11. kolo
09.11.2014 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Janov CFC 1:1

V prvním nedělním zápase si Cagliari rozdělilo v dramatickém utkání body s Janovem. Domácím k výhře nestačilo ani brzké vedení a nařízená penalta čtvrthodiny před koncem. Jedinou branku domácích tak vstřelil Diego Farías, hosté srovnali vinou vlastence v podání Luky Rossettiniho.

Hned v úvodu zápasu měli hosté velkou příležitost, Perotti po pravé straně způsobil obraně Cagliari svým průvanem velké problémy, ale na jeho střílenou přihrávku nikdo nezareagoval. V 16. minutě poprvé udeřilo a radovali se domácí. Dlouhý pas za obranu dokázal zužitkovat Diego Farías a poté co si obhodil brankáře zakončil do prázdné branky - 1:0 pro Cagliari. Oba týmy se snažily útočit a rozhodně se bylo na co dívat. Po půlhodině napřáhl Kucka a gólman Cragno předvedl skvělý zákrok! Slovenský záložník měl ještě jednu velkou příležitost před koncem prvního poločasu, kdy se dostal k bezprostřední blízkosti Cragna, i v této situace zaúřadoval brankář Cagliari.

Ofenzivní snažení Janova bylo odměněno až po změně stran, přesněji v 53.minutě. Luca Rossettini ve snaze zachytit centr hostí, si míč srazil do vlastní sítě - 1:1. Ani za nerozhodného stavu to oba celky nezabalily a nadále podnikaly ofenzivní výpady, tedy jinak řečeno, žádný "zanďour" se nehrál. Poté, co Cragno míč vyrazil pouze před Lestienneho, měli domácí štěstí, že šel míč těsně vedle.

S přibývajícím koncem zápasu přibývaly i dramatické situace. Conte orazítkoval tyč a minutu na to kopali domácí penaltu. Faulem ve vápně se provinil Sturaro a jelikož uviděl druhou žlutou kartu, musel předčasně do sprch. Současně byl nařízen pokutový kop, který ale nezvládl Avelar. Skvěle se vyznamenal gólman Mattia Perin, který měl ještě štěstí, neboť dorážku do prázdné branky nezvládl Longo! Neuvěřitelná situace nakonec stála domácí vítězství, oslabený Janov si už konečnou remízu 1:1 vzít nenechal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele