10. kolo
06.12.2020 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stadion Hellasu Verona (© AFP)

Hellas si doma rozdělil body s Cagliari

Hellas si po nudné první půli reputaci nezlepšil ani po změně stran a s Cagliari v nepříliš pohledném utkání si rozdělil body.

Hellas měl s Cagliari dnes odpoledne jedno společné - oba týmy zoufale bojovaly s početnou marodkou. Domácí ale začali mnohem lépe než tým trenéra Di Francesca. Už v osmé minutě se Hellas málem dostal do vedení. Centr na zadní tyči tečoval Samuel Di Carmine do břevna a po závaru ve vápně jej stejný hráč napálil také do tyče! Od ní se však míč odrazil a znovu nehlídaný Di Carmine skóroval. Jeho radost ale byla jen chvilková, protože sudí neuznal gól pro ofsajd.

Po dvaceti minutách to už domácím vyšlo i regulérně. Mattia Zaccagni si dobře naběhl do vápna a i v tísni obránce dokázal tečovat dobrou pobídku Faraoniho z pravé strany do sítě!

Jinak se ale v prvním poločase nic zajímavého nestalo. Nudné, pomalé tempo na obou stranách a v ofenzivě to byla zejména ze strany hostí velká tragédie.

Vstup do poločasu druhého už ale stál za to. U vápna se utrhl rumunský záložník Răzvan Marin a v obležení tří domácích obránců se mu povedlo zamířit přesně k tyči! Cagliari bylo o poznání aktivnější a po Zappově krásném pasu hlavičkoval zakončující Pavoletti jen těsně vedle tyče. Střídající Salcedo v závěru pálil nad a stejně tak pálil mimo i Ceccherini.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele