19. kolo
18.01.2015 15:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Janov CFC - US Sassuolo 3:3

Na stadionu Luigi Ferraris byla k vidění strhující podívaná, ve které padlo dohromady šest branek! Utkání skončilo konečnou remízou 3:3, ale bod pro Janov vystřelil Fetfatzidis až v nastaveném čase.

První vážnější šanci zápasu musel hasit golman Perin, proti kterému vyrukoval Sansone. Sassuolo hrálo v úvodu hodně aktivně a brzy šlo díky nařízené penaltě do vedení. Lestienne ve vápně fauloval Berardiho a sám postižený se z "desítky" nemýlil - 1:0 pro Sassuolo. Za chvíli mohli hosté přidat i druhou trefu, ale Zazovu dělovku vyrazil Perin a bezprostřední dorážku zazdil Berardi. Janov měl štěstí a ve 25.minutě gólově zareagoval, Iago Falqué si ve vápně poradil s přihrávkou na jedničku a začínalo se od začátku - 1:1. Tento výsledek pak vydržel až do konce prvního poločasu.

Na začátku druhého dějství se pak strhla přestřelka. Ve 49.minutě znovu poslal Sassuolo do vedení Simone Missiroli, který využil chyby golmana Perina a zblízka uklidil míč do sítě. Perin špatně zasáhl centr a branka tak padla jasně na jeho vrub. Ale odpověď Janova byla blesková. Fetfatzidis ve vápně obdržel přihrávku, zbavil se golmana a bez problému srovnal na 2:2.

I do třetice však šlo Sassuolo do vedení. V 69.minutě vybojoval míč Simone Zaza, předložil pěkný pas Berardimu, který trefil odkrytou branku - 3:2 pro Neroverdi. Na tahu byli opět Grifové, kterým se začal čas neúprosně krátit. Sassuolo bránilo a bránilo, ale v nastaveném čase byl faulován Juraj Kucka a sudí odpískal další pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal Joannis Fetfatzidis a nezklamal. Razantní střelou penaltu proměnil a zařídil konečný výsledek 3:3 a tím pádem dělbu bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele