8. kolo
22.10.2005 20:30 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Parma FC 4:1

Na stadion čtvrté Fiorentiny přijela trápící se Parma. Domácí zřejmě chtěli odčinit prohru z minulého kola a to se jim dařilo už od začátku. Už ve druhé minutě rozjásal domácí příznivce Toni. Fiorentině se dařilo procházet přes děravou obranu Parmy, ale vše zlikvidoval vynikající gólman Bucci. Vydržel do 24. minuty, ale na střelu Toniho k tyči po centru zprava už nestačil.

Domácí hráli opravdu dobře, jejich branku ohrožovali hosté pouze ze standardních situací, ale žádnou přímočarou akci nevymysleli. Parma jen přihlížela na skvělou hru domácího týmu a nezmohla se na nic než fauly, čímž se snažili Fiorentinu rozhodit. Ale domácí tým se jen tak rozhodit nenechal. Spíše se zdravě naštval a opět udeřil. Branku vstřelil ve 36. minutě po skvělé exekuci přímého kopu Stefano Fiore - 3:0.

Po prvním poločase byli příznivci domácích uchváceni výkonem svých miláčků a očekávali stejně dobrou, možná i lepší druhou půli. A dočkali se, po trochu pomalejším úvodu se domácí opět ujali režie zápasu a v 60. minutě završil svůj hattrick Toni. Hosté se nevzdali a stále zkoušeli bojovat. Utkání v 66. minutě "zdramatizoval" hostující Grella - 4:1.

To Parmu dosti nabudilo, ale bohužel někteří hráči neunesli čtyřgólový příděl a zbytečně tvrdě faulovali. Rozhodčí však měl utkání pod kontrolou a hříšníky odměnil žlutými kartami. Ke konci utkání už tempo upadalo a šancí ubývalo. Závěr tak proběhl v klidu, diváci už branku neviděli. Fiorentina díky svému asi nejlepšímu výkonu sezony neztratila kontakt s čelem tabulky. Parma naopak za čtyři kola nasbírala jenom jeden bod.

Autor: Lukáš Seifert

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele