28. kolo
14.03.2007 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Aston Villa - Arsenal FC 0:1

Arsenal za sebou nemá zrovna nejlepší období, krátce po sobě vypadl z obou anglických pohárů a také z Ligy mistrů, je tedy jasné, že skončí další sezónu bez trofeje. Zoufání fanoušků ještě umocnil Thierry Henry a jeho zranění, kvůli němuž již Kanonýrům v této sezóně nepomůže. Chuť si jeho spoluhráči částečně spravili v utkání s Aston Villou, v němž si připsali tři body a v tabulce se dostali před Liverpool, na který navíc mají ještě zápas k dobru.

Hned v úvodu utkání se na hosty usmálo štěstí. Baptistova střela mířila hodně mimo, ale do cesty se jí postavil Abou Diaby a aniž by věděl jak, usměrnil míč do sítě a Arsenal tak od desáté minuty vedl. Šance Villy mohl pohřbít Aliadiere, ale ve dvou dobrých šancích neuspěl a domácí se začali dostávat zpět do hry. V dobré pozici za hranicí šestnáctky se ocitl John Carew, ale včas jej i za cenu žluté karty fauloval Djourou. Největší šanci Villy měl Young, svou střelu však namířil přímo na Lehmanna a následná Agbonlahorova dorážka neprošla hradbou těl před brankou. Poločas zakončila další neproměněná příležitost Aliadiera.

Aston Villa poračovala v tlaku i po změně stran, po rohovém kopu si dal málem vlastní gól Diaby, ale na brankové čáře ještě stačil zakročit Freddie Ljungberg. Po dalším rohu hlavičkoval nad branku Olof Mellberg a protože Arsenal, zakopaný na vlastní polovině, už soupeře do žádných větších šancí nepustil, odvezl si cenné tři body.

V dresu hostí si téměř po měsíční absenci zaviněné zraněním zahrál Tomáš Rosický, když po hodině hry střídal střelce gólu Diabyho, na druhé straně se na poslední čtvrthodinu na hřišti objevil Patrik Berger.

Autor: Petr Starý

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že Arsenal vyhraje, potřebujou se trochu sebrat.

Reagovat
HOST*

to hej drzim jednoznacne kanonierom 1:2(carew-adebayor,hleb)

Reagovat
HOST*

ady asi tazko ved nehra koli trestu...

Reagovat
HOST*

musime vyhrat, 0:2 cesc,baptista.. ARSENAL 4 ever !!!

Reagovat
HOST*

vlastne ano ady nehra. nevadi aj tak ich arsenal musi dat!

Reagovat
HOST*

aj tak myslim ze toure v obrane je najvacsia strata, nemam rad ked hra senderos...ale vyhrame musime, come on u ARSENAL !!!

Reagovat
Pharrell

no,bude to velmi tezke 0:1

Reagovat
HOST*Banán

Zdar a proč tady neni online reportáž?nikde v tv to neni tak to chci vidět aspon online

Reagovat
Slejdy

to ma byt jako u kazdeho zapasu online reportaz si myslis ??

Reagovat
HOST*

Má pravdu, aspoň u těch co nejsou v TV...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele