3. kolo
07.01.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
kolouch

Na některých hráčích áčka už je únava hodně znát a Moyesovi nezbude nic jiného, než dát šanci mladým hráčům jako je Martinez, Haksabanovic, Quinna, Oxford.. Věřím, že budou chtít ukázat, že mají na první tým a tenhle zápas zvládnou.

Reagovat
buxx

Otázka je ci Hart udrzi nulu

Reagovat
kolouch

Zbytečná remíza, zbytečně jsme si už do tak náročného programu přidali další zápas. Ostuda je i to, že jsme byli proti týmu ze třetí ligy horším týmem. To všechno jen díky laxnímu přístupu k tomuto utkání. Shrewsbury chtělo hrát fotbal, prostor tvořit byl, ale mám takový pocit, že jsme nedokázali přepnout z "módu Tottenham", a kromě defenzivní činnosti jsme nepředvedli vůbec nic. Zbytečné zranění Reida, které ale vyplynulo z oné laxní hry. Chicharito a Ayew bohužel jen přesvědčili o tom, že momentálně patří na lavičku náhradníků

Reagovat
smazaný uživatel

Totalne se na to vysrali!!!!!Hernandes uplne marnej,to jeho neustaly filmovani to je strasny.Zaloha vubec zadna.Nakopavat mice do predu proti tymu treti ligy to je vostuda navic kdyz jsou na hrotu Ayew a Hernandes.S timhle fotbalem muzem jit tak akorat do riti

Reagovat
OnlyWHU

Shrnuli jste to perfektně. Plichtu bych přežil. ale tohle. Opět starý bolesti - profesorskej fotbal bez většího nasazení, zodpovědnosti a bojovnosti. To, co předváděli Chicharito a Ayew volá po pokutě. Modlím se, aby zranění Reida nebylo vážný. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele