32. kolo
21.04.2021 20:45 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Joao Pedro (© AFP)

Cagliari veze z Udinese důležitou výhru

Boj o záchranu se v Itálii hodně dramatizuje a svůj podíl na tom má i Cagliari, které ve středečním zápase zvítězilo na půdě Udinese 1:0. Sardiňané se přiblížili osmnáctému Beneventu už na tři body. Zápas rozhodl pokutový kop proměněný Joãem Pedrem.

Cagliari stále žije a slibuje boj do posledního kola. Na hřišti Udinese ho čekala složitá práce, ale povedlo se. Hosté začali aktivně a už po pěti minutách se mohlo měnit skóre v jejich prospěch. Střílený centr před branku zblízka napálil do tyče Pavoletti a z následné dorážky neuspěl ani Carboni. To byla první zahozená šance Cagliari a do konce poločasu přibyly další. Dělovku Marina musel likvidovat Musso a na druhé straně se předvedl i Icario, který na poslední chvíli boxoval Arslanův střelecký pokus.

V dobré příležitosti neuspěl ani Nainggolan a když už se povedlo dostat balón do sítě, zasáhl v neprospěch Sardiňanů VAR, který před brankou Pedra odhalil útočný faul.

Hosté hráli dobře a výsledek to přineslo v 55. minutě. Molina zahrál v pokutovém území rukou a sudí Guida odpískal pokutový kop. Ten si nenechal ujít João Pedro a Cagliari vedlo v Dacia Aréně 1:0.

Pro Zebry to byl budíček. Udine bylo po celou dobu hodně pasivní a nyní muselo svůj přístup změnit. Dvacet minut před koncem měl obrovskou šanci na vyrovnání Ilja Nestorovski, ale z vyložené pozice netrefil branku. Zebry stupňovaly tlak, ale gól žádný. V 81. minutě vytěsnil Braafův pokus Vicario a to byla poslední výraznější gólovka zápasu. Cagliari veze ze severu Itálie veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele