32. kolo
02.04.2016 18:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 1:1

Mauricio Pochettino teď musí do značné míry spoléhat na "svůj" Southampton, aby udělal solidní výsledek proti Leicesteru - jeho případná prohra by Tottenham po dnešní remíze s Liverpoolem vystavila do nesmírně složité situace, co se honu za titulem týče...

Večerní šlágr se odehrával v obrovském tempu a málem ho načal bizarní vlastňák Son Heung-mina, jenž odkláněl nevinnou příhru do vápna tak akorát směrem k bližší tyči, kam včas doskočil Lloris. Francouzský brankář měl v první půli o poznání více práce a Sturridge si proti němu měl ve 36. minutě rozhodně počínat líp - možná kdyby po prostrčení Coutinha zvedl hlavu, nenatrefil by přímo na Llorise.

Větší mrštnost musel někdejší gólman Lyonu vykázat na sklonku prvního poločasu, když nejprve Lallana podklouznul při výjimečně štiplavé ráně, a potom si obratně počínal také těsně před bránou, kdy pro změnu Lloris potvrdil svůj gumový charakter a s vypětím všech sil postrčil míč na roh.

Góly začaly padat až po přestávce a byly to parády. Nejprve si Coutinho rychle vyměnil míč se Sturridgem, aby ho pak jen velice jemně posunul k levé tyči. Elegantní, nechytatelné. No, a později zase svůj um osvědčil Harry Kane, jenž v úvodním dějství akce spíše zazdíval přehnaným pocitem zodpovědnosti, až sobectvím.

Po více než hodině hry to už bylo o něčem jiném. Eriksen obdivuhodně dohnal téměř ztracený balon, naslepo ho vrátil do hry, přesně tak našel Kanea a ten se po rychlé otočce nádherně trefil ke vzdálenější tyči.

Dánský tvůrce hry byl velice aktivní i obecně, sprintoval jako o život, a později sám poškádlil Mignoleta ranou ze střední vzdálenosti. Na druhé straně se zase mohl přetrhnout Coutinho, jehož jedna rána z těžkého úhlu v podstatě kopírovala brankovou čáru, a jiná zase těsně minula pravou tyč.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Hardwell

2:1

Reagovat
vanGomm

Liverpol má v posledních 10 ligových zápasach bilanci 4 2 4.tedy nahoru a dolů.Totenham je na tom podstatně lépe 8 1 1.Navíc v PL s Liverpoolem 6x nevyhrál.Ted by tu serii potřeboval ukončit,tak snad tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Přidán se 1:1

Reagovat
M1ck0

1:2

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
Pony Slaystation

3:1

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Recoba Inter

jestli Tott'ham zaváhá a Leicester vyhraje příští dva zápasy, tak je o titulu rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino není žádnej Ital, ale Argentinec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele