29. kolo
03.04.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Mattia Destro (© AFP)

Oslabená Fiorentina vybojovala proti Janovu bod

Tohle utkání se Viole vůbec nepovedlo. V Janově proti domácímu CFC velmi brzy prohrávala a i když se pak opět trefil mladíček Dušan Vlahović, tři body z toho nebyly. Šance Fialek totiž razantně snížil Ribéry, který se po změně stran nechal vyloučit.

Takhle si trenér Beppe Iachini svůj návrat na lavičku Fialek asi nepředstavoval. Jeho tým byl totiž prakticky pořád tím horším a tahal za kratší konec po většinu utkání. Už začátek zápasu ukázal, že tady půjde o hodně, protože hráči na obou stranách dávali do každého souboje maximum. Netrvalo dlouho a skóre zápasu se měnilo.

Psala se teprve 14. minuta, když se za dlouhým pasem vydal sprintující Gianluca Scamacca. Balon se mu povedlo zachytit ještě na hrací ploše, ve skluzu ho posunul za sebe a tam byl ve správný čas Mattia Destro. V Janově probuzený kanonýr už v pohodě poslal míč do sítě a Grifové vedli.

Jednoho kanonýra má na své soupisce ale taky Fiorentina a dnes se Dušan Vlahović opět předvedl. Ve 24. minutě si na dlouhý míč naskočil Gaetano Castrovilli, který posunul míč na Vlahoviće a srbský bomber dělovkou málem protrhl síť - 1:1.

Šance na možné tři body Viole pořádně zkomplikoval její nejzkušenější hráč. Franck Ribéry totiž v 52. minutě tvrdě zajel do Zappacosty a sudí Maresca odměnil jeho šlapák rovnou červenou kartou. Jenže Janov se šance nechopil a až do konce zápasu si vlastně nevypracoval žádnou šanci.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele