6. kolo
26.04.2009 14:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

CSKA Moskva - FK Rostov 1:2

CSKA odmítlo jít na první místo tabulky a doma dokonce podlehlo Rostovu, ačkoliv vedlo již od osmnácté minuty. Naopak hosté si připisují velmi cenné tři body, i když měli hlavně v závěru velké štěstí.

Utkání začalo překvapivým tlakem nováčka soutěže, který však k závažnější šancím nevedl. Poté iniciativu převzalo CSKA, které sice drželo míč, ale nedominovalo. Přesto se domácí rychle dostali do vedení, když Odiahův pas zužitkoval Aldonin.

Armějci pak dlouho nepustili soupeře k míči, ten však nakonec kontroval. Ve 42. minutě s pomocí Ščennikova vyrovnával bývalý obrovský talent ruského fotbalu Lebeděnko.

Úvod druhého poločasu také patřil hostům, ti však na rozdíl od začátku zápasu svou aktivitu zužitkovali. Nejprve nastřelil Akimov břevno, další šance hostů už skončila vedoucím gólem. Odražený míč dorazil do brány Yong-Jo, který proti očekáváním nakonec nastoupil. Zico na tento gól reagoval posílením ofenzívy, na hřiště se podruhé v sezoně dostal Ryžov a Mazzou, který nahradil nevýrazného Necida. Později se na hřiště dostali další český legionář, Luboš Kalouda.

Ani tento tah brazilského stratéga však domácím nepomohl, naopak skórovat mohli hosté. To by však musel Osinov naložit s penaltou mnohem lépe. Když pak ze závěrečného tlaku CSKA nic nebylo, hosté vezou z Moskvy zasloužené vítězství.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele