15. kolo
11.12.2005 15:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Juventus FC - Cagliari Calcio 4:0

V utkání prvního Juventusu s trápícím se Cagliari bylo o výsledku rozhodnuto prakticky od začátku, domácí se hned z první šance dostali do vedení. Střelu Trezegueta sice zblokoval obránce, ale míč se odrazil jen k Pavlu Nedvědovi a ten zblízka otevřel skóre. Hosté sice zahrozili Suazem, ale odvrátit druhý gól nedokázali - v 18. minutě si David Trezeguet naběhl na centr Mutua a zvýšil.

Juventus měl spoustu dalších šancí, třetí branku nepřidal jen kvůli hostujícímu brankáři Campagnolovi. Ten si skvěle poradil s hlavičkou Cannavara, vychytal i Mutua, mimo mířili Trezeguet i Nedvěd. Zahřál se i na druhé straně Abbiati, zlikvidoval ránu Langelly, skvělým reflexem zneškodnil hlavičku Diega Lopeze, předtím při něm stálo i štěstí, když Langellova rána olízla tyč.

I druhou půli začal Juventus parádně a po osmi minutách to bylo 3:0. Gólovou akci skvěle rozehrál Ibrahimovič, míč se přes Nedvěda dostal k Trezeguetovi a ten se trefil potřinácté v sezóně. Hosté i za tohoto stavu zlobili, Abbiati měl práci se střelou Suaza. V 69. minutě dal výsledku konečnou podobu vlastní gól obránce Vignatiho, srazil si do branky Trezeguetovu střelu, která orazítkovala tyč. Hostům nebyl přán ani čestný úspěch, jejich poslední příležitost spálil nepřesně mířící Esposito.

Juventus vyhrál čtrnáctý z patnácti zápasů a v čele Serie A si vypracoval už desetibodový náskok, fotbalisté Cagliari dál zůstávají v sestupových vodách.

Autor: Petr Starý

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Giguer

Juventus takový ucha se nozmužou dat ani 2 goly!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto ked neskonci aspon 5:0 tak neviem kua sak jediny kto by juve porazilna svete je len a len BARCELONA a tak to bohuzial je!!!juve je juve a preto vyhra!!!! JUVE JUVE JUVE

Reagovat
Shevchenko

a AC

Reagovat
HOST*Giguer

To určitě ty debile

Reagovat
Shevchenko

buzno...

Reagovat
Shevchenko

buzno...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona????

Reagovat
HOST*

V juventusu jsou samy buzny proto jim taky fandi buzny

Reagovat
HOST*Giguer

ale ten Emerson má dost nebezpečný střely...

Reagovat
smazaný uživatel

mno niekedy su tu komentare uplne na ujeby 4:1

Reagovat
HOST*

tak dali ctyri goly:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele