základní část, 9. kolo
09.10.2022 15:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Carlos Augusto (© AFP)

Monza se veze na vítězné vlně, proti Spezii vyhrála potřetí v řadě

Nepovedený začátek v Serii A je minulostí a aktuálně má AC Monza Brianza velice slušnou formu. Doma proti Spezii dvakrát udeřila, zvítězila potřetí v řadě a přiblížila se středu tabulky.

Z hlediska boje o záchranu bylo střetnutí mezi Monzou a Spezií důležité a diváci, kteří přišli na Brianteo, viděli dvě branky v podání Augusta respektive Marího.

První zajímavá situace se naskytla již v 5. minutě, kdy musel do akce VAR. Posuzovala se hra rukou a případný pokutový kop, nicméně k prohřešku nedošlo. Skóre se poprvé měnilo ve 32. minutě. Carlos Augusto vlétl do pokutového území a tvrdou ranou prostřelil brankáře Dragowského.

Na druhé straně zkoušel překvapit Di Gregoria Bourabia, ovšem jeho branku nakonec těsně netrefil. Monza vedla po první poločase 1:0 a utkání měla pod kontrolou.

Po hodině hry pak vstřelila druhý gól a výrazně se přiblížila výhře. Na rohový kop Barberise si naskočil Pablo Marí a kopačkou ho poslal nechytatelně do horního rohu.

Spezia potřebovala vstřelit kontaktní gól a střídající Maldini byl blízko, ovšem Di Gregorio předvedl skvělý zákrok a balón vytěsnil na rohový kop. Spezia si další šance už vytvořit nedokázala a z Monzy se vrací s prázdnou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele