33. kolo
25.04.2021 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Oslava rozhodující trefy Darmiana (© AFP)

Inter přetlačil Veronu a na čele má třináctibodový náskok

Fotbalisté Interu Milán nezaváhali a z domácího duelu s Hellasem vytěžili tři body. Stačila na to jediná branka křídelníka Darmiana, který se prosadil čtvrthodinu před koncem. Inter si výhru zasloužil, Hellas za celou dobu nebyl schopen branku Handanoviće pořádně ohrozit.

Inter si na prvním místě tabulky hraje vlastní soutěž a je jen otázkou času, kdy bude zisk Scudetta zpečetěn. Na obhájce titulu už má třináctibodový náskok.

Nerazzurri zahodili první velkou šanci ve 4. minutě, kdy se Lautaro Martínez pokusil přehodit Silvestriho a balón skončil nad brankou. Dobrou příležitost měl i Hakimi, jehož jedovatou ránu musel Silvestri konečky prstů vyrážet. Do třetice neuspěl z přímého kopu ani Eriksen a další možnost už v prvním poločase k vidění nebyla. Hellas neohrozil Handanovićovu branku ani jednou, přesto mohl být s poločasovým výsledkem spokojen.

Předvedená hra už byla horší a chorvatský trenér Ivan Jurić se rozhodl pro dvojí střídání. Inter stále vymýšlel, jak obranu Hellasu přelstít, ale potýkal se s neúspěchem. Dvacet minut před koncem orazítkoval brankovou konstrukci Hakimi a Hellas stále držel výsledek 0:0.

Cenný bod ze San Sira si ale neodvezl, protože v 77. minutě vpadl do pokutového území sváteční střelec Darmian a přízemní střelou k tyči rozhodl. Hellas neměl za celé utkání jedinou výraznější gólovku a v Miláně zaslouženě prohrál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele