33. kolo
24.04.2021 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sassuolo zvítězilo po čtvrté v řadě, Sampdorii "popravil" Berardi

Už čtvrté vítězství v řadě zaznamenalo Sassuolo. Po obratu na milánském San Siru si nejtěsnějším výsledkem poradilo se Sampdorií a upevnilo si stávající pozici v tabulce. Rozhodující branku vstřelil nůžkami Domenico Berardi.

Autor jediné trefy Berardi se mohl prosadit už po třech minutách, ale jeho pokus fantasticky vytěsnil mimo tři tyče Audero. Ve 26. minutě byl útočník Sassuola znovu v akci a dokonce i vstřelil gól, který však kvůli ofsajdu neplatil. Aktivnější Neroverdi hledali kudy proniknout do janovské šestnáctky a několik závaru Námořníci bez problému ustáli. Sassuolo vstupovalo do zápasu jako mírný favorit, přeci jenom aktuální forma je na jeho straně a s výsledkem 0:0 nepanovala spokojenost.

Roberto De Zerbi se rozhodl poupravit základní jedenáctku a místo Marlona přišel podpořit ofenzívu Boga. I po změně stran platilo, že Sassuolo bylo aktivnější a nakonec v 69. minutě zaslouženě vedlo. Locatelliho centr neodvrátil Colley a Domenico Berardi zády k brance střihl nůžkami - 1:0 pro Sassuolo.

Sampdoria ještě měla na vyrovnání dostatek času, ale proti Sassuolu byla bez veterána Quagliarelly bezzubá. Minutu před koncem se marně dožadovala pokutového kopu a když uplynul i pěti minutový nastavený čas, byla porážka neodvratná. Sassuolo se přiblížilo římskému AS na tři body a stále živí naději na evropské poháry. Sampdoria už je s desetibodovou ztrátou desátá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele