2. kolo
11.09.2010 20:45 CET
5 : 1
(3:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - AS Řím 5:1

Cagliari doma na horké sardinské půdě doslova převálcovalo římské AS a zaslouženě vyhrálo vysoko 5:1. Utkání hodně ovlivnila nařízená penalta a červená karta pro Burdissa, Cagliari pak přesilovku využilo hned několikanásobně.

Utkání začalo pro Římany nejhorším možným způsobem - inkasovanou brankou. Už v osmé minutě přetavil pžihrával Cossu a jeho pas přetavil ve vedoucí trefu Conti. Vyrovnání na 1:1 přišlo v 18. minutě, Daniele De Rossi znovu ukázal, jak je pro současný AS Řím zcela nepostradatelný, při rohovém kopu se pověsil do vzduchu a hlavou překonal Agazziho - 1:1. Vzápětí už se ale zase měnilo skóre ve prospěch Cagliari, nejprve zazdil tutovku Acquafresca, ale v pokutovém území došlo ke kontaktu mezi Burdissem a Contim a rozhodčí z toho vyvodil červenou kartu a pokutový kop. Matri ho s přehledem proměnil a Cagliari znovu vedlo - 2:1.

Pro Giallorossi to však byl jen začátek, další ránu jim totiž uštědřil po centru Biondiniho Roberto Acquafresca a náskok Cagliari už byl dvougólový - 3:1. Hosté nedokázali do konce prvního poločasu jakkoliv odpovědět a do druhého poločasu vstupovali s dvoubrankovou ztrátou, navíc bez vyloučeného Burdissa.

Jenomže druhá půlka začala úplně stejně jako ta první, tedy inkasovanou brankou. Po standardní situaci se opět ze vzduchu prosadil Matri a výsledek už byl pro Řím doslova hrůzostrašný - 4:1 pro Cagliari. Řím mohl snížit, dokonce k tomu měl obrovskou příležitost, jenomže Agazzi ofenzívu Vlků zneutralizoval. Obrana Říma měla den otevřených dveří, po dalším průvanu přihrával před prázdnou branku Matri Acquafrescovi, kterému chyběl opravdu kousek. Dvě minuty před koncem završil parádní představení Cagliari Lazzari, znovu v se v roli asistujícího osvědčil Cossu a Lazzari pátou brankou uzavřel výsledek.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

tady se ukáže jakou máme pro letošek formu....s Cesenou to byla bída z výsledkem o 3 goly v náš prospěch budu spokojený FORZA ROMA!

Reagovat
scr

Borriello nam to vykope...0:3 tedy!! FORZA ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak 4:1 a to este nie je koniec...pripomina mi to minulu sezonu... no zase budeme posledny .... dufam ze to je iba preto ze v stredu hrame v Mnichove lebo ak je to preto ze nam nejde tak Boh nas zehnaj v stredu ... dnes katastrofa... no nic dufam ze bude svetlejsie... ale otrasny zaciatok ale na to sme si z zvykli ze Roma nevie hrat od zaciatku ne ? tak v stredu potom FORZA ROMA !!! ale chcem vidiet uz aj vysledok poriadny do prdele... zobudte sa do riti ...

Reagovat
Francesco Totti AS

co k tomu říct....hnus, hnus, hnus....strašný zápas!!!!! doufám že je to jenom tím že nám chybělo tolik hráčů...nic sme dneska nevytvořili...katastrofa dneska kdo hrál dobře tak Rosi, Ménez, Pizarro...ani Perrotta nebyl zas tak zlí a největší zklamání...Juan a Ranieri...Juan dneska strašně nejistý a Ranieri? ty jeho střídání no děs doufám že se probudíte a ve středu minimálně remizujete..ale jeden zápas nedělá celou sezonu ..jinak AC 0:2 s Cesenou....sem zvědavý kdo teda letos vyhraje..FORZA ROMA!

Reagovat
Francesco Totti AS

jinak Agazzi

Reagovat
smazaný uživatel

A to kámoš řikal že vy nám letos vezmete titul!!! forza inter

Reagovat
Francesco Totti AS

a kdo říkal že vám ho nevezmeme FORZA ROMA!

Reagovat
Devil

kazdej 2hej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele