Anglická Premier League - souhrn 9. kola

22.10.2011, 15:39, aktualizováno 23.10.2011, 18:54
Komentáře a souhrny
Neuvěřitelným výsledkem skončilo manchesterské derby, City na Old Trafford zesměšnili United a vyhráli 6:1. Chelsea v derby prohrála s QPR, Arsenal si poradil se Stoke, Everton odváží body ze hřiště Fulhamu a venku v neděli uspěl i Tottenham. Newcastle potvrzuje formu, vyhrál nad Wiganem. Liverpool doma nedokázal udolat Norwich.

Queens Park Rangers - Chelsea FC 1:0

23.10.2011 17:00

Góly: 10. Heidar Helguson (pen.)

Po bitvě o Manchester, kterou opanovali Citizens, zažili hodně nečekaný průběh menšího derby také v Londýně. Na Loftus Road přijela Chelsea a Queen's Park Rangers se mohl obávat nejhoršího. Jenže zápas ovlivnila penalta a hned dvě červené karty v neprospěch Blues, což nakonec vyústilo v těsnou výhru QPR. Nijak zvlášť zasloužená ale není...

Utkání začalo mít spád hned v úvodu. V deváté minutě hloupě vrazil ve vápně do Heidara Helgusona David Luiz a umožnit tak sudímu Chrisu Foyovi odpískat pokutový kop. Ten chtěl zahrávat Adel Taarabt, jenže toto privilegium si nárokoval i Helguson a Taarabta musel uklidňovat kapitán Barton. Na Helgusonovu střelu si sice Petr Čech sáhl, ale vytěsnit ji nedokázal.

Rangers tak šli v desáté minutě do vedení. Chelsea se příliš nedařilo, navíc ji soupeř narušoval rozehrávku aktivním napadáním. Vše vyvrcholilo ve 33. minutě, kdy unikal Wright-Phillips a stíhal ho José Bosingwa. Bývalý křídelník Chelsea nakonec před šestnáctkou upadl a nejen, že ho sudí odměnil slibnou standardní situaci, ale především se vůbec nerozpakoval s udělením červené karty pro Bosingwu.

Taarabtovi se sice podařilo míč z trestného kopu solidně umístit, ale Čech byl na zadní tyči připraven zasáhnout. Chelsea sice prohrávala a hrála v desíti, nicméně stále měla dostatek času se zápasem něco udělat. V závěrečné pětiminutovce ovšem zkratoval Didier Drogba, který po ztrátě míče zcela nesmyslně zajel oběma nohama do Taarabta a Foy opět tasil červený kartónek. Drogba mohl nadávat jen sám sobě.

Blues rázem měli na hřišti jen devět mužů, navíc museli být obětováni Daniel Sturridge, který uvolnil místo ještě před druhou červenou Ivanovičovi, a Juan Mata, místo kterého ještě před přestávkou naskočil Anelka. Mata měl navíc nějaký zdravotní problém.

Hosté se nechtěli vzdát, do druhého poločasu vstoupili jako kdyby nehráli v dvojnásobném oslabení a po dvou minutách vybídl dobrým centrem z pravé strany Meireles Lamparda, ale ten vybojoval jen roh. Poté ale mohli zvýšit vedení Rangers, Young ale v dobré pozici branku minul.

Chelsea se pak u hlavního rozhodčího dvakrát dožadovala penalty. Jednou ve vápně spadl Lampard, pak Luiz, ale Foy dával jasně najevo, že na druhou bránu se dnes penalta kopat nebude.

Pojistku mohl domácím přidat po Bartonově pasu Helguson, ale z voleje minul a vzápětí málem litoval. Ivanovič deset minut před koncem našel centrem Anelku, který ve velké šanci hlavičkoval přímo do Kennyho. Umístit Anelka míč kamkoliv jinam, byl by domácí gólman bezmocný. Srovnat mohl také Luiz, který to zkoušel akrobaticky přes hlavu, jenže jeho střela se od Lamparda odrazila nad bránu.

Až do posledních minut to Chelsea zkoušela, ale kýženou branku už nedala. Přesto patří jejím hráčům absolutorium, protože i v devíti lidech většinu druhého poločasu soupeře dokázali přehrávat.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur 1:2

23.10.2011 16:00

Góly: 27. Mauro Fórmica - 15. Rafael van der Vaart, 53. Rafael van der Vaart

Dle statistického centra SkySports vyhrál Blackburn 11:4 na střely, výsledné skóre však hovoří ve prospěch Tottenhamu. Ten se místy bránil i regulérnímu tlaku posledního týmu tabulky, nakonec ale Keanovým svěřencům neodlehčil. Spíš naopak: neoblíbený manažer bude patrně dál nedotknutelný, přičemž Rovers se jistějším příčkám nepřiblížili ani o krok.

Nedávná historie se opakuje. Před tímto zápasem se u Ewood Parku opět protestovalo, a hle - severolondýnský celek se tu opět trápil až hanba. Rovers obzvlášť v první půli předvedli velmi nebojácný výkon, na útoky Spurs odpovídali i svými ataky a o přestávce také koneckonců hovořila statistika střel na bránu jasně ve prospěch domácích. Ale pěkně popořádku...

Neslušelo by se totiž opomenout hosty dobře podchycený začátek. Už ve čtrnácté minutě se Spurs povedl protiútok s rychlíkem Walkerem na levé straně a znamenitě zakončujícím Van der Vaartem. Brzy to navíc mohlo být 2:0, kdyby si nakonec Olsson skutečně srazil Baleův centr do vlastní sítě. Místo toho se proto mohli začít chytat domácí. Hned ve 27. minutě vyrovnával Formica, když se Tottenham nedokázal vypořádat s odkopnutím balonu do bezpečí, a stejný fotbalista vzápětí rozvlnil alespoň boční síť. Domácí ožití mimo to symbolizoval i Hoillett, který ještě do přestávky Friedela z úhlu prověřil štiplavou ranou.

Do druhého dějství museli Spurs vcházet ostražitější, což se jim také zprvu dařilo. Navíc opět odstartovali gólem. Tentokrát se k Vaartovi od Ekotta míč odrazil s velkým štěstím, nizozemský středopolař ho nicméně znovu kontroloval zcela bezpečně a zakroutil jej k pravé tyči. Jenže Blackburn se dnes zkrátka nehodlal vzdát v žádné fázi utkání. Okamžitě si vyžádal několik zajímavých závarů v pokutovém území Tottenhamu a v 63. minutě se kupříkladu Friedel musel až těsně pod břevno natáhnout pro Sambovu hlavičku po Pedersenově dalekonosném autu. Situace se pak už dokonce dostala do takové fáze, že to byl paradoxně Tottenham, kdo byl odkázán jenom na rychlé brejky.

A ačkoliv se tento nepoměr zase brzy vyrovnal, dál byli nebezpečnější spíše domácí. Na Robinsonem vyraženou přízemní střelu Modriće totiž navázal Yakubu hlavičkou z jediného metru, kterou pomohl odklonit nad bránu nenápadným zásahem Bale. A nigerijský forvard pak ještě těžil rovněž z práce Hoilletta, to pro změnu z voleje v těžké pozici minul sám, bez cizí pomoci. Vrchol jeho představení pak měl přijít v 81. minutě, tehdy však Olssonův centr mezi stopery trestuhodně nasměroval o několik stop vedle pravé tyče. I díky jeho rozhazovačnosti nakonec Blackburn svůj nejlepší výkon v sezoně neproměnil v ani jediný bod.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Stoke City 3:1

23.10.2011 14:30

Góly: 27. Gervinho, 73. Robin van Persie, 82. Robin van Persie - 34. Peter Crouch

Jestli někde platí, že jeden hráč aktuálně dělá celý tým, musí být řeč o Arsenalu. Podruhé za sebou Robin Van Persie v lize zajistil bezradnému londýnskému celku tři body. Přitom skóroval už po 29. ve 34 posledních soutěžních zápasech. Stoke naproti tomu jenom potvrdil, že je v nedávné době na cizích hřištích přinejlepším poloviční.

Arsene Wenger se před utkáním rozhodl pro rapidní řez sestavou. Spočinout nechal Van Persieho i Rosického, dva klíčové hráče utkání se Sunderlandem, a ve středu zálohy opět vsadil na dohromady obvykle zkostnatělé duo Ramsey-Arteta. Přesto Kanonýrům vstup do zápasu vyšel: působili živým dojmem, ze standardek navzdory očekávání příliš nehořeli a ve 27. minutě dokonce slavili gól. Tehdy Ramsey vykouzlil skvostný oblouček za obranu, můžeme tomu snad říkat "Cescovka", a pro Gervinha už bylo radostí po takovém pasu překonat Begoviće.

Jenže jak už to u Arsenalu bývá, vše krásné netrvá věčně - ba ani dlouho. Jenom za sedm minut se Stoke po vymyšleném faulu Koscielného prosadil po hlavičkované ze standardní situace, kterou zakončil z brankové čáry Crouch, a Gunners znovu upadli do svého smutného stereotypu. Míč se nepodržel, o šancích ani nemluvě. Brzy se navíc mohli opět zlobit na rozhodčího, který neodpískal stažení Chamakha v pokutovém území. Právě marocký útočník si pak alespoň mohl spravit chuť, když se natáhl pro Artetův centr. Ztečovat ho mezi tři tyče, to však nezvládl.

Do druhého dějství vstoupily úplně stejné, nezměněné strany. Jmenovitě i projevem. Potters dál zůstávali vyrovnaní na hraně šestnáctky a čekali na standardní situace, z nichž byli neustále nebezpeční, a Gunners si pořád užívali sterilního tlaku. Jejich dlouhotrvající nemohoucnost měla utnout až osobnost Van Persieho. Ten přišel na hrací plochu v 66. minutě a hned neúspěšně čechral míč na hlavu Koscielného.

Větší horko však hostujícím příznivcům bylo, když se vžil do role zakončovatele, která mu je přeci jen vlastnější. A strach to byl stoprocentně opodstatněný. Po sedmi minutách pobytu na hřišti totiž nizozemský forvard protlačil míč za brankovou čáru doopravdy miniaturní skulinkou na přední tyči, aby si zanedlouho spolupráci s Gervinhem (dnes hráčem zápasu) ještě jednou zopakoval a potvrdil tak svou specializaci na Stoke. Tomu vstřelil už šestý gól v pěti zápasech.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Everton FC 1:3

23.10.2011 14:30

Góly: 68. Bryan Ruiz - 3. Royston Drenthe, 90. Louis Saha, 90+3. Jack Rodwell

Everton díky dvěma gólům v nastaveném čase porazil Fulham 3:1 a unikl z prostor nebezpečně zavánějících sestupem. Tam naopak zůstali domácí Cottagers. Skóre otevřel už ve třetí minutě Drenthe, ve druhém poločase vyrovnal Bryan Ruiz. Rozhodlo se až po vypršení základní hrací doby, v nastavení se nejprve trefil Saha, po něm uzavřel na konečný výsledek Jack Rodwell.

Toffees do zápasu vlétli s velkou vervou a brzy se dostal do vedení. Ve druhé minutě ještě Rodwell Schwarzera nepřekonal, za další minutu už ale Roysten Drethe po příhrávce právě anglického záložníka síť rozvlnil - 0:1. Čtvrt hodiny byli domácí úplně mimo hru, Everton kvalitně kombinoval a nepustil soupeře vůbec do hry.

Pak už se Fulham přeci jen osmělil, Riiseho střela byla zblokována na roh. V období mezi 20. a 25. minutou byly k vidění šance na obou stranách. Nejprve Vellios trestuhodně zahodil tutovku, když sám před gólmanem hlavou přestřelil, poté domácí kapitán Murphy pořádně protáhl Howarda v bráně liverpoolských, jemuž dost možná pomohla i tyč. Po půl hodině dokonce hlavičkující Hangeland trefil břevno.

Druhá půle nabídla pěknou ofenzivní podívanou a v 68. minutě se diváci na Craven Cottage mohli radovat. Bryan Ruiz krátce po vystřídání nádherně přeloboval Howarda a vyrovnal - 1:1. Everton měl po srovnání menší převahu, deset minut před koncem měl na noze gól Saha, ale jeho střelu dokázal Schwarzer vyrazit.

Nic pro citlivé povahy. Tak by se dala charakterizovat závěrečná pětiminutovka zápasu. Dvě minuty před koncem základní hrací doby zachraňoval Everton na brankové čáře Howard, zakrátko pak v obrovské šanci fatálně selhal Zamora, který přestřelil bránu, v niž stál jen jeden z obránců. V nastaveném čase přišel trest, který byl možná až příliš krutý.

Protiútoku se totiž chopil Louis Saha, přetlačil obránce a jeho střelu z levé strany zastavila až síť - 1:2. Definitivně pak rozhodl ve třetí minutě nastavení Jack Rodwell, jenž v gól proměnil centr z levé strany a stanovil konečný výsledek na 1:3.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 1:6

23.10.2011 14:30

Góly: 81. Darren Fletcher - 22. Mario Balotelli, 60. Mario Balotelli, 69. Sergio Agüero, 90. Edin Džeko, 90. David Silva, 90. Edin Džeko

Na tuhle hru "Divadlo snů" dlouho nezapomene. Manchester City neskutečným způsobem roznesl svého městského rivala rekordním výsledkem, který z největší části utvořil až nastavený čas. V něm totiž Citizens nastříleli neuvěřitelné tři branky. Skóre otevřel Balotelli, který se po hodině hry trefil ještě jednou. Dvakrát dával i Džeko, jednou pak Agüero se Silvou. Manchester se zahalil do blankytně modré...

V úvodu utkání jasně dominovali zástupci jihozápadu, "Rudí ďáblové" v první čtvrthodině diktovali tempo, ale ani přes držení míče téměř 70% si nedokázali vytvořit ani náznak žádné větší šance. City se k balonu dostávali sporadicky, výjimkou budiž individuální akce Davida Silvy, který ve vápně zamotal hlavy hned několika soupeřů, ale ke střele se nepropracoval.

Pak jako rachejtle s čistého nebe přilétla dvaadvacátá minuta. Silva před vápnem předal míč do běhu Milnerovi, který jej vracel zpět na hranici šestnáctky. Španělský špílmachr pustil balon za sebe, kde stal osamocený Mario Balotelli a z první ho precizně uklidil na zadní tyč - 0:1. Ani po otevření skóre se obraz hry příliš nezměnil, domácí měli nadále převahu a dokonce už došlo i k ohrožení branky.

Ve 34. minutě jedno takové způsobil Brazilec Anderson, který se po rohovém kopu dostal k odraženému míči a vyprášil Hartovi rukavice. Za dvě minuty opět na hranici pokutového území střílel Rooney, jenže i on trefil jen místo, kde stála jednička Albionu. Záhy se asi v největší šance United v první pětačtyřicetiminutovce ocitl Evans. Rooney mu sklepl míč proti noze na rohu malého vápna, avšak stoper pouze promáchl.

Druhý poločas zřejmě nezačal způsobem, jaký si v poločasové přestávce Alex Ferguson vysnil. Balotelli před šestnáctkou narazil se Silvou a mohl postupovat sám na brankáře, nebýt držení Johny Evanse. Italský "enfant terrible" se skácel k zemi a rozhodčímu Clattenburgovi nezbylo nic jiného než severoirského obránce poslat s červenou kartou pod sprchy. A zanedlouho mohlo být ještě mnohem hůře, Richards totiž pronikl kolem Younga do vápna, kde ho zřejmě nedovoleným způsobem zastavil Anderson. Tentokrát byl sudí k obhájci titulu milosrdný.

I v deseti se hráči v červeném snažili o vyrovnání. Young ve výborné pozici pálil do obránce soupeře, nicméně míč se do něj obratem odrazil zpět a následně mimo bránu. Za chvíli měl dobrou šanci i Rooney, ani jeho projektil však jistého Harta nepřekvapil. Síť se vlnila až za dvě minuty na druhé straně. Po hodině hry fantastický David Silva v pokutovém území povodil dva hráče United, posunul míč Milnerovi do náběhu a anglický záložník opět našel Maria Balotelliho, který na zadní tyči uklízel do prázdné branky - 0:2.

Definitivní hřebíček do rakve přibili Manciniho svěřenci v 69. minutě. Citizens poklidně kombinovali na půlící čáře, když Yaya Touré zareagoval na náběh Balotelliho a předal mu pěknou kolmicí míč. Střelec dvou branek patičkou posunul na Milnera, jenž do náběhu do vápna vyslal Richardse. Pravý bek učinil přesně tak, jako před deseti minutami Milner, a na zadní tyč před prázdnou branku luxusně předložil Agüerovi, který ten se nemohl mýlit - nádherná akce a 0:3.

Manchester City v té době hru naprosto ovládl. Hned za dvě minuty o sobě dal vědět čerstvý Edin Džeko, levačkou ze zhruba 18 metrů mířil na zadní tyč, kterou těsně minul. V 74. minutě se pak sám před brankou pálil Silva ze vzduchu nad. Za chvíli po další ze Silvových pasů střílel do De Gey Džeko. United se dočkali branky deset minut před koncem. Fletcher si skvěle narazil s Chicharitem a nechytatelnou parádou vymetl šibenici - 1:3.

Výsledek už tak hrozivě nevypadal a chvíli po snížení se zdálo, že by se Fergusonovi svěřenci mohli nadechnout k poslednímu náporu. Devadesátá minuta ale patřila týmu, který momentálně vládně Anglii. Nejprve totiž po rohu a sklepnutí Lescotta na 4:1 zvýšil Džeko, za další minutu rozložený domácí tým zostudil pátou brankou po rychlém útoku trefou David Silva.

Aby toho nebylo málo, v poslední minutě nastaveného času Silva, který, a budu se opakovat, dnes předvedl dokonalý fotbalový výkon, ze vzduchu zpracoval odražený míč na půli hřiště, z druhého doteku jej nádherně poslal do samostatného nájezdu Džekovi a ten překonal zoufalého De Geu pošesté - 1:6.

Manchesterské derby tak nabídlo podívanou, která se na hodně dlouho zaryje do pamění fanoušků obou celků a zcela jistě i ostatních nezaujatých diváků. Citizens předvedli fantastický ofenzivní koncert pod taktovkou Davida Silvy a naprosto zaslouženě svého městského rivala porazili. Náskok na čele tak minimálně do večerního derby, tentokrát "jen" o západ Londýna, vedou Premier League o pět bodů

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Norwich City 1:1

22.10.2011 18:30

Góly: 45. Craig Bellamy - 61. Grant Holt

Liverpool vkročil do obou poločasů raketovým způsobem, v úvodních deseti minutách vždy svého soupeře výrazně zatlačil a dohromady v nich třikrát nastřelil konstrukci branky. Góly však padaly jindy, skóre otevřel v nastavení první půle Bellamy, ale na výhru to nestačilo. Norwich vyrovnal po hodině hry Holtem a po dobrém výkonu i ve zbytku duelu vybojoval na Anfield Road cennou remízu 1:1.

Gól měl Liverpool nadosah už ve druhé minutě. To si na Adamův roh skvěle naskočil Slovák Martin Škrtel a orazítkoval břevno Ruddyho brány. Za tři minuty se do další šance probil přes dva hráče Suarez, ale vzápětí zevnitř vápna netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Lépe si Uruguayský ostrostřelec počínal v minutě jedenácté, kdy se opět v šestnáctce dostal k míči a stejně jako Škrtel, nastřelil konstrukci branky - tentokrát tyč. Následná Bellamyho dorážka šla vedle.

Reds měli jasně navrch celý poločas, ale šance ke skórování kromě úvodní smrště stále nepřicházely. Až v první minutě nastavení. José Enrique poslal dlouhý míč na útočné duo Suarez - Bellamy, slavnější z dvojice jej nezpracoval, což napravil temperamentní Velšan. Ten si to nasměroval přímo do vápna a se štěstím střelu propasíroval přes obránce do sítě - 1:0.

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala stejným způsobem, jako skončila ta první. Hned po třech minutách se po Downingově centru dostal k hlavičce Kyut, ale mířil mimo. Za další dvě minuty po rychlé rozehrávce pelášil na bránu Suarez a tváří v tvář Ruddymu opět trefil tyč. Pak Liverpool trochu polevil a po hodině hry se mu to stalo osudným. Špatná rozehrávka domácích, centr Pilkingtona a hlavička Granta Holta v součtu s nepříliš důrazným počínáním Reiny znamenalo vyrovnání - 1:1.

Reds se snažili strhnout vedení zpět na svou stranu a činili nováčkovi problémy. Suarezova rána Ruddymu vypadla a měl štěstí, že se odkutálela na roh. Jinak ovšem Norwich navázal na nadprůměrné výkony z předchozích kol a do své šestnáctky už favorita příliš nepouštěli. Postupem času se Dalglishovi svěřenci svou snahou dostávali do stále větší křeče a spíše než ohrožením branky diváky "bavily" především Suarezovy reakce na kontroverzní rozhodnutí sudího.

Uruguayec nakonec mohl přeci jen rozhodnout. V páté minutě nastaveného času centroval Gerrard do vápna a Luis Suarez hlavičkoval na bránu. Ruddy ale potvrdil, že přes něj se dnes už Liverpool více neprosadí a perfektním zákrokem vyrazil na roh. Z něj už si domácí nic nevypracovali a tak zápas skončil remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Aston Villa - West Bromwich Albion 1:2

22.10.2011 16:00

Góly: 23. Darren Bent (pen.) - 45. Jonas Olsson, 57. Paul Scharner

Zmar, zoufalství a frustrace na straně jedné, radost nad výhrou v derby na té druhé. West Bromwich Albion překvapivě zvítězil na půdě Aston Villy 2:1 a navázal na zlepšené výkony oproti úvodu sezony. Nutno však říci, že jednu z hlavních rolí sehrál sudí Dowd, jenž ve prospěch WBA "vykouzlil" penaltu a následnou červenou kartu pro domácího Herda. Tu sice Brunt nevyužil, avšak v deseti hrající Villans vedení po Bentově pokutovém kopu neudrželi, a po dvou rozích, které v gól proměnili Olsson s Scharnerem, opouštěli trávník se svěšenými hlavami.

Utkání se přitom vyvíjelo přesně podle plánů Alexe McLeishe. V sedmé minutě sice ještě Bannan nasměroval míč těsně vedle brány, za patnáct minut však přišla situace, kterou se nepohrdá. Agbonlahor využil nedorozumění mezi Reidem a Fosterem, vypíchl před brankářem hostí míč a byl faulován. S penaltou si pak s klidem sobě vlastním poradil Darren Bent a bylo to 1:0.

Zlomový okamžik zápasu se odehrál v minutě pětatřicáté. Nevinně vyhlížející souboj v pokutovém území mezi Herdem a Olssonem nepochopitelně ohodnotil rozhodčí Phil Dowd červenou kartou pro domácího záložníka a zákonitě pak i pokutovým kopem. Jakoby však cítil svědomí, tradiční penaltový exekutor Chris Brunt poslal nabídnutou příležitost mimo tři tyče. Gól ale přeci jen přišel ještě do poločasu.

Tři minuty před jeho koncem ještě proti Tchoyiovi dobře zakročil Given, proti hlavičce Olssona už byl bezmocný. Stoper hostí vyskočil na Bruntův roh výše než jeho strážce Collins a hlavou poslal míč do horního rohu - 1:1. Gól do šatny, při pomyšlení na druhou půli v deseti lidech, byl to poslední, co si Aston Villa přála.

A vymalováno bylo už za deset minut. Hosté si vytvořili tlak, z něhož vyústila razantní střela Mulumbua, kterou Given vyrazil jen na roh. Z něj našel Brunt opět hlavu Olssona, který tentokrát jen lízl břevno. Za další dvě minuty se ovšem už skóre měnilo a byl u toho opět Brunt z od rohového praporku. Jeho centr propadl přes trojici hráčů až k Scharnerovi , jenž si míč částečně stehny, částečně hrudí sklepl do vzduchu a akrobaticky zakončil pod břevno - 1:2.

WBA se dostali na koně a chtěli toho využít. V 64. minutě mohl zvýšit Jerome Thomas, jehož střelu naštěstí pro domácí zblokovala pozorná obrana. Poté přeci jen polevili z tempa a spokojili se s poklidným držením vedení se zajištěnou obranou. Villans k ničemu nepouštěli a v nastaveném čase byli dokonce blízko třetí branky. Odemwingie ale obrovské šance po nahrávce Tchoyie nevyužil a utkání tak skončilo 2:1 pro West Bromwich.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Sunderland AFC 0:2

22.10.2011 16:00

Góly: 83. Stéphane Sessegnon, 90. Nicklas Bendtner

Proti jednomu slabému celku to dejme tomu šlo, proti druhému nikoliv. Vepředu impotentní a vzadu zmatečný Bolton se vrací na poraženeckou vlnu. Tentokrát před domácím publikem nestačil na Sunderland, kterému se výjimečně povedl závěr utkání.

Už jenom samotná forma obou mužstev neslibovala žádnou atraktivní podívanou, že ale v prvních deseti minutách bude balon častěji ve vzduchu než na pevné zemi, to bylo přeci jen nepříjemné překvapení. I na Reebok Stadium se nicméně brzy bylo alespoň na co koukat. Domácí totiž v první půli zvládali celkem efektivně využívat velké síly vepředu, jíž demonstrovala věž jménem Davies a na balonu extrémně silný N’Gog, takže ve 13. minutě klidně mohli jít do vedení, kdyby Francouzovu nepovedenou střelu (ze které se vyklubala skvostná přihrávka) zvládl zvnitřku pokutového území dopravit do sítě Pratley. Později ještě z nadějné, a přesto složité pozice střílel mimo Eagles.

Sunderland naproti tomu pohlednosti utkání prospíval ještě o něco méně, ačkoliv to ani v podání Boltonu nebyla žádná sláva - první ušmudlanou šanci si vytvořil až ve 38. minutě, kdy Sessegnon v pádu a vleže na boku nezacílil přesně po rohu Larssona. Po přestávce už to bylo ze strany Mackems o poznání lepší. Vlastně jen heroické protivníkovy bloky, dohromady rovnou čtyři, neustále bránily Sunderlandu v nakročení do vedení. První situace z 52. minuty si vyžádala dokonce dvojitý zásah - nejprve proti Richardsonovi zakročil Boyata a pak se vedle něj do dorážky stejného borce pohotově stavěl Wheater.

Dál se pak zase v 74. minutě zády k brance vinou skvělému bránění neprosadil O’Shea a následný pokus Vaughana do relativně odkryté svatyně vyhlavičkoval Robinson. Tím bychom měli shrnuté útočné trable Sunderlandu, ty Boltonu naproti tomu příliš vzruchu nevzbuzovaly. Petrovova pozice přitom ve 46. minutě měla velký potenciál, Bulhar z ní ovšem vytěžil jen slabou střelu přímo do Mignoleta. To samé platilo i pro Pratleyho pokus.

Black Cats byly nebezpečnější i s neustále se blížícím koncem, z čehož také nakonec pramenil úvodní gól zápasu. Ten vzešel - jak jinak - z nepřehledného závaru, v němž se najednou po balonu vrhnul Sessegnon a z otočky jej napálil k levé tyči. Právě u ní ho dříve ve druhém dějství parádně vychytal Jaaskelainen, teď už byl ale zcela bezmocný.

A stejně tak si musel připadat v samotném závěru. Nejprve přihlížel, jak Klasnić v souboji tváří v tvář troskotá na Mignoletovi a Pratley se nedostává k jasné hlavičce přes O’Sheu, aby potom Sessegnon ve třetí minutě nastavení posunul v přečíslení 3 na 2 míč doleva k Bendtnerovi a Jaaskelainen byl víceméně bez šance podruhé v utkání. Přesunout se nestihl, takže kmenový hráč Arsenalu mohl slavit svůj druhý gól v sezoně.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wigan Athletic 1:0

22.10.2011 16:00

Góly: 81. Yohan Cabaye

Newcastle si proti Wiganu splnil povinnost, vystačil si však jen s jediným gólem - tím premiérovým ostrovním z dílny Yohana Cabayeho. Wigan si tak připisuje už šestou porážku v řadě, zatímco Newcastle bude i po tomto víkendu čtvrtý před Liverpoolem.

Pro wiganisty každopádně něco takového představuje docela dobře krutý výsledek. Do utkání totiž odstartovali daleko svěžeji než soupeř. Po pádu Diamého se možná právem dožadovali penalty a navrch si vytvořili i pár slibných šancí. Mosesovu ránu ovšem kolem levé tyčky vytěsnil Krul a Rodallega vzápětí po Jonesově kolmé výzvě vypálil mimo. Právě kolumbijský forvard, který se v základní sestavě objevil prvně od poloviny září, se pak po Cabayeho úderu do nedávno uzdraveného kolene nadlouho vytratil ze hřiště.

To se vesměs týkalo i celého Wiganu v druhém poločase. Newcastle na svou první šanci sice čekal rovnou půlhodinu, kdy se Al Habsi vytáhl proti Bestově hlavičce, jenže pro druhý poločas Pardew představil Hatema Ben Arfu a tím projevu Strak dodal na životu. Konkrétně třeba Dembovi Ba - před přestávkou neviditelnému, pak značně nebezpečného. Jednou se proti němu ománský golman musel vytáhnout s efektním zákrokem, podruhé už řešil projektil Ben Arfy. I s ním si poradil, což nešlo říct až o Cabayeho pumelici z voleje, která devět minut před vypršením řádné hrací doby určila konečný stav utkání.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Swansea City 2:2

22.10.2011 13:45

Góly: 85. Kevin Doyle, 86. Jamie O'Hara - 24. Danny Graham, 35. Joe Allen

Tak tohle si ve Walesu budou vyčítat ještě hodně dlouho. Místo debaklu Wolverhamptonu, o který si domácí po celý zápas vyjma závěrečné desetiminutovky hlasitě říkali, se v předsunutém sobotním utkání zrodila senzační remíza 2:2. Vlci tak konečně utnuli dlouhou sérii porážek - to však, opakuji, jen díky milosrdnému protivníkovi.

Wolverhampton šel do utkání s neoblíbenou Swansea s pěti porážkami v zádech. A od počátku se dnes zdálo, že jestli si z nich něco odnesl, tak leda to nejhorší. Například bezradnost v útoku a pod McCarthym jenom pokračující chaos v defenzívě. Výsledkem byly akry prostoru pro Sinclaira, Gowerna, Allena a další i minimum práce pro Vorma. Ten se sice v 21. minutě musel postavit do cesty slušnému pokusu O’Hary, to ale bylo asi tak vše. To na druhé straně se Hennessey natahoval po Allenově pumelici a pak nešťastně přihlížel, jak po dvou Gowernových parádních pasech za obranu a následné dokonalé práci Grahama Swansea upevňuje svou pozici v zápase.

Napoprvé se Gowern uvedl jemným obloučkem, nic však nebylo tak hladké, jak mohlo být. Ve skutečnosti Graham po zpracování podklouzl, ovšem ani mdlý Johnson ani váhající Hennessey včas nezakročili, takže to bylo po 23 minutách 0:1. A blíže čtvrté domácí porážce v šesti kolech byli Wolves o nějakých 12 minut později, kdy tentokrát velšský brankář na vině nebyl - Graham servíroval Allenovi míč prakticky před prázdnou bránu. Znovu se spíše "ukázal" Johnson a jeho kolegové v obraně. Ta celkově vůbec nefungovala a někdejší zadák Birminghamu, jenž by jí měl vlastně kapitánovat stejně jako celému týmu, v závěru úvodní části ještě pobavil zmateným nastřelením svého parťáka. Tehdy se nicméně Vlci alespoň ubránili.

A to platilo i pro zbytek utkání, i když rozpaky domácí počínání samozřejmě provázely i nadále. Ať už to byl krásně kroucený centr Rangela, který propadl až na zadní tyč k Sinclairovi, nebo přízemní rána toho samého ex-bluesmana z rohu šestnáctky - vždy musel Wolves zachraňovat jenom přesný Hennessey, v druhém případě dokonce pozdní a efektní reakcí na schovaný projektil. Na druhou stranu domácí celek nijak nevzkřísilo ani stažení obou křídel, Jarvise a Hammilla. Pořád to byla ta samá písnička a vše pomalu směrovalo k poklidnému závěru s výsledkem nadmíru oprávněným...

I přesto se ale ještě marným Vlkům povedlo zápas neskutečným závěrem vyrovnat. V 84. minutě pro ně vykřesal jiskru naděje Doylea, když z velké blízkosti ve skrumáži dorážel Vormem skvěle lapenou Vokesovu ránu. A dílo po malé chvíli dokonal O’Hara, jenž z osy hřiště zakončil pod břevno jednu z mála opravdu pohledných a fotbalových akcí v podání Wolverhamptonu. Swansea, která celých 80 minut kontrolovala tempo i celý průběh duelu, tedy mohla vést klidně o pět branek a místo toho kvůli zpackaným dvěma minutám veze z kraje Midlands pouhý bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City981033:725
2.Manchester United962126:1220
3.Chelsea FC961220:1019
4.Newcastle United954012:619
5.Tottenham Hotspur851215:1316
6.Liverpool FC943212:1015
7.Arsenal FC941415:1813
8.Norwich City933311:1212
9.Stoke City93337:1112
10.Queen's Park Rangers93337:1412
11.Aston Villa925211:1111
12.West Bromwich Albion93249:1111
13.Everton FC831410:1210
14.Sunderland AFC923412:109
15.Swansea City92349:149
16.Wolverhampton Wanderers92258:148
17.Fulham FC914411:127
18.Bolton Wanderers920712:246
19.Wigan Athletic91266:155
20.Blackburn Rovers912610:205

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1612)

Přidat komentář
EL Gringo

krasny zapas Wolwes-Swansea

Reagovat
EL Gringo

krasny zapas Wolwes-Swansea

Reagovat
fantomas

Snad nejzbytečnější ztráta některýho týmu v týhle sezoně.

Reagovat
tomasinho

Aspoň, že tak, výhra Swans by pro mě byla asi moc.

Reagovat
vodka

O'Hara

Reagovat
Chazy

Wolves hrajou mimořádně příšerně, Swans ztratili jistý tři body. Naprosto neomluvitelné.

Reagovat
kiwwi

2

Reagovat
Chazy

Já to myslel tak, že ztratili výhru.

Reagovat
Usty

To snad musel pochopit každej..

Reagovat
Chazy

Njn, taky mě to překvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Utrápená výhra. Ale body se počítají. Yohan za vítěznou trefu a Jonas za výkon hodný hráče utkání. Z Wiganu zahrál výborně Diamé, který se vyrovnal Tiotému.

Reagovat
Chazy

Njn, Wigan je letos jednoznačně na sestup, prostě už chybí kvalita.

Reagovat
biznizmen

Jonas se mi taky líbil, ale ten tak hraje už delší dobu, ještě aby se rozehrál HBA, dnes tam měl sice pár náznaků, ale ještě to není ono...

Reagovat
Liquid

Cabaye výbornej, Marveaux za tu chvilku co tam byl taky dost slušný, Jonas se mi naopak nelíbil, a to zejména v 1.půli tahal to a zbytečně ztrácel, ale s chválou Diamého souhlasím, hrál výborně, ale celkově to byl hodně mizernej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas to dnes zachránil. Na první pohled hodně drbe, ale když ho sleduješ dýl, tak on to sice tahá, ale míč neztratí. Vždy je z toho buď roh nebo faul. Dnes měl jednu přihrávku Cabayemu na paty, jinak výbornej. Oproti loňskýmu podzimu nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je jak ja

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas sice nehraje tak strasne, jako minuly podzim, ale dneska se mi moc nelibil

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle a Sunderland

Reagovat
Woods

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

čo by mačky bez Bendtnera robili

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Spíš bez Sessegnona.

Reagovat
Counter

Dneska možná, ale z dlouhodobého hlediska to sedí na Bendtnera - 5 zápasů = 2+3 Do toho třemi góly Norsku a Portugalsku vystřílel Dánům Euro, kiwwi musí trpět...

Reagovat
fantomas

Ne, z dlouhodobého hlediska to sedí daleko spíš na Sessegnona. Statistiky nestatistiky.

Reagovat
kiwwi

vyhrali by 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nové Zámky sakra nějak jim to šlape....zatím.

Reagovat
Chazy

Tigers krásnej obrat, Blades to posrali.

Reagovat
Woods

Newcastle by uz mohol prestat strasit na 4 mieste a neuskodilo by zacat padat na nejake 10 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč. Příjemné mužstvo. Mi nevadí.

Reagovat
Woods

ved tebe nie, hovorim za seba

Reagovat
tomasinho

Stačí na 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak. Jen ať si José s Andym drbou hlavy.

Reagovat
herbage

U Andyho si spíš drbou hlavy majitelé Liverpoolu

Reagovat
Woods

Reagovat
tomasinho

Brzy dodrbou.

Reagovat
herbage

co, prodáte ho?

Reagovat
tomasinho

Ne, začne střílet.

Reagovat
herbage

na bránu?

Reagovat
Chazy

Tak pak stačí, aby chytal De Gea a máš to.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Už seš trapnej.

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
biznizmen

myslím, že Andy už si ji drbe

Reagovat
Woods

idealne na pozicie mimo poharov

Reagovat
smazaný uživatel

naopak. za to předešlý trápení si to Newcastle zaslouží

Reagovat
Woods

nahodou, doteraz si pamatam ako som sa tesil s toho ked vypadli z Premier League

Reagovat
biznizmen

ty musíš vést bohatý život...

Reagovat
fantomas

Jinak WBA. Dneska večer jde před Villu Norwich, zejtra my, a hned ta tabulka bude vypadat líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát QPR na sestup místo Boltonu a můžem letošní sezonu uzavřít

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Teda ne, nemůžem! Nám by furt scházel k pohárům jeden bod a ManCity musí zejtra ještě padnout s MU každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zapomeň, Norwich odjedou minimálně s trojkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že vyhrajou na LFC? Hmm

Reagovat
fantomas

Remízkáá.

Reagovat
tomasinho

Ani ve snu.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich nikam nejde, to jen Liverpoolu naroste počet bodů o další 3.

Reagovat
niflheim

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

keby nieje tej červenej karty, ktorá mimochodom ani neviem za čo bola, tak WBA ide domov so sklopenými ušami

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že sem to neviděl, tak přirozeně palcuju výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to nevidím a nemám podané na Villu, ktorá mi mimochodim jediná ušla, tak aj dam palec hore pre WBA. Lenže Villa dostala za stavu 1:0 redku, ktorú som ja osobne vôbec nepochopil, preto ma to trocha štve

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
hefy

Pokud Wigan nespadne tenhle rok, tak už nespadne nikdy.

Reagovat
niflheim

Tak jsou takové 3 jistoty - daně, AC/DC a že Wigan vždycky ukope záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, tedy až na AC blesk DC

Reagovat
Chazy

Hej, já si toho doteď nevšim

http://www.cbssports.com/mlb/salaries

Koukni na Twins ... docela trapas, co?

Reagovat
hefy

Přijde mi to nějak moc.

Reagovat
Chazy

No, když letos Twins skončili v MLB 29. a v AL 14., tak by i polovina toho byla moc.

Reagovat
Godwinson

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Bože co já jsem to zase na pl.cz natipoval? Už jsem byl na 12 fleku, ale v posledních 3 kolech mě postihla nějaká mozková příhoda nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

dneska skvělej den sunderland a newcastle za 1000, výhra 4350

a příbram-sigma oba daj gol, dortmund kolín +2,5 ze 700 výhra 2080kc

alespoň se mi částečně vrací těch 9 500 co jsem prohrál minulý týden

Reagovat
miky10

YNWA je stejně úžasný

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

v podani Celtic fans znie lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Ten kluk je neuvěřitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No tak aspoň sebou z Itálie přitáhl kopec srandy

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

The striker is said to have been reluctant to leave his belongings and, at one point, to have run back inside to recover a quantity of money and a suitcase

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Mancini on Balotelli --> He will start tomorrow. He is on fire.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

He has told club officials he and four friends were setting off fireworks through an open window. The bathroom towels set on fire and the blaze quickly spread

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Breno - Fenin, Balotelli, zachvíli se z toho poskládá celá 11ka

Reagovat
smazaný uživatel

Brrr, to bylo teda utrapeny vitezstvi. Nastesti je Wigan letos uplne neschopnej, takze ty tisice ztracenych micu nedokazali potrestat. Ben Arfa sice dost ztracel, ale co mel delat, kdyz vsichni kolem stali a cumeli na nej? Dikybohu za Cabayeho, to je skvela posila, v pohybu ta zaloha slape uzasne, jen se tam ten pohyb musi objevit. Ale pred tezkou predvanocni serii jsou to strasne dulezity body

Reagovat
Chazy

Rhodes už má víc gólů než zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, aby udelali primy postup, nebo zas vypadnou v play-off

Posledni strelec Barnsley me odrovnal

Reagovat
Chazy

Typičo

Reagovat
Chazy

fantomasi, koukni taky ... já fakt vůbec netušil, že je ještě v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vaz Tê went on trial with Football League Championship club Barnsley in July 2011.[12] He impressed the club management and scored a goal in a friendly against Grimsby Town.

To je nadhernej osud

Reagovat
Chazy

To je fakt objev dne ... odteď budu výsledky Barnsley sledovat furt.

Reagovat
Chazy

http://en.wikipedia.org/wiki/Collins_John

Napad mě další takovej. Hraje pod Adamsem

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ne To je hrozny, on ma jenom 25 let

Reagovat
Chazy

... moh by zkusit zas Anglii.

Jako je to neuvěřitelný jak skončil, když jeden rok byl nejlepší střelec Fulhamu v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi to desne davno...

Reagovat
Chazy

Je to děsně dávno, vždyť on začal hrát PL snad v 16 jakožto světovej supertalent.

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

O nem vim, protoze z nejakyho duvodu se na newsnow pod Newcastlem United objevuji i novinky tykajici se Newcastlu Jets

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Nemůžu si pomoct, to bude debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Někdo slušný sopcast na Live?

Reagovat
miky10

6816

Reagovat
Kenneth

Dík, pěknej.

Reagovat
miky10

yes

Reagovat
niflheim

bloodzeed 106723

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas nehraje

Reagovat
vodka

100. pro výhru MU zitra

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

RUDDY!

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez tyčka Downing dorážka

Reagovat
tomasinho

Zatím super pressing, ale to se dalo čekat, když hraje Bellamy, Kuyt i Suarez. Škoda těch šancí Suareze. Ale ten pas Adama na Bellamyho, to mé srdce zaplesalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka pěkné bago kanáři

Reagovat
niflheim

Škodááá

Reagovat
Kenneth

Udělá podle vás Live to 4. místo?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
niflheim

Podle mě tam budou spíš Spurs než LFC.

Reagovat
miky10

Podle mě jo.

Reagovat
kiwwi

*5.

no uvidime co na to Spurs...ale je to celkom realne

Reagovat
smazaný uživatel

Loni byl Tottenham silnější a myslím si že letos posílil líp než Liverpool. A pořád tam je ještě Arsenal.

Reagovat
niflheim

Pokud Gunners v zimě přivedou tak 1-2 kvalitní hráče a přestanou ztrácet zápasy v posledních minutách jak tomu bylo v minulých sezónach, tak se do top 4 klidně i můžou ještě dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

*Doplnil, keď tak. My sme mali revolúciu v kádri, kt. Spurs nepotrebovali.

Reagovat
tomasinho

To je logika ptát se po 8. kole

Reagovat
Kenneth

A kdy se mám zeptat? Jde jen o názor, nic víc.

Reagovat
tomasinho

Tak těžko může někdo soudit po osmi kolech.

Reagovat
kiwwi

ja kludne

Reagovat
kiwwi

a Herbage dokonca aj po jednom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dělajou se aji předsezónní prognózy. Záleží na čem ten odhad postavíš. Jestli na síle kádru, schopnosti trenéra a možnosti posílení, tak to má smysl. Jestli na hře ve dvou zápasech, tak je to k ničemu.

Reagovat
niflheim

Rozhodně ale sympatický výkon od Kanárků...i na OT hráli dobře.

Reagovat
miky10

Na SB teda vůbec, když jsem tam byl

Reagovat
tomasinho

Tam měli víc šancí než vy prosímtěa msueli jste vyhrát díky penaltě.

Reagovat
miky10

Pár šancí měli, ale jen z individuálních chyb, jinak byli bezmocní a bránili.

Reagovat
tomasinho

Těch individuálních chyb tam bylo jako někde v přeboru, vaše obrana byla první dvě tři kola přímo tragická.

Reagovat
miky10

Samozřejmě, ale tady se přece bavíme o předvedené hře Norwiche, a ta byla špatná.

Reagovat
tomasinho

Na to, kde hráli, špatná nebyla.

Reagovat
miky10

Nesouhlasím. Dneska se snaží i něco vymyslet dopředu, jsou nebezpeční. Na SB nakopávali na Holta, kterej to proti přesile ztratil. Že měli tři šance po hrubých chybách Terryho/Ivanoviče/Bosingwy/Mikela neznamená, že hráli dobře. Kdyby Chelsea hrála aspoň jako zatím dneska Liverpool, vyhrála 5:0.

Reagovat
tomasinho

Tak hráli hůřm ale tak špatně zase ne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Heh...brankář od Norwiche se jmenuje Ruddy...náhradní brankář se jmenuje Rudd...že by se trojka jmenovala Rud?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

OT: United's U18s will face FC Tatran Presov & Jurij Konoplev Togliatti on their Slovak tour next week...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se to bude hrát?

Reagovat
kiwwi

neviem ale buduci tyzden som na vychode tak dufam ze v Presove

Reagovat
smazaný uživatel

Prešov je dost z ruky. Žilina by byla skvělá, nebo Bratislava. To bych se možná aji zajel podívat.

Reagovat
mithro

presov nie je dost z ruky, presov je uplne v p..., ak teda ides z ceska

Reagovat
kiwwi

ja to mam 20 km

Reagovat
mithro

aj z Blavy?

Reagovat
kiwwi

v utorok idem domov tak ci tak

Reagovat
mithro

presov, hrali tam aj posledne, jeden zapas v bystrici a jeden v presove

Reagovat
mithro

konecne rozhodca, co tomu simulantovi vsetko nepiska

Reagovat
niflheim

Kdyby se radši Suaréz hned zvednul a běžel na centr...šašek.

Reagovat
miky10

Já bych přál Downingovi toho góla

Reagovat
tomasinho

Bože, ten Kuyt je na přesdržku. Carroll na plac hned v poločase

Reagovat
fantomas

Martin je stejně jako proti MU přesnej jak švýcarský hodinky.

Reagovat
tomasinho

Na stoperu mu to svědčí více jako na kraji.

Reagovat
fantomas

Já ho teda znám jen ze stopera (hrával na RB, když tam ještě nebyl Naughton, počítám), ale každopádně je to pro mě jedno z nejpříjemnějších překvapení sezony. Ostatně jako celej Norwich.

Reagovat
niflheim

Jo ten Martin

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

podla mna aj tomasinho myslel Skrtela

Reagovat
fantomas

To tu fakt nikdo neví, že Škrtela nemám vůbec rád, a tudíž bych mu "Martin" v životě neřekl?

Reagovat
tomasinho

Nedělej ze mě debila svého kalibru. Škrtel nemusel řešit nic dneska, tak bylo jasné, že myslí Russela. Navíc u Škrtela bych to nepsal, když hrál na RB dvakrát, narozdíl od Martina, který tam hrál většinu loňské sezony a v úvodu letošní.

Reagovat
kiwwi

trhni si

Reagovat
tomasinho

Spíš ty se neser do ničeho kromě MU, protože o tom víš velký prd.

Reagovat
kiwwi

drz uz hubu

Reagovat
kiwwi

jaj tak

Reagovat
tomasinho

Loni hrál v Championship taky napravo, v úvodu sezony taky. Ale tam je lepší Naughton.

Reagovat
niflheim

Záškrt? Tak ten umí dobře zahrát, ale často propadává při soubojích a standartkách.

Reagovat
kiwwi

teraz nepozeram, ale proti MU hral vazne dobre - toho Javiera ze neustrazil nie je ziadna extra chyba, on sa proste ustrazit neda

Reagovat
fantomas

A zrovna se mu stane takový neštěstí.

Reagovat
niflheim

Ten Enrique je ale suprovej...pro repre jenom škoda, že ještě nebyl nominovaný.

Reagovat
tomasinho

Nejlepší posila jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom snad nebylo pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to je škodička

Reagovat
niflheim

Fuj.

Reagovat
miky10

Bellamy

Reagovat
Kenneth

Proč ne Suaréz kurva

Reagovat
tomasinho

Paráda, Craig gól do šatny. Já toho chlapa prostě žeru Nic to nemění na tom, že gól už měl přijít dřív někdy po 15 minutách, kdy jsme měli 3 šance.

Reagovat
mithro

taka haluz

Reagovat
Kaze

OT: PES 2012 stahuju FIFU 12 a nechávám v počítači PES 2011

Reagovat
Marosh16

ked sa naucis branit tak je novy PES super

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak a to bránění není takové složité zase

Reagovat
Kaze

Všechno je tam na hovno. Od industrální grafiky po nového nepřehledného systému ML po tom, že třeba hrát za klub s opravdovýma hráčema se musí platit (takže cca 20 zápasů). Hlavně ML mě sere, taktiku osekali, statistiky jsou taky nějaké přehozené, zase bez hexagonu, navíc třeba v taktickém nastavením nevidím ani věk, ani statistiky (tak musím kliknout na jednu z palet), pak ještě Link Feints je schované někde v profilu. Hrůza, je to prakticky mnohem horší PES 2011 (a už ten stál za ***) s lepšíma animacema.

Reagovat
tomasinho

Pes 12 je v hratelnosti o míle před PES 11 prosímtě.

Reagovat
Kaze

V hratelnosti možná, ale mě už naprosto znechutil ten UI, že jsem si dal jeden zápas za NUFC a vypl jsem to.

Reagovat
Kaze

Taky nevyřešili spoustu jednoduchých chyb, třeba přímé jednání při přestupu s hráčema, možnost výměny hráčů, hráči z akademie jsou pořád ti stejní tejpci z různých zemí. Hlavně to poslední je velmi jednoduché vyřešit, stačí vytvořit tak 50 hráčů pro každou zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlete mi nějak ty passy ve FIFE 12 ... mám to den a vůbec nehcápu co mám dělat v PESku jsem třeba 40 minut neztratil míč protože ty passy inteligentě jezdily ke hráčům ,ale tady ve FIFE to jak nashcvál posílaj protihráčům na kopačky .... a nemluvě o kolmicích? WTF? .....o proti PESku je to nějaký nedomyšlený mi přijde! Jinak FIFA 12 je na PC skutečně krása ... chybí mi tam česká liga Ale s QPR jsem nahrál za sezonu 22 bodů a jenom 2x vyhrál (sestup) a teď jsem ve Swansea a mám za úkol záchranu a zatím: Chelsea - SWN 1:1,SWN - LFC 1:1,AFC - SWN 3:1 ..... není špatný ne? hraju na profesionála a hraju to od včerejška! moje poslední FIFA byla 10 někdy v listopadu 2009

Reagovat
REPLIKATOR

Bellamy Hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Malo to byť minimálne 4:0. Suárez palič....

Reagovat
tomasinho

Neuvěřitelné, nechápu, že měl v Holandsku takovou bilanci.

Reagovat
REPLIKATOR

Však... Holandsko

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chápem, proste Holandsko.

Reagovat
tomasinho

To není o Holandsku. On se do spousty šancí dostává i u nás, ale prostě je neproměňuje. Pochybuju, že by v Holandsku měl o nějaké kvantum více šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem teda, spýtaj sa Despiho, ten o ňom vždy hovoril ako o paličovi...

Reagovat
tomasinho

Aha, tak asi měl ještě více šancí.

Reagovat
minoLFC

najlepší golfista na svete

zatiaľsa mi naša hra ľubi až na zakončenie samozrejme...takto keby hrajeme vždy

a Carroll miesto Kuyta na plac, možno bude mať lepšiu mušku

Reagovat
smazaný uživatel

(Konečne ti to došlo)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

čo? Kuytovi sa nedarí, nech tam ide ďalší útočník, možno sa mu bude dariť lepšie, možno nie...logická reakcia na vývoj zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z poloviny Suareze gól, fakt skvělá práce z jeho strany. Mám ho prostě moc rád a to nejsem nějakej velkej fan Reds, nechápu to Ale tohle je přesně to, co u mě přebíjí ty jeho hnusný simulace, prostě to odhodlání a i někdy černá práce a mnoho dalších věcí. Samozřejmě krom toho, že je to skvělej fotbalista jako takovej

Reagovat
fantomas

Velká škoda toho gólu do šatny, ale pevně věřim, že to zápasu nijak neublíží. Doteď mě to dost bavilo. Velký množství pohledných individuálních akcí, a to na obou stranách. To, co se v Norwichi snoubí, mi jednoduše imponuje - obětavost, neuhýbaj x přitom jsou technicky hodně nadaní, v kombinaci si rozumí. Jednoznačně nejkonkurenceschopnější nováček, ten střed tabulky se jeví hodně reálně. Jinak Suárez sice palič, ale ta jeho vlastnost, kdy si pořád musí říkat o pozornost...je na jednu stranu otravná (když tak činí nesportovními prostředky), ale na stranu druhou prostej klenot (když se neustále nabízí apod.). Třeba dneska musí bejt radost za nim hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich mal tých pekných akcií o 3/4 menej ako my,. takže tvoj príspevok znie trochu zavádzajúco, znie to to tak, že ten zápas je vyrovnaný.

Reagovat
fantomas

Nezní. Jen se víc věnuju Norwichi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

hlavne sa mu lubi, že kombinujeme už aj po zemi

Reagovat
minoLFC

mi

Reagovat
smazaný uživatel

pod preview se nepíše koukám, tak to házím sem. V celým poločase jsem si dělal poznámky

V průběhu poločasu jsem si dělal poznámky

2. minuta škrtel golovka hlavou, smůla

další šance luise, tohle musí bejt gol prostě.. chce to víc klidu v zakončení, stejně jako proti MU

craig neztrácí míče, hraje jednoduše, výborně pozičně

výbornej tlak náš z křídelního prostoru, hlavně od glena

charlieho klasika, přenesení míče na dlouhou vzdálenost

minuta craig skvělej průnik, luis smůla

přímočarost, pressing, snaha o rychlou kombinaci v naší hře, jediná brzda v tomhle je dirk, kterej na facku

17. minuta, parádní pas glena na luise, pohotový zakončení z otočky

do 20 minuty byli 2 jasný fauly na Suáreze,Waltononova píštalka zůstala hluchá

21 minuta, špatná komunikace skrtela s enriquem centr z levý strany, glen odvrací na roh

špatná kominikace se opakovala i v 23. minutě a následovala šance benneta

Downing zatím suveréně nejhorší hráč na hřišti zahozená šance, nepřesný přihrávky, chválím jen za bojovnost a pár vybojovanejch balonů

do 25. minuty steven gerrard 100% úspěnost přihrávek a to většina jeho přihrávek míří dopředu

naše obrana je dost zatažená, málo dopňuje záložníky z toho vzniká dost velký prostor pro norwich a hlavně pro hoolahana

málo hráčů ve vápně soupeře, charlie nebo steve by to měli doplnovat, ale když tam není ani dirk nebo luis tak je něco špatně

držení míče od 33.minuty do 38. minuty 86%-14%

40. minuta první záblesk Downinga, výborný centr suárez slabá hlavička

41. dirk neskutečně špatná přihrávka při dobrý podpoře spoluhráčů, uspěchaný

Craig využívá svojí rychlost a dává před the kop první gol doma i když se štěstím jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto opakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si mal pochopil dest, neber to v zlom, ale dávať takú cennú štatistiku na web... Nechaj si to pre seba, ja som tu minule dával len Carrollovu štatistiku. Inak Downing neni ani zďaleka najhorší hráč na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

byl do 25. minuty.. pak už se zvedl

Reagovat
miky10

Suárez góla

Reagovat
Swarley

Bendtner byl dobrej kauf ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam jako záložník nebo jako útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož on je zrovna jeden z těch hráčů kterého bych zařadil do obou kategorií. Stejně jako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jistotu se zeptam: Mluvime oba o Nicklasi Bendtnerovi??

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ono je jasné že je útočník, ale když hrál v Arsenalu, tak sem si myslel že jako záložník by možná byl lepší, páč góly tam nedával. Ale ve fantě mám útok vyřešený, zálohu ne. Tak sem se zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner je jasny hrot, ktereho jen Wenger nejakym nedopatrenim cpal na kridlo Anelka taky neni zaloznik.

Reagovat
Chazy

Njn, Jordi není fotbalista a furt je ve Wiganu, tak co naděláš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Anelka toho v útoku odehrál dost a dost v hodně klubech. Ale ti mladší hráči nemusíjou být tak vyhranění co se definitivního herního postu týče. Nemáš to jako krevní skupinu hned od narození. Když na tom křídle hrál, tak to možná fanta "respektuje". No, to už je jedno. Do zálohy by se hodil, do útoku ne.

Reagovat
Chazy

Pokud jsi jednou viděl Bendtnera, tak by tě v životě nemohlo napadnout, že je něco jinýnyho než hrot, CB nebo DMF.

Reagovat
Chazy

"jinýnyho"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jasně že viděl. A u Koček hraje v útoku skvěle, zapadl tam, a konečně není Sunderland vepředu tak bezradný. Nebo alespoň ne tak totálně nulový jako na začátku sezóny. Ale v záloze taky něco odehrál, tak sem se zeptal kdyby náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalskym kridlum bych urcite nerikal zaloha.

Reagovat
kiwwi

lenze ani utok, to je ich problem

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

nemluvíš o Bellamym?

Reagovat
Chazy

Jj, to je ideální hráč na free role, ten jeho pohyb a kreativita

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

útočník

Reagovat
smazaný uživatel

stopér.

Reagovat
kiwwi

ty si si to kopyto kupil do fanty?

o 2-3 kola ho budes vyhadzovat ze sa nim ani smrad neostane

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Swarley

za poslední tři kola má dvakrát víc bodů než slavnej Suarez...a to s Arsenalem nehrál a má tam 0

Reagovat
Kenneth

Tak Suarézovi se nedaří jen protože ho tam mám já, další kolo ho vyndám a bude to tam sázet zase.

Reagovat
Swarley

tak musíš to zkoušet...já ten útok pomalu měním co každý kolo

Reagovat
kiwwi

z dlhodobeho hladiska je podla mna najlepsie ak tam nechas osvedcenych hracov

Reagovat
Swarley

tak já mám narvanou zálohu a na útok už není tolik peněz, tak toho třetího útočníka tak nějak točím podle formy

Reagovat
kiwwi

jaj tak, to ja som zasa vsadil na utok a pol zalohy...zvysok su supaci, ale zachranuju ma zatial ciste konta NU

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti tahle taktika neselze, tak ses nejvetsi lucker na zemekouli.

Reagovat
kiwwi

wildcard som si uz vycerpal, tak budem musiet len dufat

Reagovat
Swarley

tak útok Wazza, Agbonlahor a Nicklas není k zahození

Reagovat
kiwwi

z momentalnej Villy by som nezobral ani brankara na lavicku

Reagovat
Swarley

Agbonlahor dělá za rozumný peníze spostu bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, kiwwi, nezačínaš pomaly meniť názor na Bendtnera?

Reagovat
kiwwi

ee, preco?

Reagovat
smazaný uživatel

čakám, v koľkom kole ho budeš brať ako skvelého a talentovaného útočníka. Takže 9. kolo môžem škrtať, čo?

Reagovat
Kenneth

I ten lempl Bendtner dá gol. Suaréz určitě zase ostrouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

lempl je skôr Higuaín...

Reagovat
Kenneth

Pokud je hráč který dá za 2 týdny 3 hattricky lempl, tak co jsou potom jiný fotbalisti?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo je teda lempl Bendtner, ktorý má prsty v 3/4 všetkých gólov SAFC?

Reagovat
Kenneth

Je to nefotbalové kopyto. Jinak, jak si přišel na těch 3/4?

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa, viem, že PL nesleduješ, niekto, kto áno, by toto nenapísal, len si sa chytil tej fámy - Bendtner = kopyto. Je mi ľúto, že túto debatu musím viesť asi dvadsiaty piaty krát. Pre ilustráciu kopyta:

http://www.youtube.com/watch?v=MrfkvCE5SxU

http://www.youtube.com/watch?v=w1k3fbAtN1c

http://www.youtube.com/watch?v=8LiJgkbM9Ds

http://www.youtube.com/watch?v=tno9qTMHPL8&feature=related

toto je kopyto?

Reagovat
Kenneth

Hezký, a ted mi tu pošli všechny jeho neproměněnné 100procentní šance. Myslím že toho bude víc.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

toto je lepsi pohlad

http://youtu.be/ruD2hult4P4

Reagovat
smazaný uživatel

ešte raz; dokáže takéto niečo kopyto? Prosím odpoveď. 100 šancí zahodí aj tvoj Higuaín a predsa to nie je kopyto.

Reagovat
Kenneth

Higuaín je schopný dávat golů jako prase, Bendtner se párkrát do roka ukopne.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, vidím, že nemá význam baviť sa s niekým, kto ho videl hrať tak možno z lietadla... Tešilo ma, pokecal som si.

Reagovat
Edgar Davids

ty seš aregumentační mág

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, keďže som celú sobotu strávil núteným nosením tašiek a pochvalovaním mojej milej a vecí, ktoré si vybrala, tak som nevidel ani 1 match - tá Villa hrala tak strašne alebo WBA tak dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Tajomná redka rozhodla zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoooooooooooooolt

Reagovat
Swarley

ojojoj, no to je zajímavý

Reagovat
niflheim

Jooooooooooooooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanarciiiiiiii!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna Holt, tomu ty goly preju silene moc!

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt byl 2x po sobě nejlepším střelcem Champu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to tezko, protoze Norwich predloni Champ ani nehral Ale loni byl tusim druhy nebo treti, strelce vyhral urcite Graham.

Reagovat
Chazy

To těžko

Reagovat
smazaný uživatel

League One 09/10:

Richard Lambert Southampton 30

Billy Paynter Swindon Town 26

Jermaine Beckford Leeds United 25

Grant Holt Norwich City 24

Lee Barnard Southampton 24

Champ 10/11

Danny Graham Watford 24

Grant Holt Norwich City 21

Shane Long Reading 21

Reagovat
smazaný uživatel

jo oni něco plantali na DIGI, mně se to hned nezdálo....

Reagovat
smazaný uživatel

Tem bych neveril ani nazev tymu

Reagovat
fantomas

Byl maximálně nejlepší střelec třetí ligy. Tři sezony po sobě ale nešel pod hranici 20 gólů.

Reagovat
kiwwi

jupiiiiiiii

Reagovat
fantomas

GOOOOL!

Reagovat
mithro

nieco im tam spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ohohó!

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Kluci z Anfieldu, jen dál pokračujte v tom zahazování šancí, vidíte jak se vám to vyplácí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe... ale co, mělo to bejt 3:0 už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Royals!!

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

A co Blades, taky dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to Royals krasne okopirovali, cervena soupere a stejne obdrzeli gol

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

55 golu ve 100 zpasech

Holt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dirk už mě rugelérně sere. Hendo a Andy do hry!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jehe, Kuyt tam furt běhá. Na co King jako čeká?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdá, že ani neběhá.

Reagovat
miky10

Carroll za Kuyta, hned

Reagovat
niflheim

Škodáááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný co s náma ten obdrženej gol udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy za poslední 3 sezóny ...

Reagovat
REPLIKATOR

Downing 5x při střele trefí nejbližšího obránce

Reagovat
Kenneth

Suaréz jdi se zastřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

To neproměňování už není normální, s timhle ať jdou.....

Ať už je Kuyt prosím dole, je to neskutečný

Jinak Norwich dost sympatickej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Away fans kanárků a scousers to rozjeli ve velkým stylu. Neskutečná atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwitch eče jeden.

Reagovat
miky10

Kolikátá šance?

Reagovat
kiwwi

pozeram ze Liverpool super striedanie

Reagovat
niflheim

Ono to vypadá, že to připravuje na příchod Carrolla.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt a Downing zůstávaj, nejlepší hráč na hřišti Bellamy střídá

Reagovat
tomasinho

Kurva drát, na co Kenyn s tím Carrollem čeká?

Reagovat
smazaný uživatel

dole isiel Bellamy ale Kuyt tam je furt aj s Downingom ......a Suarez mi uz pije krv, on potrebuje 10 cistych goloviek aby dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

To Suárezovo rozhazování rukama a vyčítavé pohledy po každý nepřesný přihrávce či centru by mě jako spoluhráče vytáčelo do běla...

Reagovat
tomasinho

Mě to vyčáí i u toho monitoru, na hřšiti by mě asi mrdlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jako on je důvod, proč asi přestanu sledovat LFC, já prostě nesnesu se na něho dívat, jak se vzteká, zkouší tam kraviny, afektovaně gestikuluje, vzteká se... strašně iritující hráč...

Reagovat
kiwwi

ja ho nemozem vystat, to je tak odporne nesympaticke stvorenie, ze som este vzivote nemal k nikomu taky odpor snad

Reagovat
vodka

viz můj komentář, když přestupoval:

vodka

20.01.2011 13:56

Reagovat
vodka

se to nějak blbě zkopírovalo, ale sere pes, ta důležitá podstata příspěvku tam je

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

no nic, už aj ve fantě toho mamrda Suareza vyhodím, to je marný střelec, zrovna toto kolo sem ho nechal eště kapitánovat to je za to, že sem změnil taktiku a hraju víc na body, než že tam mám jenom oblíbené hráče...

Reagovat
tomasinho

Já ho vyhodil asi po 4. kole už.

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez se víc soustředí na rozčilování než na hraní Je to takovej lepší Baroš

Reagovat
niflheim

...Suaréz podklouzne a potom se vzteká na rozhodčího.

Reagovat
fantomas

Btw. niflheime: http://www.transfermarkt.co.uk/en/konstantyn-rud/profil/spieler_104334.html

Tenhle by byl na trojku ideální. Je bez práce, akorát ho přeškolit na golmana.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

A toho by ještě mohli hned přitáhnout jako free-agenta

Reagovat
fantomas

Však řikám, že je bez práce.

Reagovat
niflheim

Ale palec nahoru, že si někoho takového našel

Reagovat
fantomas

No na transfermarketu už nikdo takovej neni, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Kenny ku*vadrát čeká ? Že Kuyt převezme míč, obejde 6 hráčů a zavěsí ?

Reagovat
tomasinho

Co ten debil vůbec chce už? Tak pátá tutovka, kterou zazdil.

Reagovat
fantomas

No tohle hlavně nebyl tutovka pro něj.

Reagovat
miky10

Ježiš, dej to už!

Reagovat
fantomas

To je tupec.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nepřihraje kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně... Andy in

Reagovat
smazaný uživatel

ale za koho

Reagovat
niflheim

Spearing v té bundě

Reagovat
tomasinho

Paráda, on tam pošle Carrolla a stáhne hráče s nejlepším centrem, bravo. Na co tam bude Kuyt?

Reagovat
kiwwi

Andy Carroll on, both crossers off.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Co to je za protekci, že sudí čeká na hráče, než se vysvlíkne z kombinézy a zvedne se z lavičky?

Reagovat
smazaný uživatel

Crawley Town maji premieru ve Football League jak blazen, uz dominuji League Two

Reagovat
vodka

to je kokoooooooooooooooooot

Reagovat
Swarley

ten Suarez je fakt neskutečný vemeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, pro dnešek odvolávám to co jsem předtim napsal o tom Luisovi

Reagovat
fantomas

Ten má štěstí, že to byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, ten Suarez je nesympatický, až to hezký není...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

opičák

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Norwich!

Reagovat
niflheim

Pilk mohl zkusit kličku.

Reagovat
Maresma

10 strel a ani jeden gol, k tomu to rozhazovani rukama po kazdy kdyz to posere.. to je mamrd

Reagovat
Swarley

Adam 85. minuta a běží?

Reagovat
kiwwi

Gerrard doesn't look fit. Adam has never looked fit.

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Co to pískl? Vždyť to nebyl faul ani Adama, ani Barnetta.

Reagovat
fantomas

Ty vole, zrovna teď musí Bloodzeed spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, musel jsem na YES...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Divný, že Suarez ještě nemá kartu za kecy k rozhodčímu

Reagovat
niflheim

Tolerance a la Řepka v Gambáč lize.

Reagovat
Swarley

Carroll po těžkým překalu zase na večerní procházce

Reagovat
tomasinho

Pořád toho uběhl více než Rooney za 25 minut na Anfieldu.

Reagovat
Swarley

no minulej týden byli nejspíš spolu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to je stejne super, v NUFC si tohle nikdy nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ty si zastánca Carrolla...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jo, tohle je jen sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez musel být ve škole hroznej šprt...

Reagovat
tomasinho

Ty vole, větší bídu jsme snad hráli jen se Spurs, kvantum zahozených šanců zubatého blba, porkaučovaný zápas, děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Po fantastické remíze s Man United, dokázal Liverpool doma obrat o body i Norwich

Reagovat
niflheim

Vždyť se ještě hraje

Reagovat
smazaný uživatel

stakovejma křídlamaje to jako by se už dohrálo..

Reagovat
niflheim

Tak já jsem zvyklý na heslo "never give up"...proto taky fandím těm, co fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Norwich má šanci to ještě urvat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kennyho remíze měl hned o polačase stáhnout Kuyta a dát tam Carrola ten by dal na 100% gól z těch centrů..on ho tam pošle místo křídel a na křídla dá Hendersona a Kuyta

Reagovat
kiwwi

YNWA in ♥

22.10.2011 08:54

Povinná výhra.

reakcia:

minoLFC

22.10.2011 10:45

neporazili sme ani ManU, jak chces porazit Norwich?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsem si nevsadil .

Reagovat
vodka

ty vole, já už sem tam tu Carrollovu hlavu viděl, perfektní centr, perfektní hlavička...

Reagovat
C0br

if carroll was born as messi he'd still be rubbish

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Oh, už sem ho tam viděl.

Reagovat
niflheim

Už jsem to tam viděl

Reagovat
vodka

Suarez ale líto mně ho teda neni...

Reagovat
kiwwi

co sa tam deje, citam len: SUAREZANDWHATASAVEFROMRUDDY!

kurva skoda ze som ten zapas nemohol vidiet

Reagovat
fantomas

No to teda velká kurva!

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Já bych si ho radši nechal ujít.

Reagovat
niflheim

Kenny time?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwitch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

WOW. Ruddy úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

S klidem můžu říct, že 3 body nejsou díky Suárezovi a jeho zahozenejm 5 golovkam.

Reagovat
fantomas

Ohoh! No nutno čestně říct, že dva góly pizizubka dal - nebejt skvělýho Ruddyho.

Reagovat
fantomas

* by dal

Reagovat
Swarley

a já nechal v bráně Givena

Reagovat
smazaný uživatel

me too

Reagovat
niflheim

Norwich

Tak tohle mohl být nehorázný klepec od Poolu, ale i překvapivá výhra Kanárků.

Reagovat
smazaný uživatel

teď ještě plichtu v derby v Mandžestru a

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlí mi někdo střídání Aggera za Kuyta? WTF?

Reagovat
niflheim

Dalglish se učí od Manciniho.

Reagovat
smazaný uživatel

a střídání Downinga za Carrola a Hendersona za Bellamyho?Kenny střídání vůbec nezvládá kvůli němu dnes berem jen bod..

Reagovat
kiwwi

asi kvoli standardkam

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, že půjde na hrot, ale nakonec hráli s 5ti obráncama

Reagovat
kiwwi

tak to potom branil remizu, nic ine logicke ma nenapada

Reagovat
vodka

ne, Johnson s Enriquem se vysunuli prakticky do zálohy, takové 352, ale nechápu to ani tak, stačili by tam i ti 2 stopeři...

Reagovat
tomasinho

Enrique už stejně lítal po lajně a Kuyt by tam byl k hovnu jako celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

dpc taky som nasraty..... zmenim si nik ..toto dneska bol vysmech

Reagovat
fantomas

Krásnej mač. Ta radost Kanárků po závěrečnym hvizdu, jako by vyhráli titul, byla všeříkající. Každopádně se odevzdali, mám z nich fakt radost. LFC = Suárez...fakt se všim všudy.

Reagovat
13

Bohužel, ta hra LFC je na něm až nechutně závislá..

Reagovat
smazaný uživatel

Majou ho tam skoro jako spasitele. Ani na Torresovi snad tak neviseli. A to dokázal poráže soupeře skoro sám.

Reagovat
fantomas

Jono, teď se to trošku rozmělní, když se vrátil Gerrard. Ale stejně to celý bude nejvíc záviset na Suárezovi, což je teda dost nezáviděníhodná pozice.

Reagovat
tomasinho

Počkej za rok, v létě přijde Hazard a Suarez bude moct brečet jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny další prekaučovaný zápas, hmmm...

Reagovat
Error

Je to king

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
13

Ty Kennyho střídání....

Reagovat
minoLFC

Škoda, škoda

Hlavne v prvom polčase výborný futbal, ale toľko zahodených šanci...hlavne Suarez by mal dostať pár kolečok okolo Anfieldu za trest

Bellamy znovu ukázal, že patrí do základu, škoda že ho Kenny vystriedal...hlavne Kenny by už mohol začať striedať logickejšie a zavčasu

No nič ideme ďalej, 4. miesto sa stále dá aj keď straky sa ho držia zuby-nehty YNWA

Reagovat
kiwwi

vy idete kolo od kola po bodiku, ale straky drzia 4. flek zubami nechtami

Reagovat
smazaný uživatel

ko co Slepice chlapci? Dyť se kukněte na tabelu. LFC 6.flek bet debat.

Reagovat
kiwwi

h?

Reagovat
minoLFC

P.S.: ten bojovný spirit z pred 5-6tich rokoch, ktorý dokázal otáčať zápasy už asi načisto odišiel s Houlierrovými hráčmi

Reagovat
tomasinho

Dneska jsem vytočený jako už dlouho, takhle mě nevytočila ani remíza s mancs, ani prohra se Spurs ani prohra na Stoke. Takhle si projebat zápas, to je neěco neuvěřitelného. Nakoopat prdel Suarezovi, boha jeho, takový hráč nemůže zazdit snad 6 nebo 7 čistých gólovek. A nakopat by dnes zasloužil i Kenny, Kuyt byl na facku, nechá ho tam celý zápas. Stáhne nejlepšího hráče Bellamyho a dá tam Hendersona, navic na kraj, kde neodehrál jediný zápas dobře. Pak tam milostive Carrolla pošle, ale stáhne hráče s nejlepším centrem. Fakt zkažený celý víkend. Neuvěřitelné, jak zahodit během týdne dvě výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa obcas zda, ze Kenny vobec nerozmysla ....to striedanie Bellamyho ako nech sa na mna nehneva ....proti manu hral Hendo paradne v strede a co spravi ..da ho na kraj

Reagovat
vodka

otázka je, kolik Bellamy vydrží, třeba je s ním domluvený, že nebude hrávat celé zápasy, nezvládá 2 zápasy týdně kvůli kolenu...

Reagovat
tomasinho

Asi ho chtěl ještě na Stoke pošetřit. To by se ještě dalo pochopit, ale Carroll za Downinga? Vždyť Downign přicházel hlavně kvůli tomu, aby zásoboval centry Carrolla.

Reagovat
vodka

já sem z Dalglishových taktických záměrů byl rozpačitý už víckrát... i cpaní Downinga do středu, stejně tak když převzal LFC, tak dával hrozné sestavy, akorát tehdy se to nějak uhaluzilo...

Reagovat
vodka

bez "i"

Reagovat
smazaný uživatel

a poste je jasne, ze to Hendersonovi nejde na kraji a on ho tam furt sak to neni normalne

Reagovat
tomasinho

Tak nastoupil třikrát s pěti beky, tam to jinak nešlo. Pak zase neměl koho postavit, tak na jaře hrál střed Lucas-Spearing (brr ). Na jaře to byla euforie, vezli jsme se na vlně, navíc ksvělý pressing. Teď to je fakt křeč někdy. Sestavy Kenny neposílá špatné, ale ty střídání jsou tragické, buď střídá špatě nebo pozdě. Dneska obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byla i základní sestava špatně. Poprvý po x letech jsme měli na krajích opravdová křídla a on nechá nejlepšího hlavičkáře PL na lavičce, to přece není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

netrep kokotiny, daj si facku, aj dve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

ten suarez je horsi plačko ako ronaldo sakra. nech ho kupi malaga alebo machackala. takyto hraci prec z premier league!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci z Norfolku sa asi vykúpali v hovn*ch

škoda liverpool nevyužil šance.. čisté šance.. stratené 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

** pičiiii ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Norwich Arsenal zitra win a zase se o nejaky ten bod dotahnem

Reagovat
smazaný uživatel

todle je fakt nemohoucnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi Liverpool silně připomínal loňské Spurs proti Blackpoolu

Reagovat
havrys99

John Ruddy..

Reagovat
Kenneth

Suarézi nenávidím tě.

Reagovat
minoLFC

ty už by so ho mohol vyjebať z tej fanty, nosíš mu smolu

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Já ho "vyjebal" po 4. kole a stejně furt pálí.

Reagovat
minoLFC

ty ale niesi Kenneth - fantokazca forwardov

Reagovat
Trand

Afobe Benik Afobe

My pal Jordan Rhodes at Huddersfield now has 13 goals in 5 games for club & country! Another hat trick today! #PremStrikerInTheMaking #HTAFC

Docela forma

Reagovat
Chazy

Njn, však sem to tu zmiňoval několikrát. Jenže Teriéři stejně budou až třetí, protože jsou notoričtí tragédi v tomhle.

Reagovat
Trand

Já jim doufám, že postoupí, spolu s Owls. Jak hráli minulý rok proti Arsenalu v Carlingu, nepřišli mi vůbec špatní.

Reagovat
Chazy

Tak oni tam jsou už cca čtyři sezony nejlepší tým, opravdu je problém jen v tom, že vždycky na konci odpadnu.

Reagovat
Maresma

Jak ja toho Suareze nemam rad, zaslouzil by nakopat do prdele. A to jeho rozhazovani rukama me taky pekne sere, fakt bych raci hral v utoku s NGogem. Stejne tak byl hroznej Kuyt a taky Kenny. Tahle ztrata me fakt hodne nasrala, takze si du raci udelat palacinky abych se uklidnil.

Reagovat
Maresma

Jenom abych to doplnil, ta hra nebyla zas tak spatna, ale to promenovani sanci to je fakt na facku. Carroll tam mel prit driv...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je tragéd zápasu? Kenny, Suárez alebo Kuyt?

Reagovat
tomasinho

Všichni tři stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci traja

Reagovat
smazaný uživatel

Poviem to takto, pokial bude pri kormidle Kenny, na LM mozeme zabudnut. Mozno to je dobry motivator ale tym asi koncia jeho trenerske schopnosti. Nulovy trener, taktik, manazer.. preboha toto boli striedania ? Kuyt hra totalne hovno, a on da dole najlepsieho hraca Bellamyho ? Totalna neschopnost sa rozhybat k striedaniam ked vidi ze tym absolutne nefunguje. Nie je to prvy Kennyho prekaucovany zapas a vyhovarat sa na to ze hraci nie su zohrati uz nemoze. Preto je len jedno riesenie: Kenny dakujeme za vsetko a dovidenia !!! Ancelloti IN ASAP !!!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

proboha.. sice ten zápas prokaučoval, ale vyhazov???nejsme Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

nejste!!! Jste tam kde jste - v Prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka je toto prvy zapas co prokaucoval ? Jedine zlepsenie bolo par zapasov po jeho prichode, ku koncu sezony uz len prehry, a totalna neschopnost. V lete vyhodil za hracov desiatky milionov libier tak je snad ocakavane nejake zlapsenie. Ale hra pod nim je totalne bez napadu, proste tragedia.

Vyhry po 9 kolach ? Su presne 4 a to:

Arsenal - v tom case totalne v rozklade, este bez posil

Bolton, Wolves- 2 timy podpriemerne, navyse dost z formy

Everton- hrali sme totalne hovno, jedina zachrana bola vymyslena cervena pre everton

Ostatne zapasy: prehra so sunderlandom, stoke a tottenhamom a dve remizy s manu norvichom

Takze otazka - co Kenny dokazal s tymto tymom po takmer roku prace a priblizne 100 mega libier vyhodenych na hracov ? Porovnaj nasu hru s najvecsim konkurentom o LM Tottenhamom a uvidis ze s Kennyho hrou nemame na nich ani nahodou, a to este nespominam arsenal !!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
justcall

OT: když má Wenger ty narozky.. http://bit.ly/qioYMl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A v PD mezitim hraje Real s šestou Malagou 3:0 po 30 minutách. MILUJEME PL!

Reagovat
fantomas

...na jejim hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a ja som sa bal dat cistu 2

ale aspon Ronaldo hattrick

Reagovat
kiwwi

jak som to vedel

ja som sa len pomylil

Reagovat
Chazy

No počkej, Malaze snad fandíme, ne?

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

To určitě...já si ji jen vypůjčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Kristýna už hattrick...ale pořád musím zdůraznit, že pokud Messi nepředvede, že by se mu dokázal vyrovnat, co se týče premier league, tak bude mě pro Kristýna vždycky lepší.

Reagovat
fantomas

Pro mě taky.

Reagovat
Chazy

Je to nejlepší hráč na světě.

Reagovat
minoLFC

ale Messi

Reagovat
Chazy

Njn, oba se zařadí k Maradonovi, Pelemu a Bestovi.

Reagovat
kiwwi

presne tak, uplne zbytocne riesit kto je lepsi, neni pochyb ze raz budu stat po boku najvacsich hracov historie futbalu

Reagovat
kiwwi

ja zacinam prave pomaly menit nazor...toto co momentalne predvadza Messi je absolutne out of this world

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
C0br

Jediný důvod toho je, že v barce může ztrácet míče solováním jak chce, ale zbytek týmu mu ten míč vybojuje během 10 vteřin svět. Díky tomu má naprosto neskutečné množství šancí něco udělat.

Reagovat
kiwwi

picu s ryzu...Messi presuje rovnako ako ostatni spoluhraci...a dribling aky ma Messi nema skratka nikto - nikto sa mu ani len nepriblizuje...Ronaldo je ale komplexnejsi zakoncovatel, to je pravda

Reagovat
C0br

Dribling má jinde to nepopírám, ale o jeho presingu valné mínění nemám, poslední dobou jen stojí a čeká až dostane míč.

Reagovat
kiwwi

tak ak toto ma byt hlavna Messiho slabina, tak potom co povies na Ronalda v tomto istom ohlade?

http://bit.ly/pHyaq0

Reagovat
C0br

Já to jen porovnávám se zbytkem týmu, který pro něj odvádí větší práci, než Real pro Ronalda (teď nepočítám nějaké asistence na góly, které jsou v tomhle případě irelevantní.

Reagovat
vodka

to si teda nemyslím, ale je pravda, že Real sem letos neviděl myslim ani jednou, když nepočítám tu odvetu..

Reagovat
C0br

Nemám žádná fakta, ale dle mého mínění má Messi za zápas díky svým spoluhráčům tak o 30% více šancí něco vytvořit.

Reagovat
vodka

to ale neni jeho problém, Barcelona zase díky Messimu vyhrává tituly, protože vědí, že Messi prostě dokáže z hovna uplést bič...

Reagovat
vodka

a Ronaldo má ty spoluhráče taky top...

Reagovat
kiwwi

ze Barca sa nadrie viac na Messiho ako Real na Ronalda?

Reagovat
vodka

no, že se Ronaldo prací pro tým teda sedře... Messi je týmovější..

Reagovat
fantomas

Momentálně? Vždyť se mu na jeho poměry vstup do sezony moc nevydařil...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

No herně je fakt horší než loni nebo předloni. Kazí na svý poměry až moc často, jak řiká Cobr - je opravdu dost línej v některých zápasech. Vždyť i Guardiola nedávno uznal, že není úplně ve svý kůži.

Reagovat
kiwwi

nemali este v podstate tazkeho supera, nedivim sa ze sa mu nechce velmi presovat proti slabsim timom ked vie, ze do 20 sekund budu mat loptu naspat tak ci tak...uvidime co predvedie dnes proti seville

Reagovat
fantomas

Jj, na to se těšim. Ale ani proti Atlétiku to třeba nebylo ono.

Reagovat
fantomas

Pardon, proti Valencii. Fail.

Reagovat
miky10

10 gólů v 7 zápasech, jak píše kiwwi, out of this world.

Reagovat
fantomas

Statistiky jednak nejsou všechno, jednak už míval i neuvěřitelnější. Nepopírám, že je to furt aktuálně top one na světě, ale "out of this world" to letos zatim doopravdy neni...

Reagovat
C0br

Statisticky je to jeho nejlepší start do sezóny pokud se počítají všechny soutěže (jen ze šp. superpoháru má 3+2).

Reagovat
fantomas

Míval je neuvěřitelnější - v jiných fázích sezony třeba, ale míval. A hádat se tu nechci, to si radši pudu číst o demokracii, šlo mi o jediný: muj osobní dojem z jeho herního projevu je horší než dřív.

Reagovat
kiwwi

tak ty si pisal o vstupe do sezony, necuduj sa

statisticky ho ma perfektny, herne sa opat dostane do standardu, nepochybujem o tom

Reagovat
fantomas

No jo, o vstupu sem psal, a za tim si stojim - jen mě úplně nezajímaj statistiky no.

Reagovat
fantomas

A k těm aktuálním sem právě dodal, že mi na jeho poměry jako něco neuvěřitelnýho taky nepřijdou.

Reagovat
kiwwi

tak na jeho pomery no...to uz snad ani nejde hnat vyssie

Reagovat
fantomas

No kdyby hrál na jeho poměry standard, je to samozřejmě v pořádku.

Reagovat
miky10

No on je právě i herně úplně neuvěřitelnej, ta statistika to měla jen potvrdit.

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelnej? V každym druhym zápase možná.

Reagovat
Chazy

Nowitzki je basketbalista, žejo?

Reagovat
tomasinho

Nejlepší Evropan pro mě za posledních pár let

Reagovat
Chazy

Ok ok. Já jen koukám, že kdo to dneska bude mít slavnostní první nadhoz v Texasu a něco mi to jméno říká.

Reagovat
Chazy

Hmm, tak teď koukám, že to není poprvý. A asi je s ním sranda. Každopádně snad tentokrát aspoň trefí catchera a ještě trochu vylepší ten pohyb ...

http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=16253705

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Jak srovnávaj to jeho postavení.

Reagovat
Chazy

Jj, ale celý až do konce je to dobrý ..

Reagovat
soukup

to je úžasný video

Reagovat
Chazy

Jj, to MLB network běží na mlb.com 24 hodin denně zdarma, i když teď to zrovna buhvíproč nejde. Ale stejně tam jen kecaj, nicméně některý věci jsou fakt super, já mám rád tyhle videa od nich.

http://tinyurl.com/6ydkk6d

Reagovat
Chazy

Zrovna to první je dobrý, obrovská Pujolsova chyba.

Reagovat
soukup

tak to bylo vidět už v highlightech, že to posral no, tam je to taková elektronická tužka v atraktivnějším podání, ale určitě je to dobrý, lepší než čmrkat tužkou po monitoru

Reagovat
Chazy

Njn, ty tužky maj přímo v přenosech ... když hrál Detroit jednou zápas, tak jeden komentátor řek, že dneska je vyprodáno do posledního místa a ten druhej, že se vsadí, že není a tužkou zakroužkoval prázdnou sedačku

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Jojo, hráč Dallasu, tak proto asi. Dokonce byl tuším i MVP jednou.

Reagovat
Chazy

Nj, už to vidím, já sem rád, že sem ho správně zařadil . Ti basketbalisti jsou nejací neschopní, Jardon hodil ještě hůř.

Reagovat
Chazy

* Jordan

Reagovat
tomasinho

Tak oni jsou zvyklí na trošku jinéh házení.

Reagovat
miky10

Ten prsten si zasloužil.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Jj, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho špatný vstup do sezony..

13 zápasů

16 branek

10 asistencí

Nejlepší hráč světa.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Kriteria su evidentne nastavene vysoko. Ak je toto zly vstup do sezony, tak by ma zaujimal excelentny vstup do sezony Ale ved fantomas.

Reagovat
fantomas

NA JEHO POMĚRY a HERNÍM PROJEVEM, ty mamlasi.

Reagovat
niflheim

Boj s větrnýmy mlýny...že já to vůbec začínal

Reagovat
fantomas

Ještě víc těch statistik do mě naklopte.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on herně vážně horší je, spousta těch statistik se na něj nějak "nalepila", zatímco v minulých letech by při stejné produktivitě měl o polovinu víc bodů...ale rozjíždí se

Reagovat
fantomas

Díky ti, bože! Věděl sem, že Pepek neni jedinej barceloňák, kdo se na to dokáže koukat i takhle - s odstupem.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to jen potvrzuju.. Když si někdo dovolí mít takové statistiky a přitom má na JEHO poměry špatný vstup do sezony, tak to prostě je nejlepší hráč světa..

Reagovat
smazaný uživatel

no o tom, že je nejlepší já nepochybuju, jen říkám, že je z formy, tudíž se dá mluvit o "špatném" vstupu (samozřejmě herním), statisticky nikdy lepší neměl..

hrozně se těším, až bude zase v laufu, on se zlepšuje každým rokem, k tomu Cesc, mlask mlask

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o to, že pokud srovnáš formu těch dvou, tak stejně vychází lépe Messi. nejen statisticky. Ale sarkasmus to nebyl.. I já pamatuju lepšího Messiho, samozřejmě..

Reagovat
fantomas

No jo, jenže v tomhle samotnym vlákně týkajícím se jeho horšího vstupu do sezony o srovnání nepadlo ani slovo...začalo to kiwwim, že momentálně (!) předvádí něco, co má být out of this world (!)...což mi nesedělo vzhledem k tomu, jakej vstup do sezony po herní stránce prodělává. Nic víc, nic míň.

Reagovat
kiwwi

ale momentalne neznamena prave od zaciatku sezony

Reagovat
fantomas

A co to obnáší? Jen poslední týden?

Reagovat
kiwwi

kludne aj posledny rok

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

pozor aby ti nevypadli bulvy

tak som to myslel

Reagovat
fantomas

Hm, ty vole, tak kdo to mohl vědět. To bych se do ničeho nepouštěl. (hlavně že to oznámíš po hodinovym flamu)

Reagovat
kiwwi

bola by tu nuda

Reagovat
smazaný uživatel

jen jestli se nechytáš stébla

Reagovat
kiwwi

fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že to "špatný vstup do sezony" je sarkasmus, proto má reakce..

Reagovat
fantomas

Reagovat
alcantara

V najvacsich doteraz odohranych zapasoch potvrdil svoj standard, nastaveny najvyssie na svete, k tomu tie cisla, nemam ten pocit, ak si k jeho vykonom pripocitam fakt, ze nastupil do timu rovno bez pripravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt opravdu treba 40% zapasu odchodi to drive nedelal , proste mu ta slava stoupla do hlavy. Vi ze mu staci jen tak si nekde postavat pak vzit mic dvakrat si ho s nekym narazit obejit 3-4 hrace a zakoncit.

Reagovat
smazaný uživatel

JO no. Pro mně je Nej na světě Messi,ale je fakt,že nebyl zatím v PL,takže.....

Reagovat
vodka

pro mě už ne, Messi je fakt naprostý unikát, ten styl, jakým on projde skrz 4 hráče je neskutečný. Ronaldo tak účinné kličky a driblink nemá. CR je fantastický atlet s excelentním zakončením, ale ty jeho kličky jsou spíš na efekt. Messi je nedostižný v driblinku, já sem nikoho s takovým vedením míče ještě neviděl, stejně tak jak jednoduše přechází přes obránce. Je relativně přímočarý a proti CR je o dost kreativnější, přestal skoro simulovat, odzbrojující produktivita...

Reagovat
kiwwi

tak tu sa Messiho musim zastat duplom, Messi nikdy nesimuloval...prihrava Iniesta, Xavi, o Pedrovi alebo Sergiovi sa ani nemusime bavit, ale Messi ide co to da aj ked ho fauluju, ide dalej jak tank...napr. aj teraz proti Plzni...niekto mu tam nechutne prisliapol clenok ked viedol loptu, v tej sekunde bolo vidno bolestivu grimasu na tvari, ale ustal to, dohral akciu a az potom sa zlozil

Reagovat
Chazy

Jj, taky jsem ho simulovat neviděl.

Reagovat
vodka

ale před pár rokama si zaskákal taky, tuším proti Del Hornovi, který ho jenom lehce líznul, pokdu si to dobře pamatuju...

Reagovat
tomasinho

A jednou v Clássicu se po úderu do ramena 10 minut válel po zemi s rukama v obličeji. Jinak ale souhlasím, že nesimuluje.

Reagovat
vodka

jako on se snaží v poslední době dohrát snad všechno, když to jde, ale vždycky to tak úplně nebylo...

Reagovat
C0br

Letos dostal za simulace už i kartu.

Reagovat
Tomanatura

Messi je neco vic, i kdyz Cristiano je suverene druhy nejlepsi. Po teto Messiho petiletce uz snad nemuze rict nikdo, ze je Cris lepsi.

Reagovat
niflheim

Já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

uvedomujete si, ze ked tu nabehnu ludia spod PD tak sa nam vysmeju ze pod suhrnom PL riesime viac PD ako PL?

okamzite zmazat cely thread!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra na sedmý místo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hope

Reagovat
smazaný uživatel

Chuck Testa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Já četl "nope".

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí pár "rohů" a může být....

Reagovat
smazaný uživatel

Může, no. Bude to strašně těžkej zápas.

Reagovat
fantomas

Doma na ně umíme. Nemaj tu ručníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by dát vítěznej gól Ramsey.

Reagovat
fantomas

To by teda sakra moh. Ale tentokrát trošku dřív než naposled. Btw. chystáš se to ladit, jo? I když to asi bude trošku boj s větrnými mlýny vzhledem k tomu souběžně hranýmu derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokusim se, no. Já mám dvě obrazovky, tak bych si kdyžtak pustil oba dva zápasy najednou.

Reagovat
fantomas

Tak já zase klidně budu sledovat jen Arsenal asi. Ale jen za cenu ucházejícího sopcastu/veetlu, jinak se asi omezim na online.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně bych moh do hvězdy, tam by to aspoň na jedný obrazovce pustit měli

Reagovat
fantomas

Tak to bych ti neradil. Tam bude narváno jako blázen. Bys tam musel sedět od rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak místo by se tam našlo, ale je fakt, že asi těžko u tý jedný televizky, kde vysílaj vždycky něco jinýho

Reagovat
fantomas

Jj, odtamtud stejně budou všichni sledovat derby. A navrch fakt pochybuju, že by sis sedl. Na takový zápasy tam bejvaj buď rezervace, nebo ti, co si hoodně pospíšili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako narváno bude, ale mám zkušenost, že hodinka před zápasem je bezpečná, půlhodinka předem se ještě dá, když vyškemráš u obsluhy židli.

Reagovat
fantomas

Hm, tak to asi bude jen ve mně - čili v někom, kdo zásadně chodí načas (spíš ještě pozdějc).

Reagovat
soukup

ale uzdravil se Jones a i když to bylo Maccabi, tak byl neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

"What do I want for my birthday? Money? I have money. iPad? I have iPad. I want what I always wanted. Three points."

-Arséne Wenger

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mada

Doufám že tenhle dárek dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsme si nechali utéct vítězství? Panebože... Snad je i dobře, že jsem to neviděl.

Reagovat
kiwwi

inac pred tymto zapasom Liverpool este nikdy v PL nestratil body s novacikom doma...nuz casy sa menia, kazdy sa zlepsuje, len Liverpool stagnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kde si vyčetl takovou píčovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Loňská prohra s Blackpoolem je co? Předloňská remíza s Birminghamem?

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza s Hullem a stoke bych ještě taky dodal v 08/09.

Reagovat
tomasinho

Jojo, já jsem taky jen vybral nejbližší, co si pamatuju.

Reagovat
kiwwi

hmm tak tuto statistiku som videl v jednom tweete, neskumal som to...tak beriem spat

Reagovat
tomasinho

Abys k tomu Twitteru jednou nepřirostl, když tam máš tak skvělé statistiky.

Reagovat
kiwwi

a aby si sa ty neposral

Reagovat
soukup

no jasně začni urážet, když ti někdo opraví tvoji blbost, kterou si napsal s úmyslem provokovat

Reagovat
kiwwi

kiwwi

22.10.2011 21:33

hmm tak tuto statistiku som videl v jednom tweete, neskumal som to...tak beriem spat

Reagovat
kiwwi

a uraza akurat tak tomasinho mna uz vyssie

Reagovat
tomasinho

Komediant až na půdu, fakt že jo. Málo co ze mě debila, tak se ještě bude ohánět, že ho urážím.

Reagovat
kiwwi

prosim ta, ty uz na mna nereaguj, lebo normalne nevies a o tieto sracky nestojim

Reagovat
tomasinho

Wow, mistr nepochopení textů píše, že něco neumí. Bravo, bez trotla jako ty si klidně vystačím.

Reagovat
kiwwi

to som naozaj rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

jj tvoje podložené štatistiky

Reagovat
kiwwi

If Dalglish is called King Kenny with 15 points; surely it's Pope Pardew with 19?

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipnej za každou cenu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jak za každou? Je vtipnej vrámci klubový rivality, to je naopak povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo,zatim toto kolo tragicka fanta ze ja si tam dal toho Suareze vcera a jeste mu dal C

Reagovat
kiwwi

uz v 38 zapasoch v tejto sezone padlo menej striel, ako mal dnes sam Suarez (11)

Reagovat
minoLFC

twitter?facebook?

Reagovat
kiwwi

toto je od opta, tu nemaj obavy zeby to nebola pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez

We did not win but we tried during the whole match! Thanks for your support!

Reagovat
kiwwi

kto mu to pise?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vsak nevie po anglicky, tak sa pytam, ci nevies, kto mu to pise

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť už poskytoval v angličtině i rozhovory. A kdyby náhodou si nebyl jistej, tak bych řek, že Maxi mu pomáhá s AJ dost, jsou furt v kontaktu, furt hází nějaký fotky s ním a coatesem jak jsou někde.

Reagovat
kiwwi

no prave na zaklade tych rozhovorov som napisal ze nevie po anglicky

De Gea tiez minule napisal tweet po anglicky a potom napisal ze mu s tym pomohol Nani

Reagovat
minoLFC

a nebol na konci tweetu tento smajlík?

Reagovat
kiwwi

na taky este nemal dovod

Reagovat
minoLFC

ja len či to skutočne bol rukopis naniho, ale asi kecal

Reagovat
smazaný uživatel

zase to je na urovni a1 to mohl klub zubatá dát

Reagovat
smazaný uživatel

Pise na Facebooku anglicke vzkazy hned od prestupu do Liverpoolu.Co je na tom k nepochopeni kdyz si to muze pripravit a jsou to jednoduche vety.

Reagovat
kiwwi

minimalne mu to niekto kontroluje a opravuje...neverim ze s tou anglictinou pise vsetko bez chyby

Reagovat
kiwwi

a pochybujem ze na FB pise odkazy...hraci len tweetuju, maximalne maju niektori oficialne facebookove stranky, o ktore sa ale stara niekto iny

Reagovat
smazaný uživatel

on to samí píše ale i na twitter.

Reagovat
kiwwi

a nie je to nahodou najprv na twitteri a potom na FB?

Reagovat
tomasinho

A co takhle propojený twitter s fb? To twitterový král kiwwi nezná?

Reagovat
smazaný uživatel

Pise tam dost casto pocity po zapase , a dava tam fotky treba z treninku nebo jak byl na navsteve s rodinou u Maxi Rodrigueze a takovehle veci. Nebo taky tam mel fotky z satny kdyz vyhrali Copa America. Takze na 99% to tam pise on , to ze mu to nekdo zkoukne nez to zverejni je asi jasne aby tam nebyli nejaky hrubky , ale ty vety opravdu vypadaj na zacatecnika.

Reagovat
smazaný uživatel

King Kenny King Kevin v bledemodrom. LM pre 1,5l nevyzerá ružovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoň si despi

Reagovat
smazaný uživatel

Papa semienka

Reagovat
smazaný uživatel

Keď chceš aj to...

Reagovat
smazaný uživatel

*m

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

kastrovaš sa nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na MOTD prosím prosím

Reagovat
Chazy

Hehe, Anglie pokračuje v tom trendu z minulýho týdne, v prvních 6 ligách, což teda dělá celkově 7 soutěží, dneska jen 3x 0:0 ... tak uvidíme co zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra United a Spurs prostě musí! Už jen kvůli tomu, že mám od každého 3 hráče ve Fantě a týpek co hraje proti mě tam má 3 hráče z MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

....prostě musí!

Reagovat
smazaný uživatel

a nejlíp Defoe a Rooney Hattricky a všechny přihrávky VdV a Young

Reagovat
smazaný uživatel

tak zítra si tě budu pamatovat.

Reagovat
kiwwi

ok tak som si pozrel 20 minutovy zaznam Liverpool vs. Norwich...paradny zapas, Ruddy absolutorium

a inac, vsimnite si, co predchadzalo golu Norwichu

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro toho, kdo mi dá link na MOTD

Reagovat
kiwwi

http://dart1801.blogspot.com/

ale zatial je to offline a neviem co to bude za kvalita

a tu 700. venujem zajtrajsej vyhre United

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
smazaný uživatel

Díky českej Tomku, sedmistovka je tvá...

Reagovat
kiwwi

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

http://forum.wiziwig.eu/forum.php

nebo tohle forum, najdes tam odkazy na vsechno

Reagovat
kiwwi

dufam ze to bude horsia kvalita

Reagovat
minoLFC

to je myslím tiež manure

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je slušnej a nezačíná hned s obdrženou sedmistovečkou nakládat...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kiwwi

musis hned preinvestovat a do coho lepsieho sa da investovat ako do United?

Reagovat
smazaný uživatel

Tys naštěstí jen věnoval, takže bys teoreticky stejně vydělal velký hnědý...

Reagovat
kiwwi

vsak oni by zisk vratili zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fuk, nechme toho, stejnak nám nepřísluší nakládat s Tomkovo majetkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši do akcií řeckých bank než do MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, já se furt nemůžu nalogovat na FPL... A přitom bych tam mohl udělat pár parádních změn, třeba do branky Ruddyho, který je na lavičce, místo Nzogbii Simpson na lavičce...

Reagovat
Tomekcz

Reina jak kuzelky je sundal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že Rodallegových střel jde na bránu 9%?

Reagovat
Chazy

Skoro přesně no... 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye, nádhernej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako z učebnice

Reagovat
Trand

Herd na Olssona šlápnul? Nebo za co dostal červenou?

Reagovat
Tomekcz

zadnej zaber to neprokazal, Olsson se uplne normalne zvedl a bezel dal, to asi jen nekdo mel potrebu potopit Villu.

Reagovat
Trand

Ok, já jenom jestli má někdo lepší stream než já a viděl to. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm tak ten čárový to pěkně pojebal. Ale ta redka tam měla být za tu brutalitu na longa takže je to fuck. McLeish se přiblížit k mému oblíbenému klubu tak se jdu asi objesit

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tayls

“I was coughing out blood because it was difficult to breathe when you’ve got these things blocking your nose.” “It was a crazy one for me – I haven’t experienced that before.”

“But would I have come off? No chance. It was just a broken nose – it’d take more than that for me to come off.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kapitán amerika

Reagovat
smazaný uživatel

Teda necekal jsem, ze se doziju chvile, kdy budu moct napsat, ze nejlepsi hraci NUFC jsou stoperi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Steven prekvapuje. Sice je porad lehce neohrabanej, ale hraje paradne. Zacina se tlacit na post nejoblibenejsiho hrace NUFC. (odchovanci maj zkratka protekci)

Reagovat
fantomas

Vy ste fakt jak korouhvičky. Jeden tejden vycákaní z Harpse, druhej z Cabayeho, třetí z Demby, čtvrtej z Taylora...

Reagovat
smazaný uživatel

pátej z tiotého, šestej z krula.. můžem pokračovat klidně

Reagovat
fantomas

Anebo všecko najednou nejlíp. A do toho manažer. Johoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule dokonce lexess i z sholy, ale tam jsem to chápal, hrál skvěle. Ale ne tak dobře jako Colo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to věčný trápení s nim... navíc hrál posledně jak superman

Reagovat
smazaný uživatel

No jako čuměl jsem docela co tam předváděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zažíváme nejlepší časy od dob Sira Bobbyho Teď navíc přijde krutý vystřízlivění v zápasech s Manchesterama a Chelsea, tak si užíváme dokud to jde.

Reagovat
fantomas

Nemyslel sem to zle, ale ste v tom fakt nejlepší v tomhle unášení se.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškovská vášeň

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda, vsechno to chvaleni ma nejaky svuj duvod. Harps za vztah ke klubu, Cabaye jako kvalitni posila, Pardew jako konecne poradnej manazer, stoperi, protoze obrana byla vzdycky nejslabsim clankem, Shola za to, ze je na vrcholu sinusoidy... Z Demby navic odvarenej nejsem. Vim, ze to myslis dobre

Reagovat
fantomas

Tak jistěže to neni bezdůvodně, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Pujols je bůůůh. Snad v životě sem větší ránu neviděl, toho je schopnej snad jen Stanton. Stačilo jen slyšet zvuk odrazu od pálky a věděl sem, že je to HR.

Reagovat
Chazy

Fakt on má ten titul nejlepšího hráče všech dob hodně pravděpodobnej, protože umí i playoff. Má v nich kariérně AVG kolem .340. Stačí, aby hrál ještě 10 let a překoná všechny velký rekordy.

Reagovat
Chazy

Tyvole, další .... Už 15. RBI letos... a v kariérních homerunech v playoff je už 6. v historii. A to je mu jen 31.

Reagovat
Chazy

Ježiši. Já si říkal, že nesmím jít spát, pokud bude mít šanci na ještě jednu účast na pálce. Co kdyby dal tři. A? On dal tři. První hráč od roku 1928, kterej dal 3 homeruny ve Světový sérii. 3-run, 2-run a solo. Jeden krásnější jak druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

rozmyslam o Krulovi do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

pokrytče

Reagovat
kiwwi

keby som nebol vo fante pokrytec, tak sa placam v druhej polovici tabulky

Reagovat
Flamex

jak mlůže notvič uhrát na anfieldu plichtu? nechápu...............

Reagovat
fenixLFC

lebo sme trafili trikrat konstruukciu, suarez zadrbal sam 5 tutoviek a cely tym zo 10 urcite....norwich mal dve sance a z toho jednu po nasej chybe a hned gol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to posloucháš za sračky mimochodem

Reagovat
smazaný uživatel

Narazil jsem na to na navratdoreality.cz

Každopádně mě to video hrozně baví, jak ona jí ještě dost zřetelně naznačuje, že hlavně nechce zpívat

Reagovat
kiwwi

how can you sound like that

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ot z trošku jinýho soudku :

http://youtu.be/V5tOUD_lz9c

Žeru je, a dave je pán

Reagovat
smazaný uživatel

GTFO

Reagovat
niflheim

No mosh pit policy?

Reagovat
tomasinho

Taky je mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys
Reagovat
Rssa

Grohl je bůh, už to tady propaguju dlouhou dobu.

Reagovat
niflheim

Škoda, že už není podobný klip nad YT od In Flames - během show dal Anders(zpěvák) u jedne části mikrofón kytaristovi(Jesper), který ta,...no hodně failnul no

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě půlhodiny do nejstaršího derby v NHL. Neutíká ten čas

Reagovat
miky10

Leafs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Tevez ide zalovat City a ak vyhra, tak ho budu musiet nechat odist zadarmo

dufam ze vyhra, to by bola uplna krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tady nedávno byl článek že mu Man City uvěřilo že to nestřídání bylo jenom nedorozumění. To je tuplovaný blbec.

Reagovat
minoLFC

no ak by mu to vyšlo, tak by skutočne blbec nebol

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

vzhraje těžký prachy, zaplatí si přestup do Argentiny a ještě dětěm a vnoučatům bude vykládat, jak jednou v té zrádné Evropě se všema vyj-ebal

Reagovat
Kenneth

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

A zase ťa zaujíma viac City než United. Ty si asi ich skrytý fanúšik

Reagovat
kiwwi

nova La Masia

http://bit.ly/oixoFo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rssa

Slabší, mohl jsi místo malování použít něco profesionálnějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tvojí momentální zoufalost uklidní, tak kolem sebe klidně kopej dál. Tohle nikoho neurazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ono je to trochu starší. Tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez by si měl odsedět zápas na lavečce aby se trošku vzpamatoval, je to můj oblíbenec ale co včera předváděl je už neunosný

Reagovat
fenixLFC

a koho ineho tam chces ako posatvit?? on sa aspon do tych sanci dostava....

Reagovat
smazaný uživatel

Na světě není lepšího brankáře než Krula ... to co předvádí to se jen tak nevidí!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem rozdejchal včerejší mač s norwichem. Pro nezaujatýho diváka to musel bejt parádní zápas, já při naší koncovce trpěl. Co se týče nasazení, a výkonu nemůžu nic absolutně vytknout, v tom vidím velký pozitivum třeba oproti loňsku, ale ta koncovka bídnáááá. Nevadí, naberem body jinde, YNWA!

Reagovat
13

Ale jo, hra byla pěkná, jenom to mělo špatnej konec no.

Reagovat
Rssa

Pěkný zápas od City, chudák de Gea...Obrana MU jako z české třetí ligy.

Silva génius. MOTM

Reagovat
Kenneth

Silvička.

Reagovat
vodka

MOTM jednoznačně Milner, ten byl všude...

Reagovat
Mindas

Uff, už jsem myslel, že jsem jediný, kdo ten zápas viděl.

Reagovat
tomasinho

Já to psal už u jeho střídání v preview

Reagovat
Rssa

No, trošku jsem v tomto případě zaujatý. Milner byl produktivnější, ale Silva mě zase naprosto učaroval (jako skoro pokaždé) a dneska si to tam řídil jako generál.

Reagovat
Mindas

Protože Silva je vidět. Je to ohromná individualita. Jenže Milner má každý zápas nejvíce km. Je všude a nakonec přihraje i na dvě branky. Z pohledu práce pro tým jsou tito hráči důležitější, i když jsou třeba méně vidět.

Reagovat
Rssa

Je to možný, nekoukám na každý zápas City a pokud jo, zaměřuji se na Yayu a Silvičku, takže jejich výkon, pokud je výborný, mě bije více do očí. Ale v případě Milnera si nejsem jistý, mě ten hráč nikdy nepřišel nějak výjimečný nějakou velkou předností a stabilitou geniálních výkonů. Toto splňuje zatím Silva. Ale je to jen můj úhel pohledu.

Reagovat
herbage

přesně tak. Milner - nosič vody, Silva - mozek týmu

Reagovat
Mindas

Přednost? Centr, střela, fyzický fond a herní myšlení. Je toho málo? On není žádná hračička, ale pro tým udělá ohromně moc. Tito hráči dělají tu týmovost a kompaktnost, což byly věci, které se u City neustále vytýkali. Viz. Tomas a jeho postřeh o zajišťování Richardse.

Reagovat
tomasinho

Navíc dneska neuvěřitelně zajišťoval Richardse po těch jeho výletech dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ jeste Richards byl fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsem dal přednost tomuhle zápasu... Pastva pro oči, neskutečně jsem se bavil... Navíc Everton vyhrál, takže spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

6:1???? Já jsem to v 84.minutě vypl a bylo to 3:1.MU tedy zakusil podobnou věc jakou dal ochutnat Arsenalu

Reagovat
fantomas

Špatný tričko na fotce.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rssa

Slabší, mohl jsi místo malování použít něco profesionálnějšího.

Reagovat
Rssa

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal krasny zapas a Arsenal naprosto drtil Stoke a ke konci si s nema hrali s chudakama bago moc pekny zapas. united-city si musim stahnout

Reagovat
lnterista

Forza City

Reagovat
smazaný uživatel

ten Silva je prostě geniální

Reagovat
EL Gringo

do LFC by sa hodil

Reagovat
smazaný uživatel

OUTCLASSED!!! CITY

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková paráda, že ten pojebanej United prohrál !!!

Reagovat
Logzor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ale zas se začínám obávat City...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi

za toto moze Evans...sice by sa o desiatich nemalo dostat tolko, ale United isli aj o desiatich za vitazstvom a tu je dan...pojebal to statocne

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel, že si vymažeš účet.

Reagovat
EL Gringo

bla bla,, jednoducho povedz ze aj keby boli s Evansom aj tak by prehrali

Reagovat
Rssa

"United isli aj o desiatich za vitazstvom"....to je hodně špatná omluva toho stupidního bránění v závěru. Ve dvou bránit 4 protihráče, navíc když celý tým má o hráče méně, to je stupidita, ne tah za vítězstvím....

Reagovat
kiwwi

za stavu 0:1 potom sa uz zosypali

Reagovat
Rssa

Jo ták, to musíš upřesnit. Já myslel, že myslíš to závěrečné šílenství z vaší strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Evans je nejvetsi drevo z cele obrany MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logzor

Nádhera CITY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo sopcast na Chelsea? bloodzeed je offline, díky

Reagovat
fantomas

Dyt máš ještě půlhodiny. Se rozjede.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dík...hele já se ten přes ten program prvně koukám na fotbal, tak jsem nevěděl :D

Reagovat
Liquid

nádherná demolice Old Trafford, Džeko mohl dát jen v nastavení hattrick, ale i 2+1 je dobrý, Micah Richards a James Milner výborní, a SuperMario taktéž, 2 góly a vybojovaná červená, United nepředvedli vůbec nic, teda krom parádní trefy Fletchera, Rooney, Nani naprosto neviditelní, snad na Loftusu vyhraje Chelsea a půjde před United

Reagovat
Chazy

Každopádně Milner nejlepší hráč zápasu, Silva za ním. City vážně udělali dojem, bohužel se ani nedá moc očekávat, že by jim došel dech s tím, jak maj širokej kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad si nekdo mysli ze v Manchestru jen jeden tym :D Jestli ano tak je to city

Reagovat
niflheim

Druhý poločas byl z jako hororu, no. Ale kluci i tak chtěli hrát dopředu, ale daň byla za to vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

pro připomenutí ..

Manchester United (1992/2011) - £183.36m = 32 Trophies

Manchester City (1992/2011) - £476.37m = 1 Trophy

Reagovat
Kenneth

Z toho se nevylížete tímhle.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně laciná náplast

Reagovat
Mindas

Tak nebudu se chovat tak, jako by se v opačném případě určitě zachovali někteří místní fanoušci United. Ale vyžerte si to i s tim vaším dřevákem Milnerem a Džekem. Přeceňovaným Barrym a neumětelem Lescottem.

Reagovat
herbage

jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
Mindas

Já ti nevím. Lescott musel dnes zavřít hubu už i těm posledním kritikům jeho osoby, protože tento hráč v posledních týdnech je výkonama i nad Kompanym. A pokud jde o Milnera, tak si nepamatuju, kdy zahrál špatně. Proti Ville nejlepší na place. V LM byl u rozhodujícího gólu. A dnes? Dnes MOTM.

Reagovat
Chazy

Jj, Milner, Barry i Lescott patří mezi nejlepší hráče City a momentálně celý ligy. Džeko samozřejmě taky. Tady není co řešit. A není to nějakou náhodnou formou, je to prostě návrat k jejich standardu z minulejch klubů.

Reagovat
fantomas

Proč Džeko? Dyt zas v lize zahrál dobře asi po měsíci a půl. Momentálně je tu hned několik lepších útočníků.

Reagovat
Chazy

No, to máš koneckonců asi pravdu.

Reagovat
herbage

já nevím, vaše zápasy nesleduji. Koukal jsme jen chvilku proti Villarrealu a vůbec se mi vaše hra nelíbila. Navíc chovám vysoké antipatie k celému týmu a několika hráčům obzvlášť. Tím nemyslím Milnera ani Lescotta. To jsou podle mě dobří hráči pro PL, vše odjezdí po prdeli, jenže já mám rád jiné typy hráčů a kdybych měl říci, na koma vaše hra stojí, tak je to Silva. Díky němu hrajete o titul, Milner a Lescott jsou jen hráči pro lepší střed tabulky, čímž neřikám, že nemohou být platní členi týmu. Máte to dobře poskládané na výhru PL, ale v LM to bude dle mého ostuda, tam se hraje úplně jinak

Reagovat
Mindas

Jenže právě jak může být Lescott hráčem pro střed tabulky, když patří mezi nejlepší stopery PL? Kompany nezažil nijak skvělý začátek sezóny a celou obranu právě držel Lescott. Je jedno, že to není hráč podle tvého gusta, protože to není míčový kouzelník. Psal jsem to zde už dříve, ale zkrátka střed obrany je u City skvělý, protože se výborně doplňují a ničí nedostatky toho druhého. Pokud jde o Silvu, tak ano, hra na něm stojí, ale aby mohla na něm stát, tak potřebuje k sobě hráče, kteří toho hodně odpracují, a to je právě Milner.

Reagovat
herbage

však já nic neřikám. Třeba Pedro v Barceloně může být také nejlepší hráč zápasu, ale ti, na nichž jejich hra stojí, jsou Xavi, Iniesta a Messi. Proti Lescottovi nic nemám, ale přijde mi výborný jen proti útočníkům PL. Jinak je na můj vkus zbytečně pomalý a neohrabaný. Nyní je ve formě, tým šlape. Může se řadit mezi nejlepší obránce ligy, stejně jako Milner mezi nejlepší hráče ligy, ale vždy budu mít radši beky jako Vermaelen, Koscielny nebo Vidić, což jsou extraklasa

Reagovat
Mircu5

Reagovat
kiwwi

ti drevaci niesu nasi ale vasi

Reagovat
Mindas

Slabé.

Reagovat
Devil

Tak se tu nezapomente pořádně vyřádit,protoze to se zase hodně dlouho nestane!

Reagovat
tnt03

Reagovat
herbage

Arsenal má alespoň omluvu, protože byl tehdy na dně, ale vy jste byli v plné síle

Reagovat
Devil

Vymluvy se najdou vzdycky!

Reagovat
miezto

Reagovat
fenixLFC

hahaha a united fan skuste pindat na remizu s norwichom alebo co, dostat doma 6:1 s hocikym je blamaz a co je horsie, ked tym v rozklade dostane osmicku vonku s rozbehnutym tymom ale ked doma obhajca dostane sestku od mestskeho rivala?

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Man Utd have conceded six goals at home in the league for the first time since Sep 1930 (4-7 vs Newcastle). Drubbing

Reagovat
smazaný uživatel

"Six and the City"

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

k***y porazily druhý k***y,takže se nemám z čeho radovat

Reagovat
herbage

Jo Nasri, kdybys zůstal, mohl jsi krásně pomohl zostudit Stoke a takhle jen střídáš proti MU. Cos chtěl, to máš

Reagovat
Kenneth

Skvělá nahrávka na smeč.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Liquid

do tohodlec kola nejlepší nahravač v lize, který na tuty skončí s týmem v tabulce lépe než loni

Reagovat
smazaný uživatel

skonci v Evropske lize

Reagovat
Liquid

4.bude Tottenham, 5.Liverpool a dál se uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste jednou: na jare skonci v evropske lize

Reagovat
soukup

jn mohl mít od Wilkinsona okopaný kotníky, což je velká čest, ale holt vybral si sám

Reagovat
smazaný uživatel

Robin van Persie scores Arsenal's 200th Premier League goal at the Emirates Stadium.

Reagovat
Trand

A ještě k tomu ve 100. zápase na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

A v těch 99 zápasech jsme měli bilanci 66-22-11

Reagovat
Trand

A Gervinho má na dresu 27 a skóroval ve 27. minutě, to nemůže být náhoda.

Reagovat
miezto

omg ty kokos

Reagovat
Counter

V tomto roce 25 gólů v 26 zápasech PL. Byla by velká haluz, kdyby tenhle milník netrefil zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden snad bude mít průměr přes jeden gól na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ono to ako vieme bolo problizne 1:1, ze

Reagovat
herbage

Jinak jsem moc rád za dnešní výhru, zápasy se Stoke jsou vždy posvícení Moc mě potěšili svými výkony Wojta, Laurant, Aaron, Gervinho, Aršavin a Robin. Gervinho splnil přesto to, proč přišel. Měl být náhradou za Thea, proti zataženým soupeřům a dnes mu zápas vyloženě sedl. Jeen škoda, že utekli Cesc se Samirem, jinak by to byl jasný titul. Ale posily přijdou v zimě či v létě a pak to bude oěpt jízda ve velkém stylu. Letos poprvé jsme hráli doma bago Come on, gunners

Reagovat
Rssa

jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
fantomas

Já furt nechápu, že máš tu neodolatelnou potřebu na závěr každýho souhrnu dodat "no ale v zimě, nejpozdějc za 12 let v létě, přijdou posily a pak bude titul jistej"...

Btw. čim tě jako potěšil Wojta? Dyt vlastně nic neřešil, až teda na toho Djouroua...

Reagovat
herbage

tou zasekávačkou. Potvrdil tak, že i hráč se nejhorší technikou v Arsenalu má lepší, než nejlepší ze Stoke

Reagovat
FCSL

Reagovat
fantomas

Mně to bylo hnedka jasný, že jen timhle no.

Reagovat
soukup

Etherington by co se týče techniky strčil do kapsy půlku vašeho kádru

Reagovat
herbage

škoda, že dneska nehrál, třeba byste vyhráli

Reagovat
soukup

Reagovat
herbage

narážím na jeho neviditelný výkon, ale chápu, že nemáš náladu na vtipkování

Reagovat
soukup

tak dneska vidět moc nebyl, ale na faktu, že je na tom technicky skvěle a v Arsenalu by se neztratil to nic nemění

Reagovat
soukup

a jinak mám náladu normální, zápas na emirates určitě není ten, kde by sme měli povinnost vyhrát, jen bych měl lepší výchozí pozici ve zdejších diskuzích

Reagovat
tomasinho

Reagovat
justcall

United fans must be feeling 6 to their stomachs after that 1

Reagovat
smazaný uživatel

ten stred United je tragicky .. nechce sa mi verit ze tam SAF nechcel ziadnu posilu.. jedine Fletcher tam splna parametre.. inak je to na klub formatu MU dost hanba..

Reagovat
kubys

Jenom Fletcher?

Reagovat
kubys

Jenom Fletcher?

Reagovat
smazaný uživatel

ano.. co by si chcel dodat ?..

Reagovat
smazaný uživatel

a mimochodom.. Drenthe..

Reagovat
smazaný uživatel

United....moje pocity byli asi takový když jsem viděl výsledek....

Reagovat
EL Gringo

a moje zas taketo

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoto mam radsej bundesligu :D

Reagovat
alcantara

Vyrovnanost

Reagovat
smazaný uživatel

vynimka potvrdzuje pravidlo..

Reagovat
smazaný uživatel

3 góly za poslednú minútu je niečo iné ako 4 góly za polčas prvého s piatym...

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
joshua

Ty máš pěknej mindrák.

Reagovat
vodka

spíš "nevyzpytatelnost " přestože vím, že ten výsledek zápasu byl zkušeným fanouškům PD jasný už od minulého týdne...

Reagovat
alcantara

Ale potesi to, ked nas niektori z Vasej sekcie krmia rozpravkami o perfektnych anglickych obranach, Messiho tazkom presadeni sa v PL, vyrovnanymi zapasmi spicky etc. a potom vidi clovek takuto parodiu v podani jedneho muzstva.

Reagovat
fantomas

Tak se chová šíleně omezeně no...přesně.

Reagovat
vodka

tak 5 gólů jsme dostali v 10 hráčoch, kdy se MU aj tak snažilo pořád aktivně útočit. Poslední 3 góly ani nekomentuju, to už byla parodie na obranu z naší strany. Jinak první 3 góly City padly po prakticky nebránitelných akcích, možná u toho prvního kdyby Evans nepodklouzl, tak by do té střely skočil.

Celkově ale City do toho 3. gólu nedominovali, jak by výsledek napovídal...

Reagovat
soukup

PL je liga jednoho týmu

Reagovat
Rssa

Proč zbytečně řešíš takové krávoviny? Padlo 6 gólu bo City bylo daleko lepší dneska. Nic víc. Zbytečné haštěření mezi ligami. Měli bychom se spojit a brojit společně proti Serii A!

Reagovat
herbage

Reagovat
alcantara

Seria A je skvela, nevidim jediny dovod proti nej zbrojit. A preco to riesim? Pretoze prave v tychto zapasoch sa ukazuje smiesnost ich argumentov.

Reagovat
Rssa

Tak se povznes nad nějaké směšné argumenty a zbytečně to neřeš, ne? Nemám rád takové výkřiky do tmy v diskuzi u příslušné ligy.

Proč proti SA? Protože dokud nerozpoznají důležitost příchodu mesiáše a proroka moderního fotbalu Luise Enriqueho, tak si nezaslouží nic jiného než boží hněv a zlobu, která je rozdrtí pevnou pěstí pořádného pressingu a zvířeného pohybu.

Reagovat
alcantara

Ja zase nemam rad pisanie hluposti, mozno preto sa obcas nad podobne hlasky povzniest nedokazem.

Nedovera v luisa je pre mna docela pochopitelna, predsa len naburavanie tradicnych a zazitych navykov sa zvykne stretavat s odporom a pesimizmom, o to viac mu ale treba fandit, aby svojimi vysledkami a predvadzanou hrou umlcal pocetnu radu kritikov.

Reagovat
herbage

dnes Lamela gól

Reagovat
Rssa

Reagovat
Chazy

Serii A? To ne, není hezké šikanovat malé a slabé

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

vsak my to stale vravime, ze v PL moze aj outsider porazit favorita

Reagovat
EL Gringo

Že vraj má výjsť nové pokračovanie filmu Sex in the city, ale teraz sa to bude volať Six in the City.

Reagovat
smazaný uživatel

©

Reagovat
EL Gringo

sorry nevsimol som si ze si to uz dal sem ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně V klídu

Reagovat
Kenneth

t0mmy33MCFC23.10.2011 16:38

Tohle zustano zapamatovano jako " Six in the city "

To si hraješ na co?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, to se omlouvám, že to už bylo v jinym článku dřív. Mno, je to ale něco jinýho, než když to je o pár příspěvků výš. Nemusíš to hned hrotit, vždyť o nic nejde

Reagovat
joshua

*and

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale pekná blbosť, lebo seriál ani film s názvom "Sex in the city" neexistuje.

Reagovat
EL Gringo

to som skopiroval od jednej stranky na FB tak nwm ci to je tak

Reagovat
vocasisko

Fergie time mělo nějakou antihodnotu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini nakoupil akcie

Reagovat
Kepy_FCB

Koukám ty anglické nadnárodní kluby pro sledovanost ve světě udělají cokoli

Reagovat
kubys

Reagovat
EL Gringo

Last week Evra accused Suarez of Racism, this week the whole united team have accused Man City of rape.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Tsigi

Johnny Evans : Znásilňuj a nech znásilňovat. Proto se nechal vyloučit

Reagovat
justcall

Man Utd really missed Howard Webb today, they hope for his quick return.

Reagovat
Godwinson

Omg, Luiz ... i když to byl dive.

Reagovat
mike.84

luiz absolutně za nic nemuže

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mike.84

dělaš jako kdyby takovýhle okamžiků tělo na tělo nebylo v PL 60000000000 tydně

Reagovat
mike.84

jo vlastně ja zapomněl, mufan.. tak to nic

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mike.84

dělaš pokroky :) další věta=1 smajlík na víc.. keep it up, maš na víc

Reagovat
tomasinho

Na tebe je škoda slov.

Reagovat
Rssa

Že se nestydíš, MUfane jeden!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mike.84

když napíšu Mufan a ne MUfan tak jenom trotl to asi nepochopí. nedělám v tomhle rozdíl

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Mu. Mu. Mu...? Mufan?

Reagovat
anonym

Měl do toho jít opatrněji.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
mike.84

tak ja neříkam, jasne je to vapno tak mírněji, ale tohle nebyl žadný strašný náběh... takovy agger. škrtel apod to dělají běžně

Reagovat
tomasinho

Co přišel Suarez, tak už to radši nedělají.

Reagovat
anonym

Na penaltu to nebylo, ale potom se najde osel, kterej se skácí k zemi a další osel to odpíská.

Reagovat
mike.84

no však, ja vím že to byl dive, spíš mě sere že se tady najde někkdo, kdo dokaže hodit vinu na Luize. on nemuže bejt opatrnej jenom proto, že to je ve vapně. pak by dosta vydržkováno za nedostatečne branění.

tomasinhovi se omlouvam, spletl sem si ho s tím tommanaturou

Reagovat
mike.84

co to je za penalta ???

Reagovat
tomasinho

Gól, Helguson! Taarabt ale kokot, jak se hádal, Joey ho ale zkrotil.

Reagovat
Kenneth

Další nasimulovaná penalta, tohle ten fotbal jednou zničí.

Reagovat
tomasinho

Do řitě, Spurs už zase vedou. Zaberem Rovers!

Reagovat
Arbiter

To si rozhodčí dělá prdel, ne?

Reagovat
tomasinho

Vždyť byla jasná.

Reagovat
sintha

Děláš si srandu? Ucítil na zádech Luize a seknul sebou.

Reagovat
Arbiter

za takový žďuchanec? Chápal bych, kdyby ho sestřelil, ale takhle

Reagovat
Kenneth

Jasná. To myslíš jak se do něj Luiz trošku opřel a on tam skočil tu šipku?

Reagovat
niflheim

On je zvyklý na Suaréze...tomu se nedá divit

Reagovat
tomasinho

Taky si zvykneš po Yougovi.

Reagovat
Kenneth

Chtěl sem to napsat taky, ale nechtěl lejt olej do ohně.

Reagovat
tomasinho

Źe to vytahují fandové mancs a Rrealu

Reagovat
Kenneth

Fandové týmu kteří mají v týmu možná větší simulanty, ale stále jsou schopni rozeznat simulaci od jasné penalty.

Reagovat
tomasinho

Tady to bylo obojí.

Reagovat
Kenneth

Ne, normální souboj, bejt to na půlce tak to Helgusson (?) normálně ustojí a hraje se dál.

Reagovat
tomasinho

Faul to byl,ať to přihrál jakkoliv. To samé jako červená u Evanse, Balotelli to přihrál, ale jasná redka.

Reagovat
Kenneth

Evanse sem neviděl a faul to nebyl.

Reagovat
niflheim

Tam redka byla bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa krááásně!

Reagovat
smazaný uživatel

tie 3 goly v nadstavení, to je pekne zadosťučinenie za tie prehry vo FergeTime

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce Willis v naší kleci

Reagovat
Arbiter

Luiz to chtěl odčinit?

Reagovat
fantomas

Neskutečný co s týmem udělaj protesty fanoušků. Everton předvedl proti Ville zlepšenej výkon, Blackburn porazil Arsenal a teď vlastně přehrává Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hlavně aby aspoň vyrovnali.

Reagovat
Rssa

Kde vzal Meireles vlasy?

Reagovat
tomasinho

Má na hlavě neuvěřitelnou komedii, Ivánek by mu dal To už měl lepší i tu patku.

Reagovat
Rssa

No, ta patka byla horší, vzhledem k tomu, že to byla spíš slizká přehazovačka zakrývající velkou pleš

Reagovat
tomasinho

To nebyla, tyhle píčoviny na hlavě nesnáším, celá hlava vyholená a uprostřed takový smeták

Reagovat
Rssa
Reagovat
fantomas

Rooney je určitě vzor pro mnoho průměrných hráčů.

Reagovat
terry

Reagovat
Rssa

No...dokud si nedá nastřelit vlasy Reina, tak mi to je jedno.

Reagovat
Rssa

tak i Raul měl kdysi vlasy a vypadal normálně, ale teď by to byl hrozný nezvyk...

Reagovat
tomasinho

Jojo, v Chelsea ale s holou hlavou nezapadal, tak si nechal narůst vlasy. U nás měl Škrtela, Jonja, Koncheskyho, Spearia, teď už i skoro Adama, Reinu.

Reagovat
Godwinson

Zatím je to tedy řádně slabé.

Reagovat
Rssa

Máš pravdu.

Reagovat
Godwinson

Zatím je to tedy řádně slabé.

Reagovat
Rssa

Máš pravdu.

Reagovat
herbage

QPR není Genk

Reagovat
terry

Teď to bude velký trápení, ale věřim, že tam nějakej náhoďák do poločasu padne.

QPR nám dělá obrovský problémy s tim jejich pressingem. Nemáme čas něco konstruktivního vymyslet. Jsem zvědavej, jak dlouho jim tom vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger is also a known admirer of the Ayew, and may see the attacker as the ideal cover for Gervinho, who is set for African Cup of Nations duty in the New Year.

ty vole to je novinarcina

Reagovat
terry

Reagovat
vodka

ja pane, come QPR

Reagovat
vodka

*come on

Reagovat
Godwinson

Co to ....

Reagovat
Arbiter

Tak to je sakra zářez

Reagovat
vodka

a co říkáš na tu redku Evanse? to byla totiž naprosto totožná situace s tím, že tady se SWP aspoň snažil dohrát akci...

Reagovat
vodka

a Bosingwa ho držel delší dobu, až do pádu...

Reagovat
Chazy

Tak nevím, co jinýho bys od Arbitera čekal, samozřejmě, že se pískat dala.

Reagovat
Arbiter

samozřejmě, že dala, za zářez to ale považuju

Reagovat
Arbiter

druhou půli jsem neviděl...

Reagovat
mike.84

cože ? hej ten foy ma nějaké promile určitě. to není možné jak nás zařízl už podruhe.. to je fakt na komisi

Reagovat
Infi

fantomas

22.10.2011 20:34

A v PD mezitim hraje Real s šestou Malagou 3:0 po 30 minutách. MILUJEME PL!

To jen tak v meziřeči.

Reagovat
terry

A?

Reagovat
kiwwi

vsak to len potvrdzuje nasu verziu...od Malagy sa caka ze sa bude vyrovnavat favoritom a dostala naklad za 30 minut...u City sa ocakavalo ze sa bude vyrovnavat United a oni ich dokonca rozbili...

Reagovat
kiwwi

a to nevravim o Norwichi ktory remizoval na Anfielde a QPR ktory prehrava Chelseu...toto kolo uplne krasne dokazuje vyrovnanost PL, hocikto s hocikym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Přesně, dnešek jen potvrzuje, co tu ti údajní zaslepenci o PL říkaj

Reagovat
Infi

V PD taky vládne Levante

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Nepřehrává, "pouze" vede :) Pro korektnost.

Reagovat
Kenneth

Valencia CF - Granada CF 1:0¨

Sporting Gijón - FC Barcelona 0:1

Getafe CF - Villarreal CF 0:0

RCD Mallorca - Valencia CF 1:1

Levante UD - Málaga CF 3:0

Real Sociedad - FC Barcelona 2:2

Levante UD - Real Madrid 1:0

Racing Santander - Real Madrid 0:0

Valencia CF - Racing Santander 4:3

Reagovat
fantomas

Barcelona s Realem zmíněny dohromady čtyřikrát (nic ostatního nejde brát, to můžem jmenovat klidně osm takových ztrát Spurs za sezonu), za kolik je to sezon?

Reagovat
Infi

Barcelonu a Real srovnáváš se Spurs?

Reagovat
Infi

Ne, špatně jsem to přečet, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle

Reagovat
smazaný uživatel

A, tak nic. nerefreshnul jsem to

Reagovat
Kenneth

Neskutečné, a tohle palcuješ, neskutečně si tu protiřečíte

a to nevravim o Norwichi ktory remizoval na Anfielde a QPR ktory prehrava Chelseu

Reagovat
fantomas

Co prosim? Můžeš to vysvětlit i pomalejším?

Reagovat
Kenneth

Villareal je na španělský poměry daleko silnější tým než Spurs na anglický, tak nevím co to měl být za argument.

Reagovat
Infi

To je běh na dlouhou trať.

Reagovat
Counter

Arsenal je na anglické poměry silnější než Villarreal a nikdo ho tu ani nezmiňuje...

Reagovat
fantomas

Jj, to proto, že je ta liga nevyrovnanější. V Anglii by hrál sotva o EL.

Reagovat
Kenneth

. Barcelona a Real by si z anglický ligy dělali stejnou prdel jako ze španělský.

A mimochodem, rozdíl mezi 1. a 5. místem je ve španělský lize 5 bodů, v anglický 9. Ale už toho nechám, musím se jít učit. Zdar.

Reagovat
fantomas

Jj, já taky.

Reagovat
kiwwi

haha tak ti treba

Reagovat
Kenneth

To víš kiwwi, někdo chce v životě něco dokázat, ty shniješ na EF s vlajkou MU a novinkama z Twitteru.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infi

Hlavně že božské City zachraňoval v 90. Agüero

Reagovat
smazaný uživatel

na čo sa hráš? Takých zaujímavých výsledkov je v PL za 2 kolá, ježiši.

Reagovat
kiwwi

a co mi to tu pchas...ja branim PL a nie zhadzujem PD

Reagovat
Kenneth

A nejlepší klub PL dostane 3 fíky do 4 minut.

Reagovat
Chazy

Tohle ti moc nevyšlo

Reagovat
fantomas

1) Necpal sem to nikam k vám do diskuze (to sem koneckonců neudělal nikdy v životě), 2) Předně šlo o to, že pro zápasy jako byl ten LFC-Norwich milujeme PL (proto i ten Caps-lock), 3) A ano, byla to nevinná demonstrace toho, že aby nováček takovym způsobem zvládal odolávat týmu z top5, to by se v PD muselo stát nevim co...

Reagovat
alcantara

Nastupit Barcelona proti Herculesu.

Reagovat
fantomas

Jj, Barcelona s Krkićem, Correiou, Maxwellem, Keitou...LFC bylo v plný síle, naprosto! To se fakt nedá srovnávat. Navíc ani nešlo o úplnej start sezony jako v případě Herculesu.

Reagovat
alcantara

Tak potom Villarreal proti Granade, Valencia proti Granade, Madrid v Santandere,...Este?

Reagovat
fantomas

No uznám ti jen Real, nebavíme se tu o týmech, který v loňský sezoně divže uhráli LM (viz Villarreal), nebo o někom, kdo za vedoucí dvojkou zaostal o 21/24 bodů.

Reagovat
alcantara

"A ano, byla to nevinná demonstrace toho, že aby nováček takovym způsobem zvládal odolávat týmu z top5, to by se v PD muselo stát nevim co...!"

Takze o com sa vlastne bavime?Villareal hral prvu tretinu sutaze skvele a v priebehu rocnika nemal vacsi vykyv, LM si uplne zasluzil. Barcelona,Madrid su momentalne najlepsie timy na svete, ktore zosmiesnuju Arsenal, United ci tottenham herne a casto aj vysledkovo, s nimi by v dlhodobej sutazi tazko drzal krok akykolvek tim na svete.

Reagovat
fantomas

Když hrál naposled Real s někym z trojice Arsenal-United-Spurs, mám pocit, že Arsenal postoupil do čtvrtfinále, tak jakýpak zesměšňování. Ale to je jedno, o tom se bavit nechci...

Hlavní je, že sem se teda dozvěděl, co všechno se musí stát, aby nováček hrál proti obdobně silnýmu týmu stejně jako Norwich proti LFC - ten velkoklub musí šetřit 4-5 opor. To mi bohatě stačí. Mimochodem argument zrovna do tohohle typu diskuze, že ten a ten je nejlepší a druhej nejlepší tým na světě, ti zrovna nepomáhá, víš?

Reagovat
fantomas

Ba ne, oni vlastně hráli loni s Tottenhamem. Tak to je šlechtí, že aspon je zvládli porazit.

Reagovat
alcantara

To slovicko momentalne tam nie je iba tak nahodou, naposledy Madrid Tottenham zosmiesnil, mam ten pocit.

Koho setrila Ponorka resp. Valencia proti novacikovi z Granady. Ano, presne na tu poslednu Tvoju vetu reagujem a kedze spominane timy dlhodobo patria do Top5 PL, takze neviem, o com zasa tocis. Povedz mi v com mi konkretne argument nepomaha, tvrdim to dlhodobo, takze netusim, o co ti zase ide.

Reagovat
alcantara

*PD

Reagovat
fantomas

Nic, mám důležitější věci na práci než další hádku s tebou. Kór o tak zřejmý věci (kterou tu mimochodem uznalo i několik "španěláků"), že je PL jednoduše vyrovnanější.

Reagovat
alcantara

Ved to som uznal aj ja, naposledy som o tom pisal vcera.

Reagovat
fantomas

Tak proč sou naše argumenty "směšný"?

Reagovat
alcantara

Vyrovnanost bol podpich, cakal som, kto sa toho chyti, nesklamal si Argumenty pre vyrovnanost si obhajite a nemam s tym problem, problem mam s tymi hlupostami, ktore som vymenoval v prispevku zo 17:07, plus s posudzovanim vyznamu slov vyrovnanost a kvalita ako synonymom.

Reagovat
Infi

Barcelona s těma 4 by Liverpoolu taky kvalitně konkurovala.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

A jakou že přesně to má paralelu s PL?

Reagovat
Rssa

Serte už na to porovnávání a zoufalé výkřiky v cizích diskuzích.

Reagovat
Infi

Však to je věta odsud

Reagovat
kiwwi

to iste ako Evans

Reagovat
Rssa

Tak redka, jo?

Reagovat
kiwwi

vsak to bolo presne to iste ako spravil Evans...nenechaj sa ovplyvnit fanusikmi Chelsea

Reagovat
Rssa

Však je to jen podiv, ne že bych proti ní nějak protestoval.

Reagovat
terry

Foy se toho teda vůbec nebojí. Písknout proti Chelsea v první půlhodině penaltu a vytasit červenou.

Reagovat
sintha

To je blb ten rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Foy je trosku mrdlej, ne?

Reagovat
vodka

proč? oprávněnější červená, než proti Evansovi...

Reagovat
tomasinho

Proč oprávněnější? Vždyť to byla stejná situace, dokonce Balotelli byl v jasnější pozici.

Reagovat
vodka

ale zase to byl menší faul, držel ho kratší dobu a Balotelli ten pád nahrál, SWP tad nenahrál nic, na kolena prostě byl stažený...

Reagovat
terry

Sorry, ale tady nesouhlasim. Evans Balotelliho evidentně zatáhl, navíc už byl o metr před ním. Bosingwa tady běžel se SWP bok po boku a drželi se navzájem. Ve finále se pak SWP pustil a upadl, ale červená podle mě ne.

Reagovat
terry

Nebo takhle – nemůžu zřejmě nic namítat proti tomu, že ji udělil, ale asi bych to posoudil trochu citlivěji.

Reagovat
vodka

Evans Balotelliho zatáhl, ale rozhodně ne tak, aby spadl, mohl tu akci klidně dokončit, SWP nikoliv...

Reagovat
terry

Tak mohl, ale využil situace.

Reagovat
tomasinho

Faul jako faul. Podle mě byly obě jasné, žádná z nich oprávněnější.

Reagovat
Godwinson

Je to vůl, QPR ty prasárny často ani nepískne a na Chelsea je přísnej na hraně ... mrzuté.

Reagovat
tomasinho

Ten Taarabt je tak slabý, až to pěkné není. Nečekal jsem od něj zázraky, ale trochu líp by hrát mohl. Všechno zbržďuje, kličkuje, místo aby to zrychil a hrál ku prospěchu týmu. Strašný blb.

Reagovat
vodka

přihrávkou zařídil redku

Reagovat
tomasinho

1. světlý moment.

Reagovat
fantomas

A má furt 0+0, pokud se nemýlim. A pak že bude i v PL hrozně produktivní...

Reagovat
Arbiter

Zmrd, zmrd, zmrd...

Reagovat
vodka

je teď Drogba

Reagovat
tomasinho

Reagovat
terry

To jsem na to teď zvědavej. Dokázal bych si představit dole spíš Mikela nebo Meirelese. Nebo Drogbu.

Reagovat
Godwinson

A zrovna Sturridge ... :(

Reagovat
blade115

Foy je napřesdržku... Tohle snad ani není možný... Debil jeden...

Reagovat
fantomas

Já toho Yakubua zabiju.

Reagovat
Kenneth

Jasně,Sturridge vyndej, se na tu Fantu můžu vysrat.

Reagovat
vodka

hohóóóóóóó ale naprosto jasná

Reagovat
terry

Reagovat
Kenneth

Slušná komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tahle je jasna...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

LOL

Reagovat
tomasinho

Ty vole, krása, druhá rudá a zase je naprosto jasná.

Reagovat
kiwwi

tak tu si pockam na opakovacku

Reagovat
Error

Asi se taky dívali na rugby...

Reagovat
niflheim

Co se to tam děje?

Reagovat
Godwinson

Ale tohle byl libovej zákrok .. :) Drogba opravdu skvostně.

Reagovat
kiwwi

jasna redka dnes sa s tym rozhodcovia neseru a piskaju to paradne...dnes si rozhodcovia zasluzia absolutorium

Reagovat
Arbiter

Píská trochu tendenčně, fauly QPR nechává bez povšimnutí, pencle byla už tak děsný zářez a pak už se to vezlo...Všechno se vším prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk bééé

Reagovat
Rssa

Heh

Reagovat
mike.84

kokot drogba. at už tež jde doprdele s takou hrou. uplně kničemu od začatku sezony...

Reagovat
Arbiter

Kdo bude útočit?

Reagovat
sintha

Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se na mě nikdo nezlobí ale ať jde Drogba už do prdele. Hraje hovno, a ještě si dovolí tuto. Naprostej idiot, snad ho v lednu prodají.

Reagovat
terry

Ale je dobrý, že Drogba nechtěl bojovat s Torresem, respektive sedět na lavičce, tak mu uvolnil na další tři zápasy místo.

Akorát teď nemá kdo útočit.

Reagovat
herbage

Řezat Chelsea každé kolo nejméně 5 let, aby bylo spravedlnosti zadostiučiněno

Reagovat
anonym

Tobě už to definitivně vlezlo na mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Arsenalu bude chybet Drogba i Bosingwa jeste jednu by jim mohl ukazat

Reagovat
Kovi81

konecne bude hrat torres a na pravem beku ivanovic. spis posileni.

Reagovat
Godwinson

Takže do dalšího zápasu Chelsea zatím bez oslabení :))

Reagovat
Arbiter

Ale bude Torres a Ivanović....Což je lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba nebude moc veľká strata a namiesto Bosingwu je tam Ivanović.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vzhledem k tomu,ze nam Drogba vzdycky daval goly,tak sem rad,ze nebude moct hrat. Bosingwa nebo Ivanovic vyjde tak nastejno

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Hahah můj kapitán ve fantě jde na plac v 89 minutě

Reagovat
kiwwi

kurva dufam ze im QPR nalozi aspoin 7, aby sme sa zbavili aspon jednej casti posmievacov

Reagovat
Chazy

Drogba je prostě kretén, ať už táhne z PL.

Reagovat
Arbiter

do kreténů jsi nadával i Torresovi po jeho redce?

Reagovat
fantomas

Torres tohle dělá minimálně dvakrát do sezony?

Reagovat
Arbiter

dvakrát do sezóny oběma nohama?

Reagovat
Chazy

Jj, nebo přidá loket do obličeje, seřve rozhodčí, pak spoluhráče, pak hodí dive, dva tři šlapáky na odkopávající obránce. Klasická sezona Drogby.

Reagovat
fantomas

Dvakrát do sezony zkrat (...Drogba úplně v klidu mívá)

Reagovat
terry

Tak přímou červenou dostal v Chelsea všehovšudy jednu.

Reagovat
Chazy

Jj, protekční jak Rooney.

Reagovat
terry

Já ho tím nechtěl nějak zásadně obhájit, ale zase to neni tak, že by dělal to co dneska dvakrát za sezonu a nebyl za to vyloučenej.

Reagovat
Chazy

Ano, nadával, jenže u něj jsem ochotný připustit, že je to výjimka. Drogba to dělá během celýho působení v PL. Je to jedno z nejvíc zákeřnejch prasat, co jsem kdy viděl.

Reagovat
Arbiter

přeháníš

Reagovat
Chazy

Ale nepřeháním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

To je zase den. Drogba byl doteď sice neviditelný, ale chybět bude. Ještě skončíme v osmi s takovou.

Reagovat
Kenneth

Dobře ti tak ale Boasi, měl si stáhnout marného Drogbu.

Reagovat
terry

Na Anelku bych úplně zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dostal Drogba ? měla být ? vypadl mi stream zrovna

Reagovat
tomasinho

Jasná redka, skluz dvěma nohama, navíc tam do něj skočil.

Reagovat
blade115

Hlavně že když něco podobného udělal dnes jeden z hráčů United, nic se nepísklo...

Reagovat
tomasinho

Co máš na mysli? Já jsem cca neviděl první půli od 25. minuty do konce.

Reagovat
blade115

Evrův zákrok, teď už nevím na koho... Bylo to už spíš ke konci... Běžel zleva a stahoval si míč do středu, jenže si ho moc předkopl, sebral mu ho protihráč a Evra do něj šel jak tehdy Torres do hráče Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra? Šel jednou nohou.

Reagovat
blade115

Už si to nedokážu moc vybavit, ale pamatuju se, že minimálně na žlutou to bylo... Jen kdyby hráč City trochu víc zafilmoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Šak žlutou dostal.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A když soupeř trocha víc zasimuluje, tak hráč může dostat červenou aji za oční kontakt.

Reagovat
Chazy

Byla to ale taky dost hrozná prasárna.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

jj, oběma nohama tam skočil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej den. :)

Reagovat
terry

A snad to Matovo zranění není vážné, to by tak ještě chybělo. Ale nevypadá to.

Reagovat
herbage

Bosingwa kapitán ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby mal napr. -1 bod, tak sa ti to zdvojnásobí na -2?

Reagovat
Counter

-4, hezky

Reagovat
Kenneth

A ještě stáhne druhé mé želízko ve fantě a nahradí ho tím moulou. Běž regulérně do análního otvoru Boasi.

Reagovat
Arbiter

šel dolu kvůli zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, tento ročník PL je zatiaľ ten najzaujímavejší, aký som ja a svoje sledovanie PL zažil.

Reagovat
Godwinson

Je to škoda, ale QPR je na nic, nějaký ten bod z toho klidně Chelsea udělat může.

Reagovat
terry

Na Arsenal s Ferreirou!

Reagovat
Arbiter

nene, Ivanovićem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No katastrofa ..rozhodčí škoda mluvit . AVB to posral na plné čáře. Nechápu jak muže dát proti hráčum co kopou drny dát Luize ....Ivanovic-Alex-Terry- Cole . Ted dohrát a vysrat se na to .

Příští zápas si zastřílime . Chelsea....

Reagovat
terry

Ale prosim tebe. Posral to předevšim Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší zápas si môžte strielať. Posledných 10 minút za stavu 3-0 pre AFC, keď sa pôjde Mertesacker napiť a Koscielny si bude viazať šnúrky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně Arsenal nám dá 3:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No katastrofa ..rozhodčí škoda mluvit . AVB to posral na plné čáře. Nechápu jak muže dát proti hráčum co kopou drny dát Luize ....Ivanovic-Alex-Terry- Cole . Ted dohrát a vysrat se na to .

Příští zápas si zastřílime . Chelsea....

Reagovat
tomasinho

Jinak palec pro Warnocka, jak to postavil. Věděl, že přes Bosingwu to půjde, tak hodil SWP doleva a Bartoan dal dorpava, aby eliminoval jeho průniky dopředu. Skvěle takticyk zvládnuté.

Reagovat
Liquid

penaltu jsem neviděl, ale obě červený byly, kua co to je za disciplínu

Reagovat
smazaný uživatel

Moje obrana na fantě 1b -2b -1b

Reagovat
pawiel_afc

zatial 51bodov ale uz mi hra len taarabt a ten je dnes na uterak :D

Reagovat
smazaný uživatel

ten Koscielny ale

Reagovat
Kenneth

To bodování obránců ve fantě je neskutečně na hovno.

Reagovat
Counter

Je to jen tím, že v tuhle chvíli není nikdo schopný udržet čisté konto. Chybí tomu recovered balls...

Reagovat
terry

Meireles má ty centry parádní.

Reagovat
Godwinson

Jé, to tam mělo padnout :(

Reagovat
smazaný uživatel

Louis Saha

Reagovat
Chazy

Už si se vzpamatoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem to vzal az moc v pohode, nebyl duvod se vzpamatovavat

Reagovat
Chazy

Nelži, pamatuju si Spurs 1-9 Wigan, z toho je člověku fakt špatně.

Reagovat
Chazy

Teda, pamatuju si to naopak bohužel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to za stavu 1:3 vypnul a jel za mladou, takze jsem unikl tomu nejhorsimu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ze se mi o dobrou naladu postaraji QPR, to sem necekal

Reagovat
terry

Teď mohla bejt klidně další.

Reagovat
Godwinson

Pěkný vstup do druhé půle, škoda, že to takhle nešlo v první půli.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Young a Taarabtem

Reagovat
tomasinho

*s

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci Cukotky nejsou zvykli ,ze se jim nepripiskava

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

skoda to neslo nedat

Reagovat
kiwwi

boze to QPR je neskutocny shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stand up, if you hate Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej link na QPR? pls

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Arbiter

Foy má problémy s gamblerstvím?

Reagovat
smazaný uživatel

ten tam ty karty mastí slušným způsobem

Reagovat
tomasinho

Taarabt

Reagovat
Arbiter

Taraabt

Reagovat
Arbiter

aara*

Reagovat
tomasinho

Dík za opravu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Slabší chvilka no.

Reagovat
terry

On napsal to stejný co ty. Ale na rozdíl od tebe špatně.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, ten šulín tu byl napsaný tolikrát, že jsem myslel, že reaguej na mě.

Reagovat
Chazy

Njn, scouser myslel.

Reagovat
terry

Mně to bylo jasný.

Reagovat
kiwwi

Taarabt to je kus chuja

Reagovat
fantomas

Co udělal?

Reagovat
kiwwi

striedal a nasraty rovno do satni

Reagovat
tomasinho

Střídal, jenom pleskl spoluhráče do ruky, ani se na něj nedíval a nasraně odešel do šatny.

Reagovat
fantomas

Pokolikátý už...to je fakt hlupec.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

O chvíli později na něj byl záběr, jak sedí v klidu na lavičce...

Reagovat
Chazy

Měli ho prodat

Reagovat
kiwwi

no horsie to Young uz vyriesit nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

Terry trošku nervíčky, ten nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

rusakum jiz tecou nervy

Reagovat
niflheim

Už dlouho nepadla karta.

Reagovat
smazaný uživatel

Má ešte kam písať tie mená?

Reagovat
terry

Tohle je špatný, žlutou už maj skoro všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

VdV

Reagovat
Arbiter

Foy je prostě zmetek

Reagovat
niflheim

To zas bude fotomontáž

Reagovat
Chazy

Tak jestli tamto byla redka, tak tohle byla penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

je videt ,ze maji Portugalce trenera Simulovani jim jde dobre Komedianti z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses vymazanej jak vagon blata, chlapce...

Reagovat
niflheim

Meireles ještě dostal kartu?

Reagovat
Arbiter

sa kdo se diví?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí není asi normální .....

Reagovat
kiwwi

preco mi Malouda pripomina lupica co ma na hlave ciernu silonku?

Reagovat
smazaný uživatel

Je super že to nevzdávají ....respekt.

Reagovat
terry

Ještě, že je v tejdnu ten Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

proc? nekdo bude mit stopku za zlute?

Reagovat
terry

Ashley.

Reagovat
smazaný uživatel

a co je s Matou? bude to vaznejsi nebo lehci zraneni?

Reagovat
Arbiter

nejspíš lehčí

Reagovat
smazaný uživatel

to teraz nevie ani Boas, ťažko to bude vedieť terry.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se ptam na ciste jeho nazor,podle toho,jak to vypadalo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zadne zraneni, stahl ho, co tam mel delat sam na hrotu zrovna mata?

Reagovat
kiwwi

uz len 3 zlte pre Chelsea a budu mat kompletku

Reagovat
LAM

Bože kolik SAF dal tomu rozhodčímu aby zařízl Chelsea on jim snad nepískne nic a to nejsem fanoušek Chelsea

Reagovat
patas92

to je fotbal ... QPR jsou neskodni, ikdyz jich je o 2 vic...hraci Chelsea jsou podrazdeni jako prase (asi opravnene)...a rozhodci je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

komedianti Cukotka

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Error

Ooou Niko, to je škody

Reagovat
kiwwi

fuu ty vole, to QPR je slabucke

Reagovat
Arbiter

Braňo Anelka

Reagovat
C0br

Dneska je fakt srandovní den, jdu si pustit album Lou Reeda a Metalliky, abych celou tu absurditu dokonal.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je? Máš link na stažení?

Reagovat
smazaný uživatel

che tomu Derrymu je kolik? 48

Reagovat
Chazy

Proč by mělo, Ravanelliho nepamatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná hra....

Reagovat
smazaný uživatel

To QPR je uplně trapný.

Reagovat
Arbiter

Luiz Anelka

Reagovat
Godwinson

Ještě by to Foy mohl symbolicky zakončit a dát červenou sám sobě.

Reagovat
Arbiter

chjo

Reagovat
kiwwi

haha ten fanusik QPR

Reagovat
Arbiter

to už ale bylo podruhé....

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
anonym

Paradoxem je, že v devíti snad hrajeme líp, než první poločas.

Reagovat
Arbiter

Luiz jde na hrot?

Reagovat
terry

QPR je slaboučké jak čaj, to bude až skoro ostuda, jestli tam prohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie Cukotka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by mi to vadilo, ale Foy dneska tlačí domácím káru hodně okatě. Dnešní rovina je hodně nakloněná.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě kartu čechovi jen tak za zdržovaní a Maloudovi s Anelkou jen tak aby jim to nebylo lito

Reagovat
niflheim

Čech by ještě mohl dostat žlutou, ať je to plná palba

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaver hraje stoperskou dvojici Malouda-Mikel.

Reagovat
tomasinho

YES! Úžasný den, šestkan Old Trafford, výhra QPR nad Chelsea, Drogba červená. Už tomu chyběl aspoň nějaký bodík Rovers, takhle nám spurs utečou.

Reagovat
smazaný uživatel

....Spurs, škoda toho....

Reagovat
niflheim

Tak aspoň mi o víkendu udělali radost Norwich s QPR

Reagovat
niflheim

+ Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková prohra a pronásledovatelé toho nevyužili. Akorát to Man City. Snad ztratíjou s Wolves.

Reagovat
niflheim

Tak tam by to by lzázrak, kdyby přivezli domů bod. Ale City umí ztratit se slabším soupeřem doma.

Reagovat
LAM

Obrovskej respekt pro Chelsea(nejsem fanoušek)rozhodčí si už nikdy nesmí zapískat peníze mi z kapsy koukaly až moc

Reagovat
terry

QPR si může gratulovat. Protože vyhrát s takhle bídným výkonem, to se jen tak nevidí. Každopádně si za to můžeme sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt to je vemeno. Zlatý Balotele.

Reagovat
kiwwi

uff no musim uznat ze trochu Foy Chelseu rezal, nie zeby mi to vadilo, ale o polcase som ho chvalil, druhy polcas trochu domacich potlacil k vitazstvu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí byl podmázlej jinak si to vysvětlit nedokážu

Reagovat
Godwinson

Přestože to vypadalo jako nereálné, Foy to zvládl ... dotáhl je ke třem bodům. Opravdu silně nezvládnuté utkání z pohledu sudího. Ale co se dá dělat, snad to příště z pohledu Chelsea bude lepší.

Reagovat
blade115

Oukej, tak se zasmějte hateři. Já se taky nemohl vynasmát, ono 6:1 je přeci jen větší ostuda než prohraná bitva s rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodší si prostě pískal co chtěl . Hra moc dobrá a když takhle budeme hrát do top 2 budeme v pohodě . Na další zápas s Arsenalem jedu osobně tak doufám že to dopadne lépe a rozhodí bude pískat rovinu. Chelsea....

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, dokonáno, Boas ven

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zápas, mohl vyhodit ještě někoho.

Reagovat
mithro

tak aspon chelsea mi trosku zlepsila naladu

Reagovat
smazaný uživatel

No United také ...

Reagovat
mithro

no mne teda tazko

Reagovat
smazaný uživatel

jich rezal a cim? Porad se neda rusakovi pripiskavat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to máš v hlavě pěkně vyjebané...neskutečný inteligent

Reagovat
M0rb1D4S

Být Foyem, už vživotě se nepodívám do Londýna.. Já ho potkat na ulici, tak si bude muset shánět novou protézu..

Reagovat
Counter

Ty možná, ale fans QPR ho musí milovat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Par karet tam padlo no. Ja jeste cekal ze v nastaveni vyhodi jeste nekoho at je sranda.

Jinak skoda sanci par na vyrovnani bylo , QPR je strasne slaboucky. Jak sem jim pred sezonou z novacku pral nejvic zachranu tak kdyz vidim hru Swanse a Norwich tak ti si PL zaslouzi mnohem vic.

Reagovat
Arbiter

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!!! Fuck you, Foy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož zase loni v zápasech s Kohoutama ste dali dva takové pofidérní góly. Jednou rozhodčí pomůže, jednou uškodí. Tak to bývá.

Reagovat
blade115

V tom případě se těším, co nám přichystají na revanš za Övreba. Ten se totiž bude ještě dlouho splácet.

Reagovat
spider_8

Přesně tak. Doufám, že letos dostaneme v LM Barcelonu a že se bude splácet.

Reagovat
Arbiter

Ten gól proti kohoutům byl ale pro rozhodování těžký, ty fauly ze strany QPR byly přesně před Foyem...To je prostě o tom, že je dost tlačil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je úplně jedno jestli to rozhodčí nevidí a nebo nastaví tak blbou laťku která tvůj tým sejme. Prostě se občas zadaří a občas ne. Nehledal bych v tom úmysl, Boží mlýny, fotbalového pána Boha, ani prachy. Rozhodčí je prostě faktor který ovlivňuje zápasy, stejně jako cokoliv jiného. Alespoň v PL tomu bezvýhradně věřím.

Reagovat
Arbiter

To není o tom, že by nastavil pro oba týmy laťku, která pak nevyhovuje jednomu z týmu, to je o tom, že pro každý tým nastaví jinou. Já v tom žádné podplácení nehledám, klidně bych skousl i to, že není ničím ovlivněn, ale prostě za tohle by měl být potrestán...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nějaké chyby najdou, tak stopku dostane. Ono se tady články o tom neobjevujou, ale třeba rozhodčí který pískal zápas Man United - Chelsea ve kterém ste dali ten gól z ofsajdu dostal tuším stopku na pět zápasů. Foy si asi taky nezapíská.

Reagovat
Arbiter

však o ničem jiném to ale není, já neříkám, že se má odehrát zápas znovu, pracují ve mně emoce, jsem nešťastný, že takové rozhodování zásadním způsobem ovlivnilo hru...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Já si vždycky říkám že lepší prohrát zápas kvůli tomuhle, než tím že budem hrát tužku. Rozhodčí není forma, ovlivňuje hru týmu jenom jeden zápas.

Reagovat
Arbiter

přesto ale něco takového může poslat dobře pracující tým do kolen...

Reagovat
Arbiter

fauly 20:17 karty 2:7+2

Reagovat
Chazy

Hehe a právě začíná zápas ve Wembley.

Reagovat
Chazy

Hehe, ale je vyprodáno.

Reagovat
kiwwi

co sa tam hra? daj link

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti pujdou pred Cukotku To bude brekotu Po odlozenem kole

Reagovat
smazaný uživatel

kto je ta baba ktora zvykne byt vedla Boasa na Chelsea lavke ?..

Reagovat
Godwinson

Eva Carneiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že v takových chvílích jako je tahle se zapomíná jaký mor je vlastně Chelsea pro světový fotbal tudíž každý takovýhle zářez proti ní je jedině SPRÁVNÝ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to proboha meleš za blbost....

Reagovat
smazaný uživatel

udělej dva kroky zpět, ukloň se a nsr si do obličeje - správný zářez

Reagovat
vodka

CFC měla mít penaltu...

Reagovat
Arbiter

Jednu? Podle toho měřítka, které Foy nastavil Chelsea, bychom jich měli kopat tři

Reagovat
Chazy

A proč ne rovnou deset. Jednu.

Reagovat
Arbiter

Říkám podle toho měřítka, probůh

Reagovat
Chazy

Podle mě právě ne. Ten kontakt s Lampardem byl takovej nijakej.

Reagovat
blade115

Za to kontakt Luize s tím hráčem QPR byl tak brutální, že měl ten hráč kliku, že ho hned neodvezl funebrák...

Reagovat
M0rb1D4S

Nejkrásnější bylo, když Helguson spadnul asi 2 vteřiny potom, co ho Luiz šťouchnul. To byla komedie. Každopádně chci vidět, že tohle bude řešit FA!

Reagovat
smazaný uživatel

nebo rovnou 5 ty přiblbej ropáku

Reagovat
blade115

choď už do piče...

Reagovat
smazaný uživatel

poď se mnou

Reagovat
terry

No to zas asi prr.

Reagovat
Arbiter

já jsem kvůli Foyovi docela naštvaný, možná to vidím trochu rudě, každopádně kdyby pískal rovinu, minimálně dva z těch faulů by písknout měl...

Reagovat
Emqick

Tak Foy hrál z QPR asi nejlíp. Hra CFC v 2.půli byla fenomenální! Nechápu, kde bral Luiz sílu a nasazení Nevadí, pokud budeme hrát tak jako v 2.poločase pořád, tak můžem hrát i proti mimozemšťanům!

Reagovat
Emqick

sry měl bejt novej koment...

Reagovat
smazaný uživatel

Horsi je ,ze ve Wemley si nechaji nicit travu od Americkeho fotbalu To je hnus

Reagovat
Chazy

Jakej hnus? Vždyť se tam nic v dohledný době hrát nebude a ten zápas bude parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli se Ti libi vecne prerusena hra a nic ,sem tam neco a 200 kg cerni tak prosim Americani nic jineho a jeste baseball neznaji Hlavne ,ze to trva, dve hodiny nudy

Reagovat
Chazy

Tyvole, ty máš tu nejhorší češtinu, co jsem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze tak .Jestli se Ti libi 2oo kg cerny prasata jak se vali po travniku, tak zrejme budes na jejich urovni.Jinak zrovna Ty neber cestinu a gramatiku do huby

Reagovat
Chazy

Tak jestli ty jsi podle týhle logiky na úrovni evropskejch sportovců, tak jsi natom furt storkát hůř než já, jakožto 200 kg černej Američan, takže mě to moc netrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

jo muzes si s nimi podat ruku .Maji ji asi tolik jako Ty.A o tym jejich handballe by jsi si s Amikama rozumel .Maji radi vlezdopr...

Reagovat
Chazy

Blah blah. Tvůj problém je v tom, že ti tu evidentně nerozumí nikdo a to se ani nikdo nepokouší chápat tvoje myšlenky ...

Reagovat
Arbiter

ty musíš mít strašný život

Reagovat
smazaný uživatel

Oni zrovna hráči toho amerického rádobyfotbalu jsou docela chytří. Stejně tak hráči rugby.

Reagovat
Chazy

No všeobecně američtí sportovci jsou na docela vysoký úrovni myšlení, minimálně co se týče vystupování, vyjadřování a schopnosti dávat svým myšlenkám hlavu a patu. Že vystudují univerzity je prostě znát.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a vis jak ji studuji ? Zrovna hraci amer.fotbalu velkou inteligenci nemaji .Krome Qtr.backu ,coz jsou prevazne bili.

Reagovat
Chazy

Jj, to je pravda, co je na tom ale? Kreativnějších a chytřejších bělochů je nepochybně víc, o tom snad není potřeba diskutovat.

Reagovat
Arbiter

Inteligentnějších budiž, kreativnějších? No nevím, nevím...

Reagovat
Chazy

Tak na vedoucí pozice je prostě daleko víc vhodných bělochů.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nadherny bricha maji sportovci ,ne?

Reagovat
Chazy

Předpokládám, že ano, ale v tom pro tebe nebudu vhodný poradce, navíc je to hádám o vkusu.

Reagovat
kubys

Reagovat
Rssa

Bili? Koho bili? A kdo koho bil?

Reagovat
kubys

Chytří? Možná tak quarter a running baci, linemani určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem přečetl to dávám dál. Zase tak mě ten sport nezajímá abych se v tom rýpal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na kubys Oni opravdu chytri nejsou ,ale me stve ,ze zde je to jenom americky fotbal a baseball a dal jich opravdu nic nezajima ! A evropa jim leze do zadku. To pisi zrovna z Chicaga mesta Bears .Muzu Ti rict ,ze ostatni sporty jsou jim ukradene .A to muzu klidne obejit vsechny domacnosti .V baru jim zkus povedet at Ti daji Soccer ,cha i s hokejem jsou problemy Omezenci

Reagovat
Chazy

No a co?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Jsou to jejich národní sporty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za A tam dost sledujou ještě hokej a basket, ale to asi zaleží, v jakym baru a státu se nacházíš. A za B co je omezenýho na tom, že se v baru koukaj na sporty s největší popularitou? Zkus v nějaký český hospodě říct, že se chceš koukat na NFL, nejen že ti to nepřepnou, ale ani nebudou mít kanál, kde se to vysílá.

Reagovat
Chazy

Tak nevidím důvod, proč by měli být hloupí.

Reagovat
smazaný uživatel

to nema vyznam inteligente

Reagovat
kubys

Jde o to, že oni mívají fakt často nejhorší GPA. Mimochodem sám podle mě dobře víš, že člověk, co vystuduje výšku nemusí být automaticky chytrý, kor když přihlédnu k dosti benevolentnímu metru na mnoha univerzitách v USA, potažmo v jejich celém školském systému. Snad jen o univerzitách Ivy league se dá říct, že jsou uber těžké, čest výjimkám.

Reagovat
Chazy

Vždyť já ale taky mluvil snad jen o schopnosti vyjadřování, prezentování názoru atp. A to prostě ti hráči mají většinou na vysoký úrovni. I když v tý škole nemusíš splňovat úroveň, furt jsi v kontaktu s lidma, co studují, s výukou a učitelema, prostě to má vliv. Já těch rozhovorů sleduju dost, samozřejmě primárně kolem MLB, a ti hráči opravdu minimálně chytře působí.

Reagovat
kubys

Já hlavně v počátku reagoval na prospera ne na tebe. S tím vyjadřováním máš pravdu, ale právěže se mi moc nezdá, že by se někdy moc dělaly rozhovory s těmi "dělníky" hry, možná pouze můj dojem.

Reagovat
Chazy

Je to možný, NFL je už trochu mimo mě. Ale když ty hráče na ESPN poslouchám, tak ta úroveň taky není nízká.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdyby to psal Hotentot který zná češtinu jenom z doslechu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

hlavna vec, ze si dal velke pismeno pri osloveni

Reagovat
Emqick

Doufám, že alespon mluvíš normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ktory hrac Chelsea nemal kartu?

Reagovat
Arbiter

Čech, Malouda, Anelka, Mata, Sturridge...

Reagovat
Kovi81

cech, anelka, malouda a mata to nestihl.

Reagovat
Kovi81

jo a sturridge

Reagovat
CubONE

tak diky, to bolo napisane len s trochou ironie, nepotreboval som to naozaj vediet

Reagovat
kiwwi

aspon ze ta fanta sa toto kolo vydarila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

44, čakal som, že to bude horšie.

Reagovat
niflheim

28...jsem king.

Reagovat
Maresma

48

Reagovat
vodka

mně sedí 14 bodů na lavičce

Reagovat
pawiel_afc

53

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze uz neni u kormidla Mourinho, na jeho tiskovku po takovem zapase bych se tesil jak malej kluk na vecernicek

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda

Reagovat
blade115

Doufám, že si AVB nenechá srát na hlavu aniž by něco jedovatýho ucedil...

Reagovat
Arbiter

už se rozčiloval i během zápasu...

Reagovat
blade115

Divil bych se kdyby ne...

Reagovat
smazaný uživatel

cfc dnes rozhodčí zařezal solidně... škoda mohli jít přes united, velká škoda, hlavně to mrzí, když ti tu šanci vezme třetí strana - nemůžeš nic dělat, dneska to byl fakt hnus

Reagovat
Arbiter

AVB: Drogba red card was fair but Bosingwa one wasn't because Terry could have covered. I think officials were influenced by the crowd

Reagovat
Arbiter

AVB: We were superior throughout the game, even with 9 men for 45 mins. I am very proud of the players.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní výkon, chybu měl jenom rozhodčí.

Reagovat
kiwwi

to je ovsem pekna blbost, siel by s prehladom sam na brankara, Terry sa dostal do pozicie krizujuceho hraca az ked bol SWP na zemi

Reagovat
niflheim

kiwwi - někde ses ptal, co mám pořád proti Dannymu:

Pro mě to prostě není útočník, který by měl hrát v útoku s Wazzou. Říkám to skoro v každém zápase, kde ho vidím takhle nastoupit. On si až moc často chodí na stranu pro balón, kdy pak následně není v útoku téměř nikdo - což šlo vidět dneska. Danny si skočí pro míč k čáře a mezi obranou a záložní řadou soupeře nebyl pořádně ani jeden náš hráč. Bylo by prostě útočníka, který by hrál ten hrot - přebíral balóny, udržel ho, rozehrál do strany. Když už si jde Danny pro ten balón, tak pro další přihrávku musí čekat několik vteřin, než třeba do šestnáctky doběhne Wazza z poloviny hřiště. Radši bych prostě viděl hrát s Wazzou v útoku Javiera a Berbu, nedej bože dokonce i Owena . Danny by prostě byl taková ideální varianta za Wazzu nebo prostě do tandemu s jiným útočníkem.

Možná se jenom pletu, ale chtěl bych vidět nějaký ten graf jeho pohybu po hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo, že je hraje spíš jako Rooney. Ale všimnul sem si toho až v posledních zápasech kdy se nám moc nedařilo, byl v útoku odříznutý takže neměl jinou možnost jak se k míču dostat.

Reagovat
niflheim

Mě to trápí už od zápasu s WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Dřív hrál na hrotu a do hloubi pole se nestahoval. Sice to občas vypadalo že si s Cleverleym vyměnili pozice, ale jenom proto protože Cleverley vystupoval moc vysoko.

Reagovat
mithro

dneska jediny hrac, kt sa mi pacil, vsetci ost hrali svoj podpriemer

Reagovat
kiwwi

to uz je len o tom, aby ho Fergie prinutil ostat na tom hrote...loptu si vie spracovat luxusne, vie sa uvolnit, je perfektny do kombinacie, vie velmi dobre pracovat s loptou na nohe...na niektorych superov sa hodi viac Javier to nepopieram, ale zrovna dnes sa tam viac hodil Danny a hral podla mna dobre

Reagovat
niflheim

Ale říkám - byl tam takový klasický moment z plno zápasů, kdy hrál...držel se při kraji, dostal přihrávku - a teď nikdo...on tam u kraje s balonem, obrana se zformovala...tam je potřeba, aby stál víc ve středu a nutil Younga s Nanim, ať na ty kraje rychle nabíhají.

Na dnešek se spíš dle mého názoru hodil Berba.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně by mu tam nabíhal Cleverley. Spolu si vyhovíjou, ale Fletcher a Anderson tak dopředu nejdou.

Reagovat
niflheim

No Fletch tak maximálně před šestnácku, dál nejde ani za boha.

Reagovat
kiwwi

neboj sa, ocakavam naspat Cleva a pojde to

Reagovat
mithro

ja ja tak neviem co riesite, Danny nas najlepsi hrac dnes a to tam bol vpredu stale sam

Reagovat
kiwwi

yaya by sa nam mozno zisiel, ale radsej ten Clev

Reagovat
mithro

som uz unaveny no

Reagovat
niflheim

Tak to možná, ale pořád bude důležité naučit Dannyho prostě zůstat na tom hrotu. Nebo ho prostě hrát jako alternativu na levé kříclo.

Reagovat
kiwwi

ziadne kridlo, Danny je utocnik a basta!

Reagovat
mithro

a nie len tak hocijaky utocnik

Reagovat
niflheim

Tak ať mi to předvede příští kolo proti Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že ta sestava byla ideální

Reagovat
vladis271

Ja si dokonca myslím, že na vás nemá. U kočiek bol skvelý, ale u vás sa na začiatku viezol na víťaznej vlne tímu.

Reagovat
kiwwi

co si myslis ty nikoho nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Slabšího hráče v osobních soubojích sem snad ještě neviděl.

Reagovat
kiwwi

nemyslis vazne...prave Danny si perfektne pokryva loptu a je na nej silny, pripomina mi v tom Berbu

Reagovat
herbage

Pěkně QPR. Taarabt, Barton

Reagovat
kiwwi

Barton ma sklamal...tolko hracov Chelsea malo zltu kartu a on nikoho nevyprovokoval k tretej redke

Reagovat
niflheim

Reagovat
terry

Za co palcuješ toho idiota?

Reagovat
Counter

Kterého?

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

za nic, ironie

Reagovat
CubONE

Reagovat
fantomas

Jinak zpětnou optikou sem z dnešního zápasu vyvodil tři slušný poznatky:

1) Až se uklidí Arteta a bude se moct dát dohromady Ramsey s Rosa, momentálně nevidim problém v tom, abysme v nich měli dočasně fungující střed (konečně!)..

2) Santos vypadá, že by mohl bejt už do ledna tak dvakrát až třikrát lepší Clichy

3) Gervinho už podruhý za sebou v lize zahrál nesobecky, a dneska krom toho i nesmírně efektivně (zkrátka MOTM)...takže že by konečně po všech stránkách potentní křídlo?

Když se s Chelsea neposerem a půjdem na ní v sestavě: Wojta - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Santos - Song, Rosa, Ramsey - Gervinho, Persie, Aršavin...nemusel by to bejt žádnej provar.

Reagovat
fantomas

* z Chelsea

Reagovat
kiwwi

kludne aj s

Reagovat
smazaný uživatel

Tam zrovna jde obojí :)

Reagovat
Rssa

Djorou na RB? To je nějaká Wengerova novinka nebo nějaké tvé přání?

Reagovat
niflheim

Vzhledem ke zraněním asi jedinná možnost. Jak dlouho bude out ještě Sagna?

Reagovat
smazaný uživatel

dlho, asi 2 mesiace.

Reagovat
smazaný uživatel

kto iný? Mladý Fín aj Sagna zranení.

Reagovat
Rssa

Nevím, jen se ptám. A dneska tam hrál Djorou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Neviem, ako tebe, ale mne sa aj dvojica Ramsey - Arteta páči. Neprekážajú si, skôr si pomáhajú, pravda, Arteta môže hrať lepšie, ale na rozdiel od Tomáša, hrá stále rovnako (nie najlepšie, ale svoje si zahrá), za to Rosove výkony sú húpačkové.

2) Santos je parádny hráčik, technicky je na tom 5x lepšie ako Clichy, len musí zlepšiť defenzívu, dnes ho len Jones raz parádne vykúpal, a nesmie hrať tak nezodpovedne a občas naivne.

3) môj čierny kôň ( ). Stále to vravím, bude to náš kľúčový hráč.

Reagovat
Godwinson

Já to říkal ....

Reagovat
smazaný uživatel

od teba som mal parádne odporúčania, názor som si spravil sám hneď potom, ako vykúpal 3 straky hneď v 1. minúte v 1. kole.

Reagovat
justcall

já beru Gervinha jako kvalitativně stejnou náhradu za Nasriho, akorát Cesca nenahradila kvalita, ale kvantita (Arteta, Benayoun)

Reagovat
herbage

tyvole, naprostý souhlas Jen kdyby byl již fit Vermaelen, tak bych zkusil Kosťu na RB a Thomase na levém stoperovi. Jsem rád, že i ty sám bys upřednostnil Šavu před Theem. Ten by naopak mohl být dobrým střídajícím hráčem, pokud bychom vedli a hráli na brejky. Ta obrana letos celkem posílala, o to více mě mrzá ty odchody a zranění Wilshera s Diabym

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen byl podle Wengera v pátek 14 dní před návratem, Diaby se vrátí o pár dní po něm. Na Chelsea to budem muset přežít tak jak to je, ale už se na ty dva těším. Až bude Vermaelen, tak už to zranění Sagni nebude tak bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

ad 1) Nevim, za co dneska tady dostává Arteta sodu. Odehrál slušný utkání, možná nejlepší za Arsenal. Zdá se mi, že začíná rozumět, co Ramsey potřebuje a tak může fungovat v pohodě i střed Ramsey-Arteta, či Rosa-Arteta. Sic je duo Rosa-Ramsey nejlepší, už jenom proto, že to jsou typově jiní hráči.

ad 3) Dnes ukázal, že když má den, tak dokáže být rozdílový hráč (ještě nedávno jsem psal, že na to máme jen Persieho). Ovšem měl by se naučit víc variant, ona klička až k brankový čáře a cpaní míče na přední tyč se může rychle okoukat.

Reagovat
herbage

Arteta byl druhou půli dobrej, ale tu první byl na pěst. Je pomalý a nekreativní. S Ramseym si může paradoxně rozumět lépe, než s Rosou, protože co jsem si všimnul, tak Aaron a Tomáš se moc nemají rádi a nepřihrávají si

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišel Arteta dobrý i první půli. Jak jsem psal výše, konečně se přestal motat v prostorech, do kterých chodí Ramsey, dařilo se mu 1-na-1 a nezdálo se mi, že by kazil. Že je pomalý u střeďáka zas tak nevadí, když to dokáže nahradit herní inteligencí. A nekreativní - no jak se to vezme, přihrávku, jakou dnes vykouzlil Rambo na Žervíňa asi nedá, ale i tak jsou jeho kombinační a kreativní schopnosti nadprůměrné v PL. Ale chápu, že pro tvou filosofii je to málo.

Rambo a Rosa by si sedli, to není o tom, že se nemaj rádi, ale kolik spolu odehráli ve středu zálohy minut? Fakt málo. Ale kdyby si sedli, tak by to dávalo víc možností, protože Rosa je přímočarý, rád zrychluje hru a sprintuje s míčem, Rambo radši udává tempo hry z spíš kroku a s míčem se snaží zacházet rozvážně.

Reagovat
herbage

já si myslím, že se ti hráči pletou furt. Několikrát jsme si za zápas všimnul, že sáli oba naši střeďáci dva metry od sebe a šli si pro stejný míč. Tohle mi vadí nejvíce, to s Cescem nebylo

Reagovat
herbage

A celkově záloha Song - Jack - Cesc tolik míčů neztrácela, tady Ramsey, Arteta i Song a jejich nákopy, to je přes 20 odevzdaných míčů soupeři každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Holt tahle éra je pryč. Těžko můžeme hrát stejný styl stejně kvalitně jako dřív, když máme zálohu o level horší než loni.

S tim pletením - ano, furt si občas neporozumí, ale je vidět, že už je to lepší. Ze začátku to vypadalo jak zápas dvou kohoutů o jeden kurník. Pak zas Arteta ustoupil Ramseymu v tvoření a výsledek byl ten, že ani nepřešel půlku. Dnes si prostě vyhověli líp než kdy dřív.

Reagovat
herbage

ano, zlepšení je tam vidět. Nejvíce mě to sralo, že když jsem na tom byli ze začátku roku fatk špatně, tak hráli spolu Aaron s Tomášem, Tomáš mu nehrál a Aaron jej zcela ignoroval a radši roztáhnul hru alibisticky do strany na Jenkinsona(který stejne ztratil) nebo poslal míč do země nikoho. Tohle není naše hra, naše hra byla vždy kombinační a ty narážečky ve středu hřiště mi chybí ze všeho nejvíce. Proto jsem si také naše závěrečné bago užíval a hlavně to bylo dáno tím, že na křídlech byli Gervinho s Šavou, hráli s chutí, měnili si posty a stahovali se na střed

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to cos popsal, je věc, za kterou byl Ramsey strašně sepsutej - předržoval míč. To nebylo, že by konkrétně někoho ignoroval. Dnes to bylo lepší a Ramsey se zdá chytat formu (klepám na dřevo) a taky ta hra v některých fázích podle toho vypadala.

Jinak to báčko na konci mi taky chybělo, tyhle momenty nám taky můžou nahnat sebevědomí. A taky už bych chtěl, abychom někoho rozmetali - poslední klepec jsme udělili snad minulý kalendářní rok. Takový zápasy nás můžou vrátit do pohody, chytnou se hráči z formy, mladíci si nasbíraj minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli toho nechci najednou nějak moc

Reagovat
herbage

nj, máme vysoké nároky. Ale škoda, Stoka i Sunderland si slušně koledovali, dnes to mohl být větší kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

Když tyhle va zápasy měly vlastně totožný scénář. Jdem do vedení, hrajem dobře, pak nám daj gól ze standardky, my se sesypem, v druhý půli brání zuby nehty a Persie rozhodne.

Jinak po Chelsea máme WBA, Norwich, Fulham a Wigan, tam snad něco napadá.

Reagovat
smazaný uživatel

*dva

Reagovat
smazaný uživatel

mal by sa chytiť hlavne Walcott, ten je snáď stále horší a horší...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu,proc ho tam Wenger porad cpe.. vzdyt je totalne utopeny,kdyz musi hrat ve zhustenem prostoru,zvlast proti betonujicimu Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, neni to ono. Ale ono to je těžký. Arshavinovi se v základu taky bůhvíjak nedaří a jinak tam na křídlo není nikdo krom mladíků. Ale rozhodně by to chtělo někdy Walcotta posadit a posílat ho do rozeběhnutýho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte zabúdam na Oxa, ten bude hrať v CC, ale ak bude zase o tri triedy lepší než ostatní a proti CFC nebude ani na lavičke, tak WEngerovi napíšem niečo ohľadom toho a toho Kórejca, ktorého tiež kúpil, ale asi naňho zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten korejec by si taky měl zahrát proti Boltonu, že jo. Doufám, že se předvedou a ne nutně proti Chelsea, ale ty další zápasy, co jsem vypsal, si snad už zahrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som to doterajšie ignorovanie Parka, proti Boltonu musia hať obaja, to je snáď jasné.

Reagovat
fantomas

No jestli Parka nepostaví ani v CC, tak začnu normálně litovat, že sme moc "dobří" na Johnstone's Paint Trophy.

Reagovat
fantomas

Ten si to zas nahrál zezačátku sezony, kdy nás ve třech zápasech střelecky podržel.

Reagovat
fantomas

Naopak se nemá rád Arteta s Ramseym. Několikrát za zápas si můžeš všimnout, jak na sebe zmateně gestikulujou, obzvlášť Arteta často i přímo otráveně. Ti dva si podle mě nevyhoví, je na čase dát prostor duu Ramsey-Rosa.

Reagovat
herbage

jj, u Artety jsem si toho několikrát všimnul. Stejně si myslím, že by měli hrát vždy spolu jedne dynamický hráč, tedy Rosa či Jack a jeden mozek, tedy Ramsey či Arteta. A to ještě máme dva silové hráče v podobě Diabyho s Lansburym, Coquelina s Frimpongem nepočítaje

Reagovat
fantomas

No však jo...dál pak počítám s Jackem a Ramseym do středu, kteří přitom budou mít báječný zastoupení na naše poměry. Teď holt Jacka bude suplovat Rosa, což vzhledem k jeho formě v úvodu ročníku nebude ani žádná tragédie.

Reagovat
herbage

stejně bych byl radši, kdybychom se vrátili ke hře na klasického podhrota a koupili někoho ve stylu Gourcuff či Götze

Reagovat
fantomas

Na podhrot má dispozice i Wilshere, ale to už bych se opakoval.

Reagovat
herbage

já ho vidím spíš jako dispečera v hloubi pole, navíc je málo gólový. Gourcuff by byl ideál

Reagovat
fantomas

Ten Gourcuff, který dal za celou svou kariéru všehovšudy 28 gólů? Ten je gólovější? Podhrot by navíc neměl bejt gólovej, aspon teda ne v mym světě. Podhrot má bejt hlavně neskutečně invenční, pořád mu musí jít o balon, tak jako šlo Cescovi, musí bejt nápomocnej hrotu, křídlu i CM (ta dynamika, kterou má Jack báječnou)...typickej příklad někoho takovýho je pro mě třeba Modrić u Spurs, a kdybych víc znal Götzeho, tak nejspíš i on.

Reagovat
herbage

hele, když Gourcuff udělal z Chamakha nejlepšího střelce Ligue1, tak mi neříkej, že mu chybí invence

Reagovat
fantomas

Však já u něj popírám gólovost, ne invenci. Ale stejně mi přijde na muj ideál podhrotu občas až moc línej. Jeho bych si spíš dovedl představit někde na místě Artety, pro mě je to spíš AM.

Reagovat
smazaný uživatel

v jackovom veku nebol golovy ani cesc..ale ako u neho vtedy, tak teraz u jacka citit to napatie pred vybuchom velkej sopky

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Cesc měl výbornou střelu již v Jackově věku, však vzpomeň na gól Realu Madrid v památné jízdě do finále LM

Reagovat
fantomas

A ty vzpomeň na Jackovo břevno, teď nevim proti komu (Celtic?).

Reagovat
herbage

Celtic, pak vloni Emirates Cup a finále CC proti Birminghamu

Reagovat
fantomas

No tak vidíš, i v něm to je. Jen se toho zatim trošičku bojí, ale to přijde s věkem, stejně jako u Ceska. O to se fakt nebojim.

Reagovat
herbage

jenže ta břevna většinou byly halfvoleje, což sedne jednou za čas každému, když mu jde míč proti noze. Když má vystřelit sám z běhu, tak to postrádá většinou přesnost a razanci. Cesc byl v jeho věku již jiná třída, navíc mu bylo jedno, jestli zakončuje pravačkou či levačkou. Už tehdy nás táhnul svými góly

Reagovat
fantomas

Cesc právěže v jeho věku razanci postrádal stejně tak. Pamatuju si, že sem na něj docela nadával, že ty jeho střely z vápna byly často takový slaboučký, propagační. Na tom klidu a preciznosti v koncovce taky zapracoval až později.

Reagovat
Counter

U Cesca si pamatuju kvalitní střely zdálky od sezony 07/08, tzn. když měl 20. Jackie brzo dosáhne stejného věku, tak uvidíme :-) Podle mě na podhrot kvality má, ve středu jej bude čím dál víc škoda.

Reagovat
herbage

jj, to myslím, od sezóny 07/08, kdy se přes léto stal úplně jiným hráčem a defakto naším tahounem. Jack tak kvalitní střelu pravačkou nikdy mít nebude a levačkou uvidíme. Přesto dovolil bych si provés prognózu, že nikdy moc gólový nebude

Reagovat
fantomas

Bože, když je to levák, tak fakt bohatě postačí, když sem tam dobře vystřelí levačkou a dá třeba i čtyři góly za sezonu. Pak budu s 12 asistencema k tomu zcela spokojen. Jinak jak řiká Counter, a už sem ti to taky několikrát opakoval - na staženější pozici ho bude postupem času čím dál víc škoda.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jj alebo jeho slavne goly v rezerve, ked mal 16

on ma vsetky ingredience, treba vsak trochu pockat, kym sa to uvari

Reagovat
fantomas

http://www.youtube.com/watch?v=F3pZaRvt6g8

Připomeňte si se mnou. To sem tenkrát fakt ještě dvacet sekund civěl na obrazovku. A hrozně by m zajímalo, jak by to dopadlo, kdyby ten balon Jackie pustil na Thea.

Reagovat
Maresma

Mate nekdo link ke stazeni na zapas United vs City?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

díky oboum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Viva John Terry

http://goo.gl/A5o2F

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

AVB says he spoke to Chris Foy post-match: "I was very aggressive to him." Did he have a problem with that? "I don't care.

Reagovat
smazaný uživatel

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Fergie on Evans: “You shouldn’t bring down a man at the edge of the box. He is young but he should let him through and see what he can do”

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
domingo

Ha, nejlepsi kolo ze vsech ve fante. Tak uz jsem predpredposledni!

Reagovat
smazaný uživatel

kdo mel postavenou obranu na becich MU a CFC musel mit bodove žně

Reagovat
domingo

Ja mam Vaarta a Dzeka kapitana, cha.

Reagovat
smazaný uživatel

dpc ale este bude mat herbage s laurentom pravdu posledne zapasy je uzasny a neustale sa zlepsuje

Reagovat
smazaný uživatel

by mne zajimalo,kdo si po uzdraveni Vermi z te trojky Thomas,Per,Laurent sedne

Reagovat
justcall

Kos pojde na kraj

Reagovat
justcall

a může i Verma jít na levo

Reagovat
kiwwi

mozu hrat kludne vsetci traja - Vermaelen na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny na RB, Vermalen by alternoval iba na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim,ze muze hrat na RB,ale myslim to tak,kdyz nebude potreba nekoho zaskakovat na RB

Reagovat
smazaný uživatel

a spis Laurent na RB,ktery ho kdysik pry hral

Reagovat
kiwwi

to je jedno, hlavne je, ze sa tam pomestia vsetci traja, kym bude Sagna zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude zdravý aj Thomas, aj Sagna, tak bude sedieť Per.

Reagovat
smazaný uživatel

ale takých zápasov v sezóne moc nebude.

Reagovat
herbage

doufám, že Per

Reagovat
smazaný uživatel

tez si myslim,ze obrana ve slozeni Santos,Vermaelen,Koscielny,Sagna je to nejsilnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

eventuelne to bude zavisiet aj od supera

Reagovat
herbage

já mám vždycky pravdu, to bys už mohl vědět

Reagovat
smazaný uživatel

nj, herbage knows

Reagovat
Counter

Ale je to dáno i tím, že má spolehlivého parťáka. Per má pořád hodně co zlepšovat, ale v posledních zápasech ukazuje, že nemusí být takový provar, za jaký jej 95 % fanoušků AFC považuje.

Reagovat
smazaný uživatel

narazas na ↑ ?

Reagovat
smazaný uživatel

dpc treti krat som sa dnes pokusil o tu fintu a ani raz to nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

On to totiž asi nikdo nechápe Já teda ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ma to ukazovat na nick

Reagovat
smazaný uživatel

Á

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

aha

Reagovat
herbage

nemusí být, ale to co zahraje on, to zahrál i vloni Djourou v 95% zápasů. Otázka spíš je, jak by spolu hráli Koscielny s Vermaelenem, protože oba jsou si typově až moc podobní. Tyhle asymetrické dvojice jak Koscielnymu, tak Vermalenovi sedí, že sami všechno odběhají a ten druhý stoper je takový méně důrazný, ale drží lajnu a nedělá nějaké extra nonsensy. Ono, ani ten zázračný Cahill by nebyl o tolik lepší, než Per, jde jen spíš o to, že od hráče s takovým platem bych očekával lepší výkony. A jeho prostor pro zlepšování není moc velký

Reagovat
Counter

Jo, souhlas. Jen ten prostor na zlepšení u Mertesackera vidím. Stejně tak jako Koscielny potřebuje čas na adaptaci v Arsenalu a PL, dříve než za rok jej nezačnu drbat za každou chybku.

Reagovat
herbage

jenže rozdíl je, že Koscielny hrál výborně od úvodních minut v Arsenalu. Už jeho výkon v příprave proti AC byl uchvacující. Bylo jasné, že občas má problémy s poziční hrou či nedostatkem fyzické síly, ale to jsou věci, které se dají poměrně rychle zlepšit. Zato měl perfektní start na balóny, výborné čtení hry a čisté odebírání balónu. Proto jsem mu vždy bezmezně věřil, protože to jsou věci, které mě na výkonu obránce zaujmou nejvíce. Mertesacker nic z toho nemá, má naopak dobrou poziční hru, tedy ví kám se postavit a pak jen natáhne své dlouhé pavoučí nohy. Jeho potenciál tkví v tom, že je vysoký, snadno vyhrává hlavičkové souboje a má obstojnou hru oběme nohama. Přesto ze stanadrek jsou jak Laurant, tak Thomas mnohem nebezpečnější a má i lepší výskok, ač je o hlavu menší. Nejvíce se ale bojím, když proti němu běží někdo rychlý a udělá mu kličku. Mertesacker mu buď čistě vypíchne míč, ale nemá jej pod kontrolou a musí doufat, že jej on nebo někdo ze spoluhráčů první doběhně nebo se nechá lehce obejít a start na míč má pak mnohem pomalejší a protihráče jen lehce zbrzdí. V horším případě si pomůže faulem a bude sbírat karty. Já ho nedávno viděl hrát za Německo a fakt jsme s hrozil, protože hrál příšerně i pozičně, nechával ze sebou obří díry a když šel útočník sám na branku, tak se vracel místo sprintu klusem. Tohle si u Lauranta ani Thomase neumím představit, to jsou buldouci a do všeho jdou nekompromisně

Reagovat
niflheim

1500. za nejlepší stoperskou dvojici posledních let - Rio a Vidič

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

a 1505. pro nejlepší budoucí: Koscielny - Vermaelen

Reagovat
niflheim

Tak Koscielny se zlepšuje a zlepšuje...ale podle mě nejlepší svůj výkon v dresu Arsenalu podal v minulé sezóně proti nám na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

pche

http://www.youtube.com/watch?v=42cjGa3jLqo

asi najlepsi vykon stopera aky som kedy videl..

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy po rozporuplnych vykonoch z nicoho nic ukazal, ako strasne vysoko je jeho strop..naskytla sa otazka, ci takto dokaze zahrat aj v pl, alebo bude "pouzitelny" len proti technickym superom..postupne ukazuje, ze si dokaze zvyknut aj na fyzicky styl

Reagovat
kiwwi

*Jones - Smalling

Reagovat
niflheim

Budoucnost United i Albionu

Reagovat
M0rb1D4S

To by ale někdy museli hrát spolu

Reagovat
hefy

Gary a Steven.

Reagovat
Rssa

Možná tak v PL

Reagovat
smazaný uživatel

clovek vynda Gervinha z fanty,da tam Suareze a on udela 12 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že to tobě funguje takhle. Já už do fanty nikdy nedám hráče Arsenalu, protože nejdřív jsem tam dal Vermaelena - zranil se, pak Sagnu - zranil se

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam dva a jsem nadmiru spokojen ale urcite ne obrance

Reagovat
smazaný uživatel

v živote by ma nenapadlo dať si tam obrancu z Arsenalu, za to taký Robin, Gervais, Ramsey - to sú vďační hráči.

Reagovat
Kenneth

To určitě, dal sem si tam Ramseyho a on se mi odvděčil redkou.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pockaj kedy on dostal redku? nepomylil si si ho so shawcrossom?

Reagovat
Kenneth

Spletl sem se, nedostal redku ale dal si vlastní gol.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis ..dava goly a este si nespokojny

Reagovat
smazaný uživatel

prvni a treti

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam Vermaelena dával ze zvyku, po tom jeho gólovym úvodu do PL A Sagna, ačkoli se nezdá, tak nedělá málo bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já Robinovi odolávám, protože vim, že ve chvíli, kdy si ho koupim, tak se zraní Jinak takovej Koscielny se ve CHL fantě hodně vyplatí, bohužel je FPL o krok pozadu s hodnocením.

Reagovat
smazaný uživatel

kvôli recovered balls tam aj ja mám Songa.

Reagovat
smazaný uživatel

http://pelicanmag.wordpress.com/2011/10/21/sila-detske-predstavivosti-mate-ji-jeste/

Vážený pan Antoine de Saint-Exupéry a jeho Malý Princ. Troška literatury z jiného pohledu Vám neuškodí, tak se nezlobte holomci

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych tím jen zdvořile pomáhat o pomoc. Přece jen je to pro mě a partnerku důležité a myslím si - že těch pár sekund, které člověk stráví kliknutím, případně půl minuty četbou: něčeho co má hlavu a patu je hodnotnější než většina často tu propíraných diskuzí.

Omlouvám se pokud to způsobí někomu trauma v diskuzi, že přehlédne kdo komu zrovna nadává.

Reagovat
herbage

nezlobím se, ale jaký má onen text smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý, jistě znáte ty primitivní často propírané soutěže o "co nejvíce otevření stránky". Jde o slevu na studium 50%. Vzhledem k tomu jak moc jsou nekvalitní (můj subjektivní názor) ostatní tam vložené příspěvky (klidně si je přečtěte pro ukázku) mi přišlo docela nefér aby to vyhrála klasická husa s co nejvíce podprsenkami na facebooku a ostatně co Vám budu povídat každý by svojí milovaní partnerce rád pomohl, když jde i o něj. A pokud si dobře pamatuji herbage, vysoká zítra nemá volno tak byste to měl se svoji morálkou dohnat .Případně se omlouvám.

Reagovat
herbage

článek jsem si přečetl, jen jsem nepochopil jeho poselství, proto se ptám. A na základě svého odhadu bych řekl, že právě ta klasická husa s podprsenkou má větší šanci. Líbí se mi vaše snaha pomoci, tak hodně štěstí a třeba to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Původní myšlenku neznám, jelikož článek je mladý a nestihli jsme to přespříliš probrat. Myslím si, že je to pouhým postrčením lidí k zamyšlení se nad tím jak moc může znamenat lidská čistota duše a myšlenek bez okolních vlivů než to kam a v co jsme utváření. Ale to bylo z mého literárně méně kvalitně úsudkového soudku.

Původním zadáním je dopis nějaké významné osobě.

V podání výše zmíněných hus typy Rytmuse("máš fákt cool texty"), modních návrhářů(nemohu se zbavit tužby koupit nové zlevněné boty") V závorkách máte uvedené jak to tak nějak vypadá.

Reagovat
herbage

Aha, to pak ano Kdyžtak doporučuji přítelkyni přečíst Idiota, jestli nečetla. Právě dočítám a hezčí knížku o čistotě lidské duše jsem nečetl

Reagovat
niflheim

Hergot v "Nepřehlédněte" je 2x Balotelli

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Sure looks a bit like the Stoke defender.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

too short, too many hair

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovy vemeno ten Hutton

Reagovat
fantomas

To už se vědí výsledky rentgenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakyho rentgenu? Longova? O nem nic novyho nevim. Ale Hutton je blbec, branit neumi, je vsude pozde a kvuli tomu ma kazdej druhej zapas prilezitost nekoho zranit, uz jsem to u nej videl mockrat, ale nasral me tim doopravdy az ted, protoze to odnesl Shane

Reagovat
tomasinho

A ještě ho magor zkopnul dvakrát

Reagovat
fantomas

Jo no tak já myslel, že to je reakce na dýlku Longovy absence.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, byla to reakce na to, ze se hutton minul povolanim.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Když jsem viděl MOTD, chytil jsem pořádné nervy.

Reagovat
j_mrazik

Why always me?!

Reagovat
kiwwi

1600. pre Toma Cleverleyho

Reagovat
mithro

len aby chlapca nepolozil ten tlak co na neho teraz bude, vsetci ocakavaju, ze sa vrati do zostavy a sam to vytrhne

Reagovat
tomasinho

Aspoň se doopravdy ukáže, že není nic extra.

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nemam obavy...uz neho ani nejde tak o to ci na to ma alebo nema, pretoze kazdy videl ze na to ma...s ostatnym sa uz snad vysporiada trenersky tim a Fergie

Reagovat
niflheim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele