35. kolo
30.04.2022 15:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Radost hráčů Hellasu (© AFP)

Cagliari opět prohrálo, tři body má Hellas i díky Barákovi

Hellas se dočkal další výhry a cestu k ní načal Antonín Barák. Celek z Verony si domů odváží tři body i přes bojovný výkon domácích, kteří se naopak přibližují sestupu a jejich situace začíná být vážná.

Domácí brankář Alessio Cragno se musel od začátku pořádně otáčet, aby udržel čisté konto pro svůj tým. Cagliari nutně potřebovalo bodovat a ideálně naplno, aby se dostalo dál od sestupových pozic, jenže se mu to moc nedařilo. V osmé minutě navíc Cagliari kapitulovalo. Giovanni Simeone obešel dvojici Dalbert - Lovato a našel ve vápně volnějšího Antonína Baráka, kterému se povedlo dostat míč pod padajícím Cragnem do sítě - 1:0.

Už to byla pro Cagliari nezáviděníhodná situace, která se však ještě zhoršila. Herně to ale nebylo nejhorší a třeba rána Keity Baldého nebo přímý volný kop Marina, to byly slibné šance. Především pak dělovka rumunského záložníka, kterou brankáře Montipa pořádně prověřil.

I přes zvýšenou snahu sardinského týmu to ale byl Hellas, komu se povedlo skórovat. Ilić vymyslel krásný dlouhý pas na Gianlucu Caprariho, který si balon zpracoval, doběhl s ním k vápnu a navedl si ho na střed. Pak vypálil a přes dva padající hráče poslal míč do sítě - 2:0.

Cagliari zoufale potřebovalo aspoň srovnat a do hry se postupně dostali Nández, Rog nebo Pavoletti. Ani jeden z nich se ale neprosadil. Byl to kapitán a hlavní postava týmu, naturalizovaný Ital João Pedro. Postavil se k vybojovanému přímému kopu a nádhernou ranou připravil brankáře Montipa o čisté konto.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cagliari vyhrálo ve 33. kole za kurz 2,64. Je nějaký duvod, prč by nemělo vyhrát i za 2,54????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele