Komentáře a souhrny

Přestřelka na San Siru skončila lépe pro Barcelonu

První místo ve skupině si v souboji gigantů zajistila Barcelona. Ta totiž vyhrála na milánském San Siru 2:3. Rossoneri v celém zápase tahali za kratší konec a po brance na 2:3 od Xaviho už se nevzchopili.

Leverkusen porazil Chelsea a je v osmifinále

Londýnská Chelsea sice v BayAreně vedla po brance Didiera Drogby, domácí ovšem dokázali stav utkání otočit a jsou jistými postupujícími. Může dokonce i prohrát v Genku, přesto v minitabulce prvních třech týmů neskončí horší než druhý. Souboj o druhé postupové místo se tak svede na Stamford Bridge, kam přijede Valencia.

Plzeň vyhrála v Borisově a přiblížila se postupu do EL

Viktoria Plzeň to zvládla a z Minsku si veze veledůležité vítězství 0:1. Hrdinou zápasu se stal Marek Bakoš, jenž obstaral jedinou branku utkání. Viktoriáni ale měli spoustu dalších šancí, jenže je nevyužili. Český mistr si výhrou zřejmě zajistil přezimování v pohárech!

Man United jen remizoval a o postup bude hrát v Basileji

Velmi zamotaná je situace ve skupině C. Po pěti odehraných kolech je na prvním pouze o skóre Manchester United před Benficou. V úterním vzájemném zápase dokázala Benfica uhrát na půdě favorizovaného Manchesteru remízu 2:2. Basilej navíc vyhrála v Rumunsku a Manchester tak o postup bude muset bojovat v posledním kole na půdě švýcarského celku.

Cavani přiblížil Neapoli postup do osmifinále

Neapol zvládla těžký a nesmírně důležitý zápas s Manchesterem City a po výhře 2:1, kterou zařídil dvěma brankami Edinson Cavani, drží postupové triumfy. K jistotě osmifinále jí stačí vyhrát na půdě posledního Villarrealu.

'Bílý balet' roztancoval Bernabeu!

Hned šest branek zvládli madridští a dnes večer se na účet Záhřebu opravdu královsky bavili. Představení před zaplněným Santiago Bernabeu sklidilo velký potlesk, Dinamo alespoň dvěma zásahy korigovalo konečnou demolici.

Nevýrazní Armějci se museli sklonit před Lille

Bez vykartovaného kanonýra Doumbii toho dnes fotbalisté CSKA Moskva v domácím střetnutí proti Lille příliš nepředvedli. I proto museli skousnout nepříjemnou porážku 0:2, která jim pořádně ztížila cestu do osmifinále.

Primera Division - souhrn 13. kola

Real Madrid vyhrál ve šlágru kola na hřišti Valencie a udržel tříbodový náskok před druhou Barcelonou, která doma smetla Zaragozu. Malaga v pondělí odvezla body ze Santanderu, Villarreal zaznamenal své třetí vítězství v sezóně proti trápícímu se Betisu. Athletic veze výhru ze Sevilly, zabralo i Atlético. Zápas v Granadě byl přerušen.

Anglická Premier League - souhrn 12. kola

Tottenham v pondělí porazil Villans, Liverpool v nedělním šlágru dokázal vyhrát na půdě Chelsea. Manchester City včera pokračoval ve spanilé jízdě, poradil si i s dosud neporaženým Newcastlem. I nadále se Citizens snaží stíhat městský rival United, Robin van Persie znovu vystřelil Arsenalu výhru, Everton si doma poradil s Wolverhamptonem.

Gambrinus liga - souhrn 14. kola

Sparta zvládla derby a Bohemians 1905 porazila 4:0. Liberec drží odstup, když otočil zápas na půdě Slovácka. Proti Mladé Boleslavi se dařilo Plzni, Jablonec zase porazil Olomouc. Slavia znovu neprohrála, i když v Hradci pomýšlela na výhru, České Budějovice zvládly důležité utkání a porazily Žižkov, Příbram uspěla v Ostravě.

Ligue 1 - souhrn 14. kola

Ligue 1 zažila v neděli večer velkou senzaci, Paříž doma podlehla outsiderovi z Nancy. Montpellier doma zdolal Marseille a bodově se dotáhl na vedoucí PSG. Nice svou nedisciplinovaností ulehčilo pozici St.-Étienne a to si došlo pro pohodlnou výhru. Dijon porazil Bordeaux, Evian přehrál Lorient. Již v pátek Lyon nezvládl roli favorita duelu s Rennes a Lille remizovalo v Toulouse.

Serie A - souhrn 12. kola

Juventus porazil Palermo a je znovu na čele tabulky, kde mu společnost dělá Lazio. To včera hrálo bez branek v Neapoli, stejným výsledkem skončil i duel Fiorentina - AC Milán. Konečně vyhrál Inter, nejlepší střelec ligy Denis přispěl k remíze Atalanty v Sieně, AS Řím porazil Lecce.

Bundesliga - souhrn 13. kola

Dortmund ve šlágru kola vyhrál na půdě Bayernu a už na něj ztrácí jenom dva body. Gladbach nezpomaluje, ba naopak, doma rozdrtil Werder. Výprask uštědřilo i Schalke Norimberku a s nepořízenou jede i Hannover z Wolfsburgu. Freiburg v závěru urval bod proti Hertě, Leverkusen odvezl z Kaiserslauternu všechny tři. V Kolíně nad Rýnem se nehrálo.

Ruská Premier liga - souhrn 31. kola

Dinamo porazilo Kubaň a potrestalo páteční zaváhání Zenitu a CSKA. Moskevské derby zvládl Sparta. V boji o záchranu si připsal hodně důležitou výhru Perm, který otočil duel v Novgorodu. Těrek remizoval se Samarou, Krasnodar porazil Nalčik. Pokračuje mizérie Tomsku...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 13. kola

Feyenoord se otřepal a snadno vyhrál v Arnhemu. PSV splnilo roli favorita a z De Graafschapu veze všechny body, ty si připsal i Groningen. Venku se zadařilo Rodě, která vyplenila Nijmegen, v dalších dvou zápasech se pak zrodily nerozhodné výsledky. Twente a Ajax nezvládly závěr a mají jen bod z z Almela, resp. Bredy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele