35. kolo
22.07.2020 21:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter hrál s Fiorentinou 0:0

Inter Milán nedokázal najít recept na obranu Fiorentiny a remízou 0:0 nahrál Juventusu, který se může stát s předstihem italským mistrem. Viola na San Siru potvrdila zlepšení a prodloužila pod Iachinim svojí neporazitelnost.

Všechno mohlo být jinak, kdyby Inter proměnil tutovku na začátku utkání. Vlastně hned několik tutovek v podání Romea Lukaka. V 6. minutě se odrazil balón na malé vápno až k Lukakovi, jenomže mohutný útočník trefil jen brankáře Terracciana. Belgičan si na své konto připsal ještě další spálené šance, v 19. minutě si naskočil na Youngův centr, ale do cesty se mu postavila branková konstrukce. Ani do třetice pak nedokázal překonat Terracciana a Fiorentina jako zázrakem držela na San Siru bezbrankový výsledek.

Inter pokračoval ve snaze i ve druhém poločase, byl zcela jasně aktivnější, ale proměňování brankových příležitostí bylo kamenem úrazu. Alexis Sánchez v 52. minutě orazítkoval podruhé v zápase tyčku a ani v dalších momentech nebylo Interu přáno.

Fiorentina za celý zápas nepředvedla směrem dopředu takřka nic. Beppe Iachini naordinoval defenzivní taktiku a ta nakonec slavila úspěch. Nutno podotknout, že jen vinou neschopnosti hráčů Interu proměnit velké šance. Inter si remízou 0:0 zkomplikoval sen o mistrovském titulu, pokud totiž Juventus porazí Udinese, bude otázka italského mistra pro sezonu 2019/2020 vyřešena.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele