21. kolo
21.01.2023 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Jaidon Anthony (© AFP)

Bournemouth se s Nottinghamem rozešel smírně

Duel 21. kola Premier League mezi Bournemouthem a Nottinghamem Forest vítěze nenašel. Utkání skončilo remízou 1:1, za domácí se trefil Jaidon Anthony a za hosty Sam Surridge.

První velkou šanci zápasu měl už v sedmé minutě hostující Morgan Gibbs-White. Jeho technickou střelu zevnitř vápna vyrazil Neto na roh. O pár momentů později se z úvodní branky radovali domácí, ale nevydrželo jim to příliš dlouho. Na zadní tyči vracel míč před bránu Bolly a našel Ryana Yatese, který jej nasměroval do brány. Bolly byl však podle VARu v ofsajdovém postavení. Cherries však byli dál iniciativní a Moore spálil obrovskou tutovku, když jej úplně osamoceného našel Anthony. Moore ale mířil mimo.

Ve 29. minutě už se ale Bournemouth z gólu radovat mohl. Dango Ouattara se v rychlosti zbavil na pravé straně svých strážců, na jeho přízemní pas si poté do pokutového území naběhl Jaidon Anthony a trefil se ke vzdálenější tyči.

V prvním poločase měli domácí ještě dvě veliké šance, Moore však sám před gólmanem neskóroval a Christie hlavičkoval těsně vedle. Ve druhé půli se po šancích slehla zem až do 84. minuty. Christie vyslal dopředu Johnsona, ten stříleným centrem našel na zadní tyči Surridgea, pro kterého už nebyl problém míč doklepnout do sítě a zařídit vyrovnání.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele