23. kolo
20.02.2021 18:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Antonín Barák (© AFP)

Janov v poslední vteřině urval bod s Hellasem

Janov v posledních vteřinách hry nakonec dokázal vybojovat remízu 2:2! Ačkoli dvakrát prohrával, dokázal se do utkání vždycky vrátit a nakonec slaví důležitou remízu.

Janov se nachází ve velmi dobré formě a dnes v podvečer to chtěl znovu dokázat i proti týmů, jehož forma je přinejlepším nevyzpytatelná. Což se vlastně potvrdilo i v první půli. Protože ačkoli byli domácí Grifové favoritem, vedení se ujali hráči z města Romea a Julie. V 17. minutě Antonín Barák předběhl Criscita a vymyslel krásnou nahrávku do vápna. Tam si na balon počkal záložník Ivan Ilić a krásnou ranou pod břevno otevřel skóre.

O minutu později navíc pláchl soupeřovým obráncům Lasagna a kdyby mířil trochu přesněji, mohl Janov prohrávat už o dva góly. Domácí se probrali vlastně až ke konci první půle. Pět minut před odchodem do šaten totiž Miha Zajc zahrával volný přímý kop a poslal krásnou ranou míč jen těsně nad břevno!

V nastavení se stejný hráč prodral až do vápna a pálil, jenže ani tentokrát neměl Slovinec správně srovnaná mířidla. Klíčové bylo poločasové střídání. V barvách domácích se na trávník podíval Eldor Šomurodov, který si nasprintoval na hlavičku Destra, využil fatálního zaváhání čerstvě střídajícího Çetina a z úhlu propálil brankáře Silvestriho - 1:1.

Hellas se mohl okamžitě dostat zpátky do vedení, jenže Kevin Lasagna trefil tyč! Každopádně to Jurićově jedenáctce zas tak vadit nemuselo. Barák sice ještě napálil tyč z pětadvaceti metrů vedle, ale další rána už šla na solar. Centr Merta Çetina brankář Perin vyrazil jen k nohám Davideho Faraoniho a ten už míč nekompromisně poslal do sítě.

Tři body z toho ale nakonec stejně nebyly. Janov totiž zabojoval a v páté minutě nastavení doslova vydřel remízu! Po rohovém kopu doskákal míč za vápno až k Milanu Badeljovi a chorvatský záložník dělovkou napálil míč do sítě - 2:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele