21. kolo
11.01.2022 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Leonardo Pavoletti (© AFP)

Cagliari v nastavení díky Pereirovi porazilo Bolognu

Cagliari ukázalo obrovský charakter a taky trochu štěstí, protože se mu v nastavení povedlo z posledních sil porazit Bolognu. Výhra díky rozhodujícímu gólu Gastóna Pereira pro něj sice neznamená postup z pásma sestupu, ale je tomu už hodně blízko.

O problémech, které v této sezoně trápí a sužují Cagliari, asi není nutné obšírněji psát. I proto byla Bologna jasným favoritem a snad s výjimkou sázkovek málokdo čekal, že by si dnes ze Sardinie neodvezla tři body. Zpočátku se Bologna trochu trápila před vlastním vápnem a po čtrnácti minutách málem inkasovala. Míč zleva prosvištěl celým vápnem na zadní tyč a právě do ní se dorážející Bellanova trefil.

Kromě Grassiho nevýrazné střely z vnitřku vápna nestál první poločas za řeč a zejména pro Bolognu to platilo dvakrát. Jenže pak se změnily strany a Bologna opět viděla, jakým talentem oplývá Riccardo Orsolini. Hráč, který momentálně v Bologně moc nenastupuje, nastoupil k přímému kopu a parádně ho zakroutil k tyči!

Jenže po hodině hry poslal kouč Mazzarri na hřiště Gastóna Pereiru a ten se mu odvděčil. Nejprve v 71. minutě míč po několika odrazech nastřelil na střed vápna, kde jej do sítě razantně tečoval pohotový Leonardo Pavoletti.

Následně si parádní zákrok proti dobře mířené ráně Orsoliniho připsal Cragno. A v 93. minutě, když už se hosté smiřovali s bodem, se po jemném obloučku od Pedra dostal do vápna opět Pereiro. Udržel na zádech Theateho a díky Skorupského chybě procedil míč z úhlu do sítě, čímž dokonal obrat!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bologna velmi ráda spolupracuje. Proč si nepřilepšit, že ano?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele