtyř minut, ve kterých byl nejdříve vyloučen stoper Lukáš, což mohl o chvilku později potrestat Trapp, ale jeho pokus mířil pouze do břevna. Zápas tak mohl rozhodnout v 86. minutě Klein, když svou hlavičku umístil proti pohybu Daňka.

Jako první zahrozil hostující Krbeček, který z malého vápna hlavičkoval pouze do náruče Slavíka. Ten předvedl skvělý zákrok v 18. minutě proti tvrdé ráně Jarolíma. O minutu později centroval Verbíř a tečovanou střelu vlastním obráncem vyškrabával na roh Daněk. První větší šanci domácích zahodil svou zbrklostí Smíšek, když hlavičkoval z pěti metrů mimo. Aktivnější hra domácích v poslední čtvrthodince nic nepřinesla.

Po změně stran se pokračovalo stejně jako na konci první půle, výraznější šance přišla až v 67. minutě. Smíškovu střelu Daněk vyrazil, Fenin mohl skórovat do prázdné branky, kdyby mu míč v poslední chvíli nevzal skluzem Halama. Celý zápas se pak rozhodl bezi 82. a 86. minutou. Nejdříve byl po druhé žluté vyloučen domácí Lukáš. Za dvě minuty orazítkoval z přímého kopu z pětadvaceti metrů břevno hostující Trapp. A v 86. minutě se po centru dostal k hlavičce domácí Klein, který mířil do protipohybu brankáře a rozhodl o těsném vítězství Teplic.

Severočeši se tak bodově dotáhli na Slavii a horší jsou jen o skóre. Plzeň na devátém místě otevírá druhou polovinu tabulky.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele