20. kolo
17.01.2016 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - ACF Fiorentina 2:0

AC Milán zvítězil ve šlágru kola nad Fiorentinou 2:0 a posouvá se dočasně na šesté místo. Viola se tak po Interu nebo Římu stala dalším týmem ze špičky, který bodově ztratil. Rossoneri poslal do brzkého vedení Carlos Bacca a pojistku vstřelil dvě minuty před koncem Kevin-Prince Boateng.

AC potřebovalo zvítězit, aby si vylepšilo špatné postavení v tabulce, ale stejně tak potřebovala body i Fiorentina, aby udržela kontakt s Neapolí a Juventusem.

Lépe vstoupil do zápasu AC Milán. Ve čtvrté minutě se ve vápně uvolnil Bacca, pohrál si s obráncem a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení. Rychlá branka ale zápasu moc nepomohla. O něco aktivnější v držení míče byla Fiorentina, ale k žádnému ohrožení branky Gigiho Donnarummy to nevedlo. Podobně to platilo i na domácí straně, a tak byl k vidění spíše průměrný fotbal.

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Po hodině hry mohl zvýšit už na rozdíl dvou branek Luca Antonelli. Na hranici ofsajdu převzal balón, ale svojí nepříliš razantní střelu poslal jen do dobře postaveného Tatarusanua. O chvíli později zkusil štěstí z úhlu Niang a brankář Violy si situaci bez potíží ohlídal. Fiorentina potřebovala oživit ofenzívu a na plac postupně vyslala Pepita Rossiho či Babacara, ovšem k žádné převaze to nevedlo. Naopak Milán posiloval střed hřiště, takže se dostalo i na Juraje Kucku a Kevina Prince Boatenga. Na poslední minuty se do hry podíval i uzdravený Mario Balotelli, jenž nahradil Carlose Baccu.

Každopádně tlak Violy se nekonal a dvě minuty před koncem vstřelili domácí druhou branku. Kevin-Prince Boateng si pohlídal ofsajdovou hranu, zbavil se brankáře a leč tísněn, trefil odkrytou branku - 2:0 pro AC Milán. Radost trenéra Mihajloviče byla nefalšovaná, stejně jako ta z tribun slavného San Sira.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
Houfi

2-2

Reagovat
Noustress

1:1 alebo 1:2 skúsim obe

Reagovat
smazaný uživatel

Verím že neprehráme. FORZA AC!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo se book povedlo, ani jeden favorit neprohrál- oproti minulému , kdy jich bylo 7 V následujícím se zase vše vrátí do normálu .Čekám 2 prohry favorita - otázka je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele