16. kolo
06.12.2021 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

João Pedro (© AFP)

Cagliari opět nevyhrálo, s Turínem bralo bod

Remízou 1:1 skončilo pondělní utkání mezi Cagliari a Turínem. Hosté v Sardegna Aréně vedli, když se po půlhodině hry trefil Antonio Sanabria, ale Sardiňané po přestávce vyrovnali. Parádní nůžky si vystřihl João Pedro. Cagliari zůstává i po šestnácti kolech v sestupovém pásmu.

Šanci od úvodní minuty dostal v základní sestavě i český obránce David Zima a v prvním poločase nemusel řešit závažnější situaci v hostující šestnáctce. Vyrovnaný průběh dějství narušila až Granata prvním gólem. FC Turín se dostal do vedení ve 32. minutě, když Pobegovu dalekonosnou ránu Cragno vyrazil a s rychlou dorážkou přispěchal Antonio Sanabria, míči so sítě nakonec ještě pomohl Carboni. Sardiňané chtěli ještě do poločasu srovnat stav, ale obrana Granaty na čele se Zimou fungovala dobře.

To však platilo jen do přestávky. Po změně stran se nejprve ocitl ve velké šanci hlavičkující João Pedro a brankář Milinković-Savić předvedl vynikající zákrok. Hned vzápětí si ale obrana Turína neporadila s dalším centrem a João Pedro tentokrát famózními nůžkami srovnal na 1:1.

Do konce utkání stále zbývala více než půlhodina a zvítězit mohly oba týmy. Šest minut před koncem neproměnil stoprocentní šanci Praet, když napálil balón jen těsně vedle vzdálenější tyče a Baselli zase chvíli na to přestřelil. Rozhodující branka nepadla ani v průběhu nastaveného času, a tak zápas skončil spravedlivou remízou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele