8. kolo
23.10.2005 15:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

US Lecce - Juventus FC 0:3

Juventus v Lecce zvítězil s přehledem 3:0 a dál vládne ligové tabulce bez ztráty jediného bodu. V brance hostů opět chyběl zraněný Gianluigi Buffon, za kterého zaskakoval tradičně Christian Abbiati.

Po devíti minutách hry se k míči dostal Ibrahimovič a následně vypálil – míč tečovaný domácím obráncem Stovinim překonal i brankáře Lecce Sicignana – 1:0 pro Juventus. Domácí mohli srovnat skóre, ovšem volej Camoraniho mířil pouze nad. Ve 27. minutě přihrával domácí Cassetti do šance Ladesmovi, jenže ani on nevyrovnal. O dvě minuty později z dálky krásně pálil Nedvěd, Sicignano si ovšem připsal úspěšný zákrok. O něco později pálil Mutu a následně dorážel Ibrahimovič, oba pokusy byly neúspěšné.

Druhou půli zahájil úspěšným zákrokem Sicignano, který zneškodnil střelu Zalayety. Lecce poté promarnilo několik šancí a tak deset minut před koncem přišel trest v podobě branky Juventusu, kterou vstřelil Adrian Mutu. V posledních minutách potvrdil vítězství Juventusu Zalayeta, jenž využil přesné přihrávky Camoranesiho a levou nohou poslal míč za záda bezmocného Sicignana.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pome chlapci ani lecce nas nezastavy v ceste za dalsim titulom.

Reagovat
HOST*Marelona

Jdi k čertu ty hovado..........Juve dnes prohraje...vsadil sem na to 1000 kč!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*michal

Ten kdo to psal je debil a nerozumí fotbalu Juve titul

Reagovat
smazaný uživatel

hh 1000 kc?hmm to si mi mohool radsej hned dat a mas to to iste

Reagovat
smazaný uživatel

chalan ja som ti hovoril ze si prisiel o 1000sk nabuduce sa ma radsej spytaj ze ako to skonci a mozno vyhras forza juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele