Informace

  • Celé jméno
    Wayne Hennessey
  • Číslo dresu
    13
  • Datum narození
    24.01.1987
  • Výška
    183 cm
  • Pozice
    brankář
  • Váha
    73 kg

Národnost

  • Wales

Aktuální statistiky v klubu Nottingham Forest (ENG)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Wales
104
8751
0
0
0
96
5
0
1

Články

Největší výhra v historii Walesu, řekl Bale po postupu do Kataru

Wales se po 64 letech vrátí na mistrovství světa a podle kapitána týmu Garetha Balea je nedělní postupové vítězství 1:0 nad Ukrajinou největší úspěch historie velšského fotbalu. Kouč Rob Page ocenil po triumfu výkon obvyklé reprezentační dvojky Waynea Hennesseyho. Pětatřicetiletý gólman si připsal devět úspěšných zákroků a nasměroval tým na turnaj do Kataru.

Brankář Hennessey podle anglické Fotbalové asociace nehajloval

Brankář Wayne Hennessey z Crystal Palace byl zbaven podezření, že na týmovém večírku předváděl nacistický pozdrav. Anglická Fotbalová asociace ho kvůli hajlování obvinila v lednu, porušení pravidla o hanlivém, urážlivém či nevhodném chování ale neprokázala.

Premier League v kostce (22. kolo)

Rok 2017 není přelomový jen co do počtu exkluzivních gólů (nejen v Premier League). Nezapomene se na něj i proto, že se v něm píše historie. Nejúspěšnější klub Anglie Manchester United má totiž nového nejlepšího střelce a není jím nikdo menší než Wayne Rooney. Stále teprve jednatřicetiletý, přesto už legendární útočník posunul Sira Bobbyho Charltona na druhé místo svou brankou č. 250.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele