30. kolo
28.05.2007 17:15 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Teplice - Baník Ostrava 1:2

Velmi pohledné utkání bylo k vidění v Teplicích. Domácí se rychle dostali do vedení, ale nedokázali jej udržet a nakonec pár okamžiků před koncem přišli i o remízu.

První vážnou šanci měl Bystroň, když jeho hlavička orazítkovala tyč. V 8. minutě střílel Džeko, ale Vašek ho vychytal. Za dalších pět už byl ale bezmocný. Verbíř se na levé straně skvěle uvolnil a krásnou technickou střelou ostravského gólmana překonal. Toto vedení Teplicím vydrželo pouze do 31. minuty. Tomáš Marek napřáhl z pětadvaceti metrů a gólman Dvořák si s jeho střelou nedokázal poradit. Domácí přestali hrát a mohli inkasovat už podruhé, ale Sabou na poslední chvíli dokázal zastavit míč na brankové čáře po hlavičce Magery. Těsně před přestávkou utekl obráncům teplický zabiják Džeko, ale jeho střela skončila jen těsně vedle.

V 60. minutě centroval před bránu Metelka, našel Rajtorala, ale jeho hlavička letěla mimo. Baník měl hodně velké štěstí v 66. minutě, kdy se Džeko uvolnil na hranici vápna, přihrál Verbířovi a ten skóroval, ale pomezní rozhodčí viděl ofsajd. V 75. minutě pohotově vystřelil Střihavka, ale jeho ránu Dvořák vyrazilpouze na roh. Ten samý hráč utkání rozhodl za dalších deset minut, když se štěstím dopravil míč za záda teplického gólmana.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele