30. kolo
29.11.2009 12:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

CSKA Moskva - FK Saturn 3:0

CSKA porazil Saturn rozdílem třídy a v příštím roce si zahraje Evropskou ligu. Pro hosty znamená porážka další rok bez pohárů.

Utkání začalo uctěním památky zesnulých při vlakové tragédii, ale po minutě ticha vypukl v Lužnikách boj. První příležitost měl Dzagojev, ale po úniku Krasiče se neprosadil. I do další šance se dostal ruský supertalent, bohužel výsledek byl opět stejný. O minutu později už diváci na stadionu jásali, když na sebe Krasič navázal tři protihráče, ve vhodný okamžik přihrál Dzagojevovi a ten konečně skóroval.

Do druhého poločasu zasáhnul i bývalý vynikající střelec CSKA Dmitrij Kiričenko, který se dočkal vřelého přivítaní. To se ale brzy změnilo v pískot, když nasimuloval pád před pokutovým územím. Ani tuto příležitost hosté nevyužili, a tak udeřilo na druhé straně. Ščennikov potáhnul míč po lajně a předložil ho přes Gračeva do vápna Krasičovi, který bez problémů zavěsil.

Poslední hřebíček do pomyslné rakve Saturnu zatloukl Pavel Mamajev, když využil přihrávky Vasila Berezuckého. Sluckij poté stáhnul Krasiče s Dzagojevem, kteří dávali obraně hostí nejvíce zabrat. Díky tomuto tahu tempo zápasu dosti opadlo a do příležitostí ze dostávali i mimozemšťané. Branku ale nevstřelili a CSKA si zaslouženě připsal všechny body.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele