14. kolo
07.12.2014 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - AC Milán 1:0

Jediná branka kapitána Antonelliho znamenala vítězství fotbalistů Janova nad milánským AC. Rossoneri se zvláště ve druhém dějství na nic nezmohli a na Marassi prohráli zaslouženě. Grifové se po výhře vracejí na třetí místo.

Vyprodaný stadion Luigi Ferraris viděl vyrovnanou podívanou a i když se z počátku utkání mnoho šancí neurodilo, hrálo se ve vysokém tempu. První navštívenku vyslal na Perina Jérémy Ménez a o několik minut později jemně hlavičkoval El Shaarawy, ale opět jen do náruče golmana Perina. Jérémy Ménez měl ještě jednu velkou šanci, když postupoval zcela sám, koncovka mu však vůbec nevyšla. Janovští se na dostřel milánské branky dostali až po půlhodině hry, Matriho pokus ale zlikvidoval Lopez. Grifové ale zůstali u míče a z následného rohového kopu udeřili. Perottiho centr doplachtil až k Antonellimu, kterého neuhlídal Daniele Bonera a Janov vedl nad AC Milán 1:0. Rossoneri mohli do konce prvního poločasu srovnat, na zadní tyči hlavičkoval Mexés, ale Perin se rychle přesunul a stoprocentní šanci lapil. Ve 42.minutě neuspěl ani Bonaventura a tak skončil první poločas vedením domácích 1:0.

Kdo očekával ve druhém dějství nápor Milána, ten musel být zklamán. AC se sice snažilo, ale pozorná obrana Janova mu nic nedovolovala. Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho se na AC dobře nachystali a po taktické stránce ho zvládli mnohem lépe. V utkání se také několikrát jiskřilo, o čemž svědčí pět žlutých karet, které sudí Tagliavento rozdal.

Filippo Inzaghi se snažil hru oživit střídáním, na plac poslal Pazziniho nebo Nianga s Polim, ale ani to nepomohlo. Janov se tak po vítězství 1:0 vrátil na třetí pozici před Neapol. AC nadále zůstává na pozicích, které nezaručují evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4....FORZA GRANDE AC Milan...

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele