Komentáře a souhrny

Bundesliga - souhrn 10. kola

Hannover našel recept na Bayern. Schalke vyhrálo v Leverkusenu a poskočilo na třetí místo. Dortmund v lize válí a přesvědčit se o tom mohl i 1. FC Köln, který inkasoval pět branek. Hoffenheim porazil jedinou brankou Gladbach, stejný výsledek se zrodil i v Kaiserslauternu, kde hostoval Freiburg. V dalších čtyřech zápasech si soupeři body rozdělili...

Anglická Premier League - souhrn 9. kola

Neuvěřitelným výsledkem skončilo manchesterské derby, City na Old Trafford zesměšnili United a vyhráli 6:1. Chelsea v derby prohrála s QPR, Arsenal si poradil se Stoke, Everton odváží body ze hřiště Fulhamu a venku v neděli uspěl i Tottenham. Newcastle potvrzuje formu, vyhrál nad Wiganem. Liverpool doma nedokázal udolat Norwich.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 10. kola

Alkmaar porazil Rodu a pojistil si vedení, radost má i z remíz Twente a PSV. Ajax opět jen remizoval, tentokrát ho o body obral Feyenoord. Venlo se včera dočkalo první výhry v sezoně, doma přehrálo Waalwijk. Den Haag zvítězil nad Nijmegenem, Heracles veze body ze hřiště Excelsioru a Heerenveen uspěl v Utrechtu.

Skotská Premier League - souhrn 12. kola

Rangers vyhráli na půdě Hearts a potvrdili své suverénní postavení. Motherwellu i po tomto víkendu patří druhá příčka, jeho náskok ale snížil Celtic. Smírně se rozešly Inverness s Dunfermline a Dundee United se St. Johnstone, Hibernian veze výhru ze St. Mirrenu...

Manchesteru vládnou Citizens, United zničili 6:1

Na tuhle hru "Divadlo snů" dlouho nezapomene. Manchester City neskutečným způsobem roznesl svého městského rivala rekordním výsledkem, který z největší části utvořil až nastavený čas. V něm totiž Citizens nastříleli neuvěřitelné tři branky. Skóre otevřel Balotelli, který se po hodině hry trefil ještě jednou. Dvakrát dával i Džeko, jednou pak Agüero se Silvou. Manchester se zahalil do blankytně modré...

Evropská liga - souhrn třetích zápasů základních skupin

Několik gólových nadílek přinesl dnešní program EL. Pět gólů od Maccabi Haifa dostala Steaua, stejný příděl od Schalke zase Larnaca. Čtyři góly dalo v Odense Twente. Udinese v závěru porazilo Atlético Madrid a Rennes remizovalo 1:1 se Celticem. Slovan Bratislava si po remíze s PSG připisuje první bod. Opět se dařilo Angličanům, uspěly Tottenham, Stoke i Birmingham...

Leverkusen otočil zápas s Valencií a myslí na postup

Diváci, kteří si ve středu večer našli cestu do BayAreny, viděli na zeleném pažitu utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním na hřišti dominovala hostující Valencie, druhý naopak patřil domácímu Leverkusenu, jenž díky dvěma slepeným gólům zvítězil a připravil si tak výhodnou pozici k dalším bojům o postup do play-off Ligy mistrů.

Barcelona překvapení nedovolila, Plzeň porazila 2:0

Plzeň předvedla na Nou Campu celkem solidní výkon a i když na branku favorita ani jednou nevystřelila, tak přeci jen prohra 0:2 není ostudou. Barcelona vystřelila směrem k brance Plzně téměř dvacetkrát, nastřelila dvě tyče a nakonec dvakrát síť rozvlnit dokázala. Hosté občas předvedli hezké momenty, na hřišti ale byl pánem španělský gigant a svou výhru si rozhodně zasloužil.

Chelsea rozstřílela Genk, dvakrát se trefil i Torres

Londýnská Chelsea přivítala ve třetím kole Ligy mistrů na Stamford Bridge belgický Genk, který dokázal v prvním utkání obrat o body Valencii. Překvapení se však nekonalo, Blues si utkání pohlídali a vyhráli jasně 5:0.

Agüero v nastavení vystřelil Man City první výhru v LM

Manchester City dokázal na svém stánku vybojovat první vítězství v Lize mistrů a přiblížil se tak postupu do osmifinále. Po prohře s Bayernem a remíze s italskou Neapolí zdolal španělský Villarreal brankou ve třetí minutě nastavení. Před víkendovým utkáním - derby s Manchesterem United - jsou tak City v pozitivní náladě.

Bayern poprvé zaváhal, z Neapole si odváží pouze bod

Mnichovský celek měl povedený nástup a již ve druhé minutě se zásluhou Kroose ujal vedení, těsně před odchodem do kabin však bylo po vlastní brance Badstubera z ničeho nic srovnáno. Po změně stran se až na neproměněnou penaltu Gómeze nic převratného nestalo, soupeři si tak body rozdělili.

Real rozdrtil Lyon a jde za postupem

Suverénním vítězstvím 4:0 nad Lyonem se Real přiblížil postupu do osmifinále Ligy mistrů. Domácí měli celý zápas navrch a vedou s náskokem skupinu. Francouzi spoléhali hlavně na brejky, ale až na náznaky Bílý balet neohrozili.

Moskva se probudila, Turkům nadělila tři branky!

CSKA Moskva, před zápasem čtvrtý tým, porazil tureckého lídra. A to způsobem, který očekával málokdo. Sen Trabzonsporu o neporazitelnosti v Lužnikách končí.

Primera Division - souhrn 8. kola

Athletic neponechal v pondělní dohrávce nic náhodě a v prestižním klání s Osasunou si přesvědčivě dokráčel za třemi body. Ty mu přijdou v současné situace vhod, navíc se díky něm Athletic vyhoupl právě před svého dnešní soupeře. S osmi body je jedenáctý, Osasuna patnáctá.

Gambrinus liga - souhrn 10. kola

Premiéra Františku Strakovi na lavičce Slavie nevyšla. Jeho svěřenci prohráli na Žižkově po gólu bývalého slávisty Kalivody 1:0 a Straka musel celý zápas snášet pokřiky fanoušků hostí, kteří dávali jasně najevo, že bývalé Sparťana v klubu nechtějí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele