20. kolo
31.01.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Joao Pedro (© AFP)

Cagliari opět nevyhrálo, remízu si ze Sardinie veze Sassuolo

Opět nic. Cagliari sice prodloužilo smlouvu s trenérem Eusebiem Di Francescem, ale výsledky to zatím nepřináší. Sardinský celek prohloubil výsledkovou krizi se Sassuolem a to poměrně smolně, když inkasoval na 1:1 až v páté minutě nastavení.

Až do 75. minuty to byla z obou stran pěkná nuda. Gól ne a ne padnout a i když to nebyla hitparáda šancí, tak se přeci jenom nějaké gólovky urodily. Teprve čtvrthodinu před koncem nasměroval domácí tým do vedení João Pedro, ale Cagliari to neudrželo a v páté minutě nastavení srovnal Jeremie Boga.

První poločas byl až na jediný moment ryzí nudou. Hrálo se hodně bojovně, což bohužel přispělo k tomu, že šancí bylo poskromnu. Pouze v 19. minutě protáhl Consigliho přízemní střelou k tyči João Pedro, jinak to bylo všechno.

O něco zajímavější byla druhá půle, která nakonec nabídla dva góly. Nejprve nebezpečně cpal balón před brankáře Rogério a hned minutu na to domácí vstřelili vedoucí branku. Marin poslal do vápna krásný centr, ještě lepší výskok předvedl João Pedro a hlavou překonal brankáře Consigliho. Radost Eusebia Di Francesca na lavičce Cagliari byla obrovská, ovšem to ještě netušil, že mu úsměv na konci zamrzne.

Domácí tým byl blízko vítězství, které jinak potřeboval jako sůl, ovšem nebylo mu dopřáno. V poslední možné šanci odcentroval Oddei a na zadní tyči vše z pohledu Sassuola zavíral Jeremie Boga, takže duel skončil 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele