5. kolo
12.09.2005 21:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

West Ham United - Aston Villa 4:0

"Kde jsou góly, Baroši?" Tento pokřik musel český reprezentační útočník snášet během utkání jeho Aston Villy ve West Hamu. Právě nováček byl v létě jedním ze zájemců o služby nejlepšího střelce loňského Eura, ten však zvolil Villu. A teď, ve vzájemném zápase, jej naprosto zastínil domácí střelec Marlon Harewood, kterého by svým příchodem zřejmě posadil na lavičku. Harewood v minulém kole spálil tři gólové šance v utkání s Boltonem (1:2) a stal se terčem kritiky, ale toto byl jeho večer a když deset minut před koncem jako autor prvního hattricku sezóny Premier League střídal, vysloužil si bouřlivé ovace.

První šance zápasu patřila hostům, ale Phillipsovu přihrávku do střelecké pozice Barošovi včas zastavili domácí obránci. Pak už začali hru ovládat Kladiváři, Etherington a Tomáš Řepka pálili zdálky nad, Benayoun našel jen náruč připraveného Sörensena. Na gól se však nečekalo dlouho. Harewood si narazil s Teddym Sheringhamem a v dobré střelecké pozici nezaváhal - 1:0. Hned za čtyři minuty se stejný muž trefil podruhé, když doklepl zblízka po rohovém kopu - 2:0.

Na druhé straně nebezpečně pálil Milner, jeho první pokus vyrazil Carroll a druhá střela, krátce po přestávce, skončila na tyči a Phillipsova dorážka trefila jen boční síť. West Ham se však nenechal zastrašit a Harewood zanedlouho završil svůj hattrick. Vybíhající Sörensen nedosáhl na Etheringtonův centr a hlavní hrdina večera, nikým nehlídaný, neměl se zakončením do prázdné branky žádné potíže - 3:0. Villans chtěli alespoň snížit, ale Ferdinanda a Gabbidona zastavila pevná obrana a tváří v tvář Barošovi se vytáhl Carroll. Debakl pak na druhé straně v nastaveném čase završil Yossi Benayoun, když v síti skončil jeho nikým netečovaný střílený centr.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Maniac

1:4(Mikolanda(bo jak)-2 Baroš, Phillips, Berger)

ASTON VILLA 4EVER

Reagovat
HOST*

V Upton Parku se představí Aston Villa v čele s M.Barošem a určitě to nebude mít lehké ale myslím že přesto Aston Villa dokáže vyhrát.

Reagovat
HOST*pipoch

hm moc nevyhrála :o)) ale taky sem mel vsazeno ze vyhraje villa.. hm snad priste

Reagovat
HOST*Crespo

Baroš to bude mit velice složité přes Tomáše Repku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele