Gambrinus liga - souhrn 10. kola

14.10.2011, 22:09, aktualizováno 17.10.2011, 20:31
Komentáře a souhrny
Premiéra Františku Strakovi na lavičce Slavie nevyšla. Jeho svěřenci prohráli na Žižkově po gólu bývalého slávisty Kalivody 1:0 a Straka musel celý zápas snášet pokřiky fanoušků hostí, kteří dávali jasně najevo, že bývalé Sparťana v klubu nechtějí...

Viktoria Žižkov - Slavia Praha 1:0

17.10.2011 18:30

Góly: 30. David Kalivoda

Kouči Františku Strakovi premiéra na lavičce slávistických fotbalistů nevyšla. Červenobílí dnes prohráli v dohrávce 10. ligového kola v malém pražské derby na Žižkově 0:1 a jejich náskok před první sestupovou pozicí se snížil na čtyři body. Viktorii zařídil první výhru po šesti zápasech ve 30. minutě bývalý slávista Kalivoda.

Straka se od fanoušků Slavie dočkal očekávaného nepřátelského přijetí. Příznivci červenobílých na protest proti jeho angažování vyrazili v černém oblečení a s nesouhlasnými transparenty v asi dvousetčlenném průvodu z Edenu a s pokřiky proti bývalému kouči Sparty pokračovali na žižkovském stadionu i po úvodním výkopu.

Chvíli se zdálo, že Straka své nové svěřence pořádně nabudil. Ve třetí minutě si zaběhl za obranu na kolmici Vlček, ale zpětnou přihrávku domácí zadáci zblokovali. Slavia sice začala nadějně, ale postupně její aktivita i vinou mnoha nepřesností opadala. Ani Žižkovu se kombinace nedařily, a tak se hrálo ve středu pole a bez šancí.

Až v 28. minutě hosté zakombinovali, jenže Blažek v dobré pozici pálil na dlouho nohu nad. A tak přišel za necelé dvě minuty trest. Exslávista Kalivoda se protlačil přes nedůrazného Kaufmana a sám před Čontofalským zkušeně pověsil míč do horní části branky. Proti svému bývalému klubu se dočkal jubilejní 20. ligové trefy.

V 36. minutě mohlo být s hosty ještě hůře, kdyby Čontofalský nevyrazil nebezpečnou střelu Macha. Na druhé straně se probíjel do šestnáctky Pospěch, ale kácel se na zem příliš ochotně na to, aby sudí Paták mohl odpískat penaltu.

Těsně před pauzou vystřídal otřeseného Petráka uzdravený Janda a i díky němu Slavia po přestávce přece jen zvýšila obrátky. Chvíli po příchodu z kabin hlavičkoval v dobré pozici vedle Blažek, ještě větší šanci pak promarnil po hodině hry Latka, který selhal tváří v tvář Čontofalskému. Následná střela Kaufmana mířila vysoko nad.

Slávistický nápor v závěru sílil, ale Viktoria už druhou výhru v sezoně i s přispěním Vaclíkova zákroku proti Jarolímově střele ubránila a přiblížila se soupeři v tabulce na pouhé dva body. Tým z Edenu porazila doma poprvé po čtyřech zápasech. Hosté byli po závěrečném hvizdu rozmrzelí a ani nešli na tradiční děkovačku ke "kotli".

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Dukla Praha 0:0

16.10.2011 17:00

Góly: -

Malé pražské derby mezi Bohemians 1905 a Duklou Praha vítěze nenašlo. Ani jeden celek nebyl schopný vstřelit gól, a tak zápas skončil bezbrankovou remízou.

Úvod duelu příliš mnoho zajímavých momentů nenabídl. Hrálo se především ve středu hřiště, a proto si museli fanoušci počkat na první opravdovou šanci až do 18. minuty. To se ve výborné palebné pozici ocitl hostující Pázler, jeho dělovku ovšem bravurně zlikvidoval gólman Sňozík. Zanedlouho se musel činit také jeho protějšek Filip Rada, kterého přinutil k pohotovému zákroku nepříjemnou střelou Bartek.

Přesně po půlhodině hry zahrozila opět Dukla. Pázler vyslal výborným pasem do šance Markoviče, ten ve vápně obešel bránícího Lukáše, jenže na Sňozíka už nevyzrál. Poslední šanci první půle pak měli Bohemians, konkrétně Michálek. Domácí záložník pálil nebezpečně z hranice šestnáctky, ale Rada byl včas na zemi a jeho střelu lapil.

Po změně stran sice na sebe nejprve upozornil nepřesnou střelou domácí Josef Jindřišek, poté ale hned dvakrát zahrozila Dukla. Obě šance si na své konto připsal záložník Tomáš Berger. V 51. minutě jej výtečně vychytal jistý Sňozík, o pár okamžiků později naopak jeho střelu zblokovali obránci. Po těchto momentech však tempo hry výrazně opadlo a na hřišti se toho moc nedělo. Do konce zápasu již branka nepadla, a proto se oba týmy musely spokojit pouze s bodem.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 1:1

16.10.2011 17:00

Góly: 22. Jakub Petr - 31. Jasmin Ščuk

Sigma Olomouc doma remizovala 1:1 s Mladou Boleslaví a výsledek považuje za ztrátu. Hanáci byli v průběhu zápasu lepším týmem, ale na více než jednu branku se zkrátka nezmohli. Za Olomouc se trefil Petr, za Boleslav Ščuk.

Začátek utkání příliš atraktivity nepřinesl, oba celky jakoby se neměly čím překvapit. Nicméně ve 22. minutě šla Olomouc do vedení, Přikryl šikovně sklepl míč na Jakuba Petra a boleslavský brankář Miller se mohl natahovat marně - 1:0 pro Sigmu Olomouc. Mladoboleslavští se okamžitě oklepali a za pár minut srovnali skóre. Kuličův rohový kop se snesl na hlavu Ščuka a bylo to 1:1. Olomouc byla do konce prvního poločasu aktivnější a ještě v jeho závěru mohla jít do vedení. Schulmeister se uvolnil ve vápně, ale svojí prudkou střelu nedokázal umístit za Millerova záda. To samé platilo i o pokusu Bajera, tomu scházel opravdu kousek.

Domácí pokračovali v aktivitě i po změně stran, ale defenzíva severočechů pracovala výborně. Větší rozruch přinesla až závěrečná čtvrthodina a pokus Adama Varadiho, brankář Miller předvedl těžký zákrok a podržel svůj tým nad vodou. Byl to hodně důležitý zákrok, neboť olomoučtí už ve větší šanci nebyli. I přes větší aktivitu domácích to Boleslav dotáhla do remízového konce.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FK Příbram 5:1

16.10.2011 15:00

Góly: 13. David Lafata, 20. Jan Kovařík, 24. Karel Piták, 49. Jan Kopic, 67. Marek Jarolím - 62. Marius Papšys

Severočeši hráli po celý zápas o dvě třídy nad svým protivníkem, což se odrazilo i na celkovém skóre. Příbram nedokázala Jablonci vzdorovat a momentálně je tak týmem s nejvyšším počtem obdržených branek.

Favorit neponechával nic náhodě a od prvních minut ukazoval, kdo bude na hřišti pánem. Odměna přišla již ve třinácté minutě, když Piták přihrával Kopicovi, který poslal míč do vápna na Lafatu. Kanonýr Jablonce pak zblízka neměl problémy otevřít skóre.

Za sedm minut už Severočeši slavili znovu. Piták opět předsouval na úspěšného střelce, jeho pokus obrana zablokovala pouze ke Kovaříkovi, a ten dorazil za záda Hrušky ranou pod břevno. A domácí představení pokračovalo. Ve 24. minutě Kovařík stříleným centrem donutil příbramského brankáře k vyražení balónu na Karla Pitáka, který měl před sebou odkrytou branku.

Ještě do půlhodinky hry mohl navyšovat Lafata, po rohovém kopu a přiťuknutí Pitáka tentokrát dokázal Hruška zasáhnout. Příbramské trápení pokračovalo, kdyby tak ve 33. minutě využil své dobré pozice a špatného postavení Hrušky Kovařík ke střele místo k centru, mohlo se jít do šaten ještě za většího brankového rozdílu.

Přestože po vstupu na hřiště hosté ukázali, že se ještě nevzdali, přišla již ve čtvrté minutě další rána. Pas Jablonského doletěl až ke Kopicovi, který měl snadnou úlohu usměrnit míč za bezmocného brankáře. Právě Hruška tak musel ukázat své kvality, aby pověstného "bůra" nedostala Příbram ještě před 60. minutou. Piták zblízka nadvakrát míč neprocedil, Jablonského pokus skončil po dobrém zákroku rohovým kopem.

V 62. minutě přišel alespoň čestný úspěch Příbrami, když po příhře Tarczala střílel z jedenácti metrů Papšys a přízemní rána skončila v síti. Vzápětí mohli hosté přidat další trefu, Šlapák však trefil pouze Špita. Radovali se tak Jablonečtí. Lafata před vápnem důvtipně přenechal Jarolímovi, který se mířenou střelou k tyči stal pátým střelcem domácích v zápasu.

71. minuta a Loučkovo vysunutí Jarolíma další zásah nepřineslo, míč přeletěl břevno. Závěr už žádné vzrušení nepřinesl, Jablonec se tak musel spokojit s výhrou o čtyři branky, která je posílá na druhé místo v tabulce.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 1:1

16.10.2011 15:00

Góly: 86. Zdeněk Ondrášek - 11. Antonín Rosa

Budějovice jsou po desátém kole posledním týmem bez výhry a choulí se tak na samém chvostu ligové tabulky. Alespoň bod vydolovaly až tlakem v závěrečných minutách, neproměněná penalta tak může bolet o to víc. Severočeši tak nevyhráli již potřetí za sebou.

Přitom už v jedenácté minutě vykročili k první ligové výhře v Budějovicích od května 2007. Novák neuhlídal Mahmutoviče, ten šťastně našel Rosu, který nezdařenou střelou poslal balón od tyče do sítě domácích.

Marná snaha domácích pokračovala, hosté se naopak za pojištěním zrovna nehnali, a tak šli slyšet především nespokojení diváci. A nechybělo mnoho, aby pro fanoušky Dynama bylo o přestávce ještě hůř. Technický pokus Vachouška pod břevno však Křížek vyrazil a Keričova střela z šestnáctky tři minuty před koncem proletěla kolem levé tyče.

Přestávka přinesla prakticky jedinou změnu, týmy si prohodily strany. Na slibnou příležitost se čekalo do 66. minuty, když Ondrášek našel svým centrem Stráského a Grigar měl plné ruce práce, aby stihl vyrazit. Čtyři minuty poté se domácím naskytla další výrazná příležitost. Vachoušek zahrál ve vápně rukou a Otepka si postavil balón na značku pokutového kopu. Své zkušenosti však poslal vysoko k nebi a Teplice tak stále vedly.

Vzápětí mohl vedení pojistit Mahmutovič, pohotovou střelou však Křížku nepřekvapil. Deset minut před koncem gradovala budějovická touha po vyrovnání, Sandrův povedený pokus předčil Grigar zdařilejším zákrokem.

V poločase střídající Brazilec dál nabízel své kvality k vyrovnání, v 83. minutě se po jeho centru dostal k míči Machovec, ten ale přestřelil. Jenže za další tři minuty se již slavilo. Sandro opět centroval a Ondrášek bez přípravy vyrovnal.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 0:3

15.10.2011 18:20

Góly: 7. Michal Breznaník, 10. Josef Šural, 64. Michal Breznaník

Sparta poprvé v sezoně zaváhala a hned je z toho vysoká porážka 0:3 od Liberce. Severočeši zaskočili vedoucí tým hned v úvodu, kdy mu nasázeli dvě branky. Zdrcená Sparta nedokázala ani snížit, misto toho ve druhém poločase ještě jednou inkasovala.

Liberec začal na Spartě hodně nebojácně a už v 7. minutě vedl. Do Štajnerova centru se akrobaticky položil Breznaník a Švenger poprvé kapituloval - 0:1. Pražané se sotva vzpamatovali z rychlé branky a Liberec jim uštědřil další ránu. Další Štajnerův centr tentokrát našel Šurala a ten hlavou zvýšil už na nečekaných 0:2 pro Slovan Liberec. Začátek jako hrom Spartu hodně opařil a ve 29. minutě měl další šanci hostující celek. Sparta se předvedla až po půlhodině hry, Grajciar tvrdě vypálil a Bičík musel předvést dobrý zákrok. Hned za dvě minuty spálili Letenští další velkou šanci, Grajciar opět vypálil a z dorážky neuspěl ani Vidlička.

V prvním poločase to ještě nebylo vše. Štajner za chvíli po Matějovského zaváhání pálil do připraveného Švengera. Hra se následně rychle přenesla na druhou stranu a Slepička zblízka nepřekonal Bičíka. Hodně vzruchu přinesl i závěr poločasu, Breznaník běžel sám na Švengera a neuspěl, Nezmar zase pro změnu hlavičkoval mimo.

I ve druhém dějství se bylo na co dívat. Oba celky předváděly vynikající fotbal. V 62. minutě nepochopitelně zazdil tutovku stoper Zápotočný a Liberec to vzápětí potrestal třetí brankou. Reprezentační obránce Gebre Selassie poslal krásný centr na hlavu Breznaníka, který pohodlně zvýšil na 0:3. V této fázi zápasu už to měla Sparta hodně těžké, snížit mohl Slepička, jenomže opět netrefil branku. Sparta se snažila seč mohla, ale na Liberec dneska prostě neměla. Vedoucí tým tak poprvé prohrál - 0:3 s Libercem.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 1:0

15.10.2011 16:00

Góly: 69. Benjamin Vomáčka

Marek Jankulovski společně s celým Baníkem může slavit. Po třinácti ligových zápasech ukořistila Ostrava všechny body a dostala se ze sestupových příček. Hradec tak neprodloužil sérii tří zápasů bez prohry a zůstává ve spodní polovině tabulky.

Celý první poločas se odehrával za významné účasti nepřesnosti a nervozity. Diváci se tak dočkali pouze jediného zajímavého zákroku brankáře. Frydrych totiž v páté minutě hlavičkoval nepřesně, stejně tak skončil v 11. minutě střelecký pokus Klapky z vápna. Pozornost úvodního dějství tak patřila tribunám a provokaci hradeckých fanoušků ohledně stěhování se ostravského klubu do Vítkovic.

Deset minut před koncem našel Lukeš Svěrkoše, ten ale z těžkého úhlu rozvlnil síť pouze z vnějšku. Až ve 39. minutě musel zasahovat brankář, to Hochmeister z přímého kopu vystrašil domácí obecenstvo. Do šaten se tak zaslouženě odcházelo bez branek.

Dvě minuty po změně stran mohl jít Baník do vedení, když aktivní Šenkeřík hledal Svěrkoše. Jenže před ním stačil balón ukrýt Lindr. Vzápětí tak nebyli daleko od první branky hosté. Dvořákův dalekonosný pokus vyrážel Pietrzkiewicz na břevno.

Po hodině hry si užuž Ostravští schovávali tváře do dlaní, když Dvořákovu ránu šikovně tečoval Fischer a balón skončil v síti. Hostující střelec byl však v ofsajdu, který pomezní odmával. Štěstí tak přineslo střídání, jehož se fanoušci nemohli dočkat. V 65. minutě vstoupil na hřiště Marek Jankulovski a pouhé čtyři minuty poté domácí aplaudovali znovu, tentokrát již s gólovou radostí.

Lukešův perfektní centr z přímého kopu využil Benjamin Vomáčka k povedené hlavičce zblízka. Hradecká snaha o vyrovnání vygradovala v 79. minutě, jenže po dokopnutí na brankové čáře vyletěl opět praporek pomezního.

Za dvě minuty se v dobrém světle ukázal i Pietrzkiewicz, když Poděbradského střelu zpoza šestnáctky parádně vyrazil mimo a udržel tak první vítězství Baníku v letošní sezóně.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 1:3

14.10.2011 20:15

Góly: 27. Václav Ondřejka - 4. Marek Bakoš, 39. Milan Petržela, 78. Daniel Kolář

Po reprezentační přestávce otevřel 10. kolo české nejvyšší soutěže atraktivní duel mezi dvěma týmy s velmi dobrou aktuální formou. Slovácko totiž před páteční předehrávkou nepoznalo porážku již šest utkání v řadě, Plzeň čtyři.

Že se bude na co dívat, bylo jasné od úvodních minut. Hosté z hlavního města piva se prezentovali svou typickou kombinační hrou se snahou o co nejčastější držení míče. Tento styl jim hned v úvodu přinesl první šance, když se Ďuriš a posléze Bakoš dostali k zakončení. Gól nakonec padl po třetím plzeňském pokusu o zteč Filipkovy brány. Horváthem zahrávaný rohový kop se dostal na hlavičkujícího Bakoše, který otevřel skóre utkání - 1:0.

Skvělý nástup hostí pokračoval a i nadále byla viditelná převaha červenomodrých. Domácí borci však po oklepání se z drtivého tlaku také ukázali, že fotbal pod zkušeným trenérem Soukupem hrát umějí. Náznak šance si připravila domácí hvězda Libor Došek, no skóre se zatím neměnilo. K vyrovnání došlo až po další akci slovácké věže v útoku. Podobně jako v posledním duelu s Jabloncem měl Došek velký podíl na vstřelené brance domácích. Držením míče ve vápně na sebe navázal protihráče a Valentův centr zužitkoval hlavičkující Ondřejka - 1:1.

Pohledný fotbal plný šancí na obou stranách pokračoval. Jak jinak, vždyť oba týmy dopředu hrát umějí. Před přestávkou se do vedení dostali opět hosté. Chybu vyběhnuvšího Filipka potrestal Petržela - 1:2.

Do druhého poločasu nastoupili soupeři s jasnými cíly. Domácí se snažili o vyrovnání, hosté, vědomi si pravidla, že nejlepší obranou je útok, i nadále drželi míč a snažili se prokombinovat do šance. K vážnější příležitosti se však nikdo propracovat nedokázal.

Čím dál více otevřenou obranu domácích mohlo potrestat duo Kolář - Bakoš, obránce Trousil ovšem katastrofě zabránil. Skvělou ránu vyslal na druhé straně Valenta, dobrý zákrok předvedl brankář Čech.

O osudu utkání tak rozhodl třetí gól plzeňských. Odměnou za aktivní hru byla hostům Kolářova branka po Rajtoralově přihrávce - 1:3.

Sérii Slovácka šesti utkání bez porážky tak zaslouženě utnul úřadující mistr. Plzeň dobrým výkonem a hlavně důležitými třemi body potvrdila kvalitu a minimálně na pár hodin se v tabulce posunuje na druhé místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha1090123:727
2.FK Jablonec1061329:1019
3.Slovan Liberec1053220:1218
4.Viktoria Plzeň1053220:1418
5.Bohemians 19051053210:1118
6.FK Mladá Boleslav1044214:1116
7.Dukla Praha1043314:1015
8.1. FC Slovácko1042410:1114
9.FK Teplice1042411:1414
10.1. FK Příbram1040614:2112
11.FC Hradec Králové103257:1111
12.Slavia Praha102356:149
13.Viktoria Žižkov102177:167
14.Sigma Olomouc1035213:105
15.Baník Ostrava101276:205
16.České Budějovice100468:204
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (544)

Přidat komentář
twl

plzeň bře

Reagovat
smazaný uživatel

a uz jenom 9 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzensky kolos se rozjizdi a nezastavi az do te doby kdyz skonci po 30 kole prvni

Reagovat
Marv

Sparta ale už 4x neztratí

Reagovat
poz3n

Spíš úspěšně bojovat o to druhý místo ne:)? to je reálnější...

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze 78 bodu bude na titul stacit

Reagovat
smazaný uživatel

ee, Sparta zacne pomalu klopytat az doklopyta na 3. misto

Reagovat
poz3n

No kéž bysme byli zas v nějakym dlouhodobějším laufu...

Reagovat
goodbay

a ty si myslíš, že Plzeň od teď vyhraje všech 20 zápasů?

Reagovat
Kenneth

Zítra zas 12.

Reagovat
smazaný uživatel

ne na dlouho. ten náskok už menší nebude, jenom větší. Titul už je de facto na Letné, teň už jde jen o to, jestli Sparta udělá novej bodovej rekord ligy.

Reagovat
twerp

že tě huba nebolí

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu na Spartu nikdo kvalitativně nemá a herně zatím taky ne (myslím tím výsledky,herní projev Plzně je přeci jen lepší)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je přinejmenším diskutabilní. přímá konfrontace dopadla jasně co se týče výsledku i herního projevu.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jaký vliv na to měly ty oslavy po postupu do LM,protože jsem se bál,že dostaneme kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řekl,Sparta jim vnutila svůj styl a nenechala je vystřelit na bránu celých 90.minut,Plzeň se ke svému tradičnímu projevu ani nedostala,takže asi tak

Reagovat
twerp

To, že momentálně vévodíme lize neznamená, že po 30. kole budeme slavit titul. Se podívej na loňskou Plzeň. Podzim skvělý a kdyby Sparta zabrala ještě o trošku víc, tak by ten titul Plzni vzala. Máme k titulu velice dobře nakročeno, ale tvrdit, že je to jisté, je docela arogantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Sparta má dycky lepší Jara než Podzimy. Dycky. A navíc všechny posty máme tak pokryté,že by nás nevyvedla z míry ani menší tragédie typu Mnichov. (bráno s nadsázkou samozřejmě)

Reagovat
twerp

Zraní se Matějovský, Kweuke a co pak? Příjde výpadek formy celého týmu, v zimě se bude prodávat. Titul Sparta pravděpodobně vyhraje, ale nic není jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek,Mareš. Slepička,Kerič stáhlej z hostování bla bla bla bla + můžeme nakupovat v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

neni u Kreiće opce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne bez opce.

Reagovat
twerp

Jenže ten tým je postavený právě na Matějovském a Kweukem, kdyby se zranili, tak Sparta bude pořád silná, ale byl by velký problém s ofensivou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ale neni Plzeň.

Reagovat
twerp

a toho bych se právě bál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

do konce podzimu to bude tak 16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam Plzen prakticky 90 minut v plny sestave , tem je to nejak jedno ze jedou jeste do Barcelony..

Reagovat
smazaný uživatel

to se z toho mame posrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné,tam dostanete ranec tak jako tak

Reagovat
Kenneth

Pravda. Kdyby šetřili základní tak nedostanou v Barceloně šestku ale možná jen bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde , myslel sem to spis obecne , Plzen hraje dost zapasu a vubec tu sestavu netoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj ono se to projeví další ligový kolo

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj co točit,to je ten problém

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zítra bude hrát zase Láďa Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl by hrát,jeví se mi líp než Juhar i Podaný,i když je o dost mladší,Juhar je hrozný zmatkař a přijde mi,že ani není moc inventivní,udělá 5x po sobě to samé,to je hrozně čitelné,o Podaném mám své pochybnosti,na základ ve Spartě prostě nee!

Reagovat
smazaný uživatel

Podaný je běžec a má výborný cetr takový dobrý jezdič po lajně a uhraje i levého beka na posledních 20 minut to je dobré. Juhar je takový techničtější a ne takový běžec a taky uhraje levého beka,ale přece jen Kubu mám radši už jen proto,že je odchovanec. A Láďa? To je taková kombinace obojýho zatím ale odehrál jen 2 zápasy sice dobře,ale jen 2.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný,uvidí se,jak to bude dál,ale zatím si řekl o další šanci,však ono je dobře,že je tam taková konkurence:))

Reagovat
centos

A to ještě Slovácko vypadne z poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitěě

Reagovat
j_mrazik

Dneska jsem byl kvalitou GL příjemně překvapen. Zajímavá kulisa, kvalitní fotbal... jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

v kontextu zápasu zasloužená výhra Plzně, gratulace Dolarovi. Ale po prvním vedoucím golu tam byl hodně velký výpadek a mohli jsme to po vyrovnání otočit, ale nedáme ani z metru. Jinak, jak jsem psal u zápasu v kometu, Milánek Petržela ale pro mě hlavně Jiráček fakt si nepamatuju, kdy by celý stadion tleskal hráči soupeře, jak se pak zachoval, taky hezké, je to pro mě frajer

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo s tim Kolarem?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář tam ukazoval gesta, jako nic vážného, ale mohl si to odpustit, kor když tu hrál. Rybka: jj celý stadion tleskal milánkovi a pak jsme ho aj vyvolávali, ale jak střídal Jiráček, tak tleskal taky celý stadion a on poděkoval taky všem divákům a zatleskal jim, fakt sympatické gesto

Reagovat
smazaný uživatel

A co přesně dělal? Podle mě takovýhle hecovačky k fotbalu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ne, kor pokud tady ten hráč hrál, já to prostě za fair-play nepovažuju. říkám nic vážného, honit tschuráka si mohl ale až doma

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle udělal . No...pravda hrál za vás chvilku na hostovačce. Zas na druhou stranu si od vás dost možná vyslechl, že je pražská kurva, když k vám přijel ještě v dresu Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem kdesi četl, že posílal polibek přítelkyní, tak asi víme, kde ho přítelkyně líbá nejčastějc. Jo, to si vyslechl určitě aspon, že ten Lech vyhrál a je první. no nic, vstávám zitra do práce, tak jdu spat. dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

celý stadion tleskal Petrželovi, kotel Slovácka ho i vyvolával. Kolář po svém gólu ukazoval gesta na slovácký kotel, asi má nějaké mindráky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne je vymaštěnej už to ukazoval i ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vymaštěnej? Nepamatuju si, že by ve Spartě dělal nějaké píčoviny. Je to asi jediný hráč, jehož odchod do Plzně mě trochu mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ne nesnášel jsem ho. No vždycky se při střídání hrozně vztekal a měl takové výlevy si nepamatuješ?

Reagovat
AjaxFans

Dneska si to posral no,ale na kokota rezka ješte nemá

Už to je sice pár let,tehdá to snad byla nějaká výměna hráčů na hostovačku. (Kolář)

Reagovat
fantomas

Ten náskok Sparty je fakt nechutnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na vás, nebo na druhé místo?

Reagovat
fantomas

Na druhý místo. O nás snad ani radši nemluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

Safra, ta Sparta ještě neprohrála... Je to možne toto?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

raz to příde toho se neboj

Reagovat
adalbertus

sakra

Reagovat
Kepy_FCB

Tak dnes nezasloužená a šťastná výhra. Druhý gól hostí asi platit měl ale sudí nám mají stále co splácet...

Jankul smolař

Návštěva slabá

fans hostí za support a pyro, za urážky

Reagovat
centos

Jo? Já jsem je vůbec neslyšel, jen měli dementní choreo.

Reagovat
Kepy_FCB

slyšet byli dost v přenosu a co bylo dementního na tom choreu?

Reagovat
centos

Ten vtip s trojúhelníkem, který má sice vrcholy, ale pro účely vtipu body.. To mi přijde hlupé, něco jako by se někdo kreslil s nápisem a měl tam gramatickou chybu.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak to v záběru nebylo o tom nevím, viděl jsem jen nápis a pyro.

Reagovat
smazaný uživatel

Banííííík A jedeme....jak sem řikal.

Reagovat
smazaný uživatel

nemas stream na chelsea?

Reagovat
adalbertus

do řiti jedine

Reagovat
Ligter

Co se stalo Jankulovskimu?

Reagovat
M11

to na Maru moc lidi neprislo

Reagovat
adalbertus

vyjebaný sudí ,hradec

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebaný Hradec sudí

Reagovat
adalbertus

Reagovat
cubinho

Gooooooooooooooooooooooooool!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý gól. Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, pojdme Libe jeste jeden

Reagovat
cubinho

Goooooooooooooooooooooool!! Rozbijte je!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

No mazec... pak si vsaďte na naší GL.

Reagovat
smazaný uživatel

no 02 v kurzu 3 byl darecek

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, to je pořádná facka pro Spartu.

Reagovat
Godwinson

Výborně Sparta. Jen houšť ...

Reagovat
smazaný uživatel

piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
cubinho

Reagovat
Kenneth

Srovnáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
centos

Dneska takový hurá fotbal, ale jsem rád, že zase makali.. sic to furt cpali po lajně a následné centry lítaly všude možně, jen ne k našim. I středem a střílet, prosím. Poprvé se mi líbil Greguš; Svěrky se potřebuje nějak vybouřit, je agresivní..

Radost z gólu jak cyp, jsem ho doma viděl snad po půl roce..

U Marka mi zatrnulo, tohle mu fakt nepřeju Ale pak se u střídačky postavil na své a chodil, tak snad to nebude nic vážného..

K ofsajdům, první jasný. Sedávám přímo nad brankovou čarou a ten druhý bych taky mávl.

Baníček vítěz poháru!

Reagovat
adalbertus

votroci

Reagovat
centos

?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Heh...

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš je už od doby co se vrátil nějaký podrážděný... do toho brankáře zajel úplně nesmyslně

Reagovat
centos

Tam jsem se bál o kartu, mohl jít ven a nemohl se divit.

Reagovat
Puskas

Asi nezvládá tu situaci, ve které Baník je, ani to, že se mu osobně nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně první gól z ofsajdu rozhodně nebyl, u druhého nejsem schopen posoudit.

http://www.youtube.com/watch?v=TPWyiDuvCiU

Reagovat
Kenneth

Jak padl první gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Breznaniku na co jsi ku..a cekal?

Reagovat
Kenneth

Ten Vidlička, to je tragéd, to až není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo, jakto, ze ten Kelic nakonec neodesel do toho Bernu?

A Gebre je dneska skvelej

Reagovat
Kenneth

100. pro obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Grajciar vs Breznaník, pekná paľba

Reagovat
cubinho

Nechápu, že si na zápas Sparty pozvou jako spolukomentátora Sparťana. Fakt mi to vadí, když je někdo takto "nestranný".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Já si musel vypnout zvuk. To je zase tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek smí taky komentovat českou repre

Reagovat
smazaný uživatel

tak u repre je to neco jinyho..

Reagovat
cubinho

Asi tak. Tam mi prozměnu vadí, když to ten komentátor neprožívá.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o to prožívání, ale přechvalování...

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli vyměnit celou redakci,jsou to tam samí Sparťani.

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je skodaaaaaaaa, ted bych se Matejovskymu tak vysmal do ksichtu

Reagovat
Kenneth

No to si dělá kozy Matějovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Sladká výhra po půl roce zápas byl hrozný o jednom gólu , ... myslím , že dneska si zaslouží pochvalu celý tým . radost z vítězství kazí zranění Jankulovského , měl sem slzy v očích když ho nesli na nosítkách a on pak 5 minut ležel bezmocně před střídačkou věřím , že dneším zápasem hráči nastoratovali vítěznou sérii která povede k záchraně , možná i víc ...

Reagovat
Shevchenko

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BANÍČEK !!!

Výkon teda nic moc, ale ubojovali jsme to a to je hlavní. Návštěva bohužel taky nic moc, ale přivítání Jankula parádní (snad to nebude nic vážného, to by byl neskutečný pech). Jinak poslední tři zápasy byly jedny z nejemotivnějších, děkovačka na konci super. Myslím si, že je tady konečně dobrá parta. Takového Vomáčku jsem si za těch pár zápasů fakt oblíbil, Jinak Pietrzkiewicz má snad nejhorší výkopy v lize, ale jsem rád, že chytá on a ne Krbeček.

Dneska ten zápas fakt stál za to. Díky za 3 body. KING BANÍK !!!

P.S.: Už vím, co má Trewinn proti Hradečákům, jsou to neskuteční kokoti. Nejdřív pokřik Vítkovice! a potom "úžasný" vtip s trojúhelníkem a Baníkem. Ale nejvíc mě dostalo, jak se po jejich gólů z ofsajdu radovali ještě 5 minut. Dobře jim tak, zmrdům.

Reagovat
Shevchenko

Trewinn Trevor samozřejmě.

Reagovat
centos

"Jinak Pietrzkiewicz má snad nejhorší výkopy v lize"

Zrovna dneska takhle poslal minimálně dva přesné pasy přes půl hřiště. Ten kluk šel hodně nahoru, konečně máme zase v bráně oporu.

Reagovat
Shevchenko

Je to možné, já mu moc přeju, dneska tam byl jeden výkop, který naštěstí někdo zachytil jen taktak na čáře, jinak asi nic. Jestli to potvrdí i v dalších zápasech, tak to bude super a Krbeček půjde zase o dům dál.

Reagovat
centos

Jinak už bych se měl to jméno naučit psát

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
adalbertus

zmrd jseš i na fotce,panimaješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zmrdy sis mohl odpustit, a za 3 body děkuj hlavně tomu paky na čáře

Reagovat
Shevchenko

Nemůžu mu děkovat, jelikož nevím, jestli to ofsajd byl nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvním případě prej nebyl, no víc uvidíme v dohránu, teď už je to jedno, body nám už stejně nikdo nevrátí

Reagovat
cubinho

Liberec hraje vážně nejlepší fotbal v lize (doufám, že si to nepřečte exse ). Třeba takového Váchu bych rád v brzké době viděl v repre. A Breznaníka v té slovenské, neskutečný hráč.

Reagovat
REPLIKATOR

Dík

Reagovat
Radin

Ten Liberec si z nich dělá v utoku pipinu :-D

Reagovat
smazaný uživatel

aby je tohle jeste nemrzelo, uz to mohlo byt 0:5

Reagovat
cubinho

Ten Liberec je famózní...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty Drobny tahni do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

a ted Liberec, hlavne at se nestane to co s Duklou

Reagovat
centos

Teď říkali, že by to měla být jen podvrtnutá noha, tedy nic vážného. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan hraje letos opravdu nejlepsi fotbal, lepsi i nez my akorat ma hrozny vypadky, az ustali vykony, tak bude hrat o titul

Reagovat
Gryphonheart

Gebre Selassie je prostě famózní. Celej Liberec hraje super, ale Theo se jedinej (možná ještě s Jiráčkem a Rosickým) dokázal vyrovnat Španělům, odehrát výborně utkání proti Litvě a teď září znova.. že Breznaník není ve slovenské repre bych i pochopil, z Bratislavy odešel ve zlém a pár lidí si tím možná naštval, ale taky dobrej výkon. Škoda že zazdil asi dvě stoprocentní šance v 1. poločase, ale to se stává i lepším hráčům..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Theo je dneska famozni

Reagovat
Gryphonheart

až ustřálí výkony, tak půlka hráčů bude hrát v Německu a Anglii..

Reagovat
Gryphonheart

*ustálí.. kruci. :)

Reagovat
twerp

Co na to říct, Liberec dal dva rychlé góly a hraje si svojí hru. Sparta tlačí, není horší, ale často se nedostane do zakončení a když jo, tak střílí buď do obránců, nebo Bičíka. Teď se uvidí, jak je doopravdy Sparta silná a dokáže si poradit bez Kweukeho.

Reagovat
Shevchenko

Liberec hraje fakt parádně.

Reagovat
Xavi8

davaju to aj niekde online?

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana Sparty je k smichu

Reagovat
twerp

Moc bych se nesmál, docela mi to připomíná zápas Plzeň-Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

az na to, ze i tam Sparta hrala ten svuj hnusnej fotbal, kdezto Liberec hraje paradne

Reagovat
twerp

No a i se svým hnusným fotbalem měla Sparta víc šancí, než dneska Liberec, který hraje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo něco

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle byl gooooooooooooooool

Reagovat
JarousFCB

Brutální akce !

Reagovat
Kenneth

Slušná facka.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla nádhera tohle.

Reagovat
centos

Liberec na titul, ať je zase změna.

Reagovat
Kenneth

. Liberec vyhraje na Spartě a už jede na titul. K smíchu.

Reagovat
centos

Z toho mělo vyplynout jen to, že bych jim to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky

Reagovat
Kenneth

Ty bys to přál každýmu, jen ne Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty čekáš, že Spartě někdo kromě sparťanů bude přát? Ty naivko.

Reagovat
Kenneth

Já někdě píšu že čekám? Tohle rádoby přání Liberci titul je směšný, až na Spartě vyhraje Plzen, tak bude titul zase přát Plzni.

Reagovat
centos

Rádoby

Reagovat
JarousFCB

No a ? ... Já taky

Reagovat
centos

Spartě samozřejmě nepřeju nic. Liberci letos klidně, ostatní mi jsou celkem u řiti.

Reagovat
JarousFCB

... ale Sparta si to už pohlídá

Reagovat
twerp

Co na to říct, todle byla bohužel paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec dneska opravdu skvěle přípraven. A navíc je produktivní, z toho 4 šance, 3góly...

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles?

Liberec mel sanci tak 6-7 a dal 3 goly, takze zas tak super to neni...

Reagovat
smazaný uživatel

šáncí na gól měl minimálně 6!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môže byť medzi nimi taký priepastný bodový rozdiel?

Reagovat
twerp

Liberec hraje fantasticky, dal dva rychlé góly, hraje si svojí hru. Sparta má zase den blbec. Podle jednoho zápasu nemůžeš soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec na Spartu umí. Navíc to vypadá že to podcenili. Letos jim vycházelo všecko a neumíjou hrát pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ti to řekl, ale měl bych moc palců dolu, takže radši mlčím

Reagovat
smazaný uživatel

a ti co rikali, ze pod Silhavym budou hrat nechutnej fotbal (ja taky ) ted cumi

Reagovat
smazaný uživatel

20:12 není zrovna zázrak, jsou hrozně nevyrovnaní

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól. A Sparta už prohrává o třídu

Reagovat
-Kopy-

Štajner, Theo, Breznanik...

Nejlepší na place Theo, hraje neskutečně a ta klička Pamičovi.

Reagovat
Radin

takovej gól,že jsem si aji zařval to si děláš prdel nebo něco na ten způsob :-D

Reagovat
smazaný uživatel

snad je to zraneni Kweukeho na dyl

Reagovat
Kenneth

Kreténe.

Reagovat
twerp

snad si zase najdeš tu činnost kvůli které si tu nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

školka?

Reagovat
twerp

Já slyšel něco o první lásce, tak jim to asi nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn když ona chodila do po obědě a on před nim , tak je to špatné

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Kenneth

Né, prohrál sázku že už se tu nikdy neukáže. Ono mu sklapne až na Barce bude osmička.

Reagovat
twerp

Takže nedrží slovo jo?

Reagovat
Kenneth

Překvapuje tě to?

Reagovat
twerp

No docela jo. Moc ho neznám, každopádně sázet se a pak to nedodržet je docela ubohé.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, tak me to srat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Sparťan... Není důležitý být lepší, ale aby soupeři byli horší... Měli by jste jim spíš fandit a učit se od nich, jak se hraje pohledný fotbal

Reagovat
twerp

Tady nešlo ani tak o Plzeň ale spíš o provokatéra Dolara. Navíc i Spartě spousta lidí nepřeje(a není to kvůli tomu, že by hrála škaredý fotbal), tak nevidím problém v tom, proč by si Sparťan nemohl rýpnout do Plzně. Každopádně Plzeň tam asi dostane solidně naloženo, čímž nechci znevažovat Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

to je furt to samý... kradou všichni, tak proč bych nemohl krást já?

Reagovat
Losinho

To zas ne. Ať radši příště udělá nějakou Řepkovinu a dostane distanc tak na 7 zápasů.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Samý dobrý duše.

Reagovat
smazaný uživatel

Andreji

Reagovat
Kenneth

Nasadit Krejčího na vynikajícího Gebreho byla velká chyba, Slepička je taky marný, k čemu nám vůbec je? Smutné že bez Kweukeho neumíme zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A Janu ve svym veku, taky skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

To ty podle těch komentů taky

Reagovat
twerp

No gratulace do Liberce, hrajou dobře a snad se o tu druhou příčku porvou

Reagovat
REPLIKATOR

Tak to je prostě masakr Jooo Liberec Nic nepotěší více jak výhra nad Spartou!

Reagovat
cubinho

Gratuluju, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to rict dneska,kazdopadne zaslouzena vyhra Liberce vykonem,kteryho jsou schopny jedine proti Sparte,mozna Plzni..prvni pule skvelej fotbal,druha pule uz horsi..Neuveritelne spatnej Vidlicka,Husek,Slepicka..libil se mi snad jenom Kaca a Matejovsky..Gebre neskutecna forma!

Jinak pro vsechny honice nad timto vysledkem-stale nam koukate do pr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím co je po dnešku víc šokující. Jestli to že Sparta prohrála, nebo to že Baník vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

A aji Zbrojovka zabrala. Dneska je den plný překvapení.

Reagovat
centos

Zítra vyhrajete i vy.

Reagovat
twerp

Snad tadle implikace nebude fungovat do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se Sparta a Baník sejdou uprostřed tabulky.

Reagovat
twerp

No mě by se takovéto umístění na 1,2,3, 15 a 16 místě docela líbilo. Možná místo Liberce Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já od téhle sezóny čekám že spadne někdo z Prahy, a nikdo z Moravy a Slezska. Titul bude brat Sparta, s tím počítám už od srpna. Tím odpočtem pro mě liga ztratila náboj, na záchranu hrajem příliš dobře, ale na poháry by s devítibodovým mankem dosáhla možná Sparta, nebo Slávia a Baník ve svých nejlepších letech. Ale v takhle vyrovnané lize snad ani ti ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Plzen minulej rok

Reagovat
twerp

Jo v tomdle tě docela chápu, ty kauza lize ubližuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Lize je to jedno. Nejvíc to škodí těm mladým hráčům kteří měli letos být na vrcholu. Máme kádr plný odchovanců a ti to musíjou prožívat pětinásobně než já. Hrajou pak jako ponocní.

Reagovat
JarousFCB

Na Liberec byl kurs 8 ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec zaslouženě. U Sparty - Vidlička hořel jak papír, Slepička to měl těžký ale i tak mě zklamal, Venca Kadlec... nějáký záblesky tam byly ale taky nic moc. Matějovský má taky na HODNĚ navíc. Dneska to SPartě prostě nevyšlo, no. Z Liberce určitě Theo... co on si tam dělá. Nejlepší bek ligy pro mě v tuhle chvíli. Štajner taky ukázal že neptří do starýho železa.

Góly paráda. Návštěva taky. Zajímavej výsledek. Tako to má bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak horsi nez Vidlicka byl Pamic..

Reagovat
cubinho

U mě byl jednička Breznaník.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem neviděl, co se stalo? jinak ale gratulace pod ještěd, musí to bejt obrovská čest porazit takovýho suveréna, jakým Sparta letos je

Reagovat
Radin

Sparta bez haluzáka Kweukeho vepředu nic moc.Hold nebylo na koho nakopávat,kdo by na hranici faulu(dneska se tomu říká dobrá hra tělem) vyhrával souboje a natlačil se do někdy srandovně vypadajícího zakončení.Tím lépe,že někdo pak s něma hraje fotbal.Nemám rád Spartu a čekám,že jestli vyhraje ligu,opět ukáže v předkolech nějaký takový výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

proč neuhrál Kweuk?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenej kotnik..

Reagovat
smazaný uživatel

Libe

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň na chvílu to vypadá že "boj o titul" může být doopravdy boj o titul. Teďka má Sparta docela zajímavý los. Liberec doma, Teplice venku, Boleslav doma, Sigma venku, Bohemka venku. Klidně z toho mohlo být 15 bodů, ale taky klidně třeba čtyři.

Reagovat
cubinho

Vražedný los. Doufejme, že z toho budou body 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porad je 9 bodu hodne , zatim bych si jeste na to ze Sparta nevyhraje titul nevsadil ani za sebelepsi kurz.

Az zavaha jeste dalsi 1-2 zapasy a bude to treba o 5 tak to teprve zacne byt zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

já osobně bych se ani nedivil, kdyby byly jen 4 nebo 6. Dost možná Sparta půjde do útlumu. Nebo třeba se hráči s Haškem dohodli, že teď když je náskok, tak je správná chvíle vyhnat Chovance Ale na boj to nevidim, protože s kým? Je tam pár kvalitnějších mančaftů, ale ty se pomlátí mezi sebou. Neni tam nikdo, kdo by mohl seriozně bojovat se Spartou o titul.

Reagovat
Kenneth

Je to dost možný. S Huškem,Vidličkou a Slepičkou to nepůjde dobře.

Reagovat
Losinho

Tipuju tak 10, pořád má hooodně silnej kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

No vy se o 9 bodů furt taháte soudně

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že ztrácíme s takovými týmy jako je Dukla ....

Reagovat
Rssa

Nevíte někdo, jak vážné to je s Jankulem?

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas, Liberci to dneska nešlo nepřát. Všechny tři góly nádherný, zvlášť ten třetí byl prostě ukázkovej.

Štajner, Gebre, Breznaník

Reagovat
goodbay

Gratulace do Liberce, jednou za čas ten zápas blbec přijde a doufám, že jsme si to vybrali do konce podzimu. I když venku se Sigmou a Jabloncem to lehké rozhodně nebude a v Teplicích taky ne, kde se 11 let nevyhrálo. Tak uvidíme. Na druhou stranu, Sparta po podzimu většinou ztrácela, letos nehraje poháry, tak to možná bude jiné.

Reagovat
goodbay

Tak a teď chci vidět Blažka a Řepku na place, když minule to odnesli tihle dvá, at to ted odnesou jiní, třeba jeden ze stoperské dvojice. Švenger sice dobrý výkon, ale chci tam Blážu at dochytá a pak ukončí kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

si delas s Blazkem srandu? vzdyt Svenger je naprosta jistota

Reagovat
Losinho

Ty krávo Liberec To Sparta zahrála tak špatně, nebo Slovan válel?

Reagovat
goodbay

dá se říct, že obojí. Mohlo to skončit 3:3 ale taky 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže jsem to nemusel sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hrůza eště že jsem tam kvůli teplotě nešel Vidlička hořel Zápotočný taky i tak sme měli šancí na 4 goly prohra každopádně zasloužená Breznaník je frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Eště jedna věc jak dlouho bude mimo Kweuke s tím kotníkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Predne se musim omluvit Sparte a vsem spartanum, bo jsem po case zase podlehl nalehani zeny a vysral se na zapas no a takhle to vzdycky dopada, kdyz tam nejsem a jeste na to cumim v televizi

Jinak bych dnesek nazval zapas blbec. Liberci v uvodu vyslo vsechno na co sahl a to se pak neni divit ze se mu hralo tak lehce a jednoduse. Nicmene se do ted divim jak to ze platil ten prvni gol???chapal bych to kdyby Vidlicka byl v pokleku nebo skrcenej nebo tak neco ale on uplne normalne stoji, jde do mice, typek tam v ty vysce jde kopackou a nic se nedeje??Nicmene i pres to jsme si vypracovali mraky sanci, jenze kdyz ani samotnej Zapotocnej na malym vapne netrefi branu, tak to se pak na bod mysli blbe natoz na vyhru. No proste nedas dostanes a uz nebylo o cem. Ted uz to musime hodit za hlavu, stejne kdyby se hralo jeste ted tak gola porad nedame...snad se da Leo do poradku a v Teplicich musime opravdu zabrat, protoze ztratit 2x za sebou si opravdu nesmime dovolit, zvlast k tomu ze pak dalsi zapas hrajeme s Bolkou a to je taky tradicne neprijemny souper...

Co chci zaverem ocenit je pocet divaku. Tady kloboucek dolu - zima jako v Rusku a ono stejne dorazi pres 12 tisic fans?parada

Reagovat
cubinho

Kdyby Liberci vyšlo všechno na co sáhl, tak po půlce vedli 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši mlč

Reagovat
cubinho

Spíš nepiš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

poprfe vživotěsemseopiol. Banik pi....

Reagovat
centos

Nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

no to vis ze jo, nebud slepej jak Bosak, protoze i Sparta mela dost sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu střelu na bránu

Reagovat
twerp

A další 4 střely asi 10cm od břevna, zblokovaná gólová střela Grajciara, všechny hlavičky šly vedle. Sparta měla o střelu víc, že Liberec, ale jelikož to byl den blbec, tak skoro všechny šly vedle nebo neprošly vůbec k brankáři.

Reagovat
niflheim

Liberec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

První místo

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava Rozhodčí

Přeju vám ať vám ty Bazaly zbourají prasáci, přesně jak napsala "cernasvine.cz"... Možná tady brečím, proč ne, kdo by taky nebyl nasraný, když je celý zápas Hradec lepší, dá 2 góly, hovada v čele se Svěrkošem, který měl mimochodem dostat druhou žlutou za skluz do Lindra, dají jeden gól a stejně vyhrají... vždyť to tam fotbalisty a ani my fanoušci nemuseli vůbec jezdit když bylo předem jasné kdo vyhraje. (vše okořením ještě skvělým smajlíkem - Let the flame begin)

Reagovat
smazaný uživatel

Hradečáci jsou nejhorší fanoušci. Krásné město, ale dementní podpora.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy... Mně třeba dementní nepřipadá. Jinak jsi borec, že máš nás Hradečáky za nejhorší fanoušky, podle tebe je taková Příbram lepší jak my?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak lepší? Jenom protože je jich míň jsou horší? Mě na Hradeckých fanoušcích nevadí že chodíjou ve velkých počtech, ale to že jsou to pokrytci kteří fandíjou když se daří, a k týmu se nehlásíjou když se nedaří, a navíc mě štve že si hrajou na nějakou umělou rivalitu která neexistuje. Proti všem týmům se snažíjou přijít s vyhrocenou nenávistí, a vypadajou kvůli tomu jako blbečci. Ze všeho nejvíc mě připomínajou otravného jezevčíka který štěká na všecky, a profituje z toho že je blbé ti ho nakopnout.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni že ne. Všecko strašně hrotíjou. Aji včera v tom zápase s Baníkem skandovali na podporu Vítkovic. Vždyť by jim to mohlo být u prdele.

Reagovat
centos

Však jo, jen mě to rozesmálo. Skandovali "Vítkovice", pak vytáhli to hlupe choreo, a stejně si jich vůbec nikdo nevšímal, i když by to asi chtěli.

Reagovat
Kepy_FCB

Na jaře 2003 hradečtí fans z kotle na zápase s náma ani nepřišli na svůj stadion a nevisela jediná jejich vlajka.

Reagovat
honziss

To jejich skandování "Vítkovice" jsem vážně nepochopil. Nevím, co tím chtěli říct... Možná, že než aby podporovali svůj klub, tak umí jen provokovat soupeřovy fanoušky. Ubohost, vážně.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Puskas

Když n ajaře baníkovci na protest 5 minut nefandili, zdržovali se i sparťani, úhlavní nepřátelé. A nějací komedianti z Hradce, co se potřebují vyhraňovat, řvou Vítkovice... Asi mají pocit, že jsou ušlápnutí, když nemají nějaké pořádné protivníky, jako má Baník ve Spartě nebo Sparta ve Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Asi tak. Takové věci které jdou mimo fanouškovskou, a nebo herní stránku, případně mužstva by se ve fandění ani neměly zmiňovat. A když, jo, tak jednorázově a nějak vtipně. Jako když Sigmánský kotel loni udělal loni na Andráku choreo "Exekuce.cz - to máme společné."

Reagovat
Puskas

V tom je právě vidět jistá vyspělost. Nechci teď ty sparťany nějak vyvyšovat, ale bylo to hodně milé překvapení, že drželi basu. ale ti borci včera... Prý tam měli i nějaký trojúhelník. Já si žádného nevšiml, asi tak jsou pro mně zajímaví, že mi unikají věci, jimiž mě chtějí provokovat. Takový jejich napoleonský komlpex. Ve fotbale nic neznamenají, v regionu vládne hokej v Pardubicích, tak si sebevědomí zvýším pokřikováním po jiných za kordonem policajtů.

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi tak. Co se Sigmy týče, tak žádní fanoušci co tam dojeli nerozmazávali ten odpočet. Hráči s tím nic neudělajou, fanoušci za to nemůžou, tak to nikoho nezajímá. Ale vsadil bych se že Hradečáci už na to majou vymyšlené nějaké nenávistné choreo a už teďka se zalykajou škodolibostí když přemýšlíjou o tom jak tím všecky naserou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý přirovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva góly byly neuznané správně, jednalo se vždy o ofsajd, byl jsem na místě přímo v lajně Jinak je s podivem co vy jste za burany Otroci.

Reagovat
smazaný uživatel

to můžu říct taky.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

emoce jsou občas nezadržitelné, no.

Reagovat
smazaný uživatel

dva nereguljérní goly byly neuznány tak co si stěžuješ

Reagovat
smazaný uživatel

"celý zápas Hradec lepší" to sem asi seděl na jiném zápase ...

Reagovat
centos

Taky nerozumím.

Reagovat
Shevchenko

Ty jsi jeden z těch zmrdů, co tam byli? Dobře ti tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem, udav se. Všimněte si jak vy, fans Baníku, se tu vyjadřujete, řekl bych, že vše co tu píšete je tak maximálně projekce. A vůbec co vy mluvíte o tom, že fandíme jen když se daří - podívejte se na ty vaše prázdne Bazaly... ende.

Reagovat
adalbertus

vandráci

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně ono... Hoši snažíte si vymyslet něco čím na náš hodit špínu, ale opravdu vám to nejde.

Reagovat
adalbertus

jsou to jenom baraby,a dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, že byli lidi z města nepřišli na stadion, ale v Hradcu jsou fanoušci kteří když se daří tak ve všední den nosíjou šály Hradca, a když se nedaří, tak na Hradec serou a tváříjou se že ho nezajímá. Máte ultras na baterky. Fakt hnus. Přes čtyři roky sem chodil na druhou ligu, a díval sem se jak je na tom obrovském letišťu pár set ztracených lidí. A když se konečně postoupilo, tak se mě ti mega super ultras hardcore srdcaři prožívající každý zápas když se daří, celý Hradec znechutili.

Reagovat
adalbertus

je to možné,ale to platí všude po světě,někde víc někde míň

Reagovat
smazaný uživatel

Neplácej kraviny - vy kdyby jste spadli tak vám tam přijde maximálně tak ten váš kotlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej kdo plácá kraviny a je tady za tupce si ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tak sorry, ale asi s ním mám souhlasit podle tebe ne? Jednoduše nemá pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on pravdu má.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady chodíš s náma do Hradce na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

V čem nemám pravdu? Že sem chodil na prázdný Malšovický stadion a zahříval sem se tam čajem abych nezmrzl a sledoval tu bídu? A nebo to že když se vám dařilo, tak byli fanoušci Hradca arogantní až na půdu, a když se prohrávalo tak nad Hradcem každý mávnul rukou? To je stejné jak s tím vaším hokejem. Stadion jak kráva, chodí tam sotva tisícovka. Když se daří tak občas dokážu někoho vytáhnout na zápas, ale když se nedařilo, a chtěl sem vidět třeba Olmik, a nebo Kometu, tak najednou nikdo neměl čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

ee

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys mě říct jak mě chceš vyvrátit to co sem zažil? Nebo si mě šest let chodil za prdelou a zapisoval sis moje návštěvy Hradeckých týmů?

Reagovat
adalbertus

nevím proč arogantní,když se nedaří tak se nebude chodit to je jasné,samozřejme čest vyjínkám(pce,brno atd.)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poosmdesáté a naposledy. Nejde o lidi kteří nemajou v nedělu co dělat tak občas zajdou na hokej, občas do Kauflandu. Jde o lidi kteří chodíjou do klubové hospody, nosíjou běžně šály, zpívajou pokřiky a znajou jména hráčů z juniorky. A aji ti jsou ochotní se na tým vysrat a není jim to blbé. To že na stadion nepřijde tatík který by se ukázal když je to zrovna módní je normální. Ale tohle sem nikdy nepochopil. To je jedno, řeším to už moc dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem Tě za inteligentního borce, ale to co tady rozjíždíš proti HK, už je vážně moc. Nechápu proč Ti fanoušci HK leží tolik v žaludku... Na fotbal tam chodí i dost normálních lidí, mě příjde, že všechni jsou pro Tebe debilové.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kecáš. Na Hradec teďka chodí pravidelně od 1200-1600 lidí (Hokej). Minulou sezónu měli návštěvy samozřejmě sestupnou tendenci jelikož tam šlo vše do kytek. Sezóny předešlé té minulé byl naopak, a vždy tomu tak bylo, Hradec v nadprůměru návštěv 1. ligy. Zřejmě si nepamatuješ plný staďák a asi si nikdy nenavštívil derby proti Vrchlabí. Tuhle sezóny mají návštěvy opět rostou a věř tomu, že v zimě budou chodit 2000 pravidelně - tomu nasvědčuje i to, že 1: autobus objednaný na výjezd Havl. Brodu byl zaplněný hned první den.

Fakt už toho nech, moc nechápu o co ti jde, mezi fanoušky (fotbal i hokej) je spoustu suprových lidí a samozřejmě i spoustu volů, no... každopádně základnu tvoří lidi, kteří by pro Hradec, a je nám jedno jaký to je sport či akce, obětovali vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Hr. Králové Litoměřice - 900 lidí

Hr. Králové Písek - 907 lidí

Hr. Králové Havl. Brod 1160 lidí

Hr. Králové Ústí n.L. 1580

Hr. Králové Šumperk 1046

Ty návštěvy jsou furt podobné. Přerov hraje o ligu níž, je to poloviční město, a stejně máme vyšší průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc - 1444 mám ponětí... Vidíš, že se to zvedá.

Reagovat
smazaný uživatel

S Jihlavou 1137.

Reagovat
smazaný uživatel

všeobecně jsou středy slabé no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju. Na Sigmu chodí lidí furt stejně, ať hrajem o poháry, nebo o záchranu. Furt čtyři tisíce plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej jasný, je to dost možný, i to chápu, ale v případě, že by jste spadli tak by vám tam taky chodili 2 tisíce jako chodilo u nás při druhé lize. I když si teď nejsem jistý kolik přesně u nás na druhou ligu chodilo, možná to bylo ještě míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to vůbec nejde. Jde o to že fanoušci, ti kteří chodíjou fandit budou chodit furt. A nebo budou sedět doma, ale Sigmě budou furt přát. A ne že se k ní přestanou hlásit.

Reagovat
centos

To tady píše prospero, který fandí Sigmě, a píše to proto, že má s Hradečákama takové zkušenosti a asi je (vás) celkově nemá rád. Baníkovcům obecně je Hradec u řiti.

Reagovat
adalbertus

to platí i opačne

Reagovat
Shevchenko

To jsme včera viděli.

Reagovat
adalbertus

tak to by šlo,všechny hádzet do jednoho pytle

Reagovat
centos

Viz Shevchenko. My jsme vám tak u řiti, že jste to skandovali a ještě se kreslili s choreem

Reagovat
adalbertus

já takéto kraviny neřeším

Reagovat
smazaný uživatel

To víš no, to se občas dělá.

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
Shevchenko

" Všimněte si jak vy, fans Baníku, se tu vyjadřujete," "Přeju vám ať vám ty Bazaly zbourají prasáci," "hovada v čele se Svěrkošem,"

Reagovat
smazaný uživatel

no?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si pamatuju, tak do zmrdů si tady začal nadávat ty

Reagovat
Shevchenko

Oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byla facka jako prase. Opravdu nevím s jakou vizí do toho zápasu hráči šli. Ale takhle se v rudém dresu hrát nesmí. Třicítku musí klofnout bezpodmínečně v dalším zápase, i kdyby na chleba nebylo. P.S.: Včera se výborně fandilo. Ať žijí duchové!!!

Reagovat
goodbay

jj, ale hrajem v Teplicích. Se bojím, že budem mít menší krizi, která probíhá každoročně a vždycky je to v zápasech, které se hrajou s Teplicema, Libercem či Bolkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky? Se Slovanem jsme naposledy prohráli v roce 2008, taky 3:0. S Boleslaví jsme neprohráli snad od roku 2007. Teplice nás pravda porazili loni. Takže bych to na krizi neviděl . Ale musí se z toho zápasu poučit, tohle se prostě nesmí stávat.

Reagovat
salami

já Teplicím věřim, ty hrajou v sezoně naplno jenom 2 zápasy a to proti vám

Reagovat
smazaný uživatel

To zní vtipně, když si vzpomenu na ty kecy, co někteří měli po poslední mistrovské sezóně, kdy se říkalo, že nám to Teplice pustily.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice to v tom posledním kole pustily, to bylo evidentní - podle okolností i podle hry. Ovšem to se nedá Spartě nijak vyčítat a v podstatě ani Teplicím, prostě shoda okolností. Navíc (a to jsem tu psal už tenkrát) by to Sparta tehdy uhrála, i kdyby Teplice nechtěly prohrát, sílu na to měla, jen by do toho musela dát víc energie.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo za kolik si včera hoši vsadili. Na druhou stranu po Plzni druhej těžší soupěř a jak to hned dopadlo. Za tejden opět nula bodů v Teplicích a co na to pak svělý GSM?

Reagovat
adalbertus

tak ten pomezí (ňákej pičus urban)pěkně zařízl Hradec,charachi hrajou to svoje hovno jako vždy no letos stejně naposled bodovali tak co

Reagovat
centos

uka video

Reagovat
adalbertus

dyť jo video,2 regulární góly a co?

Reagovat
centos

Sem s ním. Ze záběru z tipovani to nejde poznat.

Reagovat
cubinho

nemá, nemůže to ho ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

"regulérní" - podle pravidel, správný, obvyklý, odpovídající

Reagovat
smazaný uživatel

goly z offsidu jsou regulérní od kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuš babo. Byl jsi tam? Viděl jsi prd. Jinak je s podivem, že nám nějaký hradec bude kázat o fotbalovosti. Opakuji H R A D E C . No nic letos si to ještě užijte všichni, když se jen zachraňujeme s rozproddaným kádrem. Ale příští rok si to povíme

Reagovat
adalbertus

Reagovat
centos

Čekám na to video.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou to je na stadioně vidět hůř než v televizi, tím bych se zrovna neoháněl...

Reagovat
centos

Ale prokazatelný záběr zatím neexistuje.

Reagovat
adalbertus

já to videl

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám. Neviděl jsem to a nepřikláním se ani na jednu stranu, jen říkám, že na stadionu to není moc dobře vidět ať sedíš kdekoliv. Kolikrát mi přijde že byl jasný offside a pak v televizi třeba o 2 metry nebyl

Reagovat
centos

Na mém místě to bylo vidět perfektně; horší pak je, že si to v hlavě nemůžu pozastavit a v té rychlosti to u tak těsných situací není s jistotou moc růžové.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně o tom mluvim no... koukáš na balón on dá přihrávku, ty se otočíš a hráč jasně v offsidu, jenže v záznamu při kopu hráč běží k brance, obránci od branky a za tu malou chvilku udělali ten rozdíl a offside nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Člověku se v sobotu hned lépe pije a v neděli s kocovinou lépe vstává, když dostala Sparta na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

No je Liberec a Plzeň za pár kol skřípne

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vyhrál, sparta dostala náklep doma. No je vidět, že se svět vrací do starých dobrých kolejí

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Kdyby najednou přišly plné Bazaly, tak by to bylo tuze podivné; ale on to byl spíš výkřik do tmy či zbožné přání než cokoliv jiného, co by mělo společného s realitou. Marek si bezpochyby zasloužil vyšší návštěvu, ale přivítán byl parádně i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Já jsem to tady hodil jen pro zajímavost pro místní chachary. Připadá mi, jako by ten nýmand napsal ten článek na objednávku, viz "Ostravští fanoušci mají v poslední době plná ústa toho, jak kdosi ve vedení klubu hanobí tradice Baníku, přivádí klub ke krachu a podobně. Tradice klubu včera ale výrazně zneuctili ti příznivci, kteří na Bazalech chyběli."

Reagovat
smazaný uživatel

Nj takhle jim spíš dají důvod pro Vítkovice... Když lidi nechodí na Bazaly, tak se tolik nezmění, když nebudou chodit do Vítkovic

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata, Jiráček, Gebre v zimě odchod. Možná i Breznanik a Pilař.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A to proč?

Reagovat
Shevchenko

Protože týpek.

Reagovat
twerp

Tak u Jiráčka a hlavně Gebreho to je docela dost možné. Lafata podle mě zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se na něj byli koukat z Anderlechtu

Reagovat
smazaný uživatel

Myšleno na Lafatu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli odejde Lafata a bude hrát Třešňák, tak už mě u nás na fotbale neuvidí

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, prodali jste nám Mešana, tak jste v háji

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nepochopil no... Ale o to nejde, Vošahlík by tam taky mohl zahrát, nebo tu je Vukovič či nějaký odchovanec, ale prostě na toho Třešňáka jsem alergickej, to tam radši uvidim nějakýho našeho odchovance než cizího, který nic neukázal za rok

Reagovat
twerp

No já mu prostě na mezinárodní scénu moc nevěřím. A pokud mu nenabídnou fakt nějaký balík, tak by měl zůstat v Jablonci, kde má všechno co potřebuje.

Reagovat
Losinho

Já tipuju Gebreho, Jiráčka tak 50 na 50, zbytek podle mě zůstane...

Reagovat
exse

Jiráček a Breznaník jsou asi nejpravděpodobnější. Gebre podepsal novou smlouvu takže by ho museli hodně zaplatit, což je možný, ale musela by to být hodně dobrá nabídka protože Karl by si nenechal pustit 2 nejlepší hráče najednou.

Reagovat
Marv

No jenže v zimě vytasí 30 mega nějaký Manisaspor a v Liberci už je v životě neuvidíš..

Reagovat
Shevchenko

Lafata jenom jeden gól?

Reagovat
Radin

asi je z formy :-D

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Al Capone

Lafata tu magickou 20 dá

Reagovat
Shevchenko

O tom snad nikdo nepochybuje.

Reagovat
twerp

No snad myslel za podzim.

Reagovat
Losinho

Za Spartou je to pěkně našlapaný.

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Remíza. To je děs. Tohle je posraný víkend co se týče fotbalu.

Reagovat
centos

Hnus, já měl vsazeno!

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxní je že Baník ti vyšel.

Reagovat
centos

A tak to se dalo čekat

Reagovat
Puskas

Přesně, čistá 1. Jak na Baník nesázím, v pátek jsem dal.

Reagovat
adalbertus

víš že jo

Reagovat
Puskas

No tys to nečekal, jak si pamatuji

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou až na Spartu. Legia a Aris vyhraly dneska venku 0:1.

Reagovat
Puskas

Aris se jmenuje pes od kámošky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni dostali v 95. Proti 10ti na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Já jsem absolutně spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec v jedné sezoně:

Radek Drulák Petra Drnovice (1995/96) 22 gólů

Vratislav Lokvenc AC Sparta Praha (1999/00) 22 gólů

S tím, jak to Lafatičovi střílí by si to mohl dát do přestupového období I když je na to jen 6 kol, mohl by se zdržet do konce sezony, oslavit titul s Jabloncem a odejít jako největší král GL v historii

Reagovat
exse

S jabloncem by titul neslavil ani kdyby hrál do 50 let

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sám neveris to s tím titulem.

Reagovat
forma

Tohle může říct jedině Sparťan Sám bys měl vědět že titul před 2 lety vám daroval právě Jabloneckej Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Betonka

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, nejede nekdo do BARCELONY utery-streda?

Reagovat
centos

Možná někdo z těch 17 lidí, kteří jeli s Plzní na Slovácko.

Reagovat
Puskas

Nevíš, jak jet? Do Itálie a pak doprava.

Reagovat
adalbertus

tebe a centosovi ta nálada ještě přejde,haluzáři oškliví

Reagovat
Puskas

A Tobě už se nevrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Do Francie a pak doleva - tam je lepší cesta. Akorát v Německu je drahej benzín.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí dneska totální kripl. Šlapák do ksichtu na Zlámala? Žlutá karta. Nejmíň 3minutové ošetřování Zlámala, zdržování Millera při každém výkopu a 5 střídání? Nastavení 1 minuta.

Abych byl fér, tak Sigma hrála totální kulový jako vždy a víc než bod jsme si nezasloužili. Bolka taky jalová, čili fotbal naprosto o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Su nachcípaný, peněz není nazbyt a ještě nefungovalo tipování. Asi osud, jinak bych se uvztekal.

Reagovat
forma

Kam se podělo pravidlo o 6 vteřinách držení míče v ruce u brankařů Začínají se objevovat případy kdy brankář drží v ruce míč klidně 12 vteřin ... Brankáři si dávají s výkopem na čas (klidně 10 vteřin) a když jsou pod velkým tlakem tak to udělá brankář třeba 8x za zápas a žlutou kartu neuvidí ani jednou pak se nastaví 1 minuta a hotovo dvacet V TV to tak nevadí protože je tam spoustu sestřihů a opakovaček a divák to ani nepostřehne ale diváka na stadionu to obtěžuje

Reagovat
sosna

Černá svině měla vsazeno na remízu. Jinak si tu minutu nedokážu vysvětlit. Jenom Miller prozdržoval tak 5 minut, o střídání nemluvě.

Jinak první půlka ještě ušla, až na tu standartku, kdy 11 našich v šestnáctce nechá v klidu hráče zakončit. Druhá půlka hnus - bez pohybu a centry na Rolka nebo do prdele. Další 2 ztracený body s nic nehrajícím týmem.

Reagovat
Puskas

A ještě jedna věc k Hradci - borci zdržovali už od 9. minuty.

Reagovat
centos

Tak dlouhé zahrávání autů jsem snad ještě neviděl. Borcovi s 26 na dresu trvaly snad minutu -- a udělal to třikrát po sobě během pár minut.

Reagovat
Puskas

Však taky pro míč chodil ze středového kruhu až k praporku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník jede na poháry....

Reagovat
Puskas

Jo, změnili jsme hlavní cíl letošní sezóny. Poté co začalo být jasné, že titul letos nebude, soustředíme se na pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

není každý den posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda tak zmrzlinový

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Taková sranda? Ty musíš být hodně jednoduchý.

Reagovat
Puskas

Anebo skromný, stačí mu málo.

Reagovat
božský John

A nebo to prospéro zabil

Reagovat
centos

Reagovat
forma

Uznávám že jeden smajlík stačil , napravím to ->

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, jsem z Plzne mam 4 listky na utkani Barca-Plzen a chci se zeptat jestli nema nejaka tlupa 2 mista v aute, dam 2listky na utkani+vydaje na cestu, kdyby tu byl nekdo takovej ozvete se mi ne emal Inferno.Gti@seznam.cz predem dekuji :)

Reagovat
Alf da Gama

OT: Pokud dobře počítám, tak Milan Baroš dnes vstoupil do Klubu ligových kanonýrů!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva co to palcuješ trevore.

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe? Tady je slov škoda, Baník vyhrál a Sparta doma dostala těžkou sodu...

Reagovat
smazaný uživatel

ALE TAK TO JO no. Jen nemám rád Baryho. Teda už...bohužel. Asi tak rok zpět jsem s ním mluvil v Praze a ......bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej bary ty vole? Je tady snad řeč o Barošovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak palcuješ Alf gama ne?

Reagovat
Losinho

Dával novej koment...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi připomíná Holzmana a jeho "včera, dnes a zítra". Jsem z tebe úplně mimo jak Janžurová z Felixe

Reagovat
smazaný uživatel

no načal jsem 2 pulitr 42 Blended

Reagovat
smazaný uživatel

ne !!!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hm čemu se smšjete. Mám to dopité....

Reagovat
centos

A já se těším, až ho budeme vítat v Baníčku jako včera Jankula.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jako jo. Já jen bliju dycky na "repreBaroše". Jinak u nás by moh´ pomoct už teď. Stejně hraje v Galatach hovno.

Reagovat
centos

Nic bych proti tomu neměl :)

Reagovat
smazaný uživatel

v Galatach ho*no jo Ted gal po čtyřech minutách co střídal

Reagovat
smazaný uživatel

*Dal,Gol

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.... ty jsi blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh umíš něco jiného než hned nadávat ?Asi ne co

Reagovat
C-M@ster

Lafata jenom 1 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamal. Aby to Jablonec nestálo titul...

Reagovat
Staenly10

Žižkov ať táhne z ligy,takovej tým v GL neni potřeba. Pulpitovskej antifotbal s 16 faulama za poločas,co to je? Jim nejde o to hrát fotbal,ale všechno bořitabořit. To už byla daleko lepší Arma (Fk Ústí nad Labem), která hrála ofenzivně a ikdyž sestoupili,tak to byli pěkný zápasy. Tohle je hnus.

Reagovat
Staenly10

Víc než prohravb mě mrzí to,že sme ty body nechali Žižkovu,ktrerej se s Pulpitem pokakuje co nejdřív,protože z toho přetaktizovanýho "fotbalu" bolej oči. Pospěcha by měl někdo profackovat a vysvětlit mu,že když má skoro metrák tak nemůže po každym souboji spadnout jako hruška. Nejvíc se mi líbil Blažek,byla na něm snaha a musim přiznat,že mě překvapil tim,že po Lafrauncovi nevyjel,protože tohle bych nesnes ani já,natož emotivní Blažek. Zakončovat se bohužel učil od Standy,takže do dopadlo jak to dopadlo... Už vyhlížim zimu a doufám v radikální změny,protože máme štěstí,že ti jsou Budějky a Baník,jiankbych se nedivil,kdyby sme byli po podzimu klidně 15....

A na závěr: STRAKA VEN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že potopí Straku zrovna Kalivoda... to je jak z říše snů.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě ten rozhovor.... jak se sakra dělá to srdce... <3

Reagovat
smazaný uživatel

A on dostal děkovačku... ááá.. krása... krása.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost smutný,že na dekovacku nejdou hráči slavir,ale jen Kalivoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný je momentálně všechno, co se děje ve Slavii... však za normálních okolností by ani Kalič tu děkovačku nedostal, jenom zkrátka v takovýhle chvílích se cení nejvíc sešívaný srdce a to on má.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně je mi Slavie líto.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Staenly10

Lítost nikdo nepotřebuje.

Reagovat
centos

Slávisti nešli na děkovačku? Jsem ten konec neviděl.

Reagovat
Losinho

Nešli. A je to snad poprvé, co mi to vůbec nevadí. David si jí stejnak zasloužil víc, než oni všichni dohromady.

Reagovat
centos

Kvalitní orgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

No jo... Je to muj oblíbenej českej fotbalista a bylo mi hrozně líto, když odešel ze Slavie. Vlastně s jeho odchodem jsem skoro přestal sledovat Slavii i ligu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Strakova mise uspesne zahajena

Jinak Pospech je hroznej sasek..

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov 29 faulů .

Jinak Kalivoda

Reagovat
Staenly10

Hnus (Žižkov).

Reagovat
smazaný uživatel

Kalivoda

Reagovat
smazaný uživatel

Kalivoda je ztělesnění profíka se srdcem, ideální hráč fanoušků. Čuráku.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej mi tak jak nazýváš tatínka, děkuji.

Reagovat
Staenly10

Vypadni.

Reagovat
domingo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A Straka je ideální případ zmrda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Straka ven! Platil ven! Kalivoda ole!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Žižkov hraje nehorázně odporný fotbal Pulpit je mamlas, když to srovnám s takovou Příbramí která má podobně kvalitní tým, tak je to úplně o něčem jiným. Sice občas dostanou příděl, ale snaží se hrát dopředu a nebojí se, hlavně že se Pulpit furt chlubí jak je jeho vzorem Zdeněk Zeman

Reagovat
Oxbow

Pulpita neres!!! To je nejvetsi kreten mezi trenera, jestli on nas zachrani v lize, tak je to znameni ze ten tym neni tak silenej jak vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl spatny vykon , parta nekopu ze Zizkova by se porazit mela.

Dostal , dinosauri Vlcek,Hubacek,Jarolim bohuzel nemaji na zaklad , momentalne snad ani Pospech , ale do utoku varianty nejsou takze ten hrat musi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostál mě docela překvapil, dokonce občas nahrál ale Nitrianský na pravý bek je jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na sve pomery hral slusne , ale porad to neni hrac pro prvni ligu.

Reagovat
Staenly10

Ale líbí se mi,jak už se ten náš "fanouškosvskej" tábor opět brátil tam,kdebýval před titulama. Nyní velká voda přitáhla naplaveniny do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ucastnil jsi se?

Reagovat
Staenly10

Ne. Sem z Ústí a nemam ani peníze a hlavně čas kvůli škole.

Reagovat
Oxbow

Juchuuu 3 bodiky pod vysilac sance na preziti v lize porad zije

Reagovat
Staenly10

Co tam chcete s timhle "fotbalem" dělat...

Reagovat
Oxbow

Ale ja vubec nehodnotim vykon/hru, protoze ta je klasicky naprosto silena!!! Ale i tak mi to proste neda a preju si zachranu, to by snad pral kazdej fanousek

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na body a ne na krásu

Reagovat
Staenly10

Tak přesně kvůli tomuhle myšlení je naše liga tam,kde je.

Reagovat
Losinho

To je hodně smutný. Ale je celkem vidět, že to píše sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna u Sparty mi na tý hře záleží, u ostatních ne. A jestli tě to uklidní, i když vedeme suveréně ligu spokojenej nejsem. Chovanec a Hašek už meli bejt dávno někde v ,,,, A hra je mizerná už několik let až na pár vyjímek.

Reagovat
goodbay

právě v pátek se celkem ukázalo, že pokud není Kweuke, tak technicky nikoho nepřejedem. Proto by možná nebylo na škodu Kweukeho prodat a začít utočit trochu jinak než nákopem.

Reagovat
goodbay

pardon v sobotu

Reagovat
soukup

jako abyste si to udělali těžší? nechápu proč ničit něco co funguje

Reagovat
goodbay

jednou se to budou muset naučit, Kweuke tam věčně nebude a nikdo další ho typologicky nenahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie zrovna fotbalovou krasu taky nerozdavala..Zizkov hraje furt stejne,hlavne teda ty domaci zapasy..

Reagovat
Losinho

Rozhodně to bylo koukatelnější, i když místy dost chaos už kvůli nelogické sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli je to nejaka utecha,ze jste hrali koukatelnejsi fotbal nez viktorka

Ale tak jasny,ale Pospech je zas fakt strasnej..Hlousek taky,Vlcek uz na to nema,Dostal na to nikdy nemel a Hubacek taky..a zbrklej Blazek to nezachrani..jedine Petrak a Hurka,ale ty to ted nepotahnou..

Reagovat
salami

nevim, co se s tim Hlouškem stalo, ale od tý doby, co je zpátky, je to fakt tragedie, jediný co furt dělá je, že se snaží o nějaký blbecký patičky

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna zmena,nnevidel jsem teda jeho zapasy v Nemecku,ale pokud se prosazoval,tak nemohl hrat takhle...takhle ho Pelta za moc neuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti,z celyho srdce vas nenavidim,ale v protestech musite vytrvat do padnuti,at si nad tim parkari hlavu treba ukroutej..fotbal ma byt zejmena pro fanousky a o nejake hrdosti ke klubu,pokud si to nejakej upocenej veprovak predstavuje,ze koupi klub a vsichni slavisti mu lehnou k noham,at udela cokoliv,je potreba,aby to citil..za dnesni podporu mate u me

(jinak vyhra zizkova me potesila )

Reagovat
salami

pobavilo mě jak si Straka místo gestikulace dal jenom jelení lůj, jestli to dělá na uklidnění, tak si teď doufam bude mazat hubu každou chvíli

Reagovat
salami

*po golu

Reagovat
j_mrazik

Tak jsem vrátil z fotbalu a jediný, co mne zahřálo, byly tu holky, co podávaly pití. Zima jak v prdeli, fotbal šílenej. Jarolím je děsnej, sexy technické duo Latka - Kaufman pobavilo. Dostál sazí na to, že nemusíš umět hrát fotbal, stačí, když u toho dobře vypadáš. Jinak hráči se asi nevzájem moc nemají rádi, když si přihrávají pořád na hlavu nebo koule.

Reagovat
smazaný uživatel

ale náhodou Latka byl ke konci nejlepší útočník Slávie

Reagovat
j_mrazik

Hlavně jak hlavičkoval na Čontofalskýho z metru, to bylo taky slušný.

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

abys nenastydl na neděli!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Jedinej, kdo je asi spokojenej s trenérem Slávie, je Lexess. On Straky rád.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, v neděli hrajete na "našem" Tempu, jo? :)

Reagovat
j_mrazik

Jo, jo.

Reagovat
smazaný uživatel

se možná příjdu podívat. Na ten váš zázračnej tým... :)

Reagovat
j_mrazik

Klidně se stav. Bude to asi lehce heclý. Dá se tam dobře zaparkovat?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dá, v areálu i před nim je parkoviště

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že tě můžu poslat někam osobně a nemusim riskovat ban

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem jestli se dobre pamatuju, tak latinsky straka - pica

nekteri lidi proste maj prihodny jmena..

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
j_mrazik

latinsky

Reagovat
Losinho

To snad ani nemůže být náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička nám selhala, tak aspoň že ta Slavie pořád dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím Kalivodou bylo od slávistů strašně trapné. Ať se pak nediví, že na ně vlastní hráči budou srát ještě víc. Ať si zakřičí na Kalivodu a dají mu na vědomí, že si ho dobře pamatují a respektují. Ale radovat se s ním takhle během zápasu a dokonce po něm, co Slavia prohrála? Běžte do háje, jste větší než Straka, na kterého zatím jen plivete a nadáváte.

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=uvvvsNvpVqM

Slávisté včera stylově

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej black block . Ale takhle by to mohlo na stadionech vypadat i normálně.

Reagovat
Losinho

Jj, černá se (aspoň u nás) chytí vždycky nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

To je logický, snad každý má doma něco černého na sebe. Mně se docela líbí, když v kotli tak nějak samo od sebe platí, že na fotbal všichni chodí v černé (případně tmavé barvě). Líp pak vyniknou šály, vlajky atd.

Reagovat
Losinho

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, mě se taky líbí, když chodí všichni v černém... To potom třeba takovej Kily jen mrkne na televizi a hned může křičet: "To je muzááájs!"

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus taky černou. Vem si příklad z Limonádového Joa. Ten taky chodil pořád v kladné bílé a na konci Koňské opery se oblékl do černého, mstitelského hávu.

Reagovat
smazaný uživatel

Černá se strašně špiní...

Reagovat
smazaný uživatel

No to se kamaráde ale nesmíš válet v mouce.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu. Stačí mít bílý kvádro.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele