9. kolo
07.10.2007 20:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - FK Teplice 0:0

Na Bazalech byl sice k vidění velice pěkný fotbal se šancemi na obou stranách, ale bez žádného gólového efektu. Teplice se díky dělbě bodů vrací do čela tabulky. O tom, zda tam vydrží minimálně týden, rozhodne zítřejší derby pražských "S".

V prvním poločase měli navrch fotbalisté Baníku, kteří si dokázali vypracovat více brankových příležitostí než jejich soupeř. Ta první přišla v patnácté minutě, kdy Bystroň vyslal nebezpečnou přízemní střelu z dálky, ale těsně minul. V 28. minutě Otepkův centr vyrazil hostující gólman Slavík na kopačku protihráče Čoupka a ten lobem přestřelil opuštěnou bráu, i tak od diváků sklidil aplaus. O tři minuty měli Ostravané další příležitost jak otevřít skóre, Magera pálil z pětadvaceti metrů, ale jeho střela letěla těsně vedle levé tyče. Ve 40. minutě Otepka poslal střílený centr na Mageru, ale ten ve skluzu minul míč. I přes několik gólových šancí se diváci na Bazalech během první pětačtyřicetiminutovky žádného gólu nedočkali.

Po změně stran na hřiště nastoupil lépe Baník. V 50. minutě Tchuř nacentroval na Mageru, který pouze sklepnul na Metelku a ten technickým pokusem teplickou bránu jen o decimetry přestřelil. O tři minuty dostali příležitost i tepličtí fotbalisté, Ljevakovič ze 17 metrů poslal nepříjemnou střelu na brankáře Vaška, ten s potížemi míč vyrazil, ale s následnou dorážkou si v pohodě poradil.

V 59. minutě domácí kouč Večeřa poslal ofenzivní zbraň v podobě Václava Svěrkoše, který vystřídal Mičolu. S příchodem kanonýra ostravský tým přidal, častěji se hrálo na teplické polovině. Teplice dobře bránily a zkoušely brejky, ale Fenina měli domácí dobře pokrytého. Přeso si Severočeši vypracovali v 68. minutě největší šanci v zápase. Gašparík šel sám na brankáře Vaška, ten však jeho střelu srazil. U tyče ještě stál téměř volný Verbíř, který míč těsně minul!

Dále se hosté předvedli o osm minut později, kdy při brejku dostal míč doprava Fenin, po jeho zpětné přihrávce střílel z první levačkou Verbíř, ale s nedůraznou střelou ostravský brankář neměl problémy. Ke slovu se potom dostal Baník, v 78. minutě se teplického brankáře pokoušel překonat Metelka, ale Slavík jeho prudkou střelu zázračně vyrazil. Do konce zápasu se už nic podstatného neudálo, a tak se Bazaly dočkaly nepopulární bezbrankové remízy.

Autor: David Křížka

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bude remýza

Reagovat
Shevchenko

Snad vyhrajeme, věřím! 3:2 (Magera,Metelka,Svěrkoš-Fenin2)

BANÍK PIČO!

Reagovat
HOST*Luke

Domácím bude citelně chybět vykartovaný záložník František Rajtoral, což se na hře Ostravy podepíše. Hosté mají naopak v kádru hvězdného Martina Fenina, který utkání rozhodne.

VÝSLEDEK: 0:1

Reagovat
HOST*$trike.Lamps

Heeej nestraš,baníček musí vyhrát!!

Reagovat
HOST*.

myslíš teplýho Fenina?:)

Reagovat
plechi

jeden gol a měl bych 1800!!! kurva to mě jebe! Metelka metelka!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele