9. kolo
26.10.2011 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - AS Řím 2:1

Fotbalisté Janova doma dokázali vyhrát nad AS Řím 2:1 a vítěznou brankou se na tom podílel ex-sparťanský záložník Juraj Kucka. Výsledek je pro hosty z Říma poněkud krutý. Jejich hra rozhodně nebyla špatná, ovšem svěřenci trenéra Enriqueho tvrdě doplatili na neproměňování šancí.

První velké vzušení měli na svědomí hostující borci. Angelův centr prosvištěl pokutovým územím a následně Perrotta nepříjemně vypálil, odražený míč se dostal k Lamelovi, který z otočky vůbec netrefil branku. Za chvíli se řítil do obrovské šance Borini, v tváří v tvář Freyovi ale neuspěl. Trenér Luise Enrique se mohl nad tím, co Borini spálil zbláznit. Tím ale šance Říma nekončily, zanedlouho se vyšplhal do vzduchu neveliký Gago a Frey si připsal další klíčový zákrok. Bez práce nakonec nezůstal ani Stekelenburg, rohový kop Merkela musel pro jistotu vyrážet.

Ve 38. minutě šel domácí Janov do vedení, Palacio přihrávkou připarvil jasnou šanci pro Jankoviče, který z kroku překonal Stekelenburga - 1:0 pro FC Janov. Ještě před koncem prvního poločasu prověřil jedovatou střelou Freye Lamela, nicméně francouzský brankář se nachytat nenechal.

Frey sehrál klíčovou roli i ve druhém poločase. AS Řím totiž začal nápor a Frey dalším těžkým zákrokem uhájil vedení Janova. Giallorossi si za svojí hru vyrovnání určitě zasloužili a osm minut před koncem se jim to skutečně povedlo. Na konci pohledné akce byla Borriellova přihrávka a zakončení Borini zbesprostřední blízkosti - 1:1.

AS Řím se z vyrovnání neradoval dlouho. Grifové rozehrávali rohový kop a Merkel na zadní tyči hlavičkoval! Branku však nedal on, ale Juraj Kucka, právě od jeho nohy se Merkelova hlavička odrazila do branky - 2:1 pro Janov. AS Řím už se na další honbu za vyrovnáním nezmohl a s Janovem trochu smolně prohrál 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

fotbal je někdy nespravedlivý

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

na to jakej maj as řím mančaft hrajou prd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele