Primera Division - souhrn 8. kola

15.10.2011, 19:54, aktualizováno 17.10.2011, 22:53
Komentáře a souhrny
Athletic neponechal v pondělní dohrávce nic náhodě a v prestižním klání s Osasunou si přesvědčivě dokráčel za třemi body. Ty mu přijdou v současné situace vhod, navíc se díky něm Athletic vyhoupl právě před svého dnešní soupeře. S osmi body je jedenáctý, Osasuna patnáctá.

Athletic Bilbao - CA Osasuna 3:1

17.10.2011 21:00

Góly: 30. Iker Muniain, 38. Igor Gabilondo, 45. Javi Martínez - 90. Javad Nekounam (pen.)

Tradiční pondělní dohrávku španělské Primera Division tentokrát obstaral duel mezi Athleticem a Osasunou. Domácí potvrdili v zápase roli favorita a po přesvědčivém výkonu zvítězili hladce 3:1. V tabulce se tak Athletic po dvou vítězstvích v řadě posunul už na jedenáctou příčku a je o bod před Osasunou, která je patnáctá.

Domácí Athletic dokázal o utkání rozhodnout v závěrečné patnáctiminutovce prvního poločasu, ve které vstřelil všechny tři góly. Postupně se trefili Iker Muniain, Igor Gabilondo a Javi Martinéz. Osasuna snížila až v nastaveném čase z penalty zásluhou Nekounama, ale to už samozřejmě bylo na jakýkoliv zvrat v utkání pozdě.

Athletic ve druhém dějství kontroloval průběh zápasu a o osudu bylo skoro rozhodnuto od 70. minuty, ve které dostal hostující Roland Lamah druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. První šanci zápasu však měli hosté. Po dvanácti minutách hry našel Puňal svým přímým kopem Nina a ten levačkou přestřelil branku Athleticu.

Osasuna celkově nesehrál špatnou úvodní půlhodinu zápasu a v další šanci se ocitl Javad Nekounam, kterého nechala domácí obrana trestuhodně proniknout až do pokutového území. Na poslední chvíli zasáhl gólman Gorka Iraizoz. Pak se však strhla pro hosty spoušť v podobě tří rychlých obdržených gólů.

Ten první padl po půlhodině hry, Fernando Llorente našel přesným pasem mladíka Muniaina a ten nekompromisně zavěsil - 1:0. O pár minut později se z hranice pokutového území po nepřehledné situaci trefil také Gabilondo a třetí gól přidal ještě před koncem poločasu Javi Martinéz - 3:0.

Hosté vstoupili do druhé půle s odhodláním něco udělat s nepříjemným vývojem zápasu, ale Athletic zahrál druhé dějství velmi zkušeně a prakticky nepustil hosty do jediné vážnější příležitosti. Sám přitom mohl přidat další góly, ale díky chybám v koncovce se tak nestalo.

Posledním momentem utkání tak byl nastavený čas, ve kterém se přeci jen Osasuně podařilo vstřelit čestný zásah. Javi Martinéz zahrál v pokutovém území smolně rukou a nařízený pokutový kop proměnil Javad Nekounam - 3:1. Na zisku bodů už to ale nic změnit nemohlo a domácí zaslouženě zvítězili.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Sporting Gijón 2:1

16.10.2011 22:00

Góly: 15. Manu Del Moral, 57. Martín Cáceres - 64. David Barral

Sporting Gijón pokračuje ve své bídné sérii z úvodu sezóny a prohrál další zápas. Tentokrát se představil na půdě Sevilly a v roli outsidera neuspěl. Domácí zvítězili těsně 2:1 a udrželi si kontakt s čelem tabulky. Naopak Gijón má po sedmi odehraných zápasech na kontě jediný bod a zatím se jeví jako nejslabší celek letošní sezóny.

Poslední místo není pro Gijón rozhodně nijak povzbuzující. Hosté na půdě Sevilly nesehráli úplně špatný zápas, ale doplatili na to, co se jim nedaří od úvodu sezóny, špatnou koncovku. Proti Seville si dokázali vytvořit několik šancí, ale ty neproměnili a na druhé straně soupeři dovolili vstřelit dva góly. Podobný scénář jako zápas v Seville zatím provází Sporting v celém začátku nové sezóny.

Domácí vlétli do zápasu ve velkém stylu a v první čtvrthodině si vytvořili hned tři příležitosti. Nejprve se dvakrát uvedl záložník Manu del Moral. V první situaci dostal kolmici od Kanoutého a technickou střelou se snažil překvapit gólmana Pabla, který si celou situaci pohlídal. O minutu později si Moral naskočil na centr Cacerese a hlavičkou znovu našel pouze náruč gólmana Pabla.

Po těchto dvou šancích už přišel úvodní gól zápasu. V 15. minutě si velmi aktivní Moral vyměnil balón s Perottim a tentokrát už se nemýlil a poslal svůj tým do vedení 1:0. Po gólu mohl Gijón vzápětí vyrovnat, ale to by musel De las Cuevas v zajímavé pozici trefit branku a ne dvacátou řadu na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána.

První poločas přinesl další zajímavé akce, ale většina z nich končila nepovedenou střelou nebo špatnou finální fází. Za zmínku už stojí pouze střela Perottiho ze střední vzdálenosti, která těsně minula branku Gijónu. Do kabin se šlo za těsného vedení domácích 1:0.

Na začátku druhé půle mohli domácí přidat druhý gól. Julien Escudé si naskočil na centr Rakitiće a jeho hlavičku vyrazil gólman Juan Pablo na roh. V 57. minutě byla obrana hostí prolomena podruhé. Po standardní situaci se hlavou prosadil Mártin Cáceres, který zvýšil na 2:0 pro Sevillu.

Dvoubrankové vedení nevydrželo domácím příliš dlouho. O sedm minut později se po rychlém protiútoku Gijónu trefil nejaktivnější hráč hostujícího celku David Barral. Vyrovnání mohlo přijít po hlavičce Mate Biliče patnáct minut před koncem zápasu. Jeho pokus ve vyložené pozici se ale bohužel pro hosty nevešel mezi tři tyče.

V závěru zápasu už se domácí soustředili spíše na defenzivní činnost, ale přeci jen mohli přidat třetí gól. Trochowski se dostal do příležitosti po parádním pasu od Rakitiće, ale zpoza jednoho z hostujících obránců nedokázal přesně zakončit. Gijón už si žádnou šanci do konce zápasu nevypracoval a utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím Sevilly v poměru 2:1. Gijón si na své další body bude muset počkat minimálně do dalšího kola.

Více informací k zápasu

Levante UD - Málaga CF 3:0

16.10.2011 18:00

Góly: 14. José Javier Barkero, 30. Juanlu, 41. Arouna Koné

Fotbalisté Levante doma nasázeli Malaze tři góly a zvítězili 3:0. Vše podstatné se událo už v prvním poločase, kdy padly všechny tři branky. V prvním dějství došlo rovněž k vyloučení brankáře Caballera, díky kterému tak hráli hosté po většinu zápasu v oslabení.

Diváci nemuseli na první branku čekat příliš dlouho, ve 13. minutě předvedl průnik do vápna Juanfran, následně přihrával pod sebe a nikým nehlídaný Barkero s pomocí teče překonal hostujícího brankáře - 1:0 pro Levante. Malaga se snažila o rychlou odpověď, Joaquin si ale vylámal zuby na Munuovi.

Další klíčový okamžik se udál po půlhodině hry. Brankář Caballero vyběhl ale míč zasáhl už za hranicí svého vymezeného území, rozhodčí mu udělil červenou kartu a Malaga tak hrála o deseti mužích. K přímému kopu se postavil Barkero, jeho rána se od zdi dostala k Juanlovi, který překonal Rubéna - 2:0 pro Levante.

Malaga byla v šoku a to ještě nebyl konec. Pět minut před koncem prvního poločasu už to bylo 3:0 pro Levante. Brankář Rubén hrubě chyboval, když důrazně neodkopl míč do bezpečí, dobíhající Koné mu míč vypíchl a zakončil do prázdné branky - 3:0 pro Levante. Ve druhém poločase už toho k vidění moc nebylo. Domácí kontrolovali zápas a také ho dovedli do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Real Sociedad 2:0

16.10.2011 16:00

Góly: 11. Hélder Postiga, 49. Hélder Postiga

Velmi povedený zápas sehrála v rámci 8. kola španělské Primera Division na domácí půdě Zaragoza, která dokázala doma porazit silný Sociedad v pohodě 2:0 a v tabulce se tak před něj dostala na devátou příčku. Hrdinou zápasu se stal portugalský kanonýr Helder Postiga, který vstřelil oba góly domácích.

Zaragoza má nyní na deváté pozici dvoubodový náskok před dvanáctým Sociedadem a do dalších kol tak může jít s klidným vědomím toho, že by první část sezóny neměla hrát v úplně nejspodnějších patrech tabulky. Nic podobného se neočekává ani v případě San Sebastianu, který má za sebou velmi úspěšnou sezónu a letos na ní chce navázat.

V zápase na půdě Zaragozy však San Sebastian nesehrál příliš dobrou partii. V utkání se sice dostal do několika šancí, ale pokaždé ztroskotal na domácím gólmanovi Robertovi nebo na své vlastní střelecké nemohoucnosti. První střela na branku v celém utkání byla navíc hned gólová a to dodalo domácím sebevědomí. V 11. minutě unikl hostující obraně po pravé straně Helder Postiga a umístěnou střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení 1:0.

První poločas kromě úvodní branky příliš podívané nenabídl a v ojedinělé příležitosti se ocitl domácí Luis García, který si naskočil na roh jednoho ze spoluhráčů a hlavičkou těsně minul branku Sociedadu. Na druhé straně zahrozil střelou z hranice pokutového území Xabi Prieto, ale jeho pokusu scházela přesnost. Do kabin se šlo za těsného vedení domácích.

Zaragoza se ve druhém dějství začala soustředit spíše na defenzivní činnost a to se jí dařilo. Navíc se pouštěla do zajímavých protiútoků. Jeden z nich vyšel a byl to dokonce hned ten první v celém poločase. Po přímočaré akce se jako poslední k balónu dostal znovu Helder Postiga a přízemní ranou nedal Bravovi šanci - 2:0.

Za tohoto stavu už to měli hosté velmi těžké a snažili se bušit do pevně zabezpečené obrany Zaragozy. Na dostřel se párkrát dostali, ale pokaždé k tomu něco chybělo. V 74. minutě byl nejblíže ke snížení skóre Agirretxe, ale jeho pokus o obstřelení gólmana pouze líznul tyčku branky domácích. Dalších několik střel z dálky nebo nepřesných pokusů moc nebylo a Zaragoza v pohodě ubránila dvoubrankové vedení.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Espanyol Barcelona 0:1

16.10.2011 12:00

Góly: 55. Romaric

Duel dvou šestibodových celků skončil lépe pro Espanyol, který zvítězil na hřišti Raya 1:0. Hosté byli po většinu zápasu mírně lepším celkem na hřišti, o tříbodovém zisku však musela rozhodnout jediná branku, jejíž autorem byl záložník Romaric. Espanyol se po výhře posunul do horní poloviny tabulky, Rayo zůstává čtrnácté.

První poločas mnoho vzruchu před jednou z branek nepřinesl, hra se odvíjela převážně ve středu pole a k přímému ohrožení tak prakticky vůbec nedošlo. Když už se do slušné palebné pozice dostal Verdú, zblokoval jeho pokus na poslední chvíli stoper Garrido.

Na první přímou střelu na branku se tak na stadionu Teresa Rivero v Madridu čekalo až do pětačtyřicáté minuty, kdy štěstí z dvaceti metrů vyzkoušel hostující Alvaro Vázquez, s jeho slabou střelou však nemohl mít Gimenez významnější problémy.

Espanyol po přestávce přecijen trochu přidal a začal více držet míč na svých kopačkách, z čehož plynula mírná převaha barcelonského celku. Zužitkovat jí mohl Romaric, ovšem netrefil balón ideálně a nedal. V padesáté šesté minutě už se však hosté dočkali zřejmě zasloužené vedoucí branky, když Verdú našel na hranici šestnáctky úplně volného Romarica a ten pravačkou rozhodl.

Největší příležitost Raya na vyrovnání měl těsně před koncem Dani Pacheco, Alvarez však vytáhl brilantní reflexivní zákrok a zachránil svému týmu třetí vítězství v sezoně. Espanyol se díky němu posunul na deváté místo tabulky Primera División, Rayo je čtrnácté.

Více informací k zápasu

Granada CF - Atlético Madrid 0:0

15.10.2011 22:00

Góly: -

Atlético zklamalo na hřišti Granady, z Andalusie si veze jeden bod za chabou remízu 0:0. Byli to navíc domácí, kdo po většinu času tahal za delší konec provazu a v závěru měl k tříbodovému zisku blíže. Atlético si v tabulce příliš nepomohlo, je osmé a na konkurenci ztratilo dva body. Granada zůstává v pásmu sestupu a je osmnáctá.

Domácí se přitom mohli dostat do vedení už ve čtvrté minutě, když z levé strany parádně odcentroval Rico a po hlavičce Ucheho musela za již překonaného Courtoise zaskočit levá tyč. Ve dvacáté minutě založil akci Granady dlouhatánským a zároveň milimetrově přesným výkopem Fernandez, takže Benítez mohl jít prakticky sám na bránu, ovšem jeho technická střela levačkou skončila těsně vedle šibenice.

Na druhé straně měl čistou gólovou příležitost na kopačce Reyes, ovšem tváří v tvář domácímu brankáři selhal, stejně jako minutu předtím Gabi. Ta další za zmínku stojící událostí se přesuňme do druhého poločasu, konkrétně do šedesáté páté minuty. To vymyslel Reyes chytrý oblouček do pokutového území, Diego si míč hrudí zpracoval a následnými efektními nůžkami se snažil překvapit Fernandeze, jenže těsně minul.

V sedmdesáté druhé minutě se z pravé strany prokousal do šestnáctky Uche, místo přihrávky do stoprocentní pozice však zvolil střelu z těžkého úhlu a Courtoise nepřekonal. Patnáct minut před koncem vysunul Diego do samostatného úniku střídajícího Adriána, ovšem ten trefil jen boční síť.

Rozhodnout pak ještě mohl v úplně poslední minutě domácí Carlos Martins, mladého belgického gólmana však nepřekonal, a tak skončilo utkání zřejmě zaslouženou remízou 0:0.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Racing Santander 3:0

15.10.2011 20:00

Góly: 11. Lionel Messi, 28. Xavi, 68. Lionel Messi

První víkend po reprezentační přestávce, to nebývá pro Barcelonu oblíbený termín zápasu. Jenže dnes Blaugranas tento mýtus zlomili, rozdrtili na Nou Campu Racing 3:0 a vrátili se před Real na první místo ligové tabulky. Dva góly dal Messi, jeden zásah přidal Xavi.

Domácí hned od úvodního hvizdu přesně jako obvykle drželi míč na kopačkách a kontrolovali střed hřiště. A po nepříliš záživné první desetiminutovce se dokonce dostali rychle do vedení, v jedenácté minutě se trefil Lionel Messi. Ten si na pravé straně pokutového území vyměnil míč s Iniestou, vtrhl do obrany Racingu, na malém prostoru dokázal i obejít Toňa a pohodlně skóroval.

Ve třinácté minutě to byl znovu Messi, kdo ohrozil branku soupeře, tentokrát však branku netrefil. Nebezpečně to zkoušeli i Alves a na druhé straně v ojedinělé příležitosti Kone, v obou případech však dokázali zasáhnout gólmani.

Dvacátá osmá minuta už druhou branku v síti Toňa přinesla, na levé straně se totiž nádherně v rychlosti uvolnil Pedro, přesným centrem našel hlavu nikým neobsazeného Xaviho, který zblízka nezaváhal. Těsně před poločasem dostal Villa ideální přihrávku za obranu od Messiho, obešel hostujícího gólmana, z úhlu ovšem nedokázal trefit odkrytou branku.

I druhý poločas se nesl jasně v duchu domácí nadvlády, diváky na Nou Campu velmi často zvedal ze sedadel Messi, stejně jako po zranění poprvé nastoupivší Iniesta. Dvaadvacet minut před koncem si muž s osmičkou na zádech vyměnil míč s Pedrem, jenže z otočky trefil tyč, ve správný čas na správném místě se však znovu ocitl nezastavitelný Messi a zvýšil na 3:0 pro Barcelonu.

Pro Messiho to byla už desátá trefa v letošní sezoně, to je přitom odehráno jen sedm kol! V závěru se argentinská hvězda ještě právem dožadovala penalty, rozhodčí si ale jasného faulu nevšiml a nechal akci pokračovat, Pedro nakonec branku netrefil.

Barca utkání zvládla s přehledem sobě vlastním, v tréninkovém tempu zdolala Racing Santander 3:0 a udržela si jednobodový náskok na druhý Real.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Valencia CF 1:1

15.10.2011 18:00

Góly: 90. Tomer Hemed (pen.) - 38. Adil Rami

Valencia potřetí v sezoně ztratila body, tentokrát za remízu 1:1 na půdě Mallorky. Hosté se v závěru prvního poločasu dostali do vedení, když se trefil Rami, jenže v poslední minutě proměnil pokutový kop Hemad a na stadionu Iberostar se body dělily. Netopýři jsou čtvrtí, po dohrání zbývajících duelů osmého kola zápasů se však s největší pravděpodobností propadnou tabulkou. Domácí vybojovaný bod posunul na devátou příčku tabulky.

Hosté byli o něco lepším týmem, ovšem ke své obvyklé hře se příliš nedostávali, což je v úvodu sezony až nečekaně častý jev. A přestože doposud výsledky Valencie rozhodně nebyly špatné, výkony by rozhodně mohly být lepší. Úvodní příležitost dnešního zápasu měl na kopačce Piatti, jenže jeho technická střela skončila vedle.

Nezáživnou první půli oživila až vedoucí branka Netopýrů, od rohového praporku odcentroval Parejo a balón se od nohy Ramiho s pořádnou dávkou štěstí odrazil do branky. Mallorca tak inkasovala v šestém ligovém utkání v řadě, čisté konto udržela jen v prvním kole. Ještě před přestávkou mohl zvýšit Canales, ovšem prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Šest minut po návratu ze šaten měl obrovskou šanci na vyrovnání Hemad, zblízka však hlavičkoval nad branku. Ten měl pak ještě jednu dobrou možnost, na branku si ale musel počkat až do devadesáté druhé minuty, kdy zahrál v pokutovém území rukou Topal a následnou penaltu Hemad s přehledem proměnil, čímž získal pro svůj tým důležitý bod.

Mallorca je zatím devátá, ovšem několik týmů ještě dohrává své zápasy večer, respektive zítra. Valencie v porovnání s Realem a Barcelonou ztratila, je čtvrtá a na první místo už ztrácí tři body.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Villarreal CF 0:0

15.10.2011 18:00

Góly: -

První bezgólová remíza sobotního programu se zrodila na předměstí Madridu, kde se výsledkem 0:0 rozešly celky Getafe a Villarrealu. Oba tak zároveň zůstávají v dolní polovině tabulky, domácí jsou sedmnáctí, hosté se po rozpačitém úvodu přecijen trochu zvedli a jsou jedenáctí.

Žlutá ponorka začala lépe a v první půlhodině si vypracovala hned tři dobré gólové příležitosti. Tu první měl na kopačce Valero, jeho technický pokus ale skončila nad břevnem domácí brány. A následně se dvakrát ve slušné střelecké pozici ocitl Giuseppe Rossi, napoprvé však pálil mimo, při druhé situaci mu zase dobře mířenou ránu tečoval stoper Diaz.

V poslední minutě úvodního dějství mohlo z ničeho nic udeřit na druhé straně, obrovskou šanci ale spálil Pedro Rios. I druhý poločas patřil jasně hostujícímu celku, který si chtěl připsat teprve druhé vítězství v sezoně.

Jenže jediný hráč hostů, který se snažil něco vymyslet a pravidelně zaměstnával obranu Getafe, byl Giuseppe Rossi, zbytek týmu byl naprosto neškodný. A tak se Rossi často musel vypořádat s přesilou obránců, jako třeba v šedesáté třetí minutě, kdy se mu podařilo obejít tři protihráče, ten poslední, čtvrtý ho však zastavil.

A když Rossi v devadesáté minutě přihrál do šancí Wakasovi a Perezovi, zaskvěl se gólman Getafe Codina. Domácí tak získali cenný bod, naopak účastník Ligy mistrů z Villarrealu se i nadále trápí - prozatímní jedenácté místo je rozhodně zklamáním.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Betis 4:1

15.10.2011 18:00

Góly: 46. Gonzalo Higuaín, 59. Kaká, 70. Gonzalo Higuaín, 73. Gonzalo Higuaín - 69. Jorge Molina

Real Madrid poměrně snadno zdolal Betis, zvítězil 4:1. Po bezbrankovém prvním poločase se domácí rozjeli a vývoj zápasu v klidu kontrolovali. Druhý ligový hattrick v řadě zaznamenal Gonzalo Higuain, jednou se trefil Kaká a na druhé straně Molina. Real se po páté letošní výhře minimálně do večera vyšvihl na první místo ligové tabulky.

Uběhlo jen několik málo sekund a hosté mohli rychle zchladit fanoušky Realu, nebezpečně pálil Vadillo, Casillas však byl na místě včas a zasáhl. Ve dvanácté minutě měl pak ještě jednu šanci Castro, ale pak už začal Bílý balet ovládat střed pole a tedy i celý zápas. Po pár odpískaných ofsajdech se konečně k míči dostal i Higuain, to se však teprve zastřeloval.

Zdaleka největší příležitost první pětačtyřicetiminutovky měl zhruba v její polovině Cristiano Ronaldo, ovšem ani on v přímé konfrontaci s gólmanem Barriagou neuspěl, a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu 0:0. Jenže hned v první minutě druhého dějství se Real dočkal zasloužené vedoucí branky a výraznou měrou se na tom podíleli právě aktéři předešlé zmíněné akce.

Dlouhý pas za obranu totiž dostal Ronaldo, dlouho se ale zdálo, že bude až příliš dlouhý a Barriaga si pro něj v klidu dojde. Jenže brankář Betisu začal nepochopitelně couvat zpět k brance, a tak mohla portugalský hvězda nikým neatakována připravit balón před prázdnou branku Higuainovi a Real vedl 1:0.

V padesáté deváté minutě už to bylo o dvě branky, po levé straně utekl Ronaldo, poslal míč na nohu Kaká, jehož krásná technická rána zapadla přesně k levé tyči hostující svatyně. O deset minut později dokázal Betis zdramatizovat závěr duelu, když se po chybě v domácí obraně prosadil Molina, ovšem už za minutu byl rozdíl ve skóre znovu dvojnásobný.

Střídající Di Maria poslal geniální kolmici na Higuaina, který obešel Barriagu a zvýšil na 3:1. A v sedmdesáté třetí minutě padl poslední gól utkání, oba spoluhráči z argentinské reprezentace si famózně zopakovali kombinaci a "Pipita" tentokrát zvolil elegantní oblouček - 4:1. V poslední minutě mohl Higuain zaznamenat i svou čtvrtou dnešní branku, tentokrát se však ocitl až příliš blízko Barriagovi, a tak při snaze obstřelit gólmana soupeře minul.

Real i přesto porazil Betis 4:1 a do večerního zápasu Barcelony se posunul na vedoucí příčku Primera División, Betis i po sedmém odehraném kole zůstane sedmý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona752026:417
2.Levante UD752011:317
3.Real Madrid751124:616
4.Sevilla FC74308:415
5.Valencia CF742110:714
6.Málaga CF741210:713
7.Real Betis740310:1112
8.Atlético Madrid72328:69
9.Real Zaragoza72329:139
10.Espanyol Barcelona73046:119
11.Athletic Bilbao722310:108
12.RCD Mallorca72236:88
13.Real Sociedad72147:107
14.Villarreal CF71427:117
15.CA Osasuna71426:157
16.Rayo Vallecano71336:116
17.Getafe CF71246:105
18.Granada CF71242:85
19.Racing Santander70434:124
20.Sporting Gijón70163:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (247)

Přidat komentář
smazaný uživatel

villareal a valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

El Bombardero

Reagovat
smazaný uživatel

EL Nino

Reagovat
smazaný uživatel

Al Bunda

Reagovat
Al Capone

Al Capone

Reagovat
-Kopy-

Kdyby jsme aspoň hráli dobře.......

Reagovat
Kenneth

3 hattricky za 2 týdny. Kdo se tím může pochlubit? Benzema to bude mít hodně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejte že bude hrát higuain a ne benzema protože ten zatím hraje strašně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Blbost.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že to střílí aspoň někomu

Reagovat
C-M@ster

Druhej Lafata.

Reagovat
Josifek

Já měl vždycky Pipitu radši. Navíc je pro mě už i jakousi tváří význačně spjatou s naším týmem, doufám, že bude dlouho naším forvardem numero uno.

Reagovat
Kenneth

Karim je stejně pro mě lepší útočník, trpí tím že se zapojuje do kombinací a Pipita většinou ne. Jakmile se ale Gonzalo stane stálým NR. 1 a přijde ještě Neymar tak to je asi konec Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain neuvěřitelně!!! . Takhle to sázet po takovým zranění . Snad se usadí v základu místo Benzemy

Reagovat
miky10

Meeeeessi

Reagovat
X-bano-X

Leooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si hraje na Breznanika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Manik...

Higuaín , 3 hattricky za sebou??? To je teda borec!!!

Reagovat
X-bano-X

Xaviiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
cubinho

Xavi gól hlavou

Reagovat
X-bano-X

Carles to sa dáva

Reagovat
X-bano-X

Racing útočí aj so 4 hráčmi a už teraz sa nestíha vracať, druhý polčas bude masaker.....teda ak Barca nebude len dohrávať.

Reagovat
Rssa

Ojoj, Villa to měl těžké, ale to se taky dává

Reagovat
X-bano-X

tj

Reagovat
herbage

těžký úhel, navíc ve velké rychlosti

Reagovat
X-bano-X

Polčas v tréningovom tempe. Škoda že na lavičke nemáme jediného útočníka Každopádne ak sa podarí streliť tretí gól, bolo by fajn vidieť Fontasa namiesto Carlesa, prípadne Adriana miesto Daniho. Škoda Bartru, dnes by si mohol zahrať.

Zatiaľ sa mi páči Erik, ten pokoj ktorý ma pri rozohrávke je proste parádny. Snaží sa hneď rozohrať a hlavne je jedno či na krátko alebo vzdialenejšie vždy to dáva presne. Ďalej Leo a Iniesta. Druhý polčas očakávam ešte aspoň 1 poisťovák, hlavne sa nezraniť

Reagovat
One-Real

Pipita hezky, po tom co to ve druhém poločase dvakrát ukázkově za*ebal už jsem měl strach že to bude zase zlý. Doufám že příští týden nastoupí s Karimem oba.

Reagovat
miky10

Leeeeeeeeeo

Reagovat
Infi

Iniesta vynikajícně, Messi taky, góla si zasloužil, hraje výborně. Škoda té penalty, která byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nějaká nefouklá pentle?

Reagovat
Infi

Jo, z mého pohledu čistá, viděl jsem i záznam. Sice hned měl balon Pedro, ale u penalty se výhoda nedává, to je blbost. Navíc by to byla taková výhoda/nevýhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

takže Messiho letošní nefouklá č. 4. To je neuvěřitelný ...

Reagovat
Infi

Co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Dělat se nedá nic. Musíme hrát s tím, že penalty se pro nás prostě nefoukají. Dokud to uhrajeme bez nich, není důvod se stresovat.

Reagovat
Infi

Poslední věta

Reagovat
homeles8

fair play

Reagovat
alcantara

Pritom v poli odpiskaju v nas prospech hocijaku hlupost, tuto ignoranciu jasnych faulov nechapem.

Reagovat
Infi

Mě hlavně udivuje, že ty fauly se nepískají na Messiho, který v šestnáctce z 98% nepadá sám od sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

podme leo este jeden

Reagovat
Rssa

Iniesta je prostě geniální. Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
torcida

už to má aj na papiery :D už nemôže nikto namietať.

Reagovat
One-Real

Myslis to od Marc ? Zajimave jak se od ni nekdy distancujete, jako od mega neseriozniho platku a ted ji berete jako "zdroj opory".

Reagovat
torcida

keby mu to dalo mundo deportivo alebo sport tak by som to samozrejme tak nebral. ale keďže mu to dal promadridský denník tak niečo na tom bude...

Reagovat
Rssa

Na status Legendy není potřeba nějaký bídný prorealovský deník

Reagovat
homeles8

Reagovat
herbage

stopnutí na místě, pravačka, levačka, střela, vše během zlomku vteřiny, neuvěřitelné

Reagovat
Rssa

Krása pohledět.

Reagovat
X-bano-X

Aje Abidal nožničky

Reagovat
Tigerinho

Výborně, Pipiku!

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 po reprepauze je parádička. 2 kusy Messiho je bombonek na dortu.

Díky, šampioni.

Reagovat
herbage

Messiho první gól - tohle umí jenom on

Reagovat
Woods

2 argentinci najlepsi strelci Primery

Reagovat
Kily

někdy to je fakt za trest proti němu hrát nebo chytat

Reagovat
Rssa

Pravda, taky mě kolikrát prohnal na hřišti, stejně jako tebe .

Reagovat
Kily

blbost, Kily byl jeden z nejlepších defenzivně laděných krajních záložníků na světě, tam by pro tehdy cucáka Messiho nebyla šance (nebo se možná bál, a tak utekl do Interu, kdo ví), jeho bylo těžké obejít

Reagovat
herbage

skoro vždy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ibra je skvostný.Seria A je jeho soutěž.

Reagovat
Woods

čo spravil Zlatan?

Reagovat
X-bano-X

nahral na gól Robinovi. Pas ako od Xaviho

Reagovat
X-bano-X

A teraz aj Cassanovi aj keď neplatil kvôli offside.

Reagovat
X-bano-X

tj. on bol skvostný aj u nás. Len to čo sa píska v Primere sa v Sérii A púšťa.

Reagovat
smazaný uživatel

mám ho hrozně rád. On je génius v kopačkách. Hrát on v šedesátých, sedmdesátých. osmdesátých nebo devadesátých letech, tak by byl nejspíš nejlepší svého věku. Dneska se holt musí u fotbalu i běhat. Genialita nestačí ...

Reagovat
Infi

A tak ho ten fotbal přece nebaví, proč by běhal

Reagovat
Woods

ale staci, zas s neho nerobme invalida... runner to nie je, ale aj tak patri k najlepsim na svete bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

invalidu z něj nedělám. Ale prostě to není tyo do moderního fotbalu.

Reagovat
Woods

ale budem ti oponovat, na Seriu A to bohate staci, ... ta liga mu sedi ako zadok na serbel a rychlost mu vobec nechyba. Seria A neni zdaleka taka ako Primera....

Reagovat
smazaný uživatel

tomi ale vůbec neoponuješ. SA je prostě nemoderní. Hraje se tam jinak, než jinde v Evropě. I proto se tam Zlatanovi tak daří ...

Reagovat
herbage

on by se prosadil všude, jen na Barcelonu neměl, což má málokdo

Reagovat
X-bano-X

Ale to AC drví Palermo až to pekné nieje. Tiež ho mám rád. Bohužiaľ u nás sa hrá inak a chcieť od neho aby robil čiernu robotu je no trošku mimo, hlavne keď on dokáže svojou genialitou rozhodovať zápasy.

Reagovat
Woods

som zvedavy ci Pepek nasadi Messiho na 2zapas s Plznou...

Reagovat
Infi

No.. řekl bych že i jo, teď má 4 body, po první zápase s Plzní bude mít na 96% 7 bodů a stále nebude jistý postup. Messi podle mě nastoupí (taky otázka jak na tom bude zdravotně a co předvede plzeň v 1. zápase, jestli bude držení míče 90:10 a výsledek 8:0, tak Leo asi nenastoupí )

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nastoupí. Není nikdo, kdo by ho nahradil.

Reagovat
Woods

ale zas aj on je clovek, nemoze zvladnut hrat kazdy zapas prakticky treti rok ....

Reagovat
smazaný uživatel

on je ale clovek ktery miluje fotbal neuveritelne moc, vim kdyz nahodou nehral jak z toho byl nesvuj bylo to na nem videt i pro toho kdo ho nezna

Reagovat
X-bano-X

Alexis by už mal byť ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis ještě prý 3 týdny. Dlem zprávy zpřed dvou dnů ...

Reagovat
X-bano-X

Ale on hovoril o druhom zápase s Plzňou, tam by už mal byť ok. Aspoň sa mi tak zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Infi

Jo, řeč je o 2.

Reagovat
Infi

Ignorovat tuhle větu, špatně jsem pobral tu předcházející. Nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

on pise dvojzapas a nie druhy zapas...

Reagovat
Rssa

Pro zápas s Plzní ho může nahradit hodně hráčů.

Reagovat
herbage

doufám, můj kapitán ve fantě

Reagovat
hefy

Hehe, můj taky.

Reagovat
herbage

ale já draftoval až v 15. kole

Reagovat
X-bano-X

Inak som zvedavý čo je s Piquém

Reagovat
smazaný uživatel

já už si po jistých zkušenostech na zranění nestěžuju. Prostě to beru, jak to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Stehenní sval opět.

Reagovat
X-bano-X

To je to Herbageho doliečovanie hráčov do ďalšieho kola

Reagovat
herbage

doléčený evidentně byl, když jel na repre sraz

Reagovat
smazaný uživatel

Odehraje 180 minut za repre a po 8 minutách za Barcelonu se zraní, prostě takový opožděný virus FIFA.

Reagovat
mastakillah

Pipita Higuaín!!! to je forma jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Real hezky akce, paradni goly.. hlavne ten Kakáho, Ronaldo dneska mistr nahravac a ten lob Higuaina super vlastne dalsi hattrick a to je pecka no a Barca parada taky Xavi si zaslouzil ten gol, no a Messi k nemu neni co dodat

Reagovat
Al Capone

neskutečný Pipita jeden gol hezčí jak druhý

Reagovat
Al Capone

jinak Karim to bude mít hodně těžký, sice herně je pořád lepší, ale při střelecké formě Pipity

Reagovat
Woods

dufam, ze bude hrat Gonzalo, vzdy bol lepsi podla mna od Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

btw. jak je to vlastně s Franem Meridou? Z Arsenalu odešel, páč chtěl hrát ale nějak ho v sestavách Atletica nevidím...

Reagovat
Kily

hostuje v Braze, před reprepauzou dokonce hrál v základu

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to mi uniklo, ok dik

Reagovat
madridcan

Dakujem Hemad Este 14 bodov

Reagovat
Kokesh

Smekám Pipito, tohle se jen tak nevidí. Když se daří, tak se daří...

Reagovat
madridcan

OT: http://www.youtube.com/watch?v=fODQIHpVfjU&feature=related Hristo,Tomanatura uz vieme naco sme...ten album bude prepadak.

Reagovat
Tomanatura

Tak to je docela mazec, jak ho to vubec mohlo nepadnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinci válcují Primeru :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Marca uznává, že se na Messiho letos nefoukla už 4. pentle. Kdy tohle skončí a proč jsou sudí k faulům na Messiho ve vápně slepí?

Reagovat
Jerichoo

a opäť keď Marca napíše niečo promadridské/protibarcelonské tak je to bulvárny žvást a keď napíše niečo probarcelonské tak je to samozrejme fakt. Netvrdím, že tie penalty neboli, len odvolávať sa na marcu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jednou. Když i promadridský deník, soustředící se a stranící Realu přizná, že se Barceloně křivdí ...

UŽ?

Reagovat
Jerichoo

Už ne.. Proste je to obyčajný bulvárny žvásť, to ako keby si sa riadil Bleskom. Nič to nemení na tom, že je informácia objektívna len vtedy ked sa niekomu hodí. Rátaš medzi tie pentle aj tú v Lige Majstrov s AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Bože. Já se ničím neřídím. Že to byly pentle jsem viděl i sám. Marcu beru jen jako potvrzení, protože ti by Barce nedali nic zadarmo.

Ne, jde o pentle jen v lize.

Reagovat
Jerichoo

no podal si to ako argument.. penalty to boli, mne išlo len o použitie toho periodika..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protoze spanelsky rozhodci jsou dlouhodobe uplne mimo, to se ani nijak vysvetlit neda...a zmenit asi jen velmi tezko

ty priklady jsou v kazdym zapase...a nejen v La Lize, podivej se co predved Iturralde v zapase Irsko - Armenie

Reagovat
smazaný uživatel

o kvalitě španělských sudí vím, ale když vidím, co se fouká Mordoru a co se nefouká Barce, tak se ozvat prostě musím.

Ale zatím násm to body stálo jen jednou, takže to zatím nevybočuje z trendu let minulých.

Reagovat
Kenneth

Včera nefoukli jasnou pentli na Marcela. Asi Peréz tentokrát nezaplatil, jinak si to nedokážu vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vám ještě pár nefouknou a máte toletos šul, nul. Nám dluží 4 vymyšlené ...

Reagovat
madridcan

zbytocne sa budes hadat.Samozrejme Marcela vcera nevidel nikto,ani ruku obrancu Zaragozy za stavu 0:0 v pokutovom uzemi nevidel nikto. Plus kolko neexistujucich ofsajdov sa nam odpiska aj za nepriazniveho stavu,to tiez nikto nevidi. Vidia sa len tie penalty,jak inak

Reagovat
Al Capone

ani nevim co by se muselo stat aby byl jirik objektivni

Reagovat
madridcan

neviem,uz ho citam len z povinnosti,lebo prispevky niektorych nadvazuju na jeho prispevky.Keby to tak nebolo,tak jeho prispevky preskakujem...

Reagovat
Al Capone

já se u nich kolkrát skvěle pobavim, to co ještě dokáže vypotit

Reagovat
madridcan

ano napriklad si nevsimne ako je Barcelona spokojna s rozhodcami,radsej si vsimne ako su v Madride nespokojny

Reagovat
Al Capone

to mě na něm strašně fascinuje, místo toho aby se zabýval milovaným klubem tak radši řeší nenáviděný

Reagovat
smazaný uživatel

madridská taktika "nevidím, co vidět nechci" v plné nahotě.

Reagovat
madridcan

rad si ich precitam,ale nie od zaujateho fanusika barcelony,ktory sa hra,ze zozral vsetku mudrost sveta

Reagovat
Al Capone

jenom 4? řekl bych, že minimálně 10...

Reagovat
Kenneth

10? 15!

Reagovat
smazaný uživatel

jak se dalo předpokládat. Na můj příspěvek má jedinou normální reakci jediný neMadrista. Madristi se zase jen ztrapňují.

Reagovat
Al Capone

ber život s nadhledem a furt se nerozčiluj

Reagovat
smazaný uživatel

rozčilovat se s madridskou chátrou? Proč?

Reagovat
Al Capone

to by jsi mi mohl povědět, já se nad katalánskou chátrou tak akorát zasměji

Reagovat
smazaný uživatel

TY?

Reagovat
Al Capone

to co ty taky kolikrát vyplodíš, tomu se nejde nesmát

samozřejěm chápu, že ty se vidíš asi jako Ben Stiller sám sebe ve vybíjené

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Dodgeball-ben-stiller-171817_485_728.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

a znovu se od jednoznačného tématu čtyř nefouklých pentlí pro Barcu dostáváme k řešení mé maličkosti. To už musí být láska ...

Reagovat
Al Capone

no já vím, že tě to těší a tak ti něbudu kazit iluzi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro Real se už taky mělo pár penalt a nepískalo...nikde tu ale nevidím žádného madridistu, aby článek co článek si na to stěžoval....kdy to tebe přejde

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga, zabrat

Levante je nejlepším valencijským celkem

Reagovat
Kenneth

Už aby je potkala krize a oni spadli tam, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že tě ta vaše nemohoucnost ještě nepřebolela a to je moc dobře

Reagovat
miky10

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Levante

Reagovat
GEGE

to čumim ja čekal vyrovnaný match naložil tam plichtu a těd tohle radši bych na tu primeru neměl už sázet...

Reagovat
smazaný uživatel

Levante nepřestane překvapovat. To by Tě nemělo odradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Willy roja

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga má v Levante našlápnuto na manitu. Asi jim je na severu zima a chtějí na cestu rukavice ...

Reagovat
Jerichoo

Levante zápasy nesledujem, ako hrajú? Antifutbal či sú tak kombinačne dobrí? inak si tie výsledky vysvetliť neviem

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bolo fakt slabučké, okrem jednej dvoch akcií nič, bieda a zmar doma nemôžu púšťať body takýmto šašom...

Aupa Rayo!

Reagovat
madridcan

som normalne zaspal pri tom zapase Ale dufam,ze sa udrzite,bola by vas skoda

Reagovat
Kily

nuceně jsem prošvihl prvních 30 minut a jak to vypadá, o nic jsem nepřišel, on ten zápas celkově stál za prd, ani Espanyol se nijak nepředvedl, ale nějaké šance tam byly, od Raya naopak nesehraná ofenzíva plynoucí v nulový výsledek a jedna minela ve středu obrany, v jejíž případě jsem si myslel, že tam stopery hrají Dealbert s Helguerou

Reagovat
smazaný uživatel

Po sedmém kole bude Levante na druhým fleku. To by před sezonou nevěřil nejspíš ani největší fanda valencijských ...

Reagovat
smazaný uživatel

A když se koukám na rozlosování, tak to může klidně ještě chvíli trvat. Za týden derby s Ponorkama, který budou mát v nohách zápas v LM. Pak doma Socky, venku Osasuna a až pak doma derby s druhým valencijským týmem ... To může být klidně 9 bodů pro Levante.

Reagovat
madridcan

hmm,tak po tomto vysledku to budeme mat s Malagou este tazsie

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi líbí:

MesSinfonía

Vivat El Mundo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomanatura

vystizne...

Reagovat
Kily

chybí mi tam obrázek alespoň jednoho reprezentačního trenéra, který ho drží za nohu

Reagovat
FC Porto FC

FC Porto FC

16.10.2011 10:40

Dneska Levante porazí Malagu uvidíte

sem dobrej no

Reagovat
madridcan

king of pop

Reagovat
smazaný uživatel

fenomen

Reagovat
smazaný uživatel

Náš zápas jsem včera neměl šanci vidět, zatim jsem viděl jen góly, ale chci vědět jestli jsme jako fakt hráli se zálohou Thiago, Xavi, Iniesta?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ne

Reagovat
smazaný uživatel

hehe... jde mi o to, jestli to nebylo zase nějaký 3:4:3, nebo něco podobnýho, inteligente

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to neviděl live, ale nejspíš Thiago hrál falešného DM. Xavi s Iniestem ho po mači chválili. Prý je paráda mít v týmu takovýhle hráče, co výborně odehrají víc postů. Thiago dává CM, AM, křídlo a asi teda i DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak se příště rozumně vyjádři, kapacito...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když nerozumíš podstatě tý otázky, tak je lepší se nevyjadřovat ne?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

podstata otázky, podstata otázky... "... jsme jako fakt hráli se zálohou Thiago, Xavi, Iniesta?"

http://tinyurl.com/3otn3jz

Můžeš položit otázku hodnou normální odpovědi a dostane se ti jí. Když se ptáš takhle a potom ještě děláš podrážděnýho, kor když takhle občas taky reaguješ, tak něco není v pořádku.

Reagovat
madridcan

ako vies,tak skratit stranku?

Reagovat
Kenneth
Reagovat
madridcan

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vlastně vždycky vypadá stejně na hřišti, jako je to napsaný na papíře co? Já zapomněl

Reagovat
Rssa

Nemudruj.

Reagovat
Rssa

Bylo to jako vždy, takže všichni byli všude, Xavi to řídil, Thiago se učil, Legenda kouzlil a Messi si dělal prdel z ostatních a střílel branky. Akorát se mi zranil Piquenbauer (a Jankulovski pár hodin předtím, oba po 8mi minutách na hřišti )

Reagovat
alcantara

Je to o schopnostiach hracov, nie o nejakom povinnom postovom rozdeleni na ihrisku. Ked si uvedomis nebezpecnost hracov Santanderu v ofenzive a priratas k tomu 80% drzanie lopty pocas celeho zapasu, tak velke nebezpecenstvo z ich strany nehrozilo, aj preto si mohol Pep dovolit postavit podobnu jedenastku.

Reagovat
Radin

Když tak koukám na góly týmů,tak kromě Realu a Barcelony jim to letos moc nestřílí...

Reagovat
madridcan

a inkasovane goly nad 10tku maju iba muzstva,ktore stretli bud Barcelonu alebo Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby nebyli spokojení...

Reagovat
Rssa

No, vzhledem k bojkotu španělských rozhodčích v pískání penalt na Messiho by spokojení být nemuseli, ale převládá spokojenost díky dobrému umístění. Věřím, že kdybychom byli za Realem tak fandové budou držkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže v Evropě poslední 3-4 sezóny panuje antibojkot...

Reagovat
Rssa

Pokud začneš ohranou pohádku o protěžování Barcy, tak ti už nemám co říct. Dobrou noc.

Reagovat
madridcan

Ale touto statistikou sa tu niekto pochvalit neprisiel Nie lepsie je silou mocou vyhladavat nieco na Real Myslim,ze uz aj tuto temu mozme uzavriet,ked su fanusikovia z Katalanska spokojni aj napriek 28 penaltam neodpiskanym na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Realu v nedávné anketě zvolili Messiho jakožto druhého nejoblíbenějšího hráče. Můžeme tedy říci, že je Leo pro fanoušky Madridu sympatičtější než třeba Iker? Podle tvé logiky ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? Nechápu, co to má za smysl, když tam hlasuje celé Španělsko, i ty výsledky anket u vás jsou někdy srandovní.

Reagovat
madridcan

Aj keby,tak pytali sa ich to na stadione? Myslim si,ze nie. Plus keby mal niekto z barcelony mat narok byt oblubeny v Madride,tak je to nejaky spaniel(momentalne vdaka MS asi Iniesta)...Madrid co sa tyka statistik robenych na stadione nenavidi viac Barcelonu,ako nenavidi Barcelona Real a tito ludia by hlasovali za Messiho? To sa mi nezda,ale nesudim,kym to DonJuan nepodlozi...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to na AS pár dní zpátky. Anketu pořádala stejná společnost, co to známkování rozhodčích, o žádnou internetovou klikačku tudíž nejspíš nešlo. Pravděpodobně to ještě nějak souviselo s kvalitou hráčů (na to jsem ale nikde nenarazil), protože na prvních místech se většinou objevovalo barcelonské trio, Cristiano a Iker, ale pamatuju si, že třeba valencijští zvolili jako nejlepšího Soldada. Snad zítra najdu čas a pohledám. Dost možná mi něco uniklo, samotnému se mi to moc nezdá.

Reagovat
madridcan

v akej ankete?

Reagovat
alcantara

Messi ich az prilis casto zosmiesnuje, on nemoze byt oblubeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jistý, že něco podobného cítí i většina culés směrem k rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

V Madridu se silně projevuje "virus Fňukýno". Ale že až tak silně ...? Šašci

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb ty delas ostudu vsem fanouskum barcelony opravdu vetsiho zaujatyho blba sem jeste nevidel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

waka waka ee

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V dresu Galatasaraye Baroš řádí, gólem zařídil svému týmu vítězství

eště aby tak taky hrál více než 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to druhý, hnusný a superstarý, leží to, štípe to, drží to, koho někde vyhodí, toho vezmou a jejich soupeři, kteří jim na tu komedii skočí, už chytili 6 čk. Kdo už tu noční můru zabije?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Josifek

Reagovat
Josifek

Reagovat
madridcan

Dajme 200 pre REAL MADRID

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

barca & real

Reagovat
Jerichoo

keby si tam dal tottenham a real tak

Reagovat
smazaný uživatel

hala madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

el visca barca

Reagovat
Al Capone

aspoň, že to znáš

Reagovat
clinger

levante je krásný vidět i v dnešní nechutně prachaté fotbalové době hrát na špici v jedné z nejbohatších lig "chudý" klub.sice to bude jen asi na chvíli ale i tak to potěší.takovým klubům se má fandit!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
clinger

no jo.je mi jasný že fanoušci gigantů se mi vysmějou.ale to mi tu radost nezkazí

Reagovat
Al Capone

vysměje se ti každý, protože říkat komu se má fandit a nemá fandit je k smíchu

Reagovat
clinger

zas tak radikálně sem to nemyslel.já hodněkrát jsem tady hájil svobodu fandění hlavně když hráli české kluby v evropě.tak to neber zase tak vážně,opravdu nikomu nechci říkat komu musí fandit.ve sportu je pěkný že ne vždy vyhrává ten bohatší

Reagovat
Al Capone

tak to je jiná, já mám taky rád když malé kluby dokážou něco velkého (samozřejmě ne na úkor Realu)

Reagovat
smazaný uživatel

no moment. Já se ti náhodou nevysmál. Chápu a podporuju tenhle názor. Jeden z mála tvých normálních

Reagovat
clinger

jo v pohodě

Reagovat
madridcan

Obrovske OT,ale ked uz sme na ceskom portali-Kto je ten SuperVaclav? Nedavno ho davali v TV na markize a videl som nejake video ako polieva ludi a hadze psie hovna na chrbat tym,ktori ho neupratali To je akoze nejaky samozvany bojovnik za zakon alebo co?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

http://s5.as.com/recorte/20111012dasdasftb_9/LCO/Ies/Jugadores_preferidos_aficion.jpg

Hned třeba Muniain na prvním místě daleko za Fernandem a Javimarem je minimálně překvapivý a vypovídající o vzorku dotázaných, který bude z velké části identický s tím, co hodnotil rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen u třech týmů v lize není Iniesta mezi třema nejoblíbenějšíma. Prostě ho tam milují ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, kvůli tomu jsem to sem chtěl dát už dřív. Ještě u toho byly grafy pro shrnutí, i když teda ten s nejlepšími hráči historie z toho dělá už docela frašku.

http://s5.as.com/recorte/20111012dasdasftb_10/XLCO/Ies/20111012dasdasftb_10.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný, teda přiznávám, že původně jsem ten jejich blok anket bral celkem vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Směrodatné to asi opravdu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně kvůli Messimu a jeho oblibě v Madridu. Ale dalších nesrovnalostí je tam spousta, třeba ta Sevilla. To vypadá, jako by anketu dělali v sektoru hostů.

Reagovat
Kenneth

Co je to za debilitu? Messi před Ikerem? Ronaldo o 40 procent před Ikerem? Anketu dělali kde? Ve školce?

Reagovat
smazaný uživatel

Anketu dělala ta samá společnost, co otázku kolem rozhodčích. Nečekám, že by si zbytečně přidělávali práci a ptali se dalších lidí, když už měli vybrané přímé ze stadionu.

Reagovat
Kenneth

Messi je nejnáviděnější hráč na SB. Takže jsou to určitě lživé informace. A nevěřím že by diváci dali přednost Ronaldovi před Ikerem, to možná tak na facebooku.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já vím, taky mi to přijde absurdní. Nicméně společnost, která to spáchala je poměrně renomovaná a na stránkách má reference od dobré stovky celkem známých firem.

Reagovat
madridcan

Meno, ktoré je garanciou na úspech, tréner, ktorý je podľa viacerých najlepším na svete, arogantná tvár, ktorej nie je nikto a nič sväté. José Mourinho. Šport.sk vám prináša TOP prešľapy jedného z najrešpektovanejších trénerov súčasnosti.

1. Mourinho a aféra „oko“

Dátum: august 2011.

Cieľová osoba: Títo Vilanova, asistent Barcelony

Trest: vyhol sa trestu

Stará téma, Barcelona. V druhom zápase v súboji o španielsky Superpohár madridský Marcelo brutálne fauloval Fabregasa, po čom sa začala hromadná tlačenica. To si nemohol nechať ujsť ani tréner Mourinho. Prikročil k asistentovi Barcelony, strčil mu prst do oka a odstúpil s úsmevom. Na pozápasovej tlačovke mal svoju obvyklú náladu: „Tito Vilanova? Vôbec neviem kto to je, neviem o čom rozprávate!“ Neskôr už bol zhovorčivejší: „Nechcel som nič skrývať, kamery aj tak všetko zaznamenali. Mňa učili, aby som bol mužom, a nie, aby som skolaboval po slabom vetre."

2. Mourinho a „podvodná“ Barcelona

Dátum: február 2005

Cieľové osoby: Frank Rijkaard a Anders Frisk

Trest: 13 tisíc eur

Už počas pôsobenia v Chelsea mal svoje problémy s Barcelonou, avšak vtedy bol ešte trénerom Frank Rijkaard. José prišiel vtedy s tým, že v polčasovej prestávke zápasu Ligy Majstrov proti Barcelone sa Rijkaard „dohodol“ s dánskym rozhodcom na výsledku zápasu. Aby dokázal svoje tvrdenie, neprišiel na pozápasovú tlačovku. V tom čase najlepší rozhodca Frisk dostal od fanúšikov Chelsea smrteľné vyhrážania, preto radšej ukončil svoju kariéru. Mourinho ukončil túto tému bez akýchkoľvek výčitiek svedomia.

3. Mourinho a roztrhaný dres

Dátum: február 2004

Cieľová osoba: Rui Jorge

Trest: 10 tisíc eur

Ako tréner Porta po zápase so Sportingom Lisabon zúrivo roztrhal dres obrancu hostí Ruia Jorgea. Útočník Sportigu, Liedson vyhlásil, že „Mourinho s týmto činom urazil portugalský národ!“ Tento problém však Mourinho vyriešil jednoduchým výrokom: „V Portugalsku ma nenávidia!“

4. Mourinho, zákerný štýl hry a UNICEF

Dátum: apríl 2011

Cieľové osoby: mužstvo Barcelony a UNICEF

Trest: 30 tisíc eur a dvojzápasový dištanc

V prvom zápase tohtoročného semifinále Ligy Majstrov vyrukoval s taktikou, ktorá ničila nie len futbal, ale aj hráčov Barcelony. Nikoho neprekvapilo, keď po brutálnych zákrokoch vylúčili Pepého. Mourinho však bol opäť verný svojej povesti: „Rešpektujem Guardiolu, ale bol by som rád, keby vyhral Ligu Majstrov bez škandálov. Zvíťazil som už s Portom aj s Interom Miláno, ale vždy sme zvíťazili na ihrisku. Možno zaobchádzajú s Barcelonou inak preto, lebo na svojich dresoch majú nápis UNICEF.“ Za túto poslednú vetu ho UEFA potrestala pokutou znejúcou 30 tisíc eur.

5. Mourinho a putá

Dátum: február 2010

Cieľová osoba: rozhodca

Trest: 40 tisíc eur a trojzápasový dištanc

V zápase Interu proti Sampdorií, ktorý skončil bez gólov, rozhodca vylúčil až dvoch hráčov Milána a Mourinho si ani teraz neodpustil, aby to nekomentoval, dokonca si pri tom zahral aj „activity“, keď cez zápästie ukázal, že rozhodcu by mali odviesť v putách. Samozrejme, nechýbali ani kamery a jeho predstavenie videl celý svet. Mourihno doteraz zaplatil okolo 300 tisíc eur za pokuty, čo môže byť rekordom medzi trénermi.

6. Moirunho a Sir Alex

Dátum: január 2005

Cieľová osoba: Sir Alex Ferguson

Trest: 7 500 eur

Ako tréner Chelsea nevydržal bez konfrontácie ani v Premier League, keď sa „obul“ do trénera Manchestru United. Obvinil ho z manipulácie rozhodcov. „Ferguson je výborný a múdry tréner, využije svoju moc a prestíž, čo rozhodcovia nesmú dovoliť. Rešpektujem ho aj jeho výsledky, ale aj on musí dodržať pravidlá.“ Ferguson na Mourinhove slová nereagoval, zato Sir Bobby Charlton áno, keď tituloval Mourinha za hlupáka a blázna.

7. Mourinho a tajné „rande“

Dátum: február 2007

Cieľová osoba: Ashley Cole

Trest: 200 tisíc eur

Ako tréner Chelsea mal problémy aj s disciplinárnou komisiou. Bulvárny denník The Sun priniesol správu, že v Londýne sa Mourinho stretol s obrancom Arsenalu Ashley Coleom. V tomto prípade porušil pravidlá, keďže podľa pravidiel anglickej Futbalovej Asociácie sa musia najprv dohodnúť kluby, až potom môže prísť k rokovaniu s hráčom. Samozrejme, že Mourinho poznal pravidlá veľmi dobre, ale opäť ich porušil.

8. Moirunho a červené karty

Dátum: november 2010

Cieľ: fair play

Trest: 30 tisíc eur a jednozápasový dištanc

V predošlej sezóne už ako tréner Realu Madrid spravil drzý krok. V zápase Ligy Majstrov proti Ajaxu Amsterdam odkázal cez brankára Jerzyho Dudeka svojim dvom hráčom, Xabimu Alonsovi a Sergiovi Ramosovi, ktorí mali už vtedy žlté karty, aby sa nechali vylúčiť. Samozrejme, hráči príkaz dodržali a po druhej žltej karte boli vylúčení. Tento krok sa zdal byť šialeným, zato bol veľmi logický: zápas proti Ajaxu bol predposledný v skupinovej fáze a kvôli vylúčeniu hráči museli vynechať posledný zápas v skupine, avšak vyraďovaciu fázu začali s čistým kontom, bez kariet. Podľa záberov denníka As celú situáciu sa dalo jasne vidieť. Z prípadu sa stal veľký škandál.

9. Mourinho a reportér

Dátum: november 2008

Cieľové osoby: Roberto Mancini a jeden reportér

Trest: 13 tisíc eur

Po prvých mesiacoch na lavičke Interu Miláno, po jednom prehratom zápase, reportér talianskej televízie RAI ho porovnal s predchádzajúcim trénerom, Robertom Mancinim, na čo Mourinho reagoval typicky svojsky: „To nemyslíte vážne?“ – povedal a odišiel z tlačovky v priamom televíznom prenose.

10. Mourinho a zoznam

Dátum: december 2010

Cieľová osoba: rozhodca Clos Gómez

Trest: obišiel bez trestu

Darmo zvíťazil Real proti Seville 1:0, Mourinho sa vytočil opäť na rozhodcu, tentokrát na Closa Gómeza. Z trinástich bodov zostavil zoznam, v ktorom kritizoval jeho chyby. Na tlačovke povedal: „Čakáte odo mňa, aby som hodnotil rozhodcu, ale ak by som to teraz urobil, v nasledujúcom zápase by som nemohol sedieť na lavičke.“

Stihol toho uz dost Mam ho strasne rad,ale neviem ci je on ten pravy pre nas,ale jeho trenovanie mienim hodnotit az po sezone. Nemozem povedat,ze som s hrou nespokojny,ale skor ide o to ake svetlo vrha na klub a jediny krat kedy som bol fakt nanho nasraty,tak to bolo pri kauze Valdano...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho strašně rád nemám... Je to naprostej idiot, jako trenér vynikající ale jako člověk je naprostá žumpa...

Reagovat
One-Real

Otraa veeeeeez Martíneeeeez !

Reagovat
Murtago

Další důvod nenávidět nacionalisty z Bilbaa, Martínez snad v předposlední minutě zavinil můj sestup v tiplize.

Reagovat
smazaný uživatel

zavinil ho hlavne sudi, ta penalta ani nahodou nebyla

Reagovat
vocasisko

mně to stálo výhru, takže je momentálně taky nesnáším

Reagovat
One-Real

A cos mel vsazeno ? Zrovna tady se ta jednicka primo nabizela v kurzu 1,8 to neni uplne zle.

Reagovat
Kily

1,8? to byl přímo luxus

Reagovat
vocasisko

on psal o tiplize a v ní měl můj konkurent výsledek 3:1 a tak dostal 5 bodů, zatím co já za výsledek 2:0 2 body a to rozhodlo o vítěství

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele