28. kolo
21.03.2021 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sampdoria po pěti zápasech zase vyhrála, odskákal to jedinou brankou FC Turín

Jediný gól stačil Sampdorii Janov na vítězství proti Turínu. Námořníci si tak pojistili stávající postavení ve středu tabulky, zatímco Turín svojí svízelnější pozici u sestupového pásma nevylepšil. O vítězství domácích se postaral ve 25. minutě Antonio Candreva.

Utkání začalo opatrně, oba celky jakoby vyčkávaly až co předvede jejich soupeř. Vůbec první šance se zároveň změnila v úvodní branku. Augello se šikovně uvolnil v souboji jeden na jednoho, předložil balón Gabbiadinimu a ten ho ještě posunul na Candrevu, který křižnou střelou k tyči poslal Sampdorii do vedení. Námořníci byli při chuti a do další akce se zapojil i český záložník Jakub Jankto. Ten odcentroval k nohám Quagliarelly, po jehož ráně zazvonilo břevno. Turín si za první poločas gólovku nevytvořil a do šaten zamířil s jednogólovým mankem. Vedení Sampdorie bylo vzhledem k průběhu zasloužené. Navýšit náskok se však Ranieriho svěřencům nedařilo. Ani druhý poločas totiž nebyl z hostující strany žádnou hitparádou. Teprve až čtvrthodinu před koncem se prodral k hlavičce Andrea Belotti, ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Čas se pro Granatu rychle krátil a Sampdoria se samozřejmě čím dál více uchylovala k defenzívě. Nejtěsnější náskok nakonec uhájila a do tabulky zapsala důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele