10. kolo
31.10.2007 20:30 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Janov CFC 4:1

Inter Milán snadno porazil FC Janov a i nadále si na čele tabulky drží tříbodový náskok před AS Řím. Hosté po prohře 1:4 vypadli z elitní desítky.

Nerazzuri na svého soupeře pořádně vlétli a již v sedmé minutě musel Rubinho vytáhnout dobrý zákrok proti střele Maicona. Následoval rohový kop a hlavička Crespa, Rubinho sice Argentincův pokus vyškrábl na tyč, míč se ovšem odrazil ke Cordobovi a ten měl už snadnou pozici - 1:0.

Rubinho byl v první půli jednoznačně nejlepším mužem svého týmu a před odchodem do kabin předvedl několik vynikajících zásahů.

Inter měl v první půli jasně navrch, více branek však ze svého tlaku vytěžit nedokázal. To se změnilo pět minut po změně stran, kdy se po trestném kopu Figa a kiksu Rubinha zapsal mezi střelce Cambiasso - 2:0.

Takřka nemožné neproměnil Crespo, který minul prázdnou bránu poté, co obešel Rubinha. Argentinský útočník spálil ještě jednu velkou příležitost těsně předtím, než ho na hřišti nahradil Suazo. Neproměněné šance nakonec mohly domácí mrzet, v 73. minutě totiž zužitkoval Konko dobrou práci Figueroy - 2:1.

Již o minutu později to ale bylo znovu o dvě branky. Po chybě De Rosy se sám na bránu hnal novic na hřišti Suazo a své sólo zakončil vůbec první ligovou brankou po přestupu z Cagliari - 3:1.

O další zdramatizování zápasu se málem postaral Leon, který předvedl nádherné sólo a k jeho smůle pouze střelu do břevna. Suaza jeho trefa ze 74. minuty nabudila a chvíli před koncem byl i u posledního gólu zápasu. V 88. minutě ho v pokutovém území srazil Rubinho a nařízenou penaltu proměnil Julio Cruz - 4:1.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

Očekávám překvapení a výsledek 0:0. Tomuto zápasu se na tiketu raději vyhnu

Reagovat
HOST*bary72

Budeme se mít co ohánět, ale zvládne se to ! Remízka 1:1. FC GENOA !!!!!!

Reagovat
HOST*

prdlajz, inter vyhraje tak o jeden gól

Reagovat
HOST*bary72

Uvidíme, kámo.

Reagovat
Antijuve

2:0 nebo 3:1 pro nás.Janov není pro Inter žádný soupeř.

Reagovat
HOST*bary72

Je to soupeř, jako každý jiný ze Serie A.

Reagovat
HOST*Antijuve

4:1 a dost šancí jsme ještě spálili, takže povinnost je splněna a hurá na Juve.

Reagovat
HOST*bary72

Bohužel se to nepovedlo, Inter má formu a tak nezbývá než Interistům pogratulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Zlatan, to je stejně jako Stankovič zraněnej? Btw.nevíte někdo, jak to vypadá se Stankovičem, kdy by mohl být fit?

Reagovat
HOST*Antijuve

Zlatana nehrál díky tomu, že mu hrozil stop na zápas s Juve, kdyby dostal žlutou a taky si musel konečně odpočinout.Stankovič bude mimo asi pár týdnů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele