22. kolo
03.02.2019 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Inter doma překvapivě prohrál s Boloňou 0:1

Změna trenéra se Boloni náramně vyplatila, tedy alespoň v zápase proti Interu. Siniša Mihajlovič modročerný dres ve své kariéře oblékal a nyní se z trenérské lavice podílel na jeho nejtěsnější porážce. Inter prohrál po brance Federica Santandera 0:1 a potvrdil špatnou formu. Pod ještě větší tlak se tak dostal Luciano Spalletti.

S Boloňou to před tímto zápasem vypadalo špatně. Čtyřgólový debakl z minulého kola stál křeslo Filippa Inzaghiho a na jeho místo usedl Siniša Mihajlovič. Srbský bouřlivák si hned při své premiéře připsal vítězství a to na slavném stadionu Giuseppe Meazzy.

Inter byl pochopitelně velkým favoritem, ale že ho nečeká snadný soupeř se vědělo. Pod novým trenérem se Boloňa nebála hrát a jako první vyslal na Handanoviče nepříjemnou střelu Orsolini. Domácí sice byli silnější na balónu, ale nebyli nebezpeční, naopak Santanderovu dělovku musel znovu krotit Handanovič. Nerazzurri si o gól koledovali a nakonec z rohového kopu skutečně inkasovali. Na centr od rohového praporku si naskočil Federico Santander a tady byl slovinský brankář bez šance.

Až obdržený gól domácí konečně probral a s rychlou odpovědí přispěchal Vecíno, jenomže ke smůle Interu z vyložené pozice přestřelil. Boloňa s vypětím všech sil uhasila i možnost Icardiho, který se v jednu chvíli řítil na Skorupskiho sám a polský brankář dobře zasáhl.

Vůbec první střela Interu na branku přišla v 52. minutě, Radja Nainggolan trefil jen střed a připraveného Skorupskiho. Po hodině hry zase ťukl do balónu hlavou Lautaro, ale míč se za brankovou čáru nedokodrcal. Spallettiho svěřenci byli směrem dopředu víceméně bezzubí a až v samotném závěru si vytvořili tlak hodný jména Interu.

Tři minuty před koncem zápasu vytáhl neskutečný zákrok Skorupski, když skočil po střele Ranocchii a vytěsnil ji na rohový kop. Sudí nastavil ještě dlouhých pět minut a v poslední minutě nastavení zazdil příležitost Lautaro Martínez, čímž definitivně pohřbil naděje domácího celku na bodový zisk. Inter překvapivě prohrál s Boloňou 0:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

nebud naivny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele